Влез

View Full Version : Обичам я

ti6o94
10-04-2011, 19:15
С едно момиче от деца сме приятели и си помагаме.Тя е 1 година по-малка.Тя живее в моя вход, само че тя е на 2рия,а аз съм на 5ия етаж.Като бяхме по малки все сме излизали почти всеки ден, а през ваканциите бяхме неразделни, освен ако някой от нас отидеше някъде.И преди сме си писали заедно домашните или във нас, или във тях.Имаме си естествено и компания ама просто с тях сме повече в училище от колкото да излизаме.Сега като си взех и куче го разхождаме всяка вечер,а след училище като няма никой в тях или в нас си пишем домашните.През четирите дни "ваканция" се бяхме организирали с наши приятели да отидем на планина с едно приспиване.Не бяхме спали цяла нощ,през деня се забавлявахме сред природата,вечерта бяхме много изморени.Всички заспаха.Рая(така се казва момичето)дойде на моето легло и гледахме филм на лаптопа.Филма не беше свършил,всички вече отдавна спяха.Тя ми каза,че и е студено и аз и предложих да се топлим двамата.И така,гушнати сме заспали.Беше най невероятното нещо.И от тогава още повече започнах да си мисля за сериозна връзка с нея.Така исках да я целуна, като се бяхме прегърнали.На сутринта приятелите ни са ни видели,но нищо не казаха.
Тя гадже си имаше,но лятото скъсаха.
Не искам повече да ме приема като приятел.Да,помагаме си и ще продължаваме,но я обичам.Казвал съм и колко е красива,тя казва само благодаря и се усмихва.Тя ми е казвала много пъти,че съм и най-добрия приятел,или като някое момиче ни загледа като вървим ми е казвала "Виж я тая как те гледа,ще я убия!".Дали ме харесва или просто тия думи са шеги.Като я видя искам да и кажа,че я обичам,че като сме се топлели като спим е било най-прекрасното нещо и искам да го повторим.Да,искам пак така да спим.Случва се нашите и двамата да ги няма за цяла нощ и искам да и предложа да спим в нас,но дали ще приеме.Тях дори няма да ги има другата седмица.Нощна са.Като и кажа "Виж Арчи(кучето ми)от ден на ден става по-красив.",тя казва "Еми нали кучето прилича на собственика си."Искам да и го кажа,дори да изглеждам като най големия тъпанар,но ме е страх,че може да изгубим и приятелството си,което поддържаме с години.
И как мислите в крайна сметка.Заслужава ли си да и кажа или има шанс да загубим приятелството си?Дали би преспала в нас и както преди дали би се съгласила да се гушкаме?

ti6o94
10-04-2011, 19:42
Даже ме е прегръщала,но като и беше много гадно.Веднъж и като не се бяхме виждали известно време ми се хвърли на врата.Това значи ли нещо?Имам ли шанс?Ако и кажа,че я обичам и тя гледа с надсмешка на това и не изпитва нищо дали няма да развалим приятелството си?

thegreenzombie
10-04-2011, 19:46
аз мисля, че имаш шанс :) имали сте толкова много прекрасни моменти и се разбирате чудесно... защо пък да не опиташ :) [/i]

Ducati
10-04-2011, 19:51
Аз от къде да знам.

Djenka
10-04-2011, 19:52
И аз мисля, че имаш шанс.. Затова сте приятели, познавате се от малки, та дори и да не се получи, не мисля, че ще се намразите. Пробвай се :)

bitchwolf
10-04-2011, 19:52
Все си мисля,че ти е намеквала,а сега ти си на ход :)

ti6o94
10-04-2011, 19:53
Мерси за отговора.Но ако ме отреже не знам как ще го преживея.Не само,като разбера,че толкова време съм искал сериозна връзка с нея,ами и че ще унищожим приятелството,с което млко хора биха се похвалили.В последно време аз отрязах едно момиче,което бях виждал да се мярка из нашата класна стая,но е от съседния клас.Сега като ме види и изчезва.Та ме е страх да не стане така и с Рая.Да и кажа обичам те,тя да каже,че не изпитва нищо и сме просто приятели и накрая да не се поглеждаме само заради две думи.

jeni92_abc
10-04-2011, 22:10
оооо това е най-сладката история на света,която съм чела,стискам палци нещата да се получат от все сърце!!!не може да те отреже,по никакъв начин,ако едно момче си излее така чувствата пред мен направо ще умра,Рая е страхотна късметлийка.

vakanciqta
10-04-2011, 22:13
Взимайте се!

differenTgiirL
10-05-2011, 12:51
Взимайте се!
+1 :D

Priceless
10-05-2011, 14:47
Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet

FuCKkK13
10-05-2011, 15:05
много сладка история както вас двамата след като сте заедно (казвам след като сте заедно,защото мисля, че ще се получи и има шанс :) ) .. успех.. :)

balu4ka
10-05-2011, 15:05
Има много причини да не и споделиш,защото човек няма как да знае,дали няма да бъде отхвърлен,дали няма да загубите приятелството помежду си (колкото и силно да е то).Но ,ако човек не се научи да губи,няма да се научи и как да печели.Според мен може да се каже,че се допълвате единствено.Мисля,че има нещо и от нейната страна,стига да не се объркаш.Сподели и , иначе как ще живееш с тая' мисъл?Ако нямаш смелостта,ако нямаш вярата в себе си ?! В един даден момент ,ще осъзнаеш ,че живота е един миг ,а ти не си споделил чувствата си на момичето което обичаш.
Успех.

ti6o94
10-05-2011, 17:38
Днес след училище си учихме в нас.Бяхме легнали един до друг на леглото и аз я гушках почти през цялото време,тя се смееше.Може би и е било странно и сега ми е гадно,че не и казах.Вечерта разхождахме кучето ми и тя нещо не беше на кеф и я прегърнах.Тя пак нищо не каза,но се усмихна.Как точно да и кажа.Да я прегърна ли след това,какво да направя?

jeni92_abc
10-05-2011, 18:18
не мисли прекалено,просто действай,бъди искрен това е достатъчно

djipsito
10-05-2011, 18:29
Хващай я и за ръка. Оплети пръсти в нейните. После ако седнете на някоя пейка пак я прегърни и си гукайте нещо... За чао можеш да я целунеш по бузата, не бързай с любовната целувка да не се стресне ;)

ti6o94
10-05-2011, 18:50
Като я гушках днес ми беше страшно хубаво.Дали и на нея и е било приятно,защото ако не и беше предполагам,че нямаше да се усмихва или щеше да ме избута,да ме пита какво правя и т.н.Замислих се и над това.Дали и е хубаво?

bitchwolf
10-05-2011, 19:01
Като ти чета историята така широко се усмихвам. Правилно предполагаш. Все щеше да ти се измъкне по някакъв начин,а тя не е,значи всичко е..наред. :smt001

RoCkSpOt
10-07-2011, 14:41
Стига си се притеснявал а деиствай и кажи кво е станало 8)

bloodyF
10-07-2011, 17:56
представи и хипотетична ситуация : момче и момиче са приятели дълги години, ама момчето почва да изпитва чувства и се чуди дали да й каже, ти как мислиш?
и виж как ще реагира..
ако каже нещо положително значи й кажи, инак не, защото ще рискуваш да си загубиш приятелството с нея.. : )

deni979
10-07-2011, 18:13
представи и хипотетична ситуация : момче и момиче са приятели дълги години, ама момчето почва да изпитва чувства и се чуди дали да й каже, ти как мислиш?
и виж как ще реагира..
ако каже нещо положително значи й кажи, инак не, защото ще рискуваш да си загубиш приятелството с нея.. : )
Със сигурност ще се усети.
Иначе аз си мисля,че трябва да поговориш открито с нея и да й кажеш какво чувстваш. :)

ti6o94
10-07-2011, 19:07
Еми работата се стигна до там,че като седнем някъде с кучето аз прегръщам нея,а тя прегръща Арчи :D.Като сме сами вкъщи я гушкам,все още не съм изял някой шамар,но се чудя ако и тя изпитва нещо защо и тя не ме прегръща.Държа се с нея като че ли сме гаджета.Ама тя нищо на среща.Все едно и разказвам вицове се смее/усмихва.Днес като седяхме наблизо и си говорехме,така я бях прегърнал.Исках да я целуна.Значи гушкам я,а тя се държи нормално.Не знам :shock:

ti6o94
10-08-2011, 18:55
Вече всичко в мен крещи да и кажа.Днес като се видяхме се прегърнахме и седяхме известно време така.Бях се възбудил на макс.Искам да я целуна.Дали ще изям някой шамар?Щом така я прегръщам и като се видяхме и тя ме прегръщаше.Иначе като седим някъде само аз я гушкам.Ако не искаше предполагам,че нямаше да излиза с мен,а щеше да си намира оправдания.

jghgh
10-08-2011, 19:38
Целуни я и не мисли за шамара.
Дори да го отнесеш, ще си се държал като мъж.
Няма нищо по-неустоимо от смелите мъже.
Повярвай ми, правят невероятно впечатление.
Приемай предизвикателства и поемай рискове - от това може само да спечелиш.
В един много глупав филм - "Училище за смотаняци" имаше правило "Бъди безрасъдно смел - смята се за секси". И това е така, повярвай ми.
Бъди мъж, постъпи като мъж. Целуни я направо когато сте близо един до друг. Ако те харесва, това би бил незабравим момент за нея - едва ли не като по филмите. Смелостта много се цени.
Ако ли не, няма нищо лошо в опита, дори неуспешния такъв. По-добре отколкото никакъв опит и унизително отрязване, при което те правят на п*тка и ти разтягат локуми защо не искат да са с теб.
Когато я целунеш следващия път, не мисли за възможния изход от действието ти, а просто го направи. Сериозно - не се задълбочавай върху резултата и как тя ще реагира.
Импулсивност, слушане на сърцето = win.

Scarface91
10-08-2011, 20:40
действай приятел ... всички чакаме :-D

Shines
10-08-2011, 21:18
Защо имам чувството, че през цялото време е изпитвала чувства към теб :) , покажи и ти, че изпитваш същото. Не смятам, че ще ти се обиди по някакъв начин и, че няма да иска да сте повече приятели :). Моя съвет е един единствен, послушай сърцето си какво да сториш, то единствено може да те изтласка до правилния път!

ti6o94
10-09-2011, 16:24
След обяд се събрахме в нас,защото нашите излязоха на някъде.Гледахме филм и се бяхме прегърнали.Тя нищо не казваше.По едно време направих нещо тъпо,май и хареса.Хванах и ръката и я сложих сещате се къде.В първия момент несъзнателно понечи да се дръпне,но не оказа такова съпротивление и останахме така.Задържах и ръката там,което още повече ме подлуди.Казах и "Виж заради теб какво става.",при което тя пак нищо не отговори.Доизгледахме филма и тя се прибра.По скайп си писахме нормално както всяка вечер-за училищни глупости.Знам,че беше тъпо от моя страна чак до там да стигна,но станалото станало.Чак да ме намрази не е,ама да не започне да не иска да се виждаме много много,защото сигурно си мисли,че искам...,ама не е така.И както разбрахте пак не и казах.Да продължавам ли.След като за сега не ме е отрязала и не и е писнало от простотиите ми...

jghgh
10-09-2011, 20:10
ООО колко си прост..http://www.vpforums.org/style_emoticons/default/facepalm.gif
но не ми обръщай внимание, просто съм феминистка и мразя сексуалните намеци. : )

просто я целуни, глОпак такъв!

ZooB
10-09-2011, 20:45
не мисли прекалено,просто действай,бъди искрен това е достатъчно

ti6o94
10-10-2011, 18:46
Еми опитах се днеска да я целуна.Просто се отдръпна.Не повторих опита,ама ми стана гадно.Направо се засрамих,писа ми в скайпа здрасти,но нищо не и отговорих.Незнам как да постъпя :(

deni979
10-10-2011, 18:49
Ам защо просто не поговориш с нея?Така само се измъчваш...

anonymous708973
10-10-2011, 18:51
Няма нищо по-неустоимо от смелите мъже.

Така е, много е права мацката.
Обаче си прекалил, меко казано. Не си я целунал, явно е от по-срамежливичките, а ти ще й слагаш ръката там? Аз пък не съм против сексуалните намеци, даже съм силно ЗА, но в твоя случай не е било смелост, а глупост.
Какво да правиш сега?
Честно... не знам дали е добре да й се извиниш, или да се правиш, че не е станало.

ti6o94
10-10-2011, 19:03
Тя си се държи нормално.Като влезе в скайп нали веднага ми писа.След всички тия простотии дето направих не знам как още се държи все едно нищо не е станало.Вярно,много беше глупаво да и скагам ръката на разни места.Тя тогава не настоя да я махне.Ама това с целувката...станах на глупак.Да повтарям ли опитите,нямам си на идея защо след всичко се държи нормално.

anonymous708973
10-10-2011, 19:05
Излезте още 2-3 пъти, бъди близо до нея физически, без да прекаляваш като това с ръката и пробвай пак. Отидете на кино, примерно :) Там е подходящо.

ti6o94
10-10-2011, 19:22
Имам шанс да и напиша сега по скайп "обичам те".Сам съм вкъщи,нашите са на работа,мога да я извикам,да и кажа 2-3 думи,но не знам дали ще я пуснат.Искам да и правя комплименти,ама не от рода на "много си красива",вече се изтърка.

deni979
10-10-2011, 19:24
Имам шанс да и напиша сега по скайп "обичам те".Сам съм вкъщи,нашите са на работа,мога да я извикам,да и кажа 2-3 думи,но не знам дали ще я пуснат.Искам да и правя комплименти,ама не от рода на "много си красива",вече се изтърка.
E, недей по скайп,де.Друго си е очи в очи. :)

ti6o94
10-11-2011, 12:43
Еми казах и :( .Като се прибирахме от училище и вече бяхме във входа.Целувахме се,но тя първоначално не знаеше къде се намира,но взе да отвръща на целувката.И тя ме е харесвала тайничко,прегръдките са и допаднали,но ме притесни,че каза "еми какво ще кажат всичките ни прятели" :( .Аз нищо не казах и пак я запрегръщах.Поне не ме отряза.Не ми пука за прителите ни,но на нея май повече и пука за тях :(

anonymous708973
10-11-2011, 13:28
Ъ, защо тя се притеснява за приятелите ви?

ti6o94
10-11-2011, 15:28
Еми те знаят,че се познаваме от както се помним,знаят,че преди имаше приятел.И аз честно казано не знам от какво се притеснява.Като излизахме сега не беше същата.Някак не говореше.Какво ли не правих.Прегръщах я,казвах и,че е прекрасна и т.н.Сега е в скайп,не ми пише.Дали не беше глупаво от моя страна да я целувам неочаквано във входа и да и казвам всичко.Не мога да се откажа.Стигнах до тук,но сега не е момичето,което познавам.Държи се супер странно.Щом и тя изпитва същото.Оф,сигурно съм първият,който се решава и прави нещо глупаво без да брои до 10.Само за нея си мисля.Толкова я обичам,искам да сме заедно,а тя се колебае.Бих направил каквото каже.Това ми беше най истинската целувка.Целувал съм се с момичета без да изпитвам почти нищо към тях,просто от влияние на алкохола на рожденни дни те са ме нападали.Но днес наистина си имаше тръпка.

anonymous708973
10-11-2011, 17:11
Окей, явно трябва да го даваш по-спокойно.
А приятелите й нали са наясно, че няма да се омъжи за първия си приятел?

ti6o94
10-11-2011, 18:47
Еми на линия е,какво ли не и писах.Много ми е гадно.Както казах се държеше странно,като че ли е сърдита,не разбирам.Тогава защо излезе с мен след въпросната целувка.Като изпитва и към мен чувства какъв е проблема.Май не беше много добра идея,защото приятелството е завинаги,а гаджетата са за месец-два,година-две и после едно здрасти не си казват.

vasskoo
10-12-2011, 11:33
Пич пиши тука и ни казвай какво става :) Сега какво е станало не ти отговаря ли какво ??? :(

vasskoo
10-12-2011, 14:46
Какво става Тишо нещо интересно ???

ti6o94
10-12-2011, 17:39
Ще потъна в земята.Днес я питах дали ще излиза,каза,че ще си е вкъщи.Не разбирам.Като валеше и беше студено си излизахме,а сега :? .Държи се много странно.Не смях и да я гушна.Днес си разменихме 2-3 изречения и това беше :( .Дори сега и в скайп не е влязла.Какво да направя,че да разбере,че наистина искам да сме заедно и,че не е толкова важно какво ще мислят хората от компанията ни.Не съм на себе си какво направих :(

vasskoo
10-13-2011, 10:28
Просто я попитай защо се държи така, :( :( не и ли харесва да е с теб попитай я :mrgreen:

vasskoo
10-13-2011, 14:13
Не знам защо я интересуват приятелите ви попитай я. :(

ti6o94
10-15-2011, 15:14
Не сме излизали от няколко дни.
Рядко ми пише по скайп и почти не ми отговаря.Излизам през последните дни с един приятел,който по принцип е пиянде и на мен взе да ми харесва да се напивам.Не до такава степен разбира се,че нищо да не помня,но за малко майка ми да ме изгони от къщи.
Не смея и да я потърся.Като не ме иска защо трябва да и досаждам.Този приятел,с който пием ми каза,че го попитала по скайп къде съм се изгубил.Къде съм бил по цял ден,защото ме търсила на полянката,на която разхождаме кучето.Той тъпака и е казал,че и аз се "напивам" с него.Не искам да изглеждам в нейните очи като някакъв алкохолик.Много съм зле.Не смея вече съвсем да я погледна в очите.

deni979
10-15-2011, 16:23
Просто поискай да излезете и говори с нея.Кажи и всичко,което чувстваш попитай я защо се държи така...Иначе само ще се измъчваш. :)

jghgh
10-15-2011, 19:10
мирише ми на ш*бана страхливка, която не знае как да те отреже и само се чуди как да се измъкне

а тая теория съм я предъвквала в 100 мои поста - момиче, което се държи "странно" и пуска двойствени сигнали не знае кво иска в най-добрия случай
в най-лошият не знае как да те отреже и затова се държи като цапната, странно, отказва да излизате и не ти говори

силно се надявам просто да й трябва време да помисли... въпреки че тая простотия с приятелите ми звучи все едно я е срам от теб и не иска никой да ви вижда

кажи й че въобще не й прави чест да се държи подло и страхливо и да не се страхува да ти каже ясно иска ли те или не
а ти не се притеснявай от себе си, изобщо не си глупак и тъпак, ти си един смелчага, който е постъпил както трябва
и поне си опитал!

vasskoo
10-16-2011, 16:11
Оня твоя приятел що е казал че си пияница :shock: Ти не си !! обиясни на Рая за всичко и попитай защо се държи така .

ti6o94
10-16-2011, 16:27
Сутринта и писах по скайп,че съм сам,ако иска да дойде до нас.Дойде и още на вратата ме прегърна.Не очаквах :shock: .Питах я защо ме отбягва в последно време,тя каза,че не искала компанията ни да разбира поне за сега :( .Казах и,че ми е все едно дали ще знаят или не и какво ги намесва тях.Въпроса си е дали иска да сме заедно или не.Нищо не каза,взе да ме целува.Натискахме се като не знам си какви.Като си тръгна така се кефех :grin:.
А отоговра го разбрах така:Искам да сме заедно,но приятелите ни как ще го приемат :?.

vasskoo
10-17-2011, 14:34
Радвам се 8) !!! Не знам защо си мисли че приятелите ви ще го приемат зле :shock: Според мен те ще се зарадват :) А ти пак я попитай дали иска да сте заедно :-o

badsector
10-17-2011, 14:49
Ммм сладурчета. Направо я награбвай, тия приятелства, дето са от детските години, стават най-яките връзки. И каквото и да стане, няма да си развалите приятелството :)

vasskoo
10-19-2011, 15:01
Ммм сладурчета. Направо я награбвай, тия приятелства, дето са от детските години, стават най-яките връзки. И каквото и да стане, няма да си развалите приятелството :)

Точно 8)

vasskoo
10-19-2011, 17:52
Нещо интересно :o

ti6o94
10-21-2011, 18:39
Е,какво да кажа :D
Гушкаме се и т.н.,но като излизаме с компанията тя седи максимално далече от мене.Почти не говорим :? .
Като излизаме двамата на по-осамотени места се гушка в мен,слага си ръката дето не трябва и съвсем полудявам :grin: .И това последното ме притеснява.Колкото и да е странно...Такива глупости започват да ми се въртят в главата,че ме е срам и да си помисля :shock: .Преди ми беше хубаво,сега ми е до такава степен приятно,че... :oops:
И тъй,супер е общо взето,само дето вече да не кажа,че направо не ми и говори пред компанията :shock:

yana0404
10-21-2011, 19:22
Имаш късмет,моят като се врътне не ми говори 4 дни!!!

ti6o94
11-04-2011, 18:16
Всичко върви ок,не съм писал отдавна тук.
Въпрос към момичетата:Какво ви възбужда?
Направо подлудявам,от една прегръдка и съм в бойна готовност.Не ме разбирайте погрешно,не съм за секса,просто искам и тя да се възбужда.Някак не върви да я попитам как да я възбудя или нещо от тоя род :? .
Сори за тъпите въпроси,ама :D

ilia_92
11-04-2011, 18:53
Най - добрата тема! 6/6 !

umri
11-04-2011, 19:37
На 17 години си и като обясняваш имам чувството, че си 6ти клас. Щом те бара за ху'я, значи си го търси. Не на всяка и стиска да бара там. "Чак ме е срам да си мисля такива неща, бла бла" На пу'тчица ми звучиш малко. Бъди мъж. Стига се оправдавай и срамувай от желанията си.

Тия митове за добрата приятелка си ги избий от главата. Жената привлича ли те физически означава, че ако имате близки отношения, те няма да са само приятелски, най-малкото ше искаш да я чукаш.

anonymous708973
11-04-2011, 19:43
Щом те бара за ху'я, значи си го търси.

Универсална истина.
Следващият път вместо на няква пълна тъпня, пиши ЛИС на тва.

Не ме слушай, пила съм 8-)
Мисълта ми беше, че е универсална истина.
Мдам.

Star1ight
11-04-2011, 22:34
Тя те харесва, но вашето приятелство и е ценно, а тя знае, че ако почнете да излизате - това може в бъдещето да попречи, ако евентуално се случи нещо. Затова реагира така. Можеш да си с нея, но само ако си сигурен в това, че също си готов да поемеш този риск.
Ако е така - в ЛС имаш продължение.

umri
11-05-2011, 06:45
Тя те харесва, но вашето приятелство и е ценно, а тя знае, че ако почнете да излизате - това може в бъдещето да попречи, ако евентуално се случи нещо. Затова реагира така. Можеш да си с нея, но само ако си сигурен в това, че също си готов да поемеш този риск.
Абе, пич, ти въобще знаеш ли за какво говориш? Тя го бара за х'уя, ти да не си развалат приятелството ми говориш? Некъв философ си, май. Че и ЛС-та пишеш без да са те питали. На некъв псевдо-разбирач-философОпсихолог ми мясаш. Въобще не знаеш за какво говориш и целият ти коментар лъха на слива.

Star1ight
11-05-2011, 09:33
Абе, пич, ти въобще знаеш ли за какво говориш? Тя го бара за х'уя, ти да не си развалат приятелството ми говориш? Некъв философ си, май. Че и ЛС-та пишеш без да са те питали. На некъв псевдо-разбирач-философОпсихолог ми мясаш. Въобще не знаеш за какво говориш и целият ти коментар лъха на слива.
Тя го иска - но не са заедно, защото той и е много добър приятел - и нея я е страх да прецака това. - Какво му има да се разбира. Жените често сами не знаят какво искат - хем иска да го.... хем иска да я поддържа и да и бъде приятел - и затова момчето в подобна ситуация. Това е нормално и често срещано. Така, че ако нещо не си го разбрал - надявам се, сега да ти е по-ясно.