View Full Version : 16 рожден ден - ПРОБЛЕМ :X
Здравейте, предстои ми 16-ти рожден ден. Решил съм всичко - в нас, силна музика и алкохол. Обаче идва проблем. Компанията! От 15 човека, които съм си намислил едва 5-6 ще мога да дойда на партито, щото го планувам от 7-8 до към 12-1 и после може би на дискотека, та проблема, по точно техния е това, че тяхните няма да ги пуснат...та изпадали ли сте в подобна ситуация?? Какво ще ме посъведвате... :((((((
Здравейте, предстои ми 16-ти рожден ден. Решил съм всичко - в нас, силна музика и алкохол. Обаче идва проблем. Компанията! От 15 човека, които съм си намислил едва 5-6 ще мога да дойда на партито, щото го планувам от 7-8 до към 12-1 и после може би на дискотека, та проблема, по точно техния е това, че тяхните няма да ги пуснат...та изпадали ли сте в подобна ситуация?? Какво ще ме посъведвате... :((((((
Ами направи го по рано, и ще се наложи да пропуснете дискотеките, при положение че дори сте непълнолетни / нямате 18 ! и ще си изкарате хубаво до 23:00, 23:30
marin4itu
10-05-2011, 06:38
Или не ходете на дискотека, останете във вас.
Happiness1
10-05-2011, 06:40
Направете си кефа у вас.. ако пък идете на дискотека още по-добре
Fiction7577
10-05-2011, 06:52
Еми нека не започва от 7-8, а по-рано.
Супер ще си изкарате до към 23:30, знам, че като си на 16 вече ти се иска да купонясваш като пълнолетен, ама рано ви е .
Ами направи го по рано, и ще се наложи да пропуснете дискотеките, при положение че дори сте непълнолетни / нямате 18 ! и ще си изкарате хубаво до 23:00, 23:30
ХХАХА стегни се бе до 23 часа :razz: :razz: :razz: той купона тогава започва... ахха ние се събираме в 22 и до 7 :D
SmilezZz
10-05-2011, 07:08
То и тези са достатъчни , за да си изкараш , както трябва. Но в случая няма какво да направиш , освен да го направиш по - рано. Ти си решаваш.
ZloboMiR
10-05-2011, 07:21
...ХХАХА стегни се бе до 23 часа :razz: :razz: :razz: той купона тогава започва... ахха ние се събираме в 22 и до 7 :D
Ми не е яко, не сме впечатлени. Сдухана работа е вашата. :-P :P :D 8)
На 16 и дискотека :-o За вас вечерния час е 22:00. По-добре ги изпращай в 10 , а ти си лягай!
Biskfitka
10-05-2011, 08:57
На 16 и дискотека :-o За вас вечерния час е 22:00. По-добре ги изпращай в 10 , а ти си лягай!Глупости.Както и вечерния час на 16-17 да е 10 е глупост. ;х
Друг е въпросът,че родителите не ги пускат.Направи го от около 7 доо..колкото пускат приятелите ти,пък с другите отиди после на дискотека,акот олкова искаш :)
dPa3HuTeJl
10-05-2011, 10:30
казваш на родителите им че рождения ден е един път в годината и че ще се напукате до сутринта..кви са тия до 23 бе :lol:
На 16 и дискотека :-o За вас вечерния час е 22:00. По-добре ги изпращай в 10 , а ти си лягай!Глупости.Както и вечерния час на 16-17 да е 10 е глупост. ;х
Друг е въпросът,че родителите не ги пускат.Направи го от около 7 доо..колкото пускат приятелите ти,пък с другите отиди после на дискотека,акот олкова искаш :)
По закон вечерният час за непълнолетни е до 22:00 ч. По закон на непълнолетни се забранява тютюнопушенето и пиенето на алкохол в заведения/барове/дискотеки, а лицата предлагащи алкохол или цигари на непълнолетни лица се наказват според закона.
Но тъй като у нас закони няма, а и да има - никой не си прави труда нито да ги спазва, нито да следи за спазването им, съответно ходете и правете каквото си пожелаете. За глупост - законът не е глупост, просто такава ни е държавата.
Иначе според мен по-добре би било да ги отведеш само на дискотека.
DesireToFire
10-05-2011, 12:37
На 16 и дискотека :-o За вас вечерния час е 22:00. По-добре ги изпращай в 10 , а ти си лягай!
Само се правиш на интересна..
На родителите дискотеката ли им е проблемът? Защото мога да ти кажа, че у вас ще си изкарате по-яко, няма смисъл от излизане.
ilievabe098
10-05-2011, 12:39
направи го по-рано ,за да доидат всички. и после ходи на дискотека , с които може.
Biskfitka
10-05-2011, 22:16
Lucho знам ,че е по закон и все пак това е въпрос на избор и съм сигурна,че са много малко страните,в които се спазват подобни закони :)
ZloboMiR
10-06-2011, 05:18
Lucho знам ,че е по закон и все пак това е въпрос на избор и съм сигурна,че са много малко страните,в които се спазват подобни закони :)
1. Сподели ти откъде си сигурна, че са малко тези страни.
2. Малко са и страните, в които не намират убити деца в подлези и градинки, и не ги газят с бусове. Зависимост или чиста случайност? :( Защото всичко опира до спазването на правила, норми, закони.
3. Законът си е закон, независимо от мнението на разни индивиди, чиито мозък дори не е достигнал пълен грамаж (но офенс). На който не му харесва, да се бори за промяна на закона.
Fiction7577
10-06-2011, 06:11
Biskfitka написа:
Lucho знам ,че е по закон и все пак това е въпрос на избор и съм сигурна,че са много малко страните,в които се спазват подобни закони Smile
Нито е въпрос на избор, нито са малко страните в които се спазват тия закони.
Това, че в нашата държава, думата "закон" не значи нищо, не означава, че в чужбина е така. Напротив.
вие пак с тея дискотеки не бързайте нищо интересно няма пам
В диско няма да е проблем в Русе и на по 14 ги пускат стига да няма полицейски проверки пък ако има проблем взимаш личната карта на някой пълнолетен и влизаш с нея ;)
monini4ka
10-06-2011, 14:43
Направи го от по-рано и кой до колкото може.. ;дд Или пък ако са по-навити родителите и имаш възможност направи парти с преспиване..
Ама добре де.. Тея хора примерно като се събирате на Нова година в 23:00 ли си тръгват?!..
Ии друго, някой беше казал и по-нагоре.. Няма нужда и според мен от дискотека - домашните партита винаги са по-яки :D но пък ако толко ти се ходи отиди с тези дето ги пускат..
FuCKkK13
10-06-2011, 14:57
ами просто си направи рд-то у вас т.е. без дискотеката ... и у вас може да си направите купона ;) ..
Biskfitka
10-06-2011, 21:03
Според мен (!) навсякъде има непълнолетни,които пият и пушат,само дето не навсякъде се продава алкохол и цигари на непълнолетни лица,но пък това не пречи да го правят.Това имах в предвид.
Убити деца по подлези и т.н. има и през деня.За големите градове особено съм съгласна,не казвам,че 15 годишни трябва да са в 3 сутринта по улиците,но ако е някакъв малък град (не,че е гаранция..) какво пречи да си празнува рд и на дискотека...може да вземат и някоя по-голяма братовчедка,братовчед,за да са по-спокойни родителите... :)
thegreenzombie
10-06-2011, 21:19
направи си го у вас 8) ще си изкарате хипер яко, амм после ще трябва да чистиш 8-) няма никакъв смисъл да ходите на дискотека :? въпреки че ще трябва да чистиш и може би ще си имаш лек проблем със съседите, съм доста сигурна, че ще е много-по готино, отколкото да се забутате в някаква забутана дискотека :D
karamelcheto92
10-07-2011, 10:04
Ако не отидеш на дискотека какво ще ти стане? :shock: :shock: :shock:
ccdesigns
10-07-2011, 10:09
Що да не почне примерно от 17:00 до към 23:00? (у вас да е партито)