View Full Version : Случвало ли ви се е??
Здравейте, искам да ви питам на вас случвало ли ви се е някакви съвсем непознати хора да ви обиждат, псуват и подобно?
На мен преди малко ми се случи.. Писах във Фейсбук на стената на протеста за Катуница, че бих се присъединила.. И някакъв съвсем непознат ме нарече малка к****.. Къде съм щяла да ходя .. :-o Не го взех присърце, ама все пак .. И знам какво ще ми кажете за Фейсбук, но представете си, имам живот и извън него :D
Преди това пък едно циганче на най-много 10 години като минавах с приятелки каза на друго циганче -- Тея стават за опъване .. Ама не знам как или нещо подобно..
Съжалявам ако е много нецензурирано, просто се изненадах как може да се обижда напълно непознат човек, както и тук често се случва, впрочем. Та какво ви е мнението, случвало ли ви се е .. ?? :-o
Phonique
09-26-2011, 17:55
Случвало ми се е многооо пъти...и макар да съм учтива хич не си мълча... храня ги наред.... :D Иначе наистина не го взимай присърце всякакви хора има,а тези малките манговци те други думи не знаят.... :D :D
mimiinka
09-26-2011, 17:57
По фейсбук всеки си пише кво ли не така че въобще да не ти дреме...за циганчетата те на всички тфа казват все пак женско не са виждали :D
Случвало ми се е многооо пъти...и макар да съм учтива хич не си мълча... храня ги наред.... :D Иначе наистина не го взимай присърце всякакви хора има,а тези малките манговци те други думи не знаят.... :D :D
+1
Да, много пъти ... както казваш във фейсбук или на улицата :D Примерно искат ми приятелство и почват с храненето в чата :Д Това за мен са хора без личен живот, и не е нормално да седнеш, ти да обиждаш напълно непознат, било то в мрежата или на улицата :?
Изобщо да не ти пука,на мен лично не ми се е случвало,но и да беше,нямаше да обърна внимание :) :)
ccdesigns
09-26-2011, 18:00
Tия циганчета истинска жена никога няма да видят. Мани ги тех. Както и у фейсбук и като цяло в и-нета постоянно може да се случи да те обижда някой :) Аз ако се засягах от такива отдавна да съм се самоубесил сигурно :D :D :D
an0niimka
09-26-2011, 18:03
Случвало ми се е доста пъти, но просто не обръщам внимание на коментарите им... Един ден си вървях с една моя приятелка и покрай нас минаха 2 по-големи момчета и единия вика "Виж я тая к**** " :shock: :shock: :-D Те дори не ме познаваха.... :shock:
Phonique
09-26-2011, 18:09
Случвало ми се е доста пъти, но просто не обръщам внимание на коментарите им... Един ден си вървях с една моя приятелка и покрай нас минаха 2 по-големи момчета и единия вика "Виж я тая к**** " :shock: :shock: :-D Те дори не ме познаваха.... :shock:
И ти си замълча? :razz:
И ти си замълча? :razz:
И аз ако бях на нейно място бих си замълчала, просто не обичам да се занимавам с такива хора, и знам, че няма да стане по-добре ако ги нахраня ;dd Затова просто ги подминавам..
SisiStrange
09-26-2011, 18:16
И аз си замълчавам. Какво да им кажа? Че са тъпи и могат да ми викат как си искат, но това няма да промени техните жалки личности? Няма да ме разберат тъй и тъй. Да ги напсувам и аз? И да падна до тяхното ниво? Нем.
Иначе, да, случвало ми се е доста пъти.
И аз си замълчавам. Какво да им кажа? Че са тъпи и могат да ми викат как си искат, но това няма да промени техните жалки личности? Няма да ме разберат тъй и тъй. Да ги напсувам и аз? И да падна до тяхното ниво? Нем.
Иначе, да, случвало ми се е доста пъти.
+1
Убий глупака с мълчание :wink:
Нито веднъж..
Иначе в нета всеки е много яростен, нали знaeш ;)
Да ме псуват и обижадат не, но доста често ( всеки ден почти, но зависи къде съм и с кой съм, защото, когато съм с момче рядко си позволяват, но все пак го правят ) като мина покрай някои момчета ми свирят и ми подвикват нещо.. работата е, че често ми се случва да ги познавам (града ни е супер малък и г/д всички се знаем) и веднъж бях разказала на един приятел какво са ми викнали едни ии.. еми да, после бяха доста поуплашени и това не е повторило :) .
Nikolcheto24
09-26-2011, 18:46
Да доста често.Особено във Vbox.Ама и аз не си мълча. ;)
Амии случвало ми се е, най-вече във вибокс7. Там всички са злобни и намръщени. Не разбират от собствено мнение. А циганите не ги брой. Те са си цигани. Онзи, който ти е коментирал публикацията, не мисля, че ще намери по-добър начин да се оправи с тия цигани.
Веднъж ме нарекоха чалгарка, ама която слуша от мазните чалги... Ох, какви ядове имах. 8-) Мразя я тая проклета музика.
ccdesigns
09-26-2011, 20:54
Aз много обичам да нервя разни хора в нета и да искат да ме бият.
lovehorror
09-26-2011, 22:26
аутсайдерите и v живота ги бият 8)
Случвало ми се е много пъти.
Повечето от тях се били все в интернет.
Най-интересното е, че някои хора, които са си позволявали да си отварят прекалено широко устата онлайн, на живо са се оказвали същински мишки.
За това и спрях да обръщам внимание.
ccdesigns
09-26-2011, 22:35
Мчи как, нали готините не могат да бият някой на тяхната възраст и ниво, треа да има върху кой да се праят на силни.
lovehorror
09-26-2011, 22:42
Мчи как, нали готините не могат да бият някой на тяхната възраст и ниво, треа да има върху кой да се праят на силни.
тези на моята възраст и ниво са ми приятелите
ccdesigns
09-26-2011, 22:43
Кой знае и кви приятели са. За по цигарка :razz:
ledenakrasota
09-26-2011, 22:44
Когато се заяждам с шофьорите кой знае какво им коства да не натиснат газта. :D
ccdesigns
09-26-2011, 22:46
И аз така обичам да се заяждам с индивиди като онзи горе, като нямат и няма и да имат шанса да натиснат газта. А и да я натиснат, най-много щетите по колата да трябва да плащам после.
xxKiFlAxx
09-27-2011, 12:35
не обръшам внимание. но мразя цигани мнннного!
RunningBlind
09-27-2011, 15:43
Не помня да ми се е случвало в "real life", но пък в вбокс и ютуб са ме нареждали здравата разни интернет троллове. Повечето пъти не отговарям, каквото и да кажа той няма да се промени.
againstyou
09-27-2011, 15:45
Може и да се е случвало.Хич не им мълча на такива,тряя да ходиш с високо вдигната глава.
Да,случвало ми се е. Все пак има тооолкова мноого тъпи хора навън,че няма как да не ти се случи. :lol: Тези,които не излизат пък се гаврят в нета. :?
Bozichko
09-27-2011, 22:10
Ако ви хранят в нета, все тая, но ако ей така без причина ви напсуват на улицата, трябва да сте доста ограничени, прости, или кой знае какво...
Ако ви хранят в нета, все тая, но ако ей така без причина ви напсуват на улицата, трябва да сте доста ограничени, прости, или кой знае какво...
Ние ли ще сме ограничените и простите? :lol: :razz: :lol:
cigarettekisses
09-28-2011, 18:40
Явно те е съдил по външния вид.
Такива много ме дразнят.
На мен ми се е случвало също.
SmilezZz
09-28-2011, 19:01
Случвало ми се е.
Не обръщам внимание или поне се опитвам да не обръщам. Все пак не ме познава , а си позволява да ме коментира и обижда. Веднъж просто казах на един първо да погледне себе си и после да ме обсъжда.
psychopath
09-28-2011, 20:09
случвало се е...
gotinataaaa
09-28-2011, 21:43
Случвало се е. Имаше една,която специално ми беше покана за приятелство във фейса, за да ме обижда. :shock: :? Но идиота се побеждава с мълчание и айде блокирах я и чао :-P
mynichkaTanq
09-29-2011, 19:03
ами ДА :D вчера някакво момиче от 5 клас (аз не го познавам) и ми вика: Здравей, как си? :D , а аз направо останах :shock: , защото въобще не го познавам :D
xILoveMyselfx
09-29-2011, 19:38
В интернета да и не си мълча!Зад компютъра всеки е силен. Много са смешни такива хора, които ти казват едно, а на живо не смеят да ти кажат здравей!Имала съм много случеи и не мога да търпя да слушам хора да ме обиждат, защото съм си казала мнението за еди си какво. ;д
gugenceto2
09-30-2011, 13:36
Аз помня преди 1-2 години няква във фейса ми пише Ти не си ли малко малка за фейсбук?Пък тя беше на 13 :D :D :D
Grazia15
09-30-2011, 21:47
Не трябва да се засягаш от хорското мнение все пак ,както се казва хорското мнение след моето погребение, човек не може да е достатъчно млад или стар за да изрази собственото си мнение!!!м :)