Влез

View Full Version : Той не иска секс

Ne_Znaesh
09-30-2011, 04:10
Здравейте! (:

Искам да споделя нещо много лично, което напоследък започна много да ме тревожи. Става дума за приятеля ми. Имаме си хубава връзка, разбираме се и то много. Прекарваме почти всеки ден заедно от сутрин до вечер и не ни омръзва. Ходим от близо половин година. Аз съм на 19, а той на 24. Проблем на пръв поглед няма и може би и той не усеща, че има. Но от моя гледка точка не е така. Притеснява ме факта, че ние до сега не сме правили секс. Не знам това как Ви звучи, но на мен не ми звучи нормално големи хора, които са заедно и се обичат да не правят секс. :) Не си помисляйте и че едва ли не искам само това. Не! До сега ако става на въпрос съм била само с едно момче и много трудно да свикна така с друг и да се реша да го направя. Но в случеят той ми е приятел и нещата стават по сериозни, та защо не?
Това е много деликатна тема и ми е някак си неудобно, не се чуствам комфортно да говоря за това. Неловко се чуствам и пред себе си като жена да искам точно това от един мъж. :) Но дните си минават и аз си оставам само с догатките.
Знам, че е имал и предишни приятелки преди мен, но връзките му са били в порядъка от 7-8 месеца. До сега всичките му бивши приятелки са касали с него по неизвесни за мен причини. Попитах го преди няколко дни дали нещо го притеснява, но за отговор получих "Искам да го направя специално, да бъде по различно от останалите пъти. А затова ми са нужни пари, а в момента ги нямам".. .
Някакви мнения по въпроса? Аз не мисля, че това е причината. Чесно да си призная мисля, че е девствен на фона на жените, с които твърди че е е спал. Просто не си го обеснявам по друг начин момче на неговата възраст да не иска, въпреки, че ходи надървен нон стоп.. .
(ПС sorry ако има правописни грешки. Използвам кирилизатор, а нямам време да се занимавам).

Sh@d0w
09-30-2011, 04:26
И аз оставам със същото впечатление,че е девствен.Може би го е срам да ти признае,но не ми е ясно защо увърта и какво точно чака.

Пробвай като сте усамотени някой път,да се натискате.Щом постоянно е надървен няма да му трябва много подканване,за да стигнете до секс (казвам от личен опит ;D).Ако обаче отново те отблъсне с този тъп предлог за парите,кажи му че го искаш веднага,че за теб няма значение дали ще е специално и тн.Няма къде да ходи.Ако пак извърти нещата,кажи му какво наистина мислиш.

Като го притиснеш малко,ако лъже ще се оплете сам.Наистина има нещо,ако мъж не иска секс.Ходите половин година и не си споделяте всичко хах..

Ne_Znaesh
09-30-2011, 04:33
Той явно не ми споделя и ще е жалко ако е така. А повярвай, много пъти сме се натискали, прави ли сме орална любов, но същинската част липсва... .

SisiStrange
09-30-2011, 05:38
Тоя е от камък бре. :-o Да му духаш и да не те подхване. :-o
Аз бих се почувствала предадена. :D

Ако толкова иска да е специално, приготви нещата ти. Не е казано, че мъжа трябва винаги да прави изненадите. Слагай свещи, шампанско, ароматизатори, пияни, сметани и всякакви други неща, които хората наричат романтика и явно той харесва. После го покани у вас и вече няма накъде да бяга и с какво да се оправдае. :wink:

Mi6inka
09-30-2011, 06:44
:shock:

наистина ми е странно и на мен. Особено след като сподели, че френска любов не липсва.. И на мен ми намирисва на девственост, но да се притеснява да ти го каже. Ако можеш да го ..'предразположиш' да ти сподели, няма да е зле, защото ..все пак сте двойка, такива неща не би трябвало да са тайна..защото започват да будят разни недомлъвки и след това да прерастват в проблеми. Ти си го познаваш и най -вероятно можеш да прецениш подхода, но със сигурност не оставяй нещата просто така. Пожелавам ти успех и дано всичко е наред :)

anonymous708973
09-30-2011, 06:47
Попитах го преди няколко дни дали нещо го притеснява, но за отговор получих "Искам да го направя специално, да бъде по различно от останалите пъти. А затова ми са нужни пари, а в момента ги нямам".. .

Ъъ, иска да го правите за първи път в 5-звезден хотел ли?

Хвани го на къс пас, няма да има къде да ти избяга.
Абе, съгласна съм със SisiStrange.

Bozichko
09-30-2011, 08:51
Вече видях всичко от света, признавам :D :D :D

Защо, защо, защо, какво защо, забравих си мисълта, а да, що не поговориш с него? В смисъл не да му кажеш, абе аре тука да се е*еме нали, кво ти става, да не си някой девствен дебил... А има и друго нещо, защо пък да не изчакаш да видиш какво ще стане? Ами ако наистина иска да е нещо по-специално? Ако наистина държи и те обича повече от останалите си приятелки и иска да направи за теб нещо по-така? Може да има някакъв здравословен проблем и да събира пари за лекарство? Това в днешните двойки е нещо, което ме ядосва. Няма комуникация... Вместо да седнат и да разговарят, да споделят, било то проблеми или недъзи, те трябва вечно да гадаят един за друг. Ако наистина е девствен, според повечето "хора", си е срамота да си на 24 години и да си девствен, та може от там да идва и проблема, щото все пак масата хора (овцете) влияят повече от колкото трябва. Комуникацията във връзката гради 1/3 от нея!!!

dobri4ko2
09-30-2011, 11:33
Не знам ама ако не станат работите които ти предложат си мисля, че може да е разменил полюсите.

Spook
09-30-2011, 14:27
Тоя е от камък бре. :-o Да му духаш и да не те подхване. :-o

абсолютно. в пича е СИЛАТА - респект!!! :D mind over matter 8-)
ко няма да ходи надървен, то обаче веднъж ше стане и тогаз ща питам къде ще бягаш, ще си спомняш с носталгия към тея моменти!

а сега малко по-сериозно. Имах една позната точно същата история- ма ние ходим от еди колко си месеца моя не прави секс с мен, аз съм направо обидена, не знам какво да правя. Питам я ти какво СИ правила?, колко пъти си го карала
- Ами не съм го питала още! :-o
твойта е същата- сливи ли имаш в устата че не можеш да му кажеш! разбирам да го врънкаш и д аму натякваш, да няма резултат и тогаз да ревеш, ма така като гледам и двамата чакате на пусия. Кво има да му мислиш следващия път като си го съблякла просто седни отгоре и да го видим къде ше бяга

ledenakrasota
09-30-2011, 14:33
Винаги когато има проблем, ако щеш и психически, винаги първо се отразява на секса. :) Страх, липса на опит или нещо друго. От там ще разбереш. :)

Говори и не се плаши. Предразположи го. Разбери защо е така. За толкова време би трябвало да си го опознала до някъде, за да знаеш как да измъкнеш отговора. :)

Ne_Znaesh
09-30-2011, 16:26
Ако става на въпрос сме има ли много моменти, от които той самият е можел да се възползва и да ги направи "специални". Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
Друг пример: Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак нищо. Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.
Така че на къде повече?! Искал да е специално. Ами добре, имаше достатъчно поводи и шансове да го направи специално. Просто не е искал :)
Нямам сливи в устата и съм го питала няколко пъти.. Даже последният път съвсем директно "Кога ще правим секс?" и отговора един и сащ. Както казах вече на мен самата ми е неудобно като жена да го питам това постоянно! Аз също си имам самучуствие, а това ми се отразява. Така че решила съм го още един единствен път да си поговоря с него и да разбра какво става. Ако пак получа същите резултати тогава ще го мисля.

leadyflame
09-30-2011, 16:40
Следващия път бъде настъпателна, докато се разгорещявте тръгни към панталоните му събуй ги и му кажи че го искаш в теб :-o

flowerlina
09-30-2011, 16:45
^ съгласна съм, но не просто му кажи, а направо се възползвай

ledenakrasota
09-30-2011, 16:48
Сложи му да изпапка едно хапче виагра и ще видим къде ще ходи. :D

Sh@d0w
09-30-2011, 16:49

Не прочете ли,че постоянно е надървен.Проблема е другаде.

ledenakrasota
09-30-2011, 16:51

Не прочете ли,че постоянно е надървен.Проблема е другаде.

Ами, не. :oops:

Тогава връзване за леглото и го яхваш. Няма къде да ходи. 8)

SisiStrange
09-30-2011, 16:52
Или е девствен, или има лоши спомени от някой травмиращ акт. Аз така си го представям. За друго не се сещам, когато иде реч за здрав 24-годишен мъж.

Ne_Znaesh
09-30-2011, 17:07
Какво връзване, какво яхване? Вие чувате ли се? Аз не искам да го изнасилвам. Искам той да прояви интерес САМ като мъж да вземе нещата в ръце. Аз като жена си изпълвам ролятата. Активност от моя страна не липсва, нито каквото и да било. Разбиране до сега също имаше. Но и аз си мисля, че е девствен и не иска да признае.

Sh@d0w
09-30-2011, 17:13
Какво връзване, какво яхване? Вие чувате ли се? Аз не искам да го изнасилвам. Искам той да прояви интерес САМ като мъж да вземе нещата в ръце. Аз като жена си изпълвам ролятата. Активност от моя страна не липсва, нито каквото и да било. Разбиране до сега също имаше. Но и аз си мисля, че е девствен и не иска да признае.

Доста мислих какво може да му е,но каквото и да се сетя,все нещо не се връзва.

Добре,ако е девствен защо се дърпа?Всяко девствено момче би искало да загуби девствеността си,още повече,че е на 24.А и една жена не може да разбере дали е девствен,ако положи минимални усилия да не се изложи.

Може да не го възбуждаш,да не те желае,но тогава пък защо постоянно е надървен?

Доста неща ми се въртят в главата,но нищо не обяснава поведението му.

leadyflame
09-30-2011, 17:17
Аз пък смятам, че чрез този натиск дето му викаш изнасилване, ще разбереш и къде се крие проблема

SisiStrange
09-30-2011, 17:19
Абе не е баш така. Колкото щеш да си старателен, първия път си е първи път и си личи.
Мен ми се върти гадна идея в главата, но не ми се ще да те вкарвам в някой тъп филм, авторке.
Както и да е, вземи го хвани за много сериозен разговор и му кажи, че те кара да се чувстваш нежелана и, че не искаш да е толкоз специално, а просто да го има. Изиграй някоя мръснишка роля. По цял ден не го оставяй на мира, ако трябва цял ден да обикаля надървен. Накрая може да се ядоса и да изплюе камъчето. Важното е да разбереш какъв е проблема. После вече все ще се измисли нещо.

Ne_Znaesh
09-30-2011, 17:22
Не мисля, че аз съм проблема. Даже го попитах преди дали ме намира атрактивна и той самият си каза "Абе не виждаш ли, че ходя 24/7 надървен, в теб е било проблема!". Да не говорим, че непрекъсното ме докосва, целува ме. Дразни се като други момчета ме гледат, ревнив е и то доста. ( но това е друга тема). Това, че с бившите му приятелки връзките му са били само по 7-8 месеца и факта, че те всичките до една са го изоставяли, ме кара да си мисля, че проблема при тях е бил същият като моя в момента. Много долно от моя страна да си мисля такива неща, защото това не е моя работа, но нямам друг избор.

Sh@d0w
09-30-2011, 17:28
Може да чака първата брачна нощ.

Поговори сериозно с него и не оставяй въпроса нерешен.Постави му го съвсем сериозно и кажи че от това ще зависи връзката ви за вбъдеще.

То каква връзка между другото,като не споделя нищо с теб...

SisiStrange
09-30-2011, 17:29
Ти имаш ли контакт с някоя от тях?
Опитай още няколко пъти сериозен разговор с него и ако продължава да се опъва и да отказва да говори, се опитай да се свържеш с някоя добронамерена негова бивша и я разпитай.

Ne_Znaesh
09-30-2011, 17:37
Междудругото съм си го мислила това да се свържа с някоя от тях. Но първо, че не се познавам с нито една от тях и нямаме никакви общи познати, нно и второ, че това е нещо лично. Това е само между мен и него. Защо трябва да намесвам други хора? Ще се опитам да разреша проблема сама и така и трябва да е. Ще е жалко ако се наложи да поставям връзката ми под ултиматум за такова нещо, но ако трябва ше го направя.

SisiStrange
09-30-2011, 17:41
Ами права си. В една нормална връзка всичко трябва да е помежду вас си. Жалко, че той прави нещата така, че връзката ви да не е наред. :-o Успех и после пиши какво е станало, защото мисля, че на всички ни стана интересно какво може да е.

Ne_Znaesh
09-30-2011, 17:49
Да, наистина той сам си прави нещата да не вървят между нас. Но както казах още в началото за него сякашняма проблем, то изглежда, че няма, защото ние не се караме, разбираме си се чудесно. Но аз съм на 19 годинити, той ми е приятел и смятам, че това е нещо нормално. Толкова страсти уби до сега, че повече не искам! :Д То ако в началото не става, кога?! Благодаря Ви много за съветите! Същите получих и от мои близки приятелки преди време, но аз оставих нещата да се проточат.
BTW Казах му, че имаме да разговаряме така че ще ви държ в течение.

flowerlina
09-30-2011, 18:08
Интересно ми е какво ще стане, но по принцип моя като го възседна без да очаква и се побърква, затова ти го предложих. Ако пак се дърпа проблемът сигурно е сериозен

Ne_Znaesh
09-30-2011, 18:11
А моят не дава такива волности

anonymous708973
09-30-2011, 18:24
Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.

Били сте заедно някъде, само двамата, на едно легло и не сте го правили? Въх!
Кажи му го това: "Имаше възможности, но не го направи, защото не си искал". Ако трябва, ядосай го, но нека изплюе камъчето. Може да се окаже нещо странно и да ти е неудобно, че си го ядосала, но поне ще знаеш.

flowerlina
09-30-2011, 18:44
Съгласна съм. Ядосването също трябва да подейства

NomNomNom
09-30-2011, 18:46
Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.

Били сте заедно някъде, само двамата, на едно легло и не сте го правили? Въх!
Кажи му го това: "Имаше възможности, но не го направи, защото не си искал". Ако трябва, ядосай го, но нека изплюе камъчето. Може да се окаже нещо странно и да ти е неудобно, че си го ядосала, но поне ще знаеш.
Точно, много е ефективно , много често го правя, щото понякога друг начин няма.
Примерно- повтаряй му нещо , което е отрекъл да е причината и му доказвай, че е това, при което той може да изплюе камъчето.
Пиши в темата , интересно ни е какво е положението.
Много се надявам всичко да е наред.

Друг начин - легнете и го предразположи.
Егати, аз при първа вечер в леглото съм накарала човека и майчиното мляко да си изплюе, странно ми е как не си говорите такива неща.
В сми, аз примерно не мога да съм заедно с човек, с когото да не можем да обсъждаме всички най-лични и дребни тайни.
( много обичам когато моя влиза в тоалетната по 30 минути и ми обяснява после какво е правил.)

SheDevil
09-30-2011, 19:54
ох както и да чета какво си написала...само две неща ми изникват в съзнанието или е девствен (това беше първосигналното!) или пък се е поувлякъл по неговия си пол(не че е гей, може да е бисекс)....но по-скоро първото....и тъй ако е девствен е решил да види дали наистина връзката ви е пълноценна и ти си жената за него , за да ти се отдаде...

xoxi
09-30-2011, 20:23
Не всички си изпяват песента, когато са ядосани. Аз съм опитвала по този начин с моя приятел, но единственото, което постигнах беше, че категорично го отказах да ми каже, това което исках.

Авторке, съветвам те спокойно да поговориш с него. Не се ядосвай от отговорите му, не се дръж нервно и не бързай. Кажи му/обясни му как се чувстваш, кажи му, че според теб не е нормално и го предупреди да не ти излиза със същите оправдания като преди. В прав текст си му кажи, че не му вярваш и искаш да знаеш къде се крие проблема.
Направи всичко възможно, за да се почувства сигурен в теб и да сподели какво го тормози.

tuzaro
09-30-2011, 20:31
евентуално да е педераст?

BqlaLiniq
09-30-2011, 21:56
Внимавай с това момче, явно те обича адски много. Поне така си го обяснявам..Ако е девствен веднага би се възползвал от теб още първия месец, но явно го е срам как ще се представи, а за да го е срам значи изпитва много силни чувства към теб и още се притеснява от теб...

09-30-2011, 22:20
Внимавай с това момче, явно те обича адски много. Поне така си го обяснявам..Ако е девствен веднага би се възползвал от теб още първия месец, но явно го е срам как ще се представи, а за да го е срам значи изпитва много силни чувства към теб и още се притеснява от теб...
Откога девствените се възползват ? :D

BqlaLiniq
09-30-2011, 22:29
Не в този смисъл, но поне е сигурна, че той не е с нея само заради секса, а именно заради нея..Всяко нормално девствено момче би си легнало веднага с приятелката си, ако тя поиска, а отделно и той самият ще я кара, дори и да е двствен...Не знам сега дали ме разбра...

MedSestrata
09-30-2011, 23:46
Ако става на въпрос сме има ли много моменти, от които той самият е можел да се възползва и да ги направи "специални". Пример: Тази година ми бала и в сашатата вечер бяхме на хотел. Аз сама организирах нещата. В хотела той сам се беше сетил да сложи свещи, рози аз докато се капах. Ама какво стана? Нищо.
Друг пример: Бяхме на една вила за няколко дни това лято само ние двамата и пак нищо. Рожденият Ден ми беше този месец и пак нищо.
Така че на къде повече?! Искал да е специално. Ами добре, имаше достатъчно поводи и шансове да го направи специално. Просто не е искал :)
Нямам сливи в устата и съм го питала няколко пъти.. Даже последният път съвсем директно "Кога ще правим секс?" и отговора един и сащ. Както казах вече на мен самата ми е неудобно като жена да го питам това постоянно! Аз също си имам самучуствие, а това ми се отразява. Така че решила съм го още един единствен път да си поговоря с него и да разбра какво става. Ако пак получа същите резултати тогава ще го мисля.
Мисля, че проблемът му е на психическа основа :o няма никаква логика. По- скоро колоня да е девствен. Мисля,че трябва сериозно да говорите и да го накараш да ти каже какъв е проблема, защото това се отразява върху теб, ако крие нещо

amk933
10-01-2011, 06:42
евентуално да е гей?

Тузаро, тузаро...изпревари ме. Точно това щях да попитам.

Може да е гей и да поддържа връзки с момичета за пред неговите родители.

Единствено това ми се струва логично обяснение, ако не е девствен. И силно се надявам да не е, защото ще значи, че те използва.

Mi6inka
10-01-2011, 08:54
Ох, наистина е кофти положението, защото секса си е важен за една връзка. А това момчето да се дърпа пък съвсем е спичащо. Точно все едно на теб ти има нещо.. Не спирай да говориш с него за това, колкото и се да опитва да сменя темата.Накарай го да разбере, че по-добре да знаеш истинската причина, от колкото сама да си набиваш филми, които един Бог знае дали са верни и това да разваля нещата м/у вас. Защото наистина това може да се окаже сериозен проблем в една връзка. На мен ми е ..не знам потресаващо, как дори след като му правиш френска не те размята...какъв е този човек, какво е това нещо. Успех!

N1ksun
10-01-2011, 09:53
Браво на момчето !

minimaLismmm
10-01-2011, 11:07
Мога само да ти кажа,че не си единствената с такова гадже :Д Аз имам приятел от няколко месеца и нашата история e почти същата.Всеки път минава с оправданието,че няма къде и не иска да свърши.При нас е малко сложно,защото сме от различни градове и когато ходя там на гости при сестра ми,той остава да спи с мен.Всеки път е казвал,че няма къде да свърши,аз съм му казвала,че наблизо има хартия,нооо никакъв ефект,а доста пъти сме оставали само двамата за цяла вечер.2-3 пъти съм го изнудвала да правим секс,но вкарвал ми го е 4-5 пъти и е спирал,защото щял да свърши.Една вечер не издържах и с леко строг тон започнах да го разпитвам каква е причината,дали е в мен,той каза,че не е в мен,просто той не искал и общо взето отговорите на всеки мой въпрос бяха незнам и неискам................и аз незнам вече какво да правя

10-01-2011, 11:11
Срам ги е момчетата беее! Не ги притискайте! Опитайте се да ги разгоните максимално..Не е трудно :-) :D

Elityy23
10-01-2011, 11:29
Може да е болен нещо :Х

Me4encety
10-01-2011, 12:40
И това доживях да видя.Не мога да повярвам.Моля те,ако разбереш причината кажи.Стана ми много интересно.

SheDevil
10-01-2011, 12:57
евентуално да е гей?

Тузаро, тузаро...изпревари ме. Точно това щях да попитам.

Може да е гей и да поддържа връзки с момичета за пред неговите родители.

Единствено това ми се струва логично обяснение, ако не е девствен. И силно се надявам да не е, защото ще значи, че те използва.

чакай чакай от кога гейовете се надървят от женски ласки ? ....поне аз не познавам такива... бисексуален по се връзва...

SheDevil
10-01-2011, 12:58
сега се сетих и за още нещо... с нещо да се е заразил например...оф много съм черногледа.дано не е това...

ledenakrasota
10-01-2011, 12:59
Да няма някаква болест?
:-o

Mi6inka
10-01-2011, 13:00
Ама и това да е.. те са големи хора, имат връзка, която явно отива към сериозна ( или е такава ). Той не е малък, за да знае, че такова нещо е добре да се сподели, защото може да доведе до ей такива недомлъвки и проблеми.

dance4life
10-01-2011, 13:01
Следващия път бъде настъпателна, докато се разгорещявте тръгни към панталоните му събуй ги и му кажи че го искаш в теб :-o++

SheDevil
10-01-2011, 13:02
Ама и това да е.. те са големи хора, имат връзка, която явно отива към сериозна ( или е такава ). Той не е малък, за да знае, че такова нещо е добре да се сподели, защото може да доведе до ей такива недомлъвки и проблеми.

е как ще кажеш на партньора/-ката си, че например имаш спин? ....за това нещо трябва време да се каже...

beceraful
10-01-2011, 13:06
ами мисля че е поради няколко причини и е въэможно да е една от теэи.

1.Девствен е
2.Може да е бисексуален
3.Може да ви се стори адски тъпо и да ме помислите эа някакъв тъпак но все пак да кажа , може да го е страх да не эабременееш всмисъл сещаш се и тем подобни. Страх го е всмисъл неиска да го вкара в тебе эащото може да си каже вкарам ли го може да попадне малко спер.. в нея и да эабременее.

Энам,че това е адски тъпо и ще си кажете какво ли не (Лоши думи эа мен) но може и това да е вариант колкото и да не ви се вярва дори и аэ не го вярвам но все пак .

Ако не е и от това може да е от нещо друго

Mi6inka
10-01-2011, 13:09

е как ще кажеш на партньора/-ката си, че например имаш спин? ....за това нещо трябва време да се каже...

Те правят френска любов, така или иначе ... СПИН-а пак може да се предаде..не мисля, че е това.Ако става въпрос за някакъв здравословен проблем, едва ли е от този вид. Разбира се, това е мое мнение..но специално за спин-а няма логика.

Mi6inka
10-01-2011, 13:10

1.Девствен е
2.Може да е бисексуален
3.Може да ви се стори адски тъпо и да ме помислите эа някакъв тъпак но все пак да кажа , може да го е страх да не эабременееш всмисъл сещаш се и тем подобни. Страх го е всмисъл неиска да го вкара в тебе эащото може да си каже вкарам ли го може да попадне малко спер.. в нея и да эабременее.

Энам,че това е адски тъпо и ще си кажете какво ли не (Лоши думи эа мен) но може и това да е вариант колкото и да не ви се вярва дори и аэ не го вярвам но все пак .

Моля те, въздържай се.

SheDevil
10-01-2011, 13:27
Е нямах в предвид точно спин-а, защото се сетих за френската любов....може да е друг вид заболяване...а бе всичко може...Къде е това момче да ни каже в крайна сметка какво е...че от много догадки ще го изкараме анормален... :)

SheDevil
10-01-2011, 13:31
А сега се сетих за нещо от миналите си връзки....тъй имаше едно момче, с което ходих на времето .... е някъде половин година или малко по-малко , та както и да е....толкова пъти го натисках , а той все се дърпаше...през цялото време, през което бяхме гаджета се целувахме, гушкахме и такива неща но без секс. Не че бях обидена за това негово решение...след мен не знам дали е бил с някоя... но сега си има сериозна приятелка и със сигурност се е отдал на нея на 23 е...та исках да кажа, че може би .... момчето на авторката мисли по същия начин.Иска да се пази за истинската, за единствената.... :)

SisiStrange
10-01-2011, 13:32
Според мен си е психологически проблем.
Ако беше заболяване, нямаше да и дава да му прави свирки. Не се сещам за венерическо заболяване, което да не може да се предава чрез орална.
Или е девствен, или е психологически проблем.
И не мисля, че е гей.

Bozichko
10-01-2011, 14:03
Добре де, той докато не иска, аз искам, що не "запълним" празнината ? :D :D И без това сега самотна и "празна" стоиш :D :D

Сори, разгонен съм :oops: :oops:

beceraful
10-01-2011, 15:16

1.Девствен е
2.Може да е бисексуален

Моля те, въздържай се.

Энаех си , че ще се каже нещо нехубаво но нищо , това беше само като вариант , не съм го каэал с цел присмиване или обида просто исках да иэкажа мнение нищо повече , ясно ..

orexovka
10-01-2011, 19:57
Ако искаш наистина да правиш секс с него ... покани го у вас , когато няма никoй сготви му една вечеря или обяд или закуска зависи по кое време на деня е отвори след това някаква бутилка с алкохол вино най добре и докато си пийвате просто го гушни и почни да се събличаш а съответно и него пак да видим като останете голи дали няма да правите секс , но ако наистина е девствен на теб остава ролята да го предрасположиш така че да се отпусне и да не му е неудобно имай на предвит че той явно е мн голям романтик и не знае как да подходи а това значи че трябва да си много внимателна и нейсна с него защото ако объркаш и най малката подробност всичко ще се обърка все пак казваш че си с него 7 месеца би трябвало да го познаваш така че сюжета за романтичната среща остава за теб да го пресъздадеш и той трябва да е това което той си представя за перфектно.

n3ri7ka
10-01-2011, 21:16
На мен ми хрумна много тъпа идея, но ще я споделя, въпреки че малко не ми се връзва :-o може би е девствен и не иска заради семейство/религия? но пък тогава и на орална не би се навил. Друго, което ми хрумва (малко е гадничко-съжалявам), възможно ли е като малък да е бил насилван и да му е останала травма? Дано не е нещо такова и всичко да е наред!

mrazqkindergarten
10-01-2011, 21:32
Много филмирате момичето... Верно, че на тия години не е много нормално да не иска секс, ама всякакви хора има.Може да е девствен и да иска да го направи след сватбата. :D Авторке, опитай по някакъв начин да разбереш причината, за да знаеш какво да правиш... иначе така все ще мислиш, че вината е твоя, а всъщност май е негова. :)

tuzaro
10-01-2011, 21:44
авторке, нема кво да се мъчиш майна, дай ние да свършим тая тежка работа

Ne_Znaesh
10-02-2011, 07:45
Здравейте отново :)

Секс все още не се е състоял, но пак за сметка на това имаше разговор. И то ако питате мен ПАК безмислен. :) "Не съм готов!". Ей това, което чувах през цялото време. Казва, че не е девствен, няма никакъв проблем или нещо, което да го тревожи. Всичко е нормално според него. "Не знам, не мога да си обесня защо. Дай ми малко време. Не си ти причината". Друго нещо, което ме озадачи е: "Не съм готов да преминем в такива по-сериозни отношения. Ще стане много сериозно и това ме плаши". :shock: Следващата версия: "Секса разваля отношенията. Поне така стана с всичките ми бивши приятелки. Така си ми е добре". "Искам да го направя специално, да е различно от останалите пъти. Сега е по различно от предишните пъти." "Аз много си държа на тебе и вярвам, че съм ти го показал, но трябва да ме разбереш, че в момента не съм готов. Ако не можеш, не искам да съм ти в тежест и да те тормози това нещо напразно. Просто ми кажи". "Дай ми време и ще видиш, че ще се промянят нещата".
Най-много ме озадачи това, което каза, че не е бил готов да премине в такива "по-сериозни" отношения с мен. Попитах го дали наистина ме харесва, дали има чуства към мен и той не отрече. "Аз съм много щастлив с теб и държа на теб". Ей това повтаряше през цялото време. Всеки мой въпрос, опит да го провокирам, проява на недоверие беше отхвърлено с думите "Не съм готов, незнам защо".
Много съм объркана и аз. Ако не беше начина по, който се държи с мен, това как се грижи и ме обсипва с внимание и нежност, щях да си помисля, че наистина не ме харесва. Но той го показва просто във всеки един момент като сме заедно. Аз го чуствам :) И точно заради тези чуства, не мога да сложа край така лесно на такива прекрасни взаимотношения, които имаме. Вярно, не съм се премирила и с факта, че не правим секс, но реших да му дам още малко време и да видим дали ще има промяна.
Мнения по въпроса?

SisiStrange
10-02-2011, 08:05
Според мен пак ти е отговарял уклончиво и реално нищо не ти е казал. 1000 обяснения ти е дал и всичките звучат тъпо.

"Секса разваля отношенията. Поне така стана с всичките ми бивши приятелки. Така си ми е добре"
Ми звучи направо плашещо.
Все едно дори няма намерение да правите някога секс.
Много странно, защото все пак е човек, при това мъж, със свои си нужди. И се чудя къде дъ фък си ги задоволява щом не иска с теб. Ти каза ли му, че се чувстваш незадоволена и си имаш нужди? Че за теб е много важно да има секс във връзката ви?
Не се обиждай на това мнение, но ми звучи като тези съпрузи, които си викат: "Не мога да искам свирка от жена ми, защото няма да я гледам по същия начин" и после отиват в някой публичен дом да си я получат.
Сигурна ли си (ама наистина сигурна на 100%), че си няма друга?

tuzaro
10-02-2011, 08:13
сигурен съм че е педал, нема как просто... 6 месеца не е ли сериозна връзка майна... дай ние с тебе да направим нещо по въпроса

amk933
10-02-2011, 08:18
Той да не си мисли, че ще го карате на платонични чувства и безплътни удоволствия, за да не скъсате?

Логиката за бившите му приятелки ме застреля, честно...

Нищо не ти е казал с две думи.
Аз също съм сигурен, че му има нещо. Или е девствен, или насилван, или гей и те ползва за фасада, или не знам... :o

SisiStrange
10-02-2011, 08:30
Ми или има друга, или е гей. Или травмата от детството. За девствеността вече не мисля, че е фактор.

Абе, авторке, а той теб лизал ли те е? Сори за прямия въпрос, но тука разнищваме гейската теория с най-добрия ми приятел, който мисли, че може да е това (а той има опит, защото е хомо).

HotLife
10-02-2011, 08:56
Определено е нещо на психична основа.
Ако беше гей нямаше да е постоянно надървен покрай теб.
Ако беше бисексуален, нямаше да ти отказва секс, дори да има влечения и към другия пол.

Mi6inka
10-02-2011, 10:39
сигурен съм че е педал, нема как просто... 6 месеца не е ли сериозна връзка майна... дай ние с тебе да направим нещо по въпроса

+

:shock:

Не, не ...аз наистина съм шокирана. Как секса ще разваля отношенията ?! Всъщност, да разваля ги, но ако липсва... А ако го има... точно всичко е наред.Имате връзка от 6 месеца, колко по-готов иска да стане... А не, аз не знам какво да кажа просто.

MedSestrata
10-02-2011, 10:57
Мога само да ти кажа,че не си единствената с такова гадже :Д Аз имам приятел от няколко месеца и нашата история e почти същата.Всеки път минава с оправданието,че няма къде и не иска да свърши.При нас е малко сложно,защото сме от различни градове и когато ходя там на гости при сестра ми,той остава да спи с мен.Всеки път е казвал,че няма къде да свърши,аз съм му казвала,че наблизо има хартия,нооо никакъв ефект,а доста пъти сме оставали само двамата за цяла вечер.2-3 пъти съм го изнудвала да правим секс,но вкарвал ми го е 4-5 пъти и е спирал,защото щял да свърши.Една вечер не издържах и с леко строг тон започнах да го разпитвам каква е причината,дали е в мен,той каза,че не е в мен,просто той не искал и общо взето отговорите на всеки мой въпрос бяха незнам и неискам................и аз незнам вече какво да правяА презерватив да ползва, тогава ще има къде да свърши...............

leadyflame
10-02-2011, 11:05
Мисля,че пича извърта причината, не го смятам за нормално по неговите думи недевствен човек да няма нужда от това да прави секс с приятелката си :-o

MedSestrata
10-02-2011, 11:11
Здравейте отново :)

Секс все още не се е състоял, но пак за сметка на това имаше разговор. И то ако питате мен ПАК безмислен. :) "Не съм готов!". Ей това, което чувах през цялото време. Казва, че не е девствен, няма никакъв проблем или нещо, което да го тревожи. Всичко е нормално според него. "Не знам, не мога да си обесня защо. Дай ми малко време. Не си ти причината". Друго нещо, което ме озадачи е: "Не съм готов да преминем в такива по-сериозни отношения. Ще стане много сериозно и това ме плаши". :shock: Следващата версия: "Секса разваля отношенията. Поне така стана с всичките ми бивши приятелки. Така си ми е добре". "Искам да го направя специално, да е различно от останалите пъти. Сега е по различно от предишните пъти." "Аз много си държа на тебе и вярвам, че съм ти го показал, но трябва да ме разбереш, че в момента не съм готов. Ако не можеш, не искам да съм ти в тежест и да те тормози това нещо напразно. Просто ми кажи". "Дай ми време и ще видиш, че ще се промянят нещата".
Най-много ме озадачи това, което каза, че не е бил готов да премине в такива "по-сериозни" отношения с мен. Попитах го дали наистина ме харесва, дали има чуства към мен и той не отрече. "Аз съм много щастлив с теб и държа на теб". Ей това повтаряше през цялото време. Всеки мой въпрос, опит да го провокирам, проява на недоверие беше отхвърлено с думите "Не съм готов, незнам защо".
Много съм объркана и аз. Ако не беше начина по, който се държи с мен, това как се грижи и ме обсипва с внимание и нежност, щях да си помисля, че наистина не ме харесва. Но той го показва просто във всеки един момент като сме заедно. Аз го чуствам :) И точно заради тези чуства, не мога да сложа край така лесно на такива прекрасни взаимотношения, които имаме. Вярно, не съм се премирила и с факта, че не правим секс, но реших да му дам още малко време и да видим дали ще има промяна.
Мнения по въпроса?

За мен има само една единствена идея за това което ти е казал. Според мен в някоя от предните връзки е било положението, че си е мислел, че това е жената и накрая тя го е предала и са се разделили. Това е оставило някаква рана в него и недоверие към жените. След това минавайки през други връзки се е опитал да заздрави всичко , но след като са имали интимни отношения сигурно поради различни стечения на обстоятелствата се е стигало до фатален завършек за връзките. И тъй като сега е срещнал теб-много различна от всички други, изпитващ различно, дълбоко и до някъде отбъркващо чувство и в същото време го е страх един вид, да не се повтори историята като ти се довери и т.н. Та от мисли и притеснения , а и все пак щом си специална за него, както според мен си личи от изказванията му за теб. иска да се представи подобаващо, просто чака момента, когато ще е наясно със себе си и ще преудолее тази несигурност, защото за мен той е несигурен в себе си. Мисли си , че ще прецака някак нещата и не е готов евентуално да те загуби. Според мен както и преди мислех, проблемът е психически, каот в неговия случай много дълбоко психически. Наистина дай му време изчакай още месец. Не му говори за това, сам да си реши. А и за да не се тревожеш и маеш насочи енергията си към нещо полезно- например седни прочети 1 книга. Бъди спокойна и след каот мине някакво време просто му намекни дали е взел някакво решение. Защото реално за мен 6 месеца са доста за това решение, но хора всякакви, ако е спо-лабилна психика е възможно толкова време. :-) Успех

anonymous708973
10-02-2011, 11:13
Той да не си мисли, че ще го карате на платонични чувства и безплътни удоволствия, за да не скъсате?

+1
Втф?!
Ако на мен ми го кажат това, честно, идея си нямам как да подходя към такъв човек...

MedSestrata
10-02-2011, 11:17

+1
Втф?!
Ако на мен ми го кажат това, честно, идея си нямам как да подходя към такъв човек...

С много разбиране и чакане. Мъжете са със супер лабилна психика и когато тя е разтроена се отразя първо на секса

anonymous708973
10-02-2011, 11:20
Знам, знам, случвало ми се е.
Ама чакане и слушане на недомлъвки... не ми е силна страна, ама хич.

Glorybox
10-02-2011, 11:28
Това не си го представям.
С такъв объркан човек не мога да съм.

Ne_Znaesh
10-02-2011, 18:11
Както казаха някои и аз не знам как да подходя. В мнoгoо неловко и объркано положение съм. Такова нещо не ми се беше случвало. Аз стоях като шокирана през цялото време докато си говорих с него последният път и не знаех как да реагирам. Но това е. Факт е, че и той самият май е много объркан. Твърдо отрича, че е девствен, че няма никакъв проблем. А също така спомена, че не е правил секс от почти 2 години и е свикнал така. SisiStrange, да, правили сме орална любов. И той на мен, и аз на него. МedSestrata, да си призная чесно май има нещо вярно в това, което написа, но това не му дава право да лишава връзката ни заради някакви си негови предишни връзки. Не е ли така?
Той сам си ми каза, ако това нещо ми е в тежест щял да ме разбере. Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д...Нищо друго не ми остава освен да му дам време. Така както той иска. Решила съм още месец, два да изчакам и ако няма резултати няма смисъл да продължавам такава връзка. Не съм ли права?

Sh@d0w
10-02-2011, 18:13
Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д

Това усещаш ли как звучи,погледнато от страни?

Ne_Znaesh
10-02-2011, 18:16
???

Ne_Znaesh
10-02-2011, 18:17
Цялата ситуация не звучи добре ако става на въпрос.

SisiStrange
10-02-2011, 18:19
Аз бих го скъсала тук вече.
Връзка без секс изобщо... не мисля, че може да просъществува.
Той очевидно има някакъв проблем, но по-скоро би те оставил, отколкото да го сподели и да се опитате да го разрешите. Това само по себе си показва, че не те обича достатъчно.
Ти няма да бъдеш щастлива при едно такова положение. Заеби секса (макар че за мен би било едно от водещите неща), но ти не се чувстваш желана, харесвана... Това е нещо супер важно за всяка жена...

HotLife
10-02-2011, 18:20
Определено има проблем, и да чакаш няма нищо да стане. Опитай да разбереш истината. Можеш ли да го заведеш на психолог? Ако не иска, тогава се посъветвай сама с такъв.

tuzaro
10-02-2011, 18:29
Както казаха някои и аз не знам как да подходя. В мнoгoо неловко и объркано положение съм. Такова нещо не ми се беше случвало. Аз стоях като шокирана през цялото време докато си говорих с него последният път и не знаех как да реагирам. Но това е. Факт е, че и той самият май е много объркан. Твърдо отрича, че е девствен, че няма никакъв проблем. А също така спомена, че не е правил секс от почти 2 години и е свикнал така. SisiStrange, да, правили сме орална любов. И той на мен, и аз на него. МedSestrata, да си призная чесно май има нещо вярно в това, което написа, но това не му дава право да лишава връзката ни заради някакви си негови предишни връзки. Не е ли така?
Той сам си ми каза, ако това нещо ми е в тежест щял да ме разбере. Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д...Нищо друго не ми остава освен да му дам време. Така както той иска. Решила съм още месец, два да изчакам и ако няма резултати няма смисъл да продължавам такава връзка. Не съм ли права?ти месец два май за нищо ги нямаш майна 8-) да не е в тебе проблема нещо, дай няква снимка

MedSestrata
10-02-2011, 18:34
Той сам си ми каза, ако това нещо ми е в тежест щял да ме разбере. Готов е да ме пусне, но не и да прави секс с мен! :Д...Нищо друго не ми остава освен да му дам време. Така както той иска. Решила съм още месец, два да изчакам и ако няма резултати няма смисъл да продължавам такава връзка. Не съм ли права?

Сигурна съм, че е това, което ти казах и да много влияе, мъжете са доста плашливи и изпадат в ситуации , когато им трябва доста време да решат кое е правилно за тях. Особено щом и 2 години сам е бил, свикнал е по този начин и изведнъж се появяваш, настъпва промяна и се чувства неориентиран. Не го води на никакви психолози да не си каже, тази за луд ли ме мисли. Дай му шанс от време да се вземе в ръце, ако нищп не стане за твое добро е.

Ne_Znaesh
10-02-2011, 18:34
Къде са 6, там са и 2 тузаро.Благодаря на всички все пак.

tuzaro
10-02-2011, 18:38
Къде са 6, там са и 2 тузаро.Благодаря на всички все пак.изобщо не е така ама няма значение, щом така си решила.

dobri4ko2
10-02-2011, 18:41
Не знам ама само на психолог не го води, че тогава ще ти излезе през носа.
tuzaro намери си приятелка! 8)

tuzaro
10-02-2011, 18:42
tuzaro намери си приятелка! 8)не искам

MedSestrata
10-02-2011, 18:42
Къде са 6, там са и 2 тузаро.Благодаря на всички все пак.изобщо не е така ама няма значение, щом така си решила.

В голяма грешка си мой човек :) :)

anunu
10-24-2011, 20:52
Тази тема направо ме разби!
Не мога да си представя как си правите френска любов и после не продължавате със секс?!?! Как след това яко и супер възбуждащо нещо той няма желание за секс... Пробвай да говориш,да му кажеш нещо от сорта,че го искаш докато сте се отдали на френската любов. Бъди леко нахална. Провокирай го! Щом сте стигнали до орални ласки(и той си те лиже и ти му правиш свирки) не мога да разбера защо не иска секс. На него харесват ли му оралните ласки? Той ли започва пръв с тях? Казва ли ти нещо от рода на: 'беше страхотно', 'адски много ми хареса'..нещо подобно?