View Full Version : Хелп
VANBASTEN
09-29-2011, 19:18
:? Здравеите... начи от скоро ходя с едно момиче и наи накрая взе че ми пусна :) обаче правихме го правихме каквото беше и накрая тя искаше да сварша на коремчето и и след като сварших почнахме да се целуваме пак нали и тя ми каза че ми миришела спермата на гадно на нещо като белина на какво се далжи това немога да си обясня хора помогнете плсс как мога да променя тази миризма бахти... :(
Bozichko
09-29-2011, 19:52
Спермата си има специфичен мирис. Тва да не ти е ароматизатор, че да го сменяш? Като не и харесва, да не я мирише!
VANBASTEN
09-29-2011, 19:56
има ли ефект от тези сокове и нз за кои точно говориш има натурални сокове 100% ама за 2 3 лв кво му е 100% - ното пална боза са тия сокове нз кажете нещо др няква храна или нз някои които е пробвал...нз
SisiStrange
09-29-2011, 20:01
Според мен всеки организъм си е различен и има различни вкусове. То зависи от целия ти начин на живот, не само от сокчета. Предполагам, че ако започнеш да се храниш здравословно, би могло да повлияе.
http://chzmemebase.files.wordpress.com/2010/11/5343c337-4ac4-4098-bd5e-cefe3a61848d.jpg
VANBASTEN
09-29-2011, 20:09
дам може и да си права но нз ям мн сладко по принцип пия газирано сашо много ама е кофти мн за приятелката ми на теб няма ли да ти е кофти ако си с някои като мен SisiStrange
Спермата си има специфичен мирис. Тва да не ти е ароматизатор, че да го сменяш? Като не и харесва, да не я мирише!
SisiStrange
09-29-2011, 20:20
дам може и да си права но нз ям мн сладко по принцип пия газирано сашо много ама е кофти мн за приятелката ми на теб няма ли да ти е кофти ако си с някои като мен SisiStrange
Не знам, не ми се е случвало.
И честно казано, мисля, че приятелката ти преиграва и положението не е чак пък толкова лошо.
VANBASTEN
09-29-2011, 20:29
като белина не мога да си го обясня ...знам аз и казах ноо тя си е такава де да беше като теб... SisiStrange :) :oops:
Extremescream
09-29-2011, 21:19
Кротни се, Ромео, имаш си приятелка.
Кротни се, Ромео, имаш си приятелка. :razz: +
DragonLady
09-29-2011, 22:19
Кротни се, Ромео, имаш си приятелка.
+1
А и накрая шадол ( Shadow ) ще се ядоса, че му искаш мадамата и току виж си го отнесъл :D
Ма точно ти го казаха "Ромео" :D
Иначе пробвай да ядеш ананас, чувала съм че оправя нещата. :)
djipsito
09-29-2011, 23:49
А на теб мирише ли ти ?
като белина не мога да си го обясня ...знам аз и казах ноо тя си е такава де да беше като теб... SisiStrange :) :oops:
Мечтите са безплатни.
Момиче като нея,трудно ще намериш някъде.
anonymous708973
09-30-2011, 06:52
+1
VANBASTEN
09-30-2011, 07:31
ахахх говорех като характер знам че прозвуча по др начин ...иначе за ананаса 6те пробвам ама едва ли ....еи и вище как се гаврите с мен Ромео в кавички благодаря ви мн за съчуствието и расбирането по добре че не мирише на рибка
Bozichko
09-30-2011, 08:57
Различните храни променят вкуса, но изключително малко, а мириса си остава ЕДИН И СЪЩ ЗА ВСЕКИ ЗДРАВ ЧОВЕК (поне човешкото обоняние, не може да усети разликата, която е реално много малка). Миришело и на белина, следващия път я прати да мие банята с белина да разбере разликата....
sapphire5
09-30-2011, 09:03
Като не и харесва, да не я мирише.
ccdesigns
09-30-2011, 09:42
Not sure trolling or just stupid.
VANBASTEN
09-30-2011, 09:56
да то не е чак толкова силна миризма но се усеща а като се зарибявахме ми расправяше че убичала да галта а на мен не искаше шото се погнуся ....ше гледам да наблягам повече на плодовете да видим кво ще стане :(
Bozichko
09-30-2011, 10:30
да то не е чак толкова силна миризма но се усеща а като се зарибявахме ми расправяше че убичала да галта а на мен не искаше шото се погнуся ....ше гледам да наблягам повече на плодовете да видим кво ще стане :(
Сори пич, ама ти си дебил. Хем тя да гълта, хем теб те е гнус, аре да си малко твърде нагъл, а ? Да те е гнус от собствения себе си, доста жалко!
VANBASTEN
09-30-2011, 12:09
не барзаи да обиждаш еи бозии4ко гнус ме е от себе си ? ти маи не четеш правилно кога сам казал че ме е гнус от себе си казах / че тя се погнуся от спермата ми и за това не искаше да я гълта...
cookie_master
09-30-2011, 19:01
Не вярвам да е чак толкова лоша миризмата.
П.П:По-неграмотно не можеш ли да пишеш?:-o
не барзаи да обиждаш еи бозии4ко гнус ме е от себе си ? ти маи не четеш правилно кога сам казал че ме е гнус от себе си казах / че тя се погнуся от спермата ми и за това не искаше да я гълта...
Как ще четем правилно, като пишеш като първокласник?! :-o
Bozichko
09-30-2011, 22:37
Как да го разбирам това? Я вземи пиши малко по-разбираемо, пишката ти става, а едно изречение не можеш да напишеш като хората.. После не бързай да обиждаш, такива дебили като тебе не заслужават да получат каквито и да било отговори!
Not sure trolling or just stupid.
+1 :-D :D
MedSestrata
09-30-2011, 23:40
Убичала, често ли.?! Научете се да пишете нормално, после искайте съвети, другите няма да ги коментирам, тази беше просто велика!............ :x
Bozichko
09-30-2011, 23:41
Убичала, често ли.?! Научете се на пишете нормално, после искайте съвети............. :x
Ко речи? :-) :-)
VANBASTEN
10-01-2011, 11:32
ее сори де не ме нападаите така сякаш съм малумник ... знам че пиша такаде ама аиде хаха :) все пак ако не сам ви ядосал мн чакам съвети сори още веднъж :oops:
ее сори де не ме нападаите така сякаш съм малумник ... знам че пиша такаде ама аиде хаха :) все пак ако не сам ви ядосал мн чакам съвети сори още веднъж :oops:
Неможе да си промениш миризмата и/или вкуса нито със сок,шоколад или ракия.. :razz:
Me4encety
10-01-2011, 12:11
Но си струва да опиташ с ракията,Ромео. :D
VANBASTEN
10-01-2011, 14:37
ракията си я пия не ми е проблем почнахте да се базикате само а аз ви говоря сериозно няма проблем мерси на всички
Stan4o123
10-01-2011, 16:08
Мирише гадно спермата ти?!Тя ягодово ухание ли очаква,ебъхти овцата...това са секрети,нормално е да не са от най-приятните за мирисане...
VANBASTEN
10-01-2011, 19:06
дамм мн ми е кофти човек нз какво да направя а и никои не ми помага тук само се базикат поне някои да каже които е имал този проблем... :(
Bulgarian1
10-01-2011, 21:59
Миришела му спермата абе ейй ;дд незнам бате ама тая си е направила гавра с тебе :grin: глупак си брато .. начии кви сокчета :Д:Д тоя мани го другия път и се изпразни в устата и кажи да си запуши носа на Кур*ата дето ти го е казала
Bozichko
10-01-2011, 23:48
дамм мн ми е кофти човек нз какво да направя а и никои не ми помага тук само се базикат поне някои да каже които е имал този проблем... :(
Писането ти в никакъв случай не идва от "търсенето" на буквите, ти просто си идиот! Обяснихме ти милион пъти, ЧЕ НА СПЕРМАТА МИРИЗМАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ
Разни ястия променят вкуса, частично, НО МИРИЗМАТА СИ ОСТАВА.
Колко пъти да ти се каже?
Downtown
10-02-2011, 01:55
пич ... на всички спермата ни мирише гадно ... не се коткай :D
мацката те е лъгала, че обича да гълта...и сега си търси причина да си го спести, защото или мрази, или не го е правила никога....просто е по-лесно да глътнеш нещо за 5 секунди и да е минало, миризмата не се усеща....
MedSestrata
10-02-2011, 12:19
Убичала, често ли.?! Научете се на пишете нормално, после искайте съвети............. :x
Така наречената тайпинг мистейк, бейби :-)
Bozichko
10-02-2011, 12:58
Недей ми вика бейби, че медицинските сестри ме плашат :D Нищо лично, просто имам лоши спомени и ся като ми каза бейби и ме връхлетяха ужасии :D
MedSestrata
10-02-2011, 14:06
Недей ми вика бейби, че медицинските сестри ме плашат :D Нищо лично, просто имам лоши спомени и ся като ми каза бейби и ме връхлетяха ужасии :D
:D :D :D :D