View Full Version : Косми.
Здравейте, знам, че ви звучи налудничево, но когато сте девствен и за пръв път ще правите секс, трябва ли да си бръснете космите около члена или не. :( :( :(
Тва е личен избор, ама е по-добре да няма косми. Или ако има да не са прекалеееееееееено много.
Bozichko
10-04-2011, 17:52
Някои обичат космати, други обичат гладки. Според повечето хора най-добре е да няма косми.
crazygirl13
10-04-2011, 18:04
Някои обичат космати, други обичат гладки. Според повечето хора най-добре е да няма косми.
+1
Зависи какво иска жената.Питай я дали ще и е приятно със.
DragonLady
10-04-2011, 18:15
Дали ще ти е за пръв или за поред път няма значение. А това дали да си обезкосмен си е твой избор, но просто като съвет ще ти кажа, че повечето жени обичат да няма косми там долу ;)
annonimnna
10-04-2011, 18:28
Дали ще ти е за пръв или за поред път няма значение. А това дали да си обезкосмен си е твой избор, но просто като съвет ще ти кажа, че повечето жени обичат да няма косми там долу ;)
аха.
SmilezZz
10-04-2011, 18:42
Наистина е по - добре без , но това си е лично твой избор.
dream1707
10-04-2011, 19:08
Помисли на тебе да ти се падне космата. Сега си помисли, ако си космат, тя какво си мисли.
bulgariancho
10-04-2011, 19:40
Ебаси тъпия въпрос. Ти сам се погледни, ако се харесваш нема да ги махаш, ако не се харесваш, ще ги махнеш. Може ли да има такива хора бе.. :x
Ебаси тъпия въпрос. Ти сам се погледни, ако се харесваш нема да ги махаш, ако не се харесваш, ще ги махнеш. Може ли да има такива хора бе.. :x
може, може...всичко може
IEatNiggers
10-04-2011, 21:11
Както на тебе ти е удобно, нали се пак ше е ръчкаш ти...
според зависи,ако ти искаш .
ако не си ги обръснеш може да омреш, съвсем сериозно.
ruriiina
10-05-2011, 20:20
:shock:
И въпросът ще бъде "Да си го бръсна ли или го искаш рошав?" ??! :razz:
beceraful
10-06-2011, 10:32
Според мен всички жени обичат обеэкосмените мъже (члена) те каэват че обичат космати но вътрешно каэват друго , эа космите относно тях раэбрах , че ако се иэбръснат после ще параснат и ще бучкат като тръни , така ли е или не ?
:shock:
И въпросът ще бъде "Да си го бръсна ли или го искаш рошав?" ??! :razz: ХАХАХАХАХА е кво,може и прическа да си направи-едни негърски плитки или расти-МУЦКА ;*** .. seriously,.. 4 ur own good SHAVE YOURSELF xd..
2miss4sixty8
10-07-2011, 17:56
много ясно, че ще ги махнеш.. бляк.. :Д моеш да не ги махаш когато си с някой от 100 години , знаеш кфо харесва и сте мега хипер близзки за да не се притеснявате за такива неща :Д откъде знаеш, че момичето няма да се ужаси и да избяга.. :Д аз бих избягала
sapphire5
10-07-2011, 19:48
Наистина е по - добре без , но това си е лично твой избор.
True. Btw. Mi6inka много сладко мишле.
много ми е некомнфортно с косми долу.... и никога не бих се навил с космата...бегай да се бръснеш
Остави си горичка да я гаделичка. :D
chochotwo
10-08-2011, 15:11
Космит привличат :? :? :?
edDinstVenNa
10-08-2011, 15:53
Здравейте, знам, че ви звучи налудничево, но когато сте девствен и за пръв път ще правите секс, трябва ли да си бръснете космите около члена или не. :( :( :(
eстествено ;)
DarthLord
10-08-2011, 20:37
Ми това си е по личен избор.. Кво да ти кажа.. (ако искаш да не я боцка по дупето, си ги обръсни :D )
Що ве, нека играят на " Открий пишка в купчина косми" ......
zarzamora
10-09-2011, 17:52
Що ве, нека играят на " Открий пишка в купчина косми" ......
:razz:
По-добре без.
GabrielleShayk
10-11-2011, 21:34
Попитай приятелката ти как те предпочита.
Приятел не ги слушай ! Стой си стабилно окосмен така до колената да има чак, ако можеш и имаш свободно време си направи плитки. Така ще ти изглежда по дебел и по дълъг "хоботя". Ако мацката избяга от теб, я прати край мене. :D :D :D
br0ken_smile
10-12-2011, 21:39
Желателно е да ги махнеш. :) :)
Little_Lady93
10-13-2011, 08:10
какво значение има дали е 1ви или 100тен път? Ако смяташ да ги махаш попринцип, махни ги и 1вия път. И + това повечето момичета обичат гладко :)
macmiller
10-20-2011, 23:33
Какво каза ти бе ? :shock:
То ако беше така, ако ти се изтропа няква мацка, доло да е няква горила с да не казвам какви въшки дали ще ти е приатно, хайде моля ти се без глупави изсказвания. :-x
Съгласна :)
BrainlessROCKBABY
10-21-2011, 09:00
ми някои хора нямат собствено мнение ;д;д
докога всичко ще зависи от тва кво ще кажат потребителите от форума? смисъл don't you have a life?
Най - добре без косми .. Помисли си ако тя е космата как ще реагираш :D :shock:
Не е задължително, но е препоръчително и не само при първия път.
Мен лично не ме бърка особенно, въпрос на личне избор, на мъжа му отива да е космат :)
adidaskataWE
10-21-2011, 18:01
да не мислиш,че е особено секси нещо да гъделичка женските гениталии?! :shock: :D Ако аз те питам,дали да се обръсна как ще ми отговориш? (не ми отговаряй :D ) просто прецени.
Сега сериозно:наистина по-добре да се обръснеш,първо от гледна точка на хигиената и второ изглежда по-добре.
imamkrasivouho
10-21-2011, 19:02
да не мислиш,че е особено секси нещо да гъделичка женските гениталии?! :shock: :D Ако аз те питам,дали да се обръсна как ще ми отговориш? (не ми отговаряй :D ) просто прецени.
Сега сериозно:наистина по-добре да се обръснеш,първо от гледна точка на хигиената и второ изглежда по-добре.
Ти не се ли харесваше рошава?
Определено по-добре ги махни .Естетически изглежда по-добре,за хигиената също.
adidaskataWE
10-22-2011, 16:18
Ти не се ли харесваше рошава?
нямам спомен да съм казвала такова нещо,но не!Не харесвам да съм рошава :D
Бий им една контра и ти си човека ;)
doggy9302
10-23-2011, 09:02
еми по-добре е да ги отстраниш и да си ги поддържаш момичетата вече не се кефят на широколистните гори 8-) 8-)