View Full Version : Вярно ли е...
gandalfepi4
09-29-2011, 08:39
че е разпространено при много моми да искат "по-груб" секс?
Че често се натъквам на такива изказвания от мъже, пък моите наблюдения не са баш такива
NomNomNom
09-29-2011, 09:04
Точно това си приказвахме снощи с мойо, за една негова бивша .
Искала е той да я чупи от секс, да й го слага навсякъде и да се празни навсякъде, ако може по-брутално и унизително да е.
На мен ако мръзница ми кажат съм в състояние да се разрева, иначе обяснение за ситуацията имам 8-)
marin4itu
09-29-2011, 09:44
Аз пък харесвам по-груб секс. Е не чак както се изрази NomNomNom.. Но да ме хвърля на леглото, да ме скуби, да ме хапе по врата, да ме притисне в някой ъгъл... Аз от своя страна забивам нокти, където ми попадне :D
Не харесвам нежен и бавен секс, трябва да има страст! Да излезе това първичното и у двамата!
ccdesigns
09-29-2011, 09:55
Като толкова искате да излезе тва първичното у вашия секс партньор, купете си куче.
marin4itu
09-29-2011, 09:57
Всеки както му харесва, нали? Без излишни коментари, притежаващи нотка на заяждане..
MaLkaTa_LaDy
09-29-2011, 09:57
Аз пък харесвам по-груб секс. Е не чак както се изрази NomNomNom.. Но да ме хвърля на леглото, да ме скуби, да ме хапе по врата, да ме притисне в някой ъгъл... Аз от своя страна забивам нокти, където ми попадне :D
Не харесвам нежен и бавен секс, трябва да има страст! Да излезе това първичното и у двамата!
Напълно съгласна! С изключение на скубането само.
Shturrrche88
09-29-2011, 10:04
За мен е вярно...
Нежния, бавен секс не ми се нрави особено...хубав е, получавам удоволствие, но не може да се сравни с кефа при по-груб, животински секс...
^ Съгласна съм с горното мнение. Предпочитам грубия секс :)
Bozichko
09-29-2011, 11:12
Тоя форум пълен с хардкор любители бе ;) Яко!
Чакайте и аз да се наредя сред любителките :-D
За всичко си има точния момент. Понякога трябва да е нежно и бавно, но в други случаи трябва да се избие по-грубото и животинското. Зависи от настроението :)
Ооооо и аз си падам по грубостите. Хапане, смукане, драскане...редовно ходя насинена къде ли не...да не говорим за мръсните думи и грубия тон...ауууу направо се побърквам :grin: :grin: :grin: :grin:
dream1707
09-29-2011, 15:04
По-бавният секс е хубав, само тогава, когато заедно с него има и някакви чувства.. имам предвид примерно любов .. и да ти е кеф хем физически, хем и някакси емоционално.. не мога да го обясня ;д .. И трябва да е правилен момента де... не върви ти да си клатиш бавно бавно, а тя да гледа тавана и да умира от скука ;д
Иначе и аз обичам по-грубичко ... Не чак до болка разбира се.. но примерно силно да ме притисне към себе си... да ме хапе, е не силно разбира се... и някакви такива ;д
MakeMeLaugh
09-29-2011, 15:42
Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване и си 6+.
Има едно много хубаво понятие: Груба нежност :)
Не ви вервам ,ама ич.... Като се има на-предвид,че жените говорят едно,искат друго,и накрая правят трето. :D :D :D
gabsit000
09-29-2011, 15:58
зависи от момиче попринцип,тв тия баш къде най-срамежливи изглеждат и свитички са склонни на доста разкрепостения в секса....
stefinkaa7
09-29-2011, 16:59
Чакайте и аз да се наредя сред любителките :-D
За всичко си има точния момент. Понякога трябва да е нежно и бавно, но в други случаи трябва да се избие по-грубото и животинското. Зависи от настроението :)
Точно !! :grin:
Според зависи. Понякога ми се иска по-нежен , понякога по-груб!
DiabolicalSoul
09-29-2011, 23:07
Като толкова искате да излезе тва първичното у вашия секс партньор, купете си куче.+1 :D :D :D
иначе нежен и страстен секс не знам що ги броите за оксиморони... явно липса на опит 8)
djipsito
09-29-2011, 23:19
Аз май по-скоро обичам грубата предигра.. Примерно да ме сграбчи за дупето и да почне да ме целува някво бурно и да ме хапе...
Иначе по време на секс обичам аз да съм груба, аз да хапя, да си забивам ноктите, да го целувам по врата и да засмуквам (без да го жигосвам много..) докато е в мен... Ако той стане груб и е по-надарен ми идва много болезнено и някак си не ме възбужда тва... Иначе ме кефи да ме плесват, да ме хващат по-грубо за косата или да ме душат.. ;д
Едит: Да ме душат, искам да кажа да ме хванат за гърлото. Малко опасно, веднъж ми се случи да ме стисне повечко и трябваше да спрем докато се накашлям... :lol:
DiabolicalSoul
09-29-2011, 23:55
Аз май по-скоро обичам грубата предигра.. Примерно да ме сграбчи за дупето и да почне да ме целува някво бурно и да ме хапе...
Иначе по време на секс обичам аз да съм груба, аз да хапя, да си забивам ноктите, да го целувам по врата и да засмуквам (без да го жигосвам много..) докато е в мен... Ако той стане груб и е по-надарен ми идва много болезнено и някак си не ме възбужда тва... Иначе ме кефи да ме плесват, да ме хващат по-грубо за косата или да ме душат.. ;д
току що се влюбих :D
djipsito
09-30-2011, 01:22
Залетяха ли сърца в стаята ти ;д
По-скоро гащи. Души таа змиъ!
ПС: думата е "антоними", а не "оксиморони".
anonymous708973
09-30-2011, 06:54
Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване и си 6+.
Евала.
Жалко, че пишеш рядко във форума.
SisiStrange
09-30-2011, 07:00
И двете ги обичам. Зависи от настроението.
Обичам да ме мята насам натам, да ми хваща ръцете, да ме връзва, да ме скубе, хапе, дърпа, души и тн... Понякога. А друг път искам просто да ме гушне и да ме целува и сексът да е нежничък и страстен. Това, че е по-бавно и по-нежно без да ме издънва, не значи да няма страст.
fakesmiles
09-30-2011, 09:44
И аз харесвам по-грубия секс,но има моменти в които бих правила и по-нежен.може би 70/30 % 8-)
ledenakrasota
09-30-2011, 09:51
Аз обичам да бия шамари! :oops: :D
А да го дразня и побърквам ми е специалитет. :oops:
Както споменаха грубата нежност без нея за къде? :D
На всеки му харесва по различен начин. Сега може да ти се прави по-груб секс, а следващия път по-нежен. Нека има разнообразие.
crazygirl13
10-02-2011, 08:41
На всеки му харесва по различен начин. Сега може да ти се прави по-груб секс, а следващия път по-нежен. Нека има разнообразие.
точно така!
И аз си падам по по-грубия секс, някак бавно и нежно просто не ме кефи. Трябва да има страст, обичам да драскам, да ме дърпат за косата, да ми натискат главата като правя свирки... :grin:
no0name3
10-02-2011, 09:35
По-скоро гащи. Души таа змиъ!
ПС: думата е "антоними", а не "оксиморони".
Думата се и точно ОКСИМОРОН- означава взаимно изключващи се понятия :)
MedSestrata
10-02-2011, 12:12
+1
Ех, като гледам романтиката си заминава в днешно време :)
MedSestrata
10-02-2011, 12:16
И аз си падам по по-грубия секс, някак бавно и нежно просто не ме кефи. Трябва да има страст, обичам да драскам, да ме дърпат за косата, да ми натискат главата като правя свирки... :grin:
В голяма грешка сте, страстта не се губи при бавния, страстта идва от сърцето, а не от бавни или буйни днвижения. Страстта е чувство, не хапане, драскане, щипене, пляскане, душене и други прояви водещи до ранна фаза на садизъм.