Влез

View Full Version : днес като цяло

brusa
09-28-2011, 19:19
ми беше готино все пак рожден ден имам обаче сега ме налетяха мислите за нея и веднага сдухах.. сад стори :(

до кога бе майка му стара :(

nadetee
09-28-2011, 19:23
ще ти мине. или всичко се забравя или претръпваш към чувствата. и аз бях така 2-3 месеца, но един ден станах и си казах "Боже, луда ли съм да се вкарвам в тия филми, като мога да срещна някой по-добър?" и всичко беше до там.

SisiStrange
09-28-2011, 19:24
Когато се стегнеш и спреш да се сещаш за нея, а се радваш на хубавините в живота.

brusa
09-28-2011, 19:27
ще ти мине. или всичко се забравя или претръпваш към чувствата. и аз бях така 2-3 месеца, но един ден станах и си казах "Боже, луда ли съм да се вкарвам в тия филми, като мога да срещна някой по-добър?" и всичко беше до там.

6 месеца минаха :? :?

преди често сдухвах сега на моменти.. а най тъпото е че и тя ме обича но не мога да я разбера какво иска.. омръзна ми вече.. оня ден "знаеш че си те обичам" сърчица некви праща вчера и пиша не отговаря.. не мога да я разбера :?

elysunny
09-28-2011, 19:27
жив и здрав

brusa
09-28-2011, 19:29
жив и здрав

мерси :)

brusa
09-28-2011, 19:33
през тия 6 месеца много са я карали да излизат на кафета, кино пишат и нз си кво не могла заради мен съвестно и било още ме обичала.. а когато задълбоча нещата се отдръпва :?

nadetee
09-28-2011, 19:39
пич, като че ли те държи като резерва.. а може би само на мен така ми се струва 8-) и ти сигурен ли си,че наистина не е излизала с тях на кафета ала бала ? защото ние женските умеем да лъжем ( не,че вие не можете, даже сте по-добри от нас ) ще я забравиш когато се стегнеш. спри да мислиш за нея , знам че звучи трудно, но после ще си викаш УСПЯХ !! излизай с други момичета.. знам също, че мисълта дори да излезеш с тях ти се струва гнусна, но ще видиш,че помага. току виж си се влюбил на ново :) и запомни, че няма да я забравиш докато ти самия не го поискаш :)

brusa
09-28-2011, 19:44
пич, като че ли те държи като резерва.. а може би само на мен така ми се струва 8-) и ти сигурен ли си,че наистина не е излизала с тях на кафета ала бала ? защото ние женските умеем да лъжем ( не,че вие не можете, даже сте по-добри от нас ) ще я забравиш когато се стегнеш. спри да мислиш за нея , знам че звучи трудно, но после ще си викаш УСПЯХ !! излизай с други момичета.. знам също, че мисълта дори да излезеш с тях ти се струва гнусна, но ще видиш,че помага. току виж си се влюбил на ново :) и запомни, че няма да я забравиш докато ти самия не го поискаш :)

сигурен съм че не е защото я познавам много добре.. и знам че я спира да е с мен това че съм я бил наранил а когато скъсахме некой много яко ме натопи.. скъсахме по най нелепия начин за нищо заради някой си :x абе неам думи нз вече кво да прая 8-) :? кашата е голема

SmilezZz
09-28-2011, 19:45
Ти сам каза , че тя самата не знае какво иска. Или просто наистина те държи като резерва , просто няма как да те обича , обаче да не сте заедно. По - добре спри да се занимаваш с нея и си продължи напред.
П.С - Честит Рожден Ден !! Много здраве , щастие , успехи . Всичко най - най в живота.

marin4itu
09-28-2011, 19:53
И тя вярва на хората, а не на теб? Трябва ли ти такова момиче?

Честит рожден ден! Жив и здрав и много щастие! А пък бях на 20ти :P , ама спадам към девите..

thegreenzombie
09-28-2011, 19:58
честит рожден ден 8-)

brusa
09-28-2011, 19:58
Ти сам каза , че тя самата не знае какво иска. Или просто наистина те държи като резерва , просто няма как да те обича , обаче да не сте заедно. По - добре спри да се занимаваш с нея и си продължи напред.
П.С - Честит Рожден Ден !! Много здраве , щастие , успехи . Всичко най - най в живота.

обича ме обаче е мн ама мн голем инат.. ама аз колкото и да съм търпелив всичко си има граници.. ся ако си фана др момиче много ше съжалява и ше разбере некой неща.. а аз се мола тя да си хване некое момче за да убие последната надежда в мен заради която ми е тъпо

brusa
09-28-2011, 20:00
И тя вярва на хората, а не на теб? Трябва ли ти такова момиче?

Честит рожден ден! Жив и здрав и много щастие! А пък бях на 20ти :P , ама спадам към девите..

мен тва мн ме ядоса тогава и побеснях и започнах да говора неща който не мисла.. :? ех любов 8-)

иначе мерси на всички за пожеланията :-)