View Full Version : СПИН от допир на срамни устни?
arsenal11
09-25-2011, 21:46
Здравейте. Имам един въпрос, който ме тормози от около седмица, за това се обръщам към вас.
Преди около седмица бях с едно момиче. Преди да почне същинският секс обаче, аз си допрях главата на пениса няколко пъти в срамните и устни ( въобще не съм го вкарвал). Потърсих в интернет, но не успях да намера отговор на въпроса ми - дали е възможно само от допир на срамните устни да се инфектирам със ХИВ или някоя друга болест? Благодаря предварително.
П.С. тя беше много навлажнена. доста от тази течност попадна върху пениса ми .
antoniqqq
09-25-2011, 22:24
Как така преди същинския секс си се допирал до нея,а описваш ,че е нямало проникване ? Или след това е било с кондом?
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=aids&Number=1948147241&page=0&view=collapsed&sb=5
arsenal11
09-25-2011, 22:33
Имам предвид, че след това сложих презерватив. Не съм го вкарвал без предпазните мерки.
ccdesigns
09-25-2011, 23:18
Aко беше отворил линка, точно пред очите ти щеше да изпише, че ХИВ се съдържа еди къде си и еди къде си. Прочетох 1 изречение и знам отговорът на въпроса ти, що ти не земеш да го направиш?
Действия с много нисък риск са:
-Съвместна или групова мастурбация;
-Допиране на пениса или вагината до тялото на партньора;
-Уриниране върху тялото на партньора.
ако случайно те мързи да четеш
arsenal11
09-26-2011, 04:38
Прочетох го, но това не дава отговор на въпроса ми. Става въпрос за допиране с половия орган до тялото на партньора, а не до неговите гениталии. Освен това прочетох първото изречение, спокойно. Но пише, че СПИН се предава по начина "кръв-кръв", затова се чудя дали вагиналния секрет и/или срамните устни съдържат прекалено малко от вируса, че да се зарази човек? (както е със слюнката например)
Прочетох го, но това не дава отговор на въпроса ми. Става въпрос за допиране с половия орган до тялото на партньора, а не до неговите гениталии.
А те част от тялото ли са,Шерлок?
arsenal11
09-26-2011, 05:03
Не знам, мисля, че става въпрос за ръце, крака, кожа и т.н.
ZloboMiR
09-26-2011, 06:09
Дава отговор на въпроса ти, но отговорът не ти харесва и се опитваш да избягаш от него. Чакай 6 месеца и тест, не е нещо, за което да предполагаш и да рискуваш живота на останалите, само защото си рискувал своя. Това "много нисък риск" не го разбирам. Как ще го кажеш - Има много малка вероятност да съм носител на HIV? Мен не би ме успокоило.
Shturrrche88
09-26-2011, 06:13
А ти сигурен ли си, че тя има ХИВ?
Защото ако има, а не ти е казала...лошо...
Иначе от така описната ситуация, съмнявам се да си се разболял от СПИН...
arsenal11
09-26-2011, 07:36
Не мисля, че е болна, но не е изключено. Благодаря все пак за отговорите, ще изчакам 2-3 седмици и ако има симптомите (подобни на грип или нещо такова) ще отида и ще се тествам.
ccdesigns
09-26-2011, 07:48
^E, не! То бива да си тъп, прост, ама вие прекалявате вече!
Shturrrche88
09-26-2011, 07:54
Не мисля, че е болна, но не е изключено. Благодаря все пак за отговорите, ще изчакам 2-3 седмици и ако има симптомите (подобни на грип или нещо такова) ще отида и ще се тествам.
А ако просто си настинал? Ще си докараш инфаркт от притеснение :? :? :?
arsenal11
09-26-2011, 08:22
ccdesigns, вземи млъкни, вместо да пишеш глупости.
А иначе, shturche, под болна имах предвид заразена с ХИВ. Иначе аз си кашлям от няколко седмици, но мисля че това е защото прекалих с пушенето :-D Четох даже, че след 3тия месец се ходи на изследване, за това няма да го мисля до тогава :) Правилно казваш, че само ще стане по-зле от притеснение.
Extremescream
09-26-2011, 08:29
^E, не! То бива да си тъп, прост, ама вие прекалявате вече!
Има го и тоя момент.
ccdesigns
09-26-2011, 08:32
Tихо, зомби.
everythingisrelative
09-26-2011, 15:13
можее
arsenal11
09-26-2011, 16:23
Tихо, зомби.
Заради такива смотаняци като теб, този форум е пълна дупка. Попитах на друго място и се отнесоха към мен съвсем човешки и любезно, защото става въпрос за нещо сериозно, а не се държаха като 12 годишни, какъвто ЯВНО си ти.
Благодаря все пак, за част от коментарите.
Bozichko
09-26-2011, 20:39
Най-рано 14 дни след "фаталния" полов акт можеш да си направиш тест. Между 3 и 6 месеца със сигурност ще ти кажат. Теста е безплатен, ако си от София правят такъв в Студентска поликлиника, също така и в майчин дом. Шанс ВИНАГИ има, дори и с презерватив.
Grassh0pper
09-26-2011, 20:41
Arsenal11 , не преигравай моля те.. Отговори ти се на въпроса , до тук. :wink:
ccdesigns
09-26-2011, 20:45
Tихо, зомби.
Заради такива смотаняци като теб, този форум е пълна дупка. Попитах на друго място и се отнесоха към мен съвсем човешки и любезно, защото става въпрос за нещо сериозно, а не се държаха като 12 годишни, какъвто ЯВНО си ти.
Благодаря все пак, за част от коментарите.
Oтговори ти се на въпроса още на 3-4 коментар, ти продължаваш да ревеш. Легай си у гробницата, зомби.