PDA

View Full Version : момиче

ivko94
09-30-2011, 15:50
има едно момиче вече е във нашата смяна мин година беше в др-та та въпроса ми е като излизаме след часа да пушат и тя като минава покраи мен и ме гледа доката не се по отдалечи както и аз я гледам но не я познавам нищо как мога да я заговоря ? моля без тъпи коментари

Dragoon120
09-30-2011, 15:56
Ами почнете разговор щом всеки ден те гледа значи можеш поне едно здрасти, как си да и кажеш, да се запознаеш с нея...

Sh@d0w
09-30-2011, 15:57
Толкова ли е трудно като мине покрай теб да кажеш едно "Здрасти"?

sexa_na_kompleksa
09-30-2011, 16:20
Най-важното е да не се притесняваш. Ето и две статии, които може да ти помогнат.
Успех! : )

Как да привлечеш вниманието Му/Й (http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1315-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D 1%88-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D 1%82%D0%BE-%D0%9C%D1%83-%D0%99)

Как да започнем разговор? (http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1279-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80)

ivko94
09-30-2011, 16:52
да но тя винаги е с приятелки и се притеснявам колкото и да е а по коридора или да е сама не съм я виждал

Vladel
09-30-2011, 18:27
"Здрасти как си?Аз сам*име*"-пробвай така.

SladyYyrka
09-30-2011, 19:25
Просто я поздрави !! ;] .. Не е толкова трудно :)

ivko94
09-30-2011, 19:45
да това е един от вариантите но се чудя има ли някои по така непринуден варитант освен да да я поздравя :)

SladyYyrka
09-30-2011, 19:55
Пич не знам какво да ти кажа .. ако мислиш че момичето си заслужава просто я дръпни на страни (ако се притесняваш да се запознаете пред приятелките и) и я попитай за името и ! Не се сещам за друг начин :)

PS: Ако учи близо до твоята стая ще ти е още по лесно да я заговориш ! ;)

bitchwolf
09-30-2011, 19:57
Почерпи я с кафе за цигарата. :-D
По-непринудено нещо от просто "здрасти" май няма :)

ledenakrasota
09-30-2011, 20:26
Следващият път като те погледне на секундата й смигни и кажи "Здравей, кукло(или като ти дойде)! Как си? ". Ако ти се усмихне е станала работата за срещата. :)

ccdesigns
09-30-2011, 21:52
"Здрасти как си?Аз сам*име*"-пробвай така.

Само да не кажеш "Аз съм име", че ще стане яко сеир.

LoveDrunk
09-30-2011, 22:04
Мисля, че доста често има подобни теми тук, ама айде.
Повечето момичета харесват момчета, сигурни в себе си. Тъй че давай, да не ти пука. Нищо не губиш за едно здрасти..

ivko94
10-01-2011, 12:43
ще пробвам тази седмица и ще видим какво ще е :) ако имате още съвети може да споделите :)

ledenakrasota
10-01-2011, 12:45
ще пробвам тази седмица и ще видим какво ще е :) ако имате още съвети може да споделите :)

Направи най-простото, защото може да се изцепиш с нещо глупаво в старанието си да се харесаш или да завържеш разговор.

ludnica
10-01-2011, 12:46
Просто й кажи Здрасти :)

ivko94
10-01-2011, 20:21
аа след това какво да правя ако тя ми се усмихне или ме поздрави как да постъпя след това : )

righteous
10-03-2011, 17:10
Виж приятел , заеби всички тея глупости от типа на "Здравей." "Как си?"

Ето ти един непринуден начин.

Влиза в магазина и ако я видиш да взема вода примерно и видиш , че водата е студена подхвърли нещо от типа на "ако е вода да е студена , тъй ли ".

Ако я видиш да пуши и се изкашля или нещо такова просто кажи "еееейй тез цигари начи"

Заеби стандартните фразички и се нагоди според случая , сигурен съм , че ще успееш.

Не се паникирвай и се дръж хладнокръвно дори да те отблъсне.

Бил съм там видял съм :) Успех !

Ducati
10-03-2011, 19:51
Аве ей, много ме дразните ве ей. Всички коментари го съветвате да я заговори. Лесно е така да казвате, като съм сигурен, че повечето от вас дори и на кучето си не можете да му кажете здрасти. И какво като я заговори? Ще се изложи. Кво да я спре на улицата като някакъв психясал и вече толкова изпаднал да я пита как се казва. И после какво? Лесно е да кажеш просто здрасти от компа на скайпа. Замислете се малко. :?

Chacho
10-03-2011, 19:53
Аве ей, много ме дразните ве ей. Всички коментари го съветвате да я заговори. Лесно е така да казвате, като съм сигурен, че повечето от вас дори и на кучето си не можете да му кажете здрасти. И какво като я заговори? Ще се изложи. Кво да я спре на улицата като някакъв психясал и вече толкова изпаднал да я пита как се казва. И после какво? Лесно е да кажеш просто здрасти от компа на скайпа. Замислете се малко. :?

Като се замисля, си прав. Нека зареже поздравите и вместо това лети със совалка :smt031

ivko94
10-04-2011, 17:30
така е затова ви питам как да постъпя ?

LeprikonA
10-04-2011, 18:24
абе, наборе, толкова години не си ли се научил :D и добре ти го казаха, че със здрасти се започва. не е трудно. виждаш, че си задържа продължително погледа на тебе, приближаваш се и "здрасти, аз съм <твоето име>" и тя ще ти каже нейното, ще разбереш кой точно клас е (а,б,в,г..) какъв и е другия час и някакви такива неща. постепенно ще се заговаряте,защото вече ще се познавате и ще върви лесно. номерът е да не се притесняваш.
усмихваш се, отиваш при нея и готово. :)

ivko94
10-04-2011, 18:38
абе, наборе, толкова години не си ли се научил :D и добре ти го казаха, че със здрасти се започва. не е трудно. виждаш, че си задържа продължително погледа на тебе, приближаваш се и "здрасти, аз съм <твоето име>" и тя ще ти каже нейното, ще разбереш кой точно клас е (а,б,в,г..) какъв и е другия час и някакви такива неща. постепенно ще се заговаряте,защото вече ще се познавате и ще върви лесно. номерът е да не се притесняваш.
абе да ти кажа чесно аз съм от по срамежливите и се притеснявам повече от колкото трябава

SladyYyrka
10-04-2011, 19:02
В крайна сметка успя ли да заговориш момичето ? ;]

ivko94
10-04-2011, 19:10
В крайна сметка успя ли да заговориш момичето ? ;]
мне вчера не съм я виждал а днес я видях едно междучасие и беше на др край на даскалото и ми стана някво тъпо щото ми се искаше да я поздравя

LeprikonA
10-04-2011, 19:16
абе да ти кажа чесно аз съм от по срамежливите и се притеснявам повече от колкото трябава

трябва да се опиташ да го преглътнеш това. в смисъл, ако не опиташ само от страни ще си я гледаш и нищо повече. а и нищо не губиш на практика, само можеш да спечелиш.

thegreenzombie
10-04-2011, 19:17
тези дни има доста такива теми :lol: ..... 100% ще ти каже нещо, ако я полееш с кафе, ако и скъсаш цигарата, ако я ритнеш амм много здраво ии така нататък, и така нататък :D има страшно много начини .... ако ти трябват още идеи, насреща съм 8) амм недей със "Здрасти" ... изтърка се вече :D а и няма ли да ти е странно да си се разхождаш спокойно, и някой непознат да ти каже "Здрастии" :lol: стресирВащо си е даже :D

ivko94
10-04-2011, 19:27
тези дни има доста такива теми :lol: ..... 100% ще ти каже нещо, ако я полееш с кафе, ако и скъсаш цигарата, ако я ритнеш амм много здраво ии така нататък, и така нататък :D има страшно много начини .... ако ти трябват още идеи, насреща съм 8) амм недей със "Здрасти" ... изтърка се вече :D а и няма ли да ти е странно да си се разхождаш спокойно, и някой непознат да ти каже "Здрастии" :lol: стресирВащо си е даже :D
точно но кажи някои начин как да я заговоря

thegreenzombie
10-04-2011, 19:40
ох... много сложна задача 8-) аз лично бих изтърсила някоя плоска шега, ако съм наистина сигурна, че "обектът" е наблизо :D знам, че звучи доста тъпо амм, ако не ти каже нищо, поне ще знае, че имаш чувство за хумор :lol: или я бутни уж без да искаш и после се направи, че нищо не е станало.... пренебрегването е адски дразнещо и ако не друго, то поне ще те напсува :D

ti6o94
10-04-2011, 19:45
Ако имате общи приятели се интересувай от тях как се казва,ако можеш излезте с нея и други хора.Като сте компания ще е по лесно да я заговориш.Другите са прави.Като я поздравиш без да я познаваш сигурно ще излглеждаш странно пред нейните приятели и най много пред нея.

Ducati
10-04-2011, 19:46
Наборе, наистина недей почва със здрасти. Може би, в комунизма са правили така. Сега, ако някой дойде и ти каже здрасти, ще си помислиш, че е ненормален, нали? Кажи на някое общо фр, че я харесваш и може да те запознае. Кажи, ако стане нещо. Ще следя темата. Успех, брат.

ivko94
10-04-2011, 20:00
Наборе, наистина недей почва със здрасти. Може би, в комунизма са правили така. Сега, ако някой дойде и ти каже здрасти, ще си помислиш, че е ненормален, нали? Кажи на някое общо фр, че я харесваш и може да те запознае. Кажи, ако стане нещо. Ще следя темата. Успех, брат.
ще видя какво мога да направя :)

thegreenzombie
10-05-2011, 17:33
успя ли :)

Anichkaxxwee
10-05-2011, 18:42
Кажи й "Здравей", започни разговор .. Няма да те изяде

Vladel
10-05-2011, 19:01

Ми на кучето е мога да му кажа здрасти,защото то не говори.И откога "психясал"е човек,който просто иска да заговори хубаво мимиче(и вероятно да и скокне в гащите),но всичко това си е в реда на нещата.Според твойта логика завинаги да си трае,за да не се изложи и да си седи на сухо завинаги,а? :?

Ducati
10-05-2011, 19:22

Ми на кучето е мога да му кажа здрасти,защото то не говори.И откога "психясал"е човек,който просто иска да заговори хубаво мимиче(и вероятно да и скокне в гащите),но всичко това си е в реда на нещата.Според твойта логика завинаги да си трае,за да не се изложи и да си седи на сухо завинаги,а? :?

И пак нищо не каза..

Priceless
10-05-2011, 20:07

ХАХАХА пич, и по твоята логика как по-точно трябва да се запознават хората?

ivko94
10-06-2011, 07:26

мхм трудно ще е да отида при нея и да и кажа здр но като минава покраи мен ще се пробвам или ако ме поглегне ще и се усмихна ? :)

Ducati
10-06-2011, 13:55

А ти като си навън и видиш някое яко момче отиваш ли да му кажеш здрасти и да се запознаете? Или вечерта влизаш вав фб, даваш му фр и там му казваш здрасти.

ivko94
10-18-2011, 17:14
днес се заглеждахме доста повече от преди дори се гл очи в очи и се усмихнах при което тя също ми се усмихна и това беше сега какво да направя дали може да ме харесва или е нещо др ? :) моля без тъпи коментари и подигравки

Sh@d0w
10-19-2011, 08:49
Понякога ми се иска да не бяха спирали казармата...