View Full Version : Еднополови бракове?
Alexislee
09-27-2011, 08:48
За или Против еднополовите бракове сте? И защо да няма такива и в България? ;-)
За или Против еднополовите бракове сте? И защо да няма такива и в България? ;-)
То не стигат всички останали глупости, сега само и това трябва! :smt102
Против!
Shturrrche88
09-27-2011, 09:10
Против!
Бог е създал мъжа и жената да бъдат семейство, да се размножават...
Как ще се размножат двама мъже/две жени???
BonnieandClyde666
09-27-2011, 09:18
Разбира се, че съм против! Не ни стигат останалите щуротии в нашата държавица мила, та и това да търпим за нормално. :lol:
nepowtorima
09-27-2011, 09:18
Напълно ПРОТИВ!
Изключително против съм това..
жена с жена или мъж с мъж..
отвратително е!!
NomNomNom
09-27-2011, 09:20
За . Уж сме свободни .
Като не искаш да чукаш и да живееш с тези от другия пол, що да си ощетен да не можеш да се жениш за твоя.
Така де, да няма двойни стандарти.
Щом едните могат, и другите да могат.
Все едно. Изразяването на позиция по отношение на нещо ,което не оказва никакво влияние върху личния или обществения живот някому показва някакво психическо изкривяване и лечението е ... ами просто човек да живее собствения си живот ,вместо да изследва чуждия.
xxxbrokenhearthxxx
09-27-2011, 12:10
Твърдо ЗА!
Би сексуалността да не би да е нещо болно? Та тя присъства в почти всеки от вас. Друг е въпроса, че сте с прекалено ограничено мислене за да я пуснете на свобода или поне да видите плюсовете на еднополовите двойки.
NightGuardian
09-27-2011, 12:28
Напълно против! Дори ме дразни факта , че взеха много да се толелират , а това на мен хич , не ми се нрави. :x
Твърдо ЗА!
Би сексуалността да не би да е нещо болно (не само болно но и извратено!)? Та тя присъства в почти всеки от вас. Друг е въпроса, че сте с прекалено ограничено мислене за да я пуснете на свобода или поне да видите плюсовете на еднополовите двойки.
Ти не си наред с главата , кой те излъга за тва че присъствала в всеки един от нас ? Аз лично съм ТВЪРДО ТВЪРДО против , господи къдее е auschwitz като на човек му трябва , къде са диктатурите да ви покажат къде зимуват раците ??? Смъртното наказание трябва да е в сила за циганите и хомо\би-сексуалните !
xxxbrokenhearthxxx
09-27-2011, 12:41
http://s.myniceprofile.com/myspacepic/743/74375.gif :oops:
BonnieandClyde666
09-27-2011, 13:09
Твърдо ЗА!
Би сексуалността да не би да е нещо болно (не само болно но и извратено!)? Та тя присъства в почти всеки от вас. Друг е въпроса, че сте с прекалено ограничено мислене за да я пуснете на свобода или поне да видите плюсовете на еднополовите двойки.
Ти не си наред с главата , кой те излъга за тва че присъствала в всеки един от нас ? Аз лично съм ТВЪРДО ТВЪРДО против , господи къдее е auschwitz като на човек му трябва , къде са диктатурите да ви покажат къде зимуват раците ??? Смъртното наказание трябва да е в сила за циганите и хомо\би-сексуалните !
Точно така!!! 8)
macromicro
09-27-2011, 14:10
Естествено,че ЗА.Аз лично не вярвам в брака било то хетеро или хомосексуален,но защо трябва да се забранява на двама човека които се обичат и искат да се врекът във вярност,просто да го направят.Вас какво ви бърка какво правят другите защо не гледате вашия си живот.Не мисля,че еднополовите бракове ще разрошат някакви големи традиций,имайки впредвид,че 60% от браковете свършват с развод.И стига с тия глупости бог създал мъжа и жената бла бла.Първо господ няма,второ даже и да имаше по същия начин е създал и гейовете и лесбийките.Дали сте за или против няма значение,така или иначе бракът с всеки изминал ден става все по голяма отживелица.
Абсолютно "ЗА"! ;-) Какви сте вие бе,хора? Какво ви пречи някой да живее както на него му изнася? Не ми пречи двама мъже или две жени да си живуркат заедно,нали са си щастливи? :)
И не виждам смисъл от подобна дискусия,няма да ги спрем. ;)
fakesmiles
09-27-2011, 14:44
Аз съм абсолютно ЗА!Има такива хора,имало е и винаги ще има! Защо трябва да ги изолираме,да не говорим за многото подигравки към тях и т.н.
Против!
;)
macromicro
09-27-2011, 16:24
Против!
Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
Мъж върху мъж, жена върху жена, жена върху мъж... к'во значение има? :lol:
Против!
Да си чувал за Regenbogenfamilie.Това означава една двойка гейове и една двойка лезбийки да отглеждат заедно дете.Да си чувал за инвитро,да си чувал за сурогатна майка,да си чувал за осиновяване?Информирайте се малко преди да пишете.
Кво да се информира бе педал !!!?!! Ще ми кажеш че е редно извратени хора да отглеждат деца , я направо скокни в газовата камера ,че ме отвращаваш с присъствието ти ...
macromicro
09-27-2011, 16:39
Против!
Кво да се информира бе педал !!!?!! Ще ми кажеш че е редно извратени хора да отглеждат деца , я направо скокни в газовата камера ,че ме отвращаваш с присъствието ти ...
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/50267_63851786351_4403506_n.jpg
Естествено че ЗА !
За пореден път се убеждавам колко сме ограничени и тесногръди .
Shturrrche88
09-27-2011, 16:41
Против!
Това, че твоята мозъчна дейност е изкривена, не е мой проблем!
Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!
SisiStrange
09-27-2011, 16:46
За съм.
В гейовете ме дразни само парадирането.
Иначе не виждам нищо лошо в тези връзки и в това да са заедно.
Какво като се оженят? Това вече съвсем не пречи на никого.
macromicro
09-27-2011, 16:47
Против!
Аз съм против инвитро процедури и всякакъв вид изкуствено осеменяване или осиновяване при смесени двойки...
Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре :razz: .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
Bloodlust
09-27-2011, 16:52
За. Както беше казано по-напред: тези неща ги е имало и ще продължава да ги има. Защо да не узаконяват връзките си, щом се обичат?
ivcheto0o
09-27-2011, 16:58
За.Всеки има право на щастие и любов и всеки сам може да реши с кого се чувства така.
За. Както беше казано по-напред: тези неща ги е имало и ще продължава да ги има. Защо да не узаконяват връзките си, щом се обичат?
Този, който го узакони това, ще бъде най-големия престъпник за мен и много други ! Безредиците , които ще последват ще са колосални и човека отговорен за това ще трябва да бъде линчуван пред народа ! Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
macromicro кефиш ме.
Даа и мен :lol:
Shturrrche88 : "Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!" :lol: Едно дете по-добре да е възпитавано от гей,отколкото от такива като тебе. :lol:
macromicro : " Бъди послушно момче да не би господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре " :lol: :razz: :lol:
BlindedAngel
09-27-2011, 17:12
Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват 8)
SisiStrange
09-27-2011, 17:15
Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват 8)
Къде е доказано пък това?
Покажи ми научната статия.
[quote=Bloodlust] Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
Живей както някой мошеник е написал в "Светата книга". Никой не знае дали има Бог изобщо ,а и да има никой не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете. :lol: Стига сте се филмирали,рано или късно гей браковете ще бъдат узаконени,защото тесногръдието не е на мода. Тук не става дума за Библията ,а за вашето лично неодобрение ,което криете зад някакви "Божии" закони. :? :? :?
Доказано е че хомосексуалността си е психично заболяване.Такива хора трябва да са под надзор и да се лекуват 8) Май не правиш разлика между - хомосексуалност и транссексуалност. Мм дам, но важното е да се изцепиш.
[quote=Bloodlust] Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
не знае мнението му по въпроса "за" или "против" гейовете. :lol:
Аз немога да разбера защо хората говорят, като не знаят ?
ledenakrasota
09-27-2011, 17:44
За съм! Нека хората бъдат щастливи. :)
За. Нека се обичат хората. НИКОЙ не може да бъде съдник!
Аз също. :) Извинявай,той ли ти го каза? :lol: Бог не се знае дали изобщо съществува,да не говорим за истинността на Библията,която кой знае кой болен мозък е писал. :?
SisiStrange
09-27-2011, 17:55
Много са зле хората, които слагат Господ като причина.
Оставете това дали съществува - въпрос на вяра и разбирания.
Но да се водите по Библията? И по приказките на църквата? Това е система за печелене на пари. Вярата е в сърцата на хората. Не в разни проповеди и хартийки.
То според Библията и мастурбирането е грях. И сексът преди брака. И какво ли още не. Успех ви желая в тези ограничения.
Shturrrche88
09-27-2011, 17:59
Против!
Аре гръмни се, преди да ми обясняваш дали трябва да се информирам, или не!Типично когато свършат доводите почваме да се обиждаме.Ти каза,че гейове и лезбийки не могът да имат деца,аз ти доказах,че могът и понеже няма какво да ме обориш почваш да обиждаш.Знаеш ли колко малко ме интересува в какво вярваш и какво не.Бъди послушно момче данеби господ да се ядоса и да ти прати някоя гръмотевица отгоре :razz: .Като си тръгнал да спориш за нещо първо трябва да се информираш за него иначе ставаш за смях.
Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
Мъж на мъж може ли да направи дете? А жена на жена? Не, нали?
Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!
Сиси знам , че споровете с атеистите са безмислени , нито ви критикувам вас , нито нищо , всеки си избира от какво да се води в живота и какво да следва. Казах 1 изречение и ми скочихте на главата :? , нека да не спамим в темата за това , ако има нещо на лс. да става .
Против!
+1
macromicro
09-27-2011, 18:23
Против!
Аз пак ще ти повторя, да хванеш да си пиеш хапченцата, да вземеш ти да се поинформираш малко, да почнеш да мислиш, да се ограмотиш!
Всеки друг начин е изкуствен в случая....Чатна ли, или ти трябва още разяснение?
И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.
Shturrrche88
09-27-2011, 18:26
Да, знам. Знам и колко хетеросексуални двойки се борят за инвитро бебе.
И да ти кажа честно, предпочитам детето ми да вирее в нормалната среда-мама да е жена, а тате да е мъж, отколкото двама татковци, или две мами и да бъде нон стоп бъзикано в училище, защото децата са жестоки и не се замислят как нараняват другите деца.
Както и да е-темата е необятна, не съм говорила веднъж или два пъти по нея. Безсмислено е.
Факт е, че мъж на мъж дете не може да направи, нито жена на жена.
Това, че едно дете не е направено по нормалния начин, не го прави по-малко дете от друго, така е...но проблема му ще дойде по-късно от родителите му...
Против.
Не тая омраза към хомосексуалистите,ОБАЧЕ това поведение не бива да бъде поущрявано-Трябва да се забранят публичните изяви на хомосексуализам,ЗАЩОТО са вредни за бъдещото развитие на обществото и репродукцията на чивешкия вид,особенно белите.Това трябва да е позволено,но да се забранява публичността му.Давайки свобода на така наречените "гей" бракове,ние не само толерираме,но и поущряваме това поведения,което е вредно за развитието на човечеството.Не случайно в медицината,хомосексуализм т е определен за ПОЛОВО ИЗВРАЩЕНИЕ.Ако някои можеда ме обори нека заповяда.
Ковто ме връща в миналото-забавна случка:
Една ми вика:
-Знаеш ли що си уникален,бре?
-Що?-питам
-Ми белите мъже са на изчезване!
-?!?!
-Ами,25% за нищо не стават.Други 35% са педали.Общо-60%.Значи ти си от малцинството на 40%,които вероятно ше продължат расата.Затва си уникален.
Като се замислих попрецених,че е била права.Вие какво мислите?
SisiStrange
09-27-2011, 18:34
^ Еее, чак пък полово извращение едва ли. Айде ся. То не бяха полови извращения, психични болести и нз си какво. Хомосексуалността се дължи най-често на хормонален дисбаланс по време на бременността при майката на хомо-то. В редки случаи е личен избор.
Да обикалят и да навират сексуалността си в очите на хората е супер тъпо. Да. И неприятно за останалите. Но брака не е нещо, което пречи на който и да е. Той си е за тях си. Никой не ви бие да им ходите на сватбите. Щом ще се почувстват по-стабилни и щастливи, ако са сключили брак - не виждам защо не.
Все ми е тая за браковете.Църквата отдавна се е превърнала в един цирк,не виждам защо да не се приеме и в България.
Против!
И понеже си прекалено простичко същество-не съм мъж!И какво като е изкуствено.Не е ли по важно да се роди едно дете и то да е отгледано с любов от родителите.Какво ще кажеш на едно дете родено инвитро,че е по малко човек ли.Знаеш ли колко семейства не могат да имат деца,правят си тази процедура и след това отглеждат здрави и възпитани деца.Лично познавам такова семейство.Пак пост с които си показваш простотията,чакам следващия.
О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.
macromicro
09-27-2011, 18:37
Да, знам. Знам и колко хетеросексуални двойки се борят за инвитро бебе.
И да ти кажа честно, предпочитам детето ми да вирее в нормалната среда-мама да е жена, а тате да е мъж, отколкото двама татковци, или две мами и да бъде нон стоп бъзикано в училище, защото децата са жестоки и не се замислят как нараняват другите деца.
Както и да е-темата е необятна, не съм говорила веднъж или два пъти по нея. Безсмислено е.
Факт е, че мъж на мъж дете не може да направи, нито жена на жена.
Това, че едно дете не е направено по нормалния начин, не го прави по-малко дете от друго, така е...но проблема му ще дойде по-късно от родителите му...Проблема му няма да дойде от родителите му,а от хора като теб.Дали децата ще са жестоки много зависи от родителите му.Ако ти примерно някой ден имаш дете и непрекъснато му повтаряш,че гейовете са гнусни,не заслужават да живеят и т.н то естествено ще се държи жестоко,ако разбере,че негов съученик или приятел е дете от еднополова връзка.А замисляш ли се,ако твоето дете се окаже обратно и ти започнеш да му пълниш главата с тезата,че това е изродско и т.н.Децата приемат нещата много по лесно от нас порастналите и,ако ги научим към всякакъв вид толерантност няма да е лошо.Човекът не бива да се идентифициратова само с неговата или нейната сексуалност,цветът на кожата му/й или мястото на което се е родил/а,нещо по дълбоко е.
evalongoria
09-27-2011, 18:38
Твърдо ЗА! АБСОЛЮТНО ВСЕКИ има правото да бъде себе си !
Щом се обичат какво лошо има ? Те какво са виновни ,че са се родили така? И какво ви пречат на вас? Нали те са щастливи..
Подкрепям хомосексуалните...а не сладуранките на 14-15 ,които се самоопределят за "би" и правят всичко за внимание..Но все пак всеки си
решава за себе си , не можем да съдим другите. : ))
^ Еее, чак пък полово извращение едва ли. Айде ся. То не бяха полови извращения, психични болести и нз си какво. Хомосексуалността се дължи най-често на хормонален дисбаланс по време на бременността при майката на хомо-то. В редки случаи е личен избор.
Да обикалят и да навират сексуалността си в очите на хората е супер тъпо. Да. И неприятно за останалите. Но брака не е нещо, което пречи на който и да е. Той си е за тях си. Никой не ви бие да им ходите на сватбите. Щом ще се почувстват по-стабилни и щастливи, ако са сключили брак - не виждам защо не.
Обаче как ше го обясниш тва на 5-годишния си син,които видял двама батковци да се мляскат.Кво ше му кажеш,когат стане на двайсе и ти заяви"Майко тва е Жоро и ше си осиновим дете"Освен тоба наистина е полово извращение,както аналиния,оралния и вски друг вид секс освен вагиналния.Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият,че вредят на обществото.
Обаче как ше го обясниш тва на 5-годишния си син,които видял двама батковци да се мляскат.Кво ше му кажеш,когат стане на двайсе и ти заяви"Майко тва е Жоро и ше си осиновим дете"Освен тоба наистина е полово извращение,както аналиния,оралния и вски друг вид секс освен вагиналния.Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият,че вредят на обществото.
Надали от едно гледане,ще стане гей.Това е генетично заложено,и ако не е,не биха го привличали мъже.
И все пак съм на мнение че малки деца не трябва да гледат такива работи на публични места.
macromicro
09-27-2011, 18:52
Против!
О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.Човешката тъпня е безгранична.Естествено,че за да се създаде едно дете трябва сперматозоид и яйцеклетка.Работата е там,че вече това дете може да се създаде по различни начини.Една гей двойка може да плати на сурогантна майка да им износи детето,една лезбийска двойкa може да има дете,ако една от жените си направи инвитро процедура,regenbogenfamilie,осинов ване.Пак да го повторя за неразбралите.
SisiStrange
09-27-2011, 18:53
Надали от едно гледане,ще стане гей.Това е генетично заложено,и ако не е,не биха го привличали мъже.
И все пак съм на мнение че малки деца не трябва да гледат такива работи на публични места.
Точно.
И не само не трябва малки деца да гледат хомосексуални. Аз не мисля, че малки деца трябва да виждат и хетерота да се мляскат и опъват по пейките.
Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият
Ок де. Тамън. Темата е за браковете. Никой не те кара да присъстваш на гей сватба.
macromicro
09-27-2011, 19:11
Това било изкуствено,онова било изкуствено.Ами и кондомите и кремовете за лице и шампоаните и парфюмите всичко това е изкуствено,спрете да ги използвате.Дали една гей двойка ще има дете зависи от тях,никой не е задължен да го прави.Населението главоломно се увеличава вие сте се загрижили,че ако разрешът браковете светът изведнъж ще се стопи.Било извратено-ако знаете преди 100 години колко неща са били смятани за извратени,а сега са нещо нормално.Някой от вас ми напомнят на Бай Ганьо,горкият как ли се е почувствал когато са му казали,че вече хората се къпят повече от веднъж годишно.
PullMeCloser
09-27-2011, 19:31
Къде е доказано пък това?
Покажи ми научната статия.
Не се занимавай. Научно доказано било... :lol:
Аз съм ЗА. Приемам еднакво всички сексуалности и ми е все тая дали най-добрата ми приятелка примерно чука момче/момиче. Така де... много смешно изглеждате някои в очите на хората. Довода ви е Бог, но в Библията пише и много други неща, които съм сигурна, че вие не спазвате :) Не се правете на много изявени християни, спазващи всички Божии заповеди. Както и да е, някои сте много глупави и ограничени, няма смисъл да се хабя.
Едит: сега се върнах назад да прочета останалите мнения(не бях прочела цялата тема). Сиси(може ли да се обръщам така, не се познаваме :Д) много точно е казала това за Библията, точно това, което и аз казвах в горното ми мнение.
ThroughStruggle
09-27-2011, 19:31
А аз не мога да разбера защо си неграмотен.
За.
Аз съм за. Не ми пречат, не ме дразнят, докато не започнат да парадират със сексуалните си предпочитания (което, между другото, ме дразни и в хетеросексуалните двойки). Относно отглеждането на деца - мисля, че би било леко травмиращо за детето, но с полагане на сериозни усилия и адекватни обяснения още от най-ранна възраст, е преодолимо.
Това, че хомо/бисексуалните били вредни за човечеството, е абсурдно, просто не говорете глупости, защото се излагате жестоко.
Някой съди ли ви, порицава ли ви заради човека, с когото живеете, с когото спите, с когото ходите? Предполагам, че не.
Тогава оставете и останалите хора да живеят живота, който искат.
Yancheto
09-27-2011, 22:21
Против!
Чакай малко, а защо трябва да се... размножават? Винаги са ми били много странни тези, които твърдят, че е едва ли не задължително човек да остави потомство.
Аз съм твърдо за. Никакво значение няма от какъв пол е човека, който обичаш, щом сте щастливи заедно. А ако това да сключат брак ще ги направи по-щастливи, защо не?
Някои от вас казват, че нямат нищо против, само да не го показвали пред хората. Ами, защо ние, ``нормалните``, да можем, а те не? Това е някакъв двойствен стандарт, с който никак не съм съгласна. А това, че вредели на обществото е абсолютна глупост. Sh@dow го каза, няма смисъл да се повтарям.
Shturrrche88
09-28-2011, 04:29
Ами едва ли, когато сме били създавани, или изобщо сме се създавали-все едно, то идеята е била просто да си правим кефа.
Защото, ако Адам и Ева е трябвало да са Адам и Адам, или Ева и Ева, отдавна да са умрели и всичко да е изчезнало заедно с тях. Защото ако майка ти и баща ти не се бяха изплющяли и теб нямаше да те има.
Защото цивилизацията е плод на размножението на животните И хората, а не ръгането на пишка в друг мъжки задник...
macromicro, би ли ми обяснил, защо смяташ, че само вашето мнение е правилно и всеки, който не подкрепя хомосексуалистите, браковете между такива, осиновяването на деца от такива, и изкуственото оплождане на такива, той е лош човек? Защо смяташ, че сме ограничени, защото предпочитаме срещуположния пол и искаме децата ни също да го правят?
Трябва ли всеки да примира от щастие, когато вижда как малкия Жорко идва на училище с двамата си бащи? И изобщо, трябва ли да сме длъжни да подкрепяме хомосексуалните прояви, защото според вас сме ограничени? Хайде пак да попитам. Значи ние трябва да сме свободомислещи и да приемаме всяка ваша стъпка, защото нали живеем в 21 век. Вие от ваша страна не сте ли ограничени, като смятате, че ние ТРЯБВА да го правим?
anonymous708973
09-28-2011, 06:38
Защо смяташ, че сме ограничени, защото предпочитаме срещуположния пол и искаме децата ни също да го правят?
Ограничени сте, защото не приемате правото на избор.
Съжалявам, че трябва да го кажа. За много неща съм съгласна с теб, но не и за това.
Против инвитро и осиновяване си, така ли? Тоест, за теб едно дете може да съществува единствено, ако е родено от майка си и има баща?
Това важи ли за двойките, наричани от теб "нормални", които не могат да имат деца?
Shturrrche88
09-28-2011, 08:22
Защо смяташ, че сме ограничени, защото предпочитаме срещуположния пол и искаме децата ни също да го правят?
Ограничени сте, защото не приемате правото на избор.
Съжалявам, че трябва да го кажа. За много неща съм съгласна с теб, но не и за това.
Против инвитро и осиновяване си, така ли? Тоест, за теб едно дете може да съществува единствено, ако е родено от майка си и има баща?
Това важи ли за двойките, наричани от теб "нормални", които не могат да имат деца?
Къде видя да казвам, че съм против осиновяването и инвитрото? Не ми обръщайте деумите както ви изнася. Казах, че съм против изкуственото осеменяване или осиновяване/сурогатното майчинство, когато става въпрос за хомосексуални двойки. А, не че по принцип съм против това.
И да ти кажа честно, наистина предпочитам да бъда ограничена, отколкото обратна.
Хубаво, всеки си има право на избор. Това го изяснихме. Но защо хомосексуалистите да имат право на брак и на "собствени деца", а хетеросексуалните да нямат право да са против това? Значи, колкото едните са ограничени, толкова и другите. Защото, след като си хомосексуалист и обичаш половинката си, която е от твоя пол, защо трябва да ти пука, дали някой го одобрява или не? Живей си с него, играйте си на семейство, "правете" си деца, живейте си живота дружно. Но защо пък трябва да ми ограничавате правото да НЕ ви харесвам? Не съм тръгнала да коля и беся някой, защото е хомосексуален. Просто не са ми приятни такива семейства, и никой няма право да ме ограничава в нехаресването, както аз не ги ограничавам с плющенето им...
Толкова.
anonymous708973
09-28-2011, 08:30
Смесена двойка не значи ли мъж и жена?
Shturrrche88
09-28-2011, 08:37
Боже, извинявам се...объркала съм думата и за това не е станало ясно. Те мислите ми кой знае къде са били вчера...
Имала съм предвид хомосексуални, а не смесени двойки.... :oops: :oops: :oops:
NambyPamby
09-28-2011, 08:39
Не ми допадат еднополовите двойки, независимо дали са подписали в гражданското, или не са. Просто съзнанието ми не го възприема. Едно е сексуален експеримент, друго е трайно съжителство. На мнение съм, че едно дете има нужда от майка и от баща, които да работят в екип относно възпитанието му, самото дете трябва да се научи да съжителства и да общува и с жени, и мъже, които да му покажат и двете страни на монетата. Странно ми е как момче, отгледано от лесбийки, ще се превърне в здрав, прав, респектиращ с държанието и излъчването си мъж, или как едно момиче ще се превърне в женствена красива млада дама, ако е отглеждана от двама мъже. Някакво такова никакво ми е, сигурно 'щото нямам нагледни примери около себе си.
Категорично обаче възгледите ми нямат нищо общо с Библията, нито с глупостите, че мъжът и жената трябвало на всяка цена да са заедно, за да се размножават. Биологично, че е заложено - заложено е, ама именно това, което отличава човека от животното е, че човекът си взема решенията сам и си има определени принципи, а не ходи да се опложда с всеки женски/мъжки екземпляр, който му попадне в обкръжението.
Колкото до инвитрото - мога само да се надявам, че няма да ви се наложи никога да стигнете дотам. Нямате си и на идея какво е да си години с даден човек, да го обичаш, да се уважавате, да си вярвате, да споделяте общ дом и обща постеля и от все сърце да искате да си имате дечица, а да не се получава. Децата, заченати инвитро по никакъв начин не се отличават от останалите, освен може би по броя си, 'щото рядко се ражда само по едно.
Единствено т'ва със сурогатството не го приемам, 'щото и то ми идва неестествено. Трябва да си някаква много дебелокожа и неебателна с извинение, че да се грижиш 9 месеца за едно малко човече, носейки го в корема си, и накрая да го продадеш, без изобщо повече да го чуеш и видиш. Именно тая част с плащането прави нещата още по-гнусни и брутални.
anonymous708973
09-28-2011, 09:10
Боже, извинявам се...объркала съм думата и за това не е станало ясно. Те мислите ми кой знае къде са били вчера...
Имала съм предвид хомосексуални, а не смесени двойки.... :oops: :oops: :oops:
Окей, няма проблем значи. Уважавам правото ти на мнение.
Просто настръхнах, когато го прочетох, защото разбрах, че си против осиновяването и инвитрото като цяло. :)
ccdesigns
09-28-2011, 09:14
Аз съм против като цяло. Да си праят у тях си квото искат, ама да чувам пак по новините "Гей парад......" или "Първата педераска двойка у нас.......". Не благодаря. Писна ми. Ние не излизаме да се чукаме на центъра, и те да не го правят.
differenTgiirL
09-28-2011, 11:47
ЗА! Всеки има право..Ако наистина се обичат двама души, независимо от какъв пол са..имат право да бъдат щастливи..А колкото то Би-сексуалновстта, не я намирам като някаква болест..всеки прави собствен избор в това какъв да бъде и какъв живот да води..
NomNomNom
09-28-2011, 11:55
Този, който го узакони това, ще бъде най-големия престъпник за мен и много други ! Безредиците , които ще последват ще са колосални и човека отговорен за това ще трябва да бъде линчуван пред народа ! Бог вижда всичко така или иначе , наказанието няма да го избегне никой от тях !
даже бог е гей и е праскал адам в рая
differenTgiirL
09-28-2011, 12:26
даже бог е гей и е праскал адам в рая
Еее тва ме разби ... :lol: :lol:
Против!
О,боже колко си тъп.Нали и за инвитрото ти трябва мъжка сперма,бе?Нали като осиновиш,това значи,че някои пич си е свършил работата,някоя пичка го е изплюла,а ти кавто ще да си си взимаш секрет от мъжките и женските полови органи.Човешката тъпня е безгранична.Естествено,че за да се създаде едно дете трябва сперматозоид и яйцеклетка.Работата е там,че вече това дете може да се създаде по различни начини.Една гей двойка може да плати на сурогантна майка да им износи детето,една лезбийска двойкa може да има дете,ако една от жените си направи инвитро процедура,regenbogenfamilie,осинов ване.Пак да го повторя за неразбралите.
И според теб това дете ще израстне в хубава среда.Може би ще се наложи да си признава,че е хетеро пред техните?
Точно.
И не само не трябва малки деца да гледат хомосексуални. Аз не мисля, че малки деца трябва да виждат и хетерота да се мляскат и опъват по пейките.
Пак казвам-нямам нищо против,тяхна работа,само да се крият
Ок де. Тамън. Темата е за браковете. Никой не те кара да присъстваш на гей сватба.
Е то,че от 1 гледане няма да стане,няма.Но това ще се наслой в обществотои един ден ще е прекалено много.Нека не се узконява или дфа се направи някакъв компромис-примерно да не се нарича брак,а съжителство.Според мен трябва да се забрани да се обиждат,да се валят и изобщо да се говори за хомота.Да видиш,че тогава едва 25% от сегашните хомота ще си останат такива.Иначе ще ги поущрим.Знаеш ли колкохора ще се оженят така,за да се видят по новините.Между другото имам 1 приятел,който е гей.Той е съгласен с мен,защото си е гей отвътре.
macromicro
09-28-2011, 13:10
Shturrrche88 гейовете и лезбийките и бисексуалните са горе долу около 10%,останалите са хетеро затова не се притеснявай човечеството ще продължи да съществува и представи си прогнозите са,че след 50 години световното население ще се удвой.Глупостите,че двама мъже не могат да отгледат момиче и лезбийките момче и,че всяко дете трябва да е отгледано от мъж и жена даже няма да ги коментирам.Да забраним тогава и на самотните родители да отглждат деца защото ще възпитат получовеци.За теб всеки хомосексуален трябва да се ожени за срещуположния пол и да има деца с което нарушаваш правото на индивида сам да решава как да живее живота си.Може ли аз примерно фа ти кажа -Shturrrche88 не одобрявам да излизаш с еди кой си и да се жениш за него.Кой съм аз да ти казвам това,ти точно това правиш в момента.Това е вмешателство в нечий личен живот,а на това нямаме право.Да имаш право да си хомофобка.Как ще се почувстваш примерно,ако си на работно място и шефът ти е шовинист.Викне те в офиса и и каже,съжелявам ти като жена имаш право да си търсиш работа,но аз като шовинист имам право да мисля,че мъжете са много по умствено развити и много по способни от вас жените.Вашето място е в кухнята и да перете чорапите на мъжете си.Този същия човек примерно няма да те наеме само защото си жена.Или да иде един негър и да му кажат същото-съжелявам ти си си негър,но аз съм расист така,че имам право да не те наема само защото си черен.Какво означава трябва ли да се примириш от щастие,ако Гошко от твоя клас има двама бащи.Ти си точно от хората които ще направят всичко възможно да му вгорчиш живота на този Гошко и след това лицемерно ще заявиш-вижте колко е нещастен Гошко той е доказателство,че еднополови родители не могът да отглеждат деца.Нещо като изнасилвачи които заявават на жертвата си нещо от сорта -ти си виновна защо беше облечена с толкова къса рокля или ти си виновна кои те кара да ходиш сама толкова късно през нощта.Едно дете не е важно при какви родители ще отрасне важното е да е обичано и подрепяно.
NomNomNom
09-28-2011, 14:08
пак ви казвам, господ е азис
Shturrrche88
09-28-2011, 14:14
macromicro, пак казвам-не ми набутвай думички, които не съм казвала.
Първо, не съм споделила, че благодарение на хомосексуалните двойки населението ще намалее. Това го пишеш вече в трети пост.
Второ, това, че изказвам гласно мнението си и факта, че не подкрепям БРАКА между хомосексуалисти, не означава, че ви преча да си живуркате с хомосексуалните си половинки. Вие, независимо дали ви харесвам или не, пак ще си живеете заедно и пак ще правите секс, нали? За всичко друго, законът в България се е погрижил-не е позволен брак между хора от един и същи пол, не е позволено осиновяването или отглеждането на деца от хомосексуални двойки...не съм го измислила аз. И ако някой ме контрира, че познава деца, чийто родители са двама мъже, или две жени-може...не го отричам. Но в закона фигурира забрана на хомосексуални двойки да осиновяват деца. Така, че не ми скачай на мен, че аз съм тази, която ви пречи...не съм...аз си дудна през компа. Нито скачам на педали, нито на лесбийки...не им скандирам "смърт за педерасите"...Но не подкрепям брака между тях...а той може да е само граждански, защото църковен няма как да стане.
Игнорирайте ме мен. Имай предвид, че целия закон е срещу вас...оспорвай си правата там...
И да те светна нещо. Имах съученик, чийто баща беше хомосексуалист и всички го знаеха. Разведен беше човекът, живеше си с "половинката" и всички го знаеха това...никой не го е бъзикал, най-малко аз. Защото момчето беше свястно. Но в първите си години е гледан от майка и баща. Самия той не одобряваше особено връзката на тати с друг тати, и често се е чувствал дискомфортно при разговор на тази тема, без да бъде нападат или обиждан...
Не бих причинила това на детето си.
Най-вероятно си прав и за друго. Като знам какви изверги отглеждат деца, може би двама мъже биха отгледали по-добре едно дете, и с повече любов от тях, НО, това не означава, че детето им ще се чувства комфортно. Защото, докато е малко и не е съвсем наясно, може и нещата да се ок. Но, когато порасне и се чатне за какво става въпрос, и самото то, вътрешно не одобрява този тип семейство, ти като родител на такова дете как ще се почувстваш? Питам те, сериозно.
macromicro
09-28-2011, 14:33
Едно дете,ако е отраснало в семейство с любов и разбиране никога не би се срамувало от него.Твоя пример ми напомня на тези сериали които съм гледал като малък където еди кой си бедняк се ожени за някоя богаташка и се срамува,че семейството му е бедно.Как ли ще се почуствам ли ами примерно по същия начин как ти ще се почувстваш,ако няко ден имаш дете,с баща му се разделите и то заяви,че не иска да живее с теб.Пак повтарям,ако едно дете е обичано и подрепяно от семейството,то то никога не би се срамувало от него.И какво изобщо означава няма да одобри.Ти не одоряваш ли начина по който си отгледана.Що се отнася за законите те тепърва ще се променят.И в миналото хората на запад са си купували роби,вече не е така.Законите не са вечни.
Shturrrche88
09-28-2011, 14:35
Не казвам, че са вечни. Но обществото в България не е толкова толерантно, колкото ви се иска, че да се променят така драстично законите...
И аз просто дадох пример, не съм казала, че е задължително каквото и да било. И ако не забеляза, подкрепих мнението ти, че "Едно дете,ако е отраснало в семейство с любов и разбиране никога не би се срамувало от него."
therichbitch
09-28-2011, 15:49
Бракът е само лист хартия и не би трябвало да има толкова голямо значение дали са забранени, или не са.
Друг е въпросът, че за мен в едно семейство, било то официално (с брак) или не, детето има нужда както от майчина ласка, така и от твърда ръка, затова според мен това е да вървиш с/у природата.
NarutoShippuuden
09-28-2011, 16:22
Против точка няма да си казвам коментара за побъркани гейове и лезбийки
NomNomNom
09-28-2011, 16:34
Против точка няма да си казвам коментара за побъркани гейове и лезбийки
знаеш, че хомофобите са скрити педали , нали .
Shturrrche88 - за да не цитирам 10тина твои мнения ще пиша направо за всички.
1во - Когато се издразниш за нещо и не ти изнася използваш много добър език. Направо твоите ,предполагам хетеросексуални родители, са те възпитали много добре... :lol:
2ро - И аз не разбрах защо е задължително да се оставя поколение...Има хора,които не искат деца,никой не може да им го натрапи. Има такива ,които не могат да имат и да искат ,въпреки че са хетеро. Не е незаконно да нямаш дете. И дори двама мъже да са неспособни да имат общо дете,могат да осиновят или да направят инвитро.
Не си спомням кой точно каза,че инвитрото и осиновяването не са нормални начини. Ами нормално ли е да забременееш и да си захвърлиш детето в някой дом или направо на улицата и да не ти пука какво ще стане с него? Осиновяванията ТРЯБВА да ги има щом като го има и това.
Аз съм твърдо ЗА .. защо има такава дискриминация?? Едните могат другите не могат .. Всеки има право на избор и го прави .. На никой не пречат .. На никой не вредят .. И ТЕ СА ХОРА .. !
PullMeCloser
09-28-2011, 20:22
Ако размножаването за (някои от) вас е основен приоритет, тогава бездетните жени, семействата, които имат проблеми с зачеването, не са нормални, така ли? Защото както една хетеросексуална жена може да забременее чрез инвитро, така и една хомо/бисексуална може да забременее по този начин. Да не говорим колко пълни са домовете за сираци. Има и сурогатни майки. (да не обърках думата?)... Абе просто начините са супер много и за мен нямате една нормална причина да сте провив еднополовите бракове. Умствения ви капацитет явно се изчерпва с "БОГ" и "РАЗМНОЖАВАНЕ".
Едит: брака не е само лист хартия. Ако аз и приятелят ми имаме право да сключим брак, защо моя приятелка и нейното гадже(момиче), да не могат да се оженят?!
therichbitch
09-28-2011, 21:59
Едит: брака не е само лист хартия. Ако аз и приятелят ми имаме право да сключим брак, защо моя приятелка и нейното гадже(момиче), да не могат да се оженят?!
Това, че едни имат право, други-не, нв променя факта, че е лист хартия. Аз лично не съм против тези бракове, но има мноого други прояви на дискриминация, които са малко повече "в реда на нещата" и не излизат извън природните закони, за които обаче никой не се оплаква :?
Ако ти си убеден в това, което изпитваш, това което си (визирам ориентацията), убеден в правотата на своя избор, ще се чувстваш добре и без да си женен и няма да мислиш за това.
Примерно ако съм лесбийка и съм си намерила "сродната душа", обичам си я, абе всичко, но държавата не разрешава да сключа брак, но на мен въобще не ми дреме, ще си казвам: тези хора са тесногръди, на мен не ми пука какво мислят такива хора, аз съм намерила любовта и няма по- важно от това.
>> Т.е. според мен предразсъдъците не са само в главите на околните, а и в тези на въпросните неоправдани. Когато самите те успеят да се приемат, няма да има излишни спорове за формалности като брака
Fiction7577
09-29-2011, 07:43
Добре де, гейовете дори и да се оженят, после свещеника какво ще каже.. "Обявявам ви за съпруг и съпруг" ?? Нереално ми звучи. :D
Иначе, ако щат да си се женят, стига да не парадират с това, не ме бърка, не ми пречат.
Shturrrche88
09-29-2011, 09:47
Добре де, гейовете дори и да се оженят, после свещеника какво ще каже.. "Обявявам ви за съпруг и съпруг" ?? Нереално ми звучи. :D
Иначе, ако щат да си се женят, стига да не парадират с това, не ме бърка, не ми пречат.
Нали се сещаш, че те никога няма да стигнат до църковен брак.
Azoria-никой не е казал, че е задължително да се оставя поколение...Моля ви, за не знам кой път, не си интерпретирайте чуждите думи както ви изнася...
И , мерси-моите хетеросексуални родители са ме възпитали достатъчно добре. Не съм на 15 годинки, че да се връзвам на такива евтини, провокативни изразчета.
PullMeCloser, не ни се изчерпва капацитета с думите "Бог" и "Размножаване"...просто и ние, видиш ли, имаме право да си имаме мнение спрямо хомосексуалистите и то да бъде негативно.
И ако две лесбийки могат да си направят инвитро, че да имат бебе, то двама мъже не могат. А закона за сурогатното майчинство все още не е приет...
rebeccaa
09-29-2011, 10:10
Те не са избирали живота си и не са виновни за това което са .. но съм ПРОТИВ браковете , и нищо против тях (Хомосексуалните) :)
Righteousness
09-29-2011, 14:53
По всичко личи, че краят е близо. И да изпишем безкрай страници по тази тема, сърцата на хората са закоравели за да видят истината. Незнам какво кара хората да се водят по "разчупените" неща. Възпитанието куца big time напоследак. Жалко, че има дъги, щото ни трябва още един потоп... Хора толкова обладани от извращения, опитващи се да вървят срещу всичко естествено.
Поколението хули Библията. А Библията ни учи на правилната любов, правилните взаимоотношения. Да обичаме ближния както себе си. Да си помагаме и подкрепяме. Бог е любов. Естествено за вас като не съществува Бог каква любов? Казвала, че секса преди брака е грах - вярно е. Колко по щастливи ще са семействата ако всеки знае, че е единствен за другия и не са познали друго тяло. За вас момичета, няма ли да ви е изключително яко ако знаете, че сте единствена в живота на мъжа до себе си? Че той никога не е познал по такъв начин друго момиче, и за него вие сте единсвената на света. За момчетата по същия начин - няма ли чувството да е на съвсем друго ниво, ако бъдещата ви съпруга не се е раздавала на тоя и на оня а се е пазила чиста за да се отдаде с пълната си страст към вас.? Или ще ви е по приятно десетки пубери да са я пообработили малко? След като човек е имал многобройни извънбрачни връзки, как искате семействата да не завървшат с развод? Вие поощрявате да следваме плътските си страсти, а после ми семействата не издържат... Как да издържат като той е имал поне 10 момичета преди жена си и за него тя не е изобщо специална, а подсъзнателно е поредната? Същотото се отнася и в обратна посока.
Казах, че с много писане не става но и аз се разприказвах извинявайте за което. Твърдо против съм хомосексуалните бракове и връзки. Колкото и учени да ми казват, че генетично човек се ражда така няма да го приема. Преди 1-2 века ако някой се разхожда с епилирани крака и ръце, облечен в розова фанелка и прилепнали дънки по центъра... бас фащам, че няма да се прибере жив у тях си. Но сега това е нормално... Приемаме сексът на по 13-14-15-16-17-18 години защото се обичат. Ооо тези тийнове как са разбрали дълбочината на любовта висейки пред youjizz.... Нека младите хора да се обичат и да се **** колкото искат, да опитат от живота на макс. Каквото му харесва на човек защо да не го прави нали? Да, но на някой хора им харесва да убиват другите. И това им извира от вътре. Сигурен съм, че учените ще кажат, че и това е генетично заложено. Тогава дай да ги подкрепяме, те са си родени убиици, дискриминация ли ще правим а? Който не ги приема е ограничен и задръстен с предрасъдъци от Библията!!!!
Сега ще ме нападнете като ми кажете, че това никога няма да стане. Същото ще ви каже човек от преди 1-2-3 века като му кажете, че църквата ще бракосъчетава хомота. Мога много да пиша но мисля, че това е достатъчно изказване на мнението ми.
ПС: Вярвам в Бог, в синът му Исус Христос и в Святия Дух. Вярвам в това което е писано в Библията и вярвам, че ни води към покаяние и към живот достоен за подръжание. И не каквото и да кажете няма да ме разубедите.
ПС2: Извинете ме за правописа.
ПС3: Имате разрешение да ме псувате, обиждате, заплювате и всяко друго модерно нещо за потъпкване на другия. Аз обичам хората, но мразя греха. Бог да ви благослови и дано да Го познаете навреме :)
Грозно е да гледам масовата простащина и неразбиране на думата либералност.
Shturrrche88 ,посъветвах те да потърсиш помощ от психотерапевт. Явно не си ме послушала.
Позволи ми да ти обясня някои неща.
Толерантността към 'различните' не се изразява в това да си "за" ,а в това да не си "Против".
Казваш ,че имаш право да си "против" ,но истината е ,че НЯМАШ. Това ,което ти правиш ,е да ограничаваш хора по даден признак БЕЗ да имаш някакво основание.
Твоето "Против" хомосексуалните не е равно на чуждото "За". Ако някой каже ,че Хетеросексуалните са по-нисши и заслужават да бъдат опресирани от обществото - ей това ще е "ЗА" хомосексуалността във формата ,в който твоята глава възприема нещата.
Другото - имах намерение да си спестя писането по темата повторно ,но не мога да разбера едно - защо просто не спираш да пишеш едно и също по темата. Всички ти разбрахме мнението - базираш се на собствените си възгледи (които ей-сега ще ти обясня откъде произтичат и защо си просто един инфантил) и се мъчиш всячески да ги оправдаеш с някакви псевдо аргументи ,изсмукани от пръстите си.
Относно възгледите ти - очевидно имаш някакъв проблем с обществото ,след като за аватар имаш някаква персона ,орнамент към една диктатура от недалечното минало. Типично за диктатурите обикновено е стремежът за налагане на един "Нов ред" ; на едно различно общество.
За да харесваш това ,за да си против ромите/хомосексуалните/турците и прочие очевидно не харесваш нещо в статуквото. И ,разбира се ,всичко ,което в обществото се приема като 'отклоняване' от нормата ти виждаш като проблем ,който трябва да се изкорени.
Това е на емоционално ниво.
А псевдоаргументацията ти е просто с цел да оправдае объркания ти ум.
Righteousness ,ти за какъв се мислиш ,че да даваш оценка кое е морално и кое не ? В Библията пише и да не онанираш ,да не хулиш и да не изричаш лъжа - обзалагам се ,че си се разминал със спазването на тези неща. Бива самозаблудени глупаци с ниско самочувствие ,задоволяващи нуждата от смисъл в живота си с глупави религии ,ама да пречиш на околните да съществуват на спокойствие си е просто за разстрел.
По всичко личи, че краят е близо. И да изпишем безкрай страници по тази тема, сърцата на хората са закоравели за да видят истината. Незнам какво кара хората да се водят по "разчупените" неща. Възпитанието куца big time напоследак. Жалко, че има дъги, щото ни трябва още един потоп... Хора толкова обладани от извращения, опитващи се да вървят срещу всичко естествено.
Поколението хули Библията. А Библията ни учи на правилната любов, правилните взаимоотношения. Да обичаме ближния както себе си. Да си помагаме и подкрепяме. Бог е любов. Естествено за вас като не съществува Бог каква любов? Казвала, че секса преди брака е грах - вярно е. Колко по щастливи ще са семействата ако всеки знае, че е единствен за другия и не са познали друго тяло. За вас момичета, няма ли да ви е изключително яко ако знаете, че сте единствена в живота на мъжа до себе си? Че той никога не е познал по такъв начин друго момиче, и за него вие сте единсвената на света. За момчетата по същия начин - няма ли чувството да е на съвсем друго ниво, ако бъдещата ви съпруга не се е раздавала на тоя и на оня а се е пазила чиста за да се отдаде с пълната си страст към вас.? Или ще ви е по приятно десетки пубери да са я пообработили малко? След като човек е имал многобройни извънбрачни връзки, как искате семействата да не завървшат с развод? Вие поощрявате да следваме плътските си страсти, а после ми семействата не издържат... Как да издържат като той е имал поне 10 момичета преди жена си и за него тя не е изобщо специална, а подсъзнателно е поредната? Същотото се отнася и в обратна посока.
Казах, че с много писане не става но и аз се разприказвах извинявайте за което. Твърдо против съм хомосексуалните бракове и връзки. Колкото и учени да ми казват, че генетично човек се ражда така няма да го приема. Преди 1-2 века ако някой се разхожда с епилирани крака и ръце, облечен в розова фанелка и прилепнали дънки по центъра... бас фащам, че няма да се прибере жив у тях си. Но сега това е нормално... Приемаме сексът на по 13-14-15-16-17-18 години защото се обичат. Ооо тези тийнове как са разбрали дълбочината на любовта висейки пред youjizz.... Нека младите хора да се обичат и да се **** колкото искат, да опитат от живота на макс. Каквото му харесва на човек защо да не го прави нали? Да, но на някой хора им харесва да убиват другите. И това им извира от вътре. Сигурен съм, че учените ще кажат, че и това е генетично заложено. Тогава дай да ги подкрепяме, те са си родени убиици, дискриминация ли ще правим а? Който не ги приема е ограничен и задръстен с предрасъдъци от Библията!!!!
Сега ще ме нападнете като ми кажете, че това никога няма да стане. Същото ще ви каже човек от преди 1-2-3 века като му кажете, че църквата ще бракосъчетава хомота. Мога много да пиша но мисля, че това е достатъчно изказване на мнението ми.
ПС: Вярвам в Бог, в синът му Исус Христос и в Святия Дух. Вярвам в това което е писано в Библията и вярвам, че ни води към покаяние и към живот достоен за подръжание. И не каквото и да кажете няма да ме разубедите.
ПС2: Извинете ме за правописа.
ПС3: Имате разрешение да ме псувате, обиждате, заплювате и всяко друго модерно нещо за потъпкване на другия. Аз обичам хората, но мразя греха. Бог да ви благослови и дано да Го познаете навреме :)
Първо - бог е любов. Искам да ми обясниш страданието по света. Умиращите деца,болните деца,гладните и жадни деца? И така мога да си редя нещастия 400 реда... Той нали е любов,защо го прави? Нали е всемогъщ,защо не го спре?
Второ - даваш за пример времето преди 2 века и казваш,че и сега трябва да е така,едва ли не. Ами нека ти кажа нещо - човечеството толкова се е развило за 2 века,че може би най-сетне сме почнали да мислим правилно. Гледаме света сякаш през слънчеви очила,повярвай ми когато ги свалиш и спреш да съдиш хората за маловажни неща ще видиш колко по-светло е всъщност.
Трето - 13,14,15,16,17,18 годишни да не правят секс? Преди 2 века са се женели на по 15-16 години ,мислиш ли,че са чакали две,три години преди да почнат да правят секс?
Твоят първи път след тази възраст ли беше? С жена ти ли?
"Същото ще ви каже човек от преди 1-2-3 века като му кажете, че църквата ще бракосъчетава хомота." - това само говори колко си деградирал.
Имаш си възгледи,защитаваш си ги - това е добре. Уважавам го. Разликата между нас е,че ти вярваш ,а аз знам. (:
Righteousness
09-29-2011, 17:28
Да Бог е любов, но хората са зли. Страданието да не го дава Бог? Безверието и егоизма на хората го правят. Ако всички следваха Бог-а и поставяха другия пред себе си, нямаше да има хора които да зимат часовници за по няколко милиона а други да гладуват. Недейте обвинява Бог за нашите дела. Бог ни е дал свободна воля. Ако искаме ще си помагаме, ако не искаме ще се трепим и ще си крадем хляба. Ако някой е решил да отиде и да гръмне някой, Бог ли е виновен?! Мъдростта ви е безгранична :)
Мислим по-правилно сега отколкото преди 2 века? Моля ти се! Технологиите напредват но убийствата и престъпленията нарастват стотици пъти. Това ли е по-правилното мислене? Гейове, лесбийки, да е трудно да намериш девствен непълнолетен, деца да убиват други деца - това ли е по-правилно мислене? Преди хората имаха по-изградени ценности. Процентът на хората склонни към престъпление беше десетки пъти по-малък. Но днешната демокрация казва на човека да прави това кеото иска, а не това което е морално издържано.
Това да се ожениш на 15-16 си е глупост и пропиляване на младоста. Които са обвързани в брак, ако искат да правят секс през 5 минути, не е грешно и имат пълната свобода. Но извън това си е блудстване и угаждане на първичните инстинкти. И да го казвам знам че бия в бетонената стена, но ако и ние християните млъкнем, не ми се мисли на къде отиват нещата...
Не съм преспивал с момиче до сега. Като намеря момичето с което искам да прекарам живота си, ще си наваксаме. Ако не - здраве да е...
Църквата би трябвало да се бори с хомосексуалноста, не да я подкрепя. Искрено се надявам да не го приемат това. Църквите който подкрепят този вид бракове, са далеч от живия Бог...
ПС: Вярата е даване твърда увереност в ония неща, за които се надяваме, - убеждения за неща, които не се виждат.
Lelouch - защо трябва да се мисля за някой? Аз съм никой, просто едно от Божийте чада на тази земя. Няма безгрешни хора - не съм и намекнал, че съм такъв. Имам си проблемите, съгрешавам и не съм винаги 100% истинен. Но Бог умря на кръста за нашите грехове, аз се стремя да се променям към по-добро и да спазвам моралните принципи изложени в Библията. Благодаря за нежния език:
Бива самозаблудени глупаци с ниско самочувствие ,задоволяващи нуждата от смисъл в живота си с глупави религии ,ама да пречиш на околните да съществуват на спокойствие си е просто за разстрел.
Определено от тука представлявам голяма пречка за околните. Направо целия свят се спъва в мен ;) А ако мога да представлявам пречка за греха - о то това би било удоволствие за моя милост :)
Обичам ви, колкото и да ме ненавиждате :*
Аз по принцип не съм фен на браковете, каквито и да са, но все пак ЗА. След като хетеросексуалните имат право, защо не и хомосексуалните. Но разбира се това е България и ще избухне въстание, твърде ограничени са хората все още.
Да Бог е любов, но хората са зли. Страданието да не го дава Бог? Безверието и егоизма на хората го правят. Ако всички следваха Бог-а и поставяха другия пред себе си, нямаше да има хора които да зимат часовници за по няколко милиона а други да гладуват. Недейте обвинява Бог за нашите дела. Бог ни е дал свободна воля. Ако искаме ще си помагаме, ако не искаме ще се трепим и ще си крадем хляба. Ако някой е решил да отиде и да гръмне някой, Бог ли е виновен?! Мъдростта ви е безгранична :)
Мислим по-правилно сега отколкото преди 2 века? Моля ти се! Технологиите напредват но убийствата и престъпленията нарастват стотици пъти. Това ли е по-правилното мислене? Гейове, лесбийки, да е трудно да намериш девствен непълнолетен, деца да убиват други деца - това ли е по-правилно мислене? Преди хората имаха по-изградени ценности. Процентът на хората склонни към престъпление беше десетки пъти по-малък. Но днешната демокрация казва на човека да прави това кеото иска, а не това което е морално издържано.
Това да се ожениш на 15-16 си е глупост и пропиляване на младоста. Които са обвързани в брак, ако искат да правят секс през 5 минути, не е грешно и имат пълната свобода. Но извън това си е блудстване и угаждане на първичните инстинкти. И да го казвам знам че бия в бетонената стена, но ако и ние християните млъкнем, не ми се мисли на къде отиват нещата...
Не съм преспивал с момиче до сега. Като намеря момичето с което искам да прекарам живота си, ще си наваксаме. Ако не - здраве да е...
Църквата би трябвало да се бори с хомосексуалноста, не да я подкрепя. Искрено се надявам да не го приемат това. Църквите който подкрепят този вид бракове, са далеч от живия Бог...
ПС: Вярата е даване твърда увереност в ония неща, за които се надяваме, - убеждения за неща, които не се виждат.
Lelouch - защо трябва да се мисля за някой? Аз съм никой, просто едно от Божийте чада на тази земя. Няма безгрешни хора - не съм и намекнал, че съм такъв. Имам си проблемите, съгрешавам и не съм винаги 100% истинен. Но Бог умря на кръста за нашите грехове, аз се стремя да се променям към по-добро и да спазвам моралните принципи изложени в Библията. Благодаря за нежния език:
Бива самозаблудени глупаци с ниско самочувствие ,задоволяващи нуждата от смисъл в живота си с глупави религии ,ама да пречиш на околните да съществуват на спокойствие си е просто за разстрел.
Определено от тука представлявам голяма пречка за околните. Направо целия свят се спъва в мен ;) А ако мога да представлявам пречка за греха - о то това би било удоволствие за моя милост :)
Ти си позьор! Технологиите били напреднали,пише той на своя компютър... Мислиш,че си много интересен като ни даваш учения тук,а всъщност самия ти дълбоко в себе се съмняваш в думите си. :?
Преди два века - времето,което ми даде за пример като много доброто - хората са се женели на по 16 години,да. Правили са го и в 20ти век.
И нали Бог е всемогъщ? Знаеш ли значението на тази дума или си твърде зает да вярваш,за да се образоваш (което подразбирам от правописа ти) ? Защо не спре злините по света? Не е само гладът,който между другото ми оправдаваш по-много тъп начин,а и виновно ли е гладното дете,че някой има скъп часовник? Защо милостивия,обичлив Бог ни праща торнадото,цунамито,земетре сението? В ,които измират неговите верни любящи верующи? Защото е любов?
SisiStrange
09-29-2011, 18:21
Ако има хора, които ме дразнят наистина в тоя свят - това не са педалите. Това са сектантите.
gegata15
09-29-2011, 18:51
за :)
не ми пречат тези хора, защо да не могат да докажат любовта си :)
Shturrrche88
09-30-2011, 16:00
Shturrrche88 ,посъветвах те да потърсиш помощ от психотерапевт. Явно не си ме послушала.
Аз пък те съветвам да си завреш съветите там, където хомосексуалистите си завират половите органи...
autumn666
09-30-2011, 19:34
Пф, на мен пък изобщо не ми пука. Не е моя работа да се меся в живота на другите хора, като се обичат хората да си правят квото си искат...
Но пък въпреки това ако трябва да изкажа мнение, ще кажа че съм по-скоро против, просто защото цялата тая работа ми се вижда извратена. Представете си малко детенце, отгледано от две жени примерно, нехаещо какво е да имаш баща до себе си, гледащо как двете му "майки" спят в едно легло, цял живот разпитвано къде е баща му, а ако истината излезе наяве - ще му се подиграват, особено в началното училище. Това е един вид психическа травма за детето...
Отвращават ме също така и тея малки пикли на по 13 дето снимат клипове и снимки как се натискат и ги качват във Фейсбук за да се правят на интересни пред някой батко.
И като искат хомосексуалните да са приемани нормално, да спрат да парадират с това че са такива, защото повечето точно това и правят. Цялата тая идея с гей парадите на пример ми се струва направо смехотворна, именно защото те сами се опитват да се направят на велики и да изпъкнат сексулността си като ходят по улиците и крещят "Вижте ме, аз съм гей!!". Това нищо няма да промени, така хората започват да им се присмиват още повече. Хетеросексуалните не си правят паради... като искат да бъдат приемани нормално, да се държат нормално...
Най-вероятно веднага ще почнете да ме нападате, и отново казвам, че нямам нищо против хомо/бисексуалните, просто изказвам мнение, и то е главно че постъпките на някои от тях ме отвращават и не казвам че всички са такива - ако са съвсем нормални хора, които не се опитват да парадират със сексуалността си насам-натам, а просто имат влечение към своя пол и искат да създадат съвместен живот - тяхна си работа, никой не може да им забранява.
PullMeCloser
09-30-2011, 21:10
Аз пък те съветвам да си завреш съветите там, където хомосексуалистите си завират половите органи...
Колко оригинално. :lol:
Колко съм спорила с такива като теб...извода ми всеки път е, че дали обясняваш на стена или на такива-като-теб е едно и също.
MojoJojo88
10-01-2011, 07:42
Колко оригинално. :lol:
Колко съм спорила с такива като теб...извода ми всеки път е, че дали обясняваш на стена или на такива-като-теб е едно и също.
Ти щото ди по-малко оригинална, нали...
Като не ви се спори, какво сте седнали да се обяснявате като семкаджии пред блока...
Все едно, че може да промените нечие мнение по даден въпрос...дръжте си вашето за вас...
То пък на човек му писва в един момент да му се обясняват глупости точно за криворазбран либерализъм...
Любимото ми е "нямам нищо против обратните, ама съм против брака им"...е що пък си против брака им, като си за хомосексуалистите???
mmm_sweet
10-01-2011, 07:54
За :) никой не си избира в кой ще се влюби,така че щом са щастливи това е най-важното
То пък на човек му писва в един момент да му се обясняват глупости точно за криворазбран либерализъм..
Криворазбран либерализъм е това да смяташ ,че имаш моралното право да ограничаваш някого по признак ,който не влияе по никакъв начин на обществото.
Единственият адекватен мотив ,който човек може да изтъкне 'против' е ,че му е противно/гнусно/непонятно. Това е.
Аз от своя страна мога да кажа ,че няма да се хвана с глупава или жена с доминантни гени (сиреч тъмноока/коса) ,камо ли пък негърка ,и мисля ще съм доста смешен ако пусна тема "За или против захвърлянето на гените".
Ако не си в 'моята' категория предполагам в момента не ти е много приятно да четеш този ред ,показващ че те отписвам като възможност без дори да те познавам ? Разбира се аз съм частен случай ,но ако беше цялото общество ?
NomNomNom
10-01-2011, 09:29
Хомофобите
Хомофобията се определя като ирационална, нерефлексируема и хипертрофирана неприязън към хомосексуалистите (преимуществено към мъже), обусловена от хетеросексуалните и бисексуални хора, често обусловена от страх пред собствените им сексуални фантазии и подбуди. Причини и източници за хомофобия се явяват религиозните разбирания, ниско-културни семейни и обществени традиции, елементарно невежество, латентна сексуална насоченост към собствения пол.
Враждебността и предубежденията срещу хомосексуалистите, може да се прояви в пряка и косвена форма. Психологичната конверсия на страха в агресия се явява известен и универсален механизъм на изживяване в животинския свят.
Ирационалният страх, който лежи в основата на хомофобията, може да намери своето отражение както в пряка агресия, така и под формата на всякакви забрани, сплетни, истории, които съответстват на невербалната проява на агресивността. Индивидуалната тревога по повод непознатото поведение има отбранителен характер. При среща с нетрадиционно поведение, често човек не знае как да реагира. Социалните митове за сексуалната разпуснатост на хомосексуалните хора, за тяхната готовност да съблазняват всеки човек, усилват един вид личната защита и формират своеобразно невротично разстройство в хетеросексуалните хора, които сами си преписват ролята на жертви на такъв интерес.
Причините за хомофобията могат да бъдат и страховете от самите хетеросексуални хора, т.е. те губят контрол над ситуацията и се подават на съблазанта. Агресията им позволява да си изградят строги персонални граници и по този начин да избегнат вероятните ситуации на засилване на този страх, т.е. от непосредствения емоционален контакт с хомосексуалните хора.
Типове хомофоби:
1. Латентен хомосексуалист – това е човек с хомосексуални наклонности, който под влияние на социалното обкръжение се опитва всячески да ги потисне в себе си и започва да реагира остро и с неприязън срещу всички, които не се боят да се самоидентифицират като хора с различна от хетеросексуалната ориентация.
2. Традиционалист – това е човек, който е привикнал към факта, че в миналото му, никой никога не е говорил за еднополовата любов. Той счита, че в миналото не е имало хора с различна сексуална ориентация и задава въпроса – “От къде се появиха днес?”.
3. Старата девственица – това е жена, която поради невежество счита, че нейните проблеми с търсенето на мъжете са свързани частично с това, че мъжете са започнали да се обичат един друг и са спрели да обръщат внимание на жените. Такива жени, могат да бъдат посъветвани внимателно да се огледат в огледалото.
4. Подрастващи – във възрастта на сексуалното възмъжаване, подрастващите обикновено се опитват да се самоутвърдят и докажат сред връстниците си. Един от най-леките начини за достигане на това е да се нахвърлят върху лесбийки, гейове, транссексуални, поради невъзможността им да се противопоставят на по-силните от тях хетеросексуални.
5. Религиозни фанатици – това са хора, за които библейските заповеди за забрана на секса между мъжете са по-важни, отколкото всички други забрани – например да не прелюбодействат, да не крадат, да не лъжат и т.н. Типичен пример за ненормалността на библейските писания е текстът, който гласи – …непослушните деца трябва да се избиват с камъни… Едва ли разумно същество би пристъпило към подобен род превъзпитаване на децата. Това е ясно доказателство за несъстоятелността на тази книга, написана от хора, които са имали определени представи за човешките взаимоотношения преди векове.
Мързеше ме да ви го пиша аз , за тва го копнах добре развито .
Източник (http://eminempire.wordpress.com/sexology/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D 1%8F/)
Просто исках да пусна 100тното мнение :lol:
MojoJojo88
10-01-2011, 09:49
То пък на човек му писва в един момент да му се обясняват глупости точно за криворазбран либерализъм..
Криворазбран либерализъм е това да смяташ ,че имаш моралното право да ограничаваш някого по признак ,който не влияе по никакъв начин на обществото.
Единственият адекватен мотив ,който човек може да изтъкне 'против' е ,че му е противно/гнусно/непонятно. Това е.
Аз от своя страна мога да кажа ,че няма да се хвана с глупава или жена с доминантни гени (сиреч тъмноока/коса) ,камо ли пък негърка ,и мисля ще съм доста смешен ако пусна тема "За или против захвърлянето на гените".
Ако не си в 'моята' категория предполагам в момента не ти е много приятно да четеш този ред ,показващ че те отписвам като възможност без дори да те познавам ? Разбира се аз съм частен случай ,но ако беше цялото общество ?
И как точно ограничаваш нечии права, като просто имаш отрицателно мнение? Сериозно питам, защото ми стана интересно, че това ти е довода да "изпратиш" някой на психиатър.
Човекът Х казва "аз не харесвам хомосексуалисти и не подкрепям брака между такива", а ти излизаш и казваш "ти ограничаваш правата на хомосексуалистите"....как, моля, обясни?
И не ми дреме, че ти ме отписваш, заради гените ми. А обществото пък още по-малко...защото то не го прави. Не всички са руси и синеоки...както и не всички са хомосексуалисти, че да се чувстват нон-стоп репресирани...
gummybear
10-01-2011, 10:17
Напълно ПРОТИВ!
отвратително е!!
NomNomNom
10-01-2011, 10:20
Напълно ПРОТИВ!
отвратително е!!
Причини и източници за хомофобия се явяват религиозните разбирания, ниско-културни семейни и обществени традиции, елементарно невежество, латентна сексуална насоченост към собствения пол.
Мислим по-правилно сега отколкото преди 2 века? Моля ти се! Технологиите напредват но убийствата и престъпленията нарастват стотици пъти. Това ли е по-правилното мислене? Гейове, лесбийки, да е трудно да намериш девствен непълнолетен, деца да убиват други деца - това ли е по-правилно мислене? Преди хората имаха по-изградени ценности. Процентът на хората склонни към престъпление беше
десетки пъти по-малък. Но днешната демокрация казва на човека да прави това кеото иска, а не това което е морално издържано.
Браво братко , за съжаление няма да има кой да те чуе ... Сърцата са им закоравяли , умовете поразени от тумора на века , душите им обладани от зло ! Винаги ще бъдем мразени , защото ги изобличаваме и се опитваме да ги насочим в правия път . Нека просто помолим Бог да им прости , защото те незнаят какво правят и какво говорят .
anonymous708973
10-01-2011, 13:44
ниско-културни семейни и обществени традиции, елементарно невежество,
Залагам на тези.
pomo6tplz
10-01-2011, 13:45
напално зам против тиах ако мене ме питати трибва в балгариа да има закон ако не смъртен то поне затвор или екстрадициа на ткаива болни хора ведназ за винаги да се оттървам от тиах зради хора каот тиах сме на това дереже българиа по скоро сте изгорй до земиата отколкото да се разресът такив вид "бракове"
не само на сапун ами и на сампоан!!!!
напално зам против тиах ако мене ме питати трибва в балгариа да има закон ако не смъртен то поне затвор или екстрадициа на ткаива болни хора ведназ за винаги да се оттървам от тиах зради хора каот тиах сме на това дереже българиа по скоро сте изгорй до земиата отколкото да се разресът такив вид "бракове"
Научи се да пишеш. На всяка дума - грешка. :? :? :?
И такива като теб трябва да за на сампоан! :lol:
thedragonball
10-01-2011, 15:45
Еднополов секс, любов, но брак - не.
MyPleasureMyPain
10-01-2011, 15:46
На мен ми е все тая. Не ми пречат обратните - щом се искат да се взимат.
Мислим по-правилно сега отколкото преди 2 века? Моля ти се! Технологиите напредват но убийствата и престъпленията нарастват стотици пъти. Това ли е по-правилното мислене? Гейове, лесбийки, да е трудно да намериш девствен непълнолетен, деца да убиват други деца - това ли е по-правилно мислене? Преди хората имаха по-изградени ценности. Процентът на хората склонни към престъпление беше
десетки пъти по-малък. Но днешната демокрация казва на човека да прави това кеото иска, а не това което е морално издържано.
Браво братко , за съжаление няма да има кой да те чуе ... Сърцата са им закоравяли , умовете поразени от тумора на века , душите им обладани от зло ! Винаги ще бъдем мразени , защото ги изобличаваме и се опитваме да ги насочим в правия път . Нека просто помолим Бог да им прости , защото те незнаят какво правят и какво говорят .
21 век сме, стига с това застаряло мислене. Изкарваш ги едва ли не престъпници, за това, че са се родили така!? Преди също е имало, просто са се криели като мишки, не е нужно и сега да е така. Вече е изтъркано това с религията да го давате като причина.
MojoJojo88
10-01-2011, 17:07
С този правопис си срам за страната си...