View Full Version : да споделя....
selskomomiche
10-01-2011, 15:55
здравейте... не искам нито съвет нито нищо.. просто искам да си излея мъката.. значи имам приятел от 10 месеца... в началота всичко беше уикалноооооооооооо.. обичах ме се много и всичко беше просто една приказка.. но той е много ревнив...ама адцки ревнив и на мен по едно време ми писна и едно момче започна да ми пише.. аз също му писах.. но нищо сериозно.... нз как обаче приятеля ми разбра за ниго.. скарахме се много жестоко .. стигна се до там,че да ме удари но се оправих ме.. след това нещата вече не бяха същите... и сега не са... сякаш вече в мен той вижда една курва.. нз така се чувставм.. постоянно има някви физически насилия .. спрямо мен.. а мен много ме боли от това боли ме сърцето... той твърди ,че ме обича много но аз вече не му вярвам... сега се чудя дали вече всичко е приключило и е останало единствено свикването,че сме постоянно заедно.. няма я страстта като преди няма нищо... но просто не мога да си представя как няма да го видя.. и т.н. обаче се чудя дали всичко си заслужава вече.....??? благодаря на тези ,които го прочетоха.. и някои ако иска може да си каже мнението :))) :)
SisiStrange
10-01-2011, 16:00
Късай го. Тоя е тотално психо. Бие те, ревнува те за глупости... за какво точно си с него?
ПП. Каква к*рва лол? :-o Ти знаеш ли какво е к*рва? Това да си пишеш с някое момче, по никой начин не е к*рвенска постъпка.
ledenakrasota
10-01-2011, 16:00
Когато доверието се изгуби, това е краят. :)
Какво като си пишеш с някое момче? Заради това трябва да се бие ?!?!? :x Стегни се и го разкарай! :)
selskomomiche
10-01-2011, 16:02
проблема е ,че наккак си си чувстав виновна ,че съм го предала.. и не мога да скъсавм с нето...но наистина започва да ми лази по нервите.. :-x
постоянно има някви физически насилия .. спрямо мен.. а мен много ме боли от това боли ме сърцето... той твърди ,че ме обича много но аз вече не му вярвам...
Хаха надявам се да тролиш...
Едно нормално момиче,би сложило край на такава "връзка",още при първия опит за насилие.
проблема е ,че наккак си си чувстав виновна ,че съм го предала.. и не мога да скъсавм с нето...но наистина започва да ми лази по нервите.. :-x :lol: http://prikachi.com/images/357/3881357Z.jpg
someonerandom
10-01-2011, 16:06
Твоето така наречено "предателство" не е нищо в сравнение с факта,че те бие.В началото се учудих,че не си го отрязала веднага,щом те е ударил,после прочетох,че системно си те бие и :shock: ...директно шута и тва е.
П.С:Не знам защо,обаче имам някакво чувство,че темата е ебавка 8-)
SmilezZz
10-01-2011, 17:18
И защо му разрешаваш да те бие , не ми стана ясно ? Може да си влюбена до уши , но нито едно , уважаващо себе си момиче няма да позволи такова отношения. Именно от тука аз също си мисля , че темата е ебавка.
Но ако не е - късаш го и това е.
martito2
10-01-2011, 18:39
Зарежи го, как така ще позволяваш да те удря?!? :shock: :shock:
crowberry
10-01-2011, 18:43
Твоята логика - "Той ма бие, 'щото ме обича" :lol: Много си зле, щом до сега не си разбрала, що за стока е. Бягай далече от него..
elysunny
10-01-2011, 18:55
малко достойнство ти трябва
nepowtorima
10-01-2011, 19:08
не знам дали някой е забелязвал ника, но това си е чиста гавра..
защо на някой като му дойде някаква случка на акъла, която го е страх да преживее или иска.. и веднага му идва на акъла да пише тука?
Аз вече съм обедена, че е гавра../не бях видяла ника до сега/
Акъл ти трябва! :-x
Какво още търсиш при него? :?