- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 16 рожден ден - ПРОБЛЕМ :X
Здравейте, предстои ми 16-ти рожден ден. Решил съм всичко - в нас, силна музика и алкохол. Обаче идва проблем. Компанията! От 15 човека, които съм си намислил едва 5-6 ще мога да дойда на партито, щото го планувам от 7-8 до към 12-1 и после може би на дискотека, та проблема, по точно техния е това, че тяхните няма да ги пуснат...та изпадали ли сте в подобна ситуация?? Какво ще ме посъведвате...(((((
Ами направи го по рано, и ще се наложи да пропуснете дискотеките, при положение че дори сте непълнолетни / нямате 18 ! и ще си изкарате хубаво до 23:00, 23:30Първоначално написано от drago0
Или не ходете на дискотека, останете във вас.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Направете си кефа у вас.. ако пък идете на дискотека още по-добре
Еми нека не започва от 7-8, а по-рано.
Супер ще си изкарате до към 23:30, знам, че като си на 16 вече ти се иска да купонясваш като пълнолетен, ама рано ви е .
То и тези са достатъчни , за да си изкараш , както трябва. Но в случая няма какво да направиш , освен да го направиш по - рано. Ти си решаваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми не е яко, не сме впечатлени. Сдухана работа е вашата.Първоначално написано от reperw
:P
![]()
![]()
Глупости.Както и вечерния час на 16-17 да е 10 е глупост. ;хПървоначално написано от mon4eto
Друг е въпросът,че родителите не ги пускат.Направи го от около 7 доо..колкото пускат приятелите ти,пък с другите отиди после на дискотека,акот олкова искаш![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
казваш на родителите им че рождения ден е един път в годината и че ще се напукате до сутринта..кви са тия до 23 бе![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
По закон вечерният час за непълнолетни е до 22:00 ч. По закон на непълнолетни се забранява тютюнопушенето и пиенето на алкохол в заведения/барове/дискотеки, а лицата предлагащи алкохол или цигари на непълнолетни лица се наказват според закона.Първоначално написано от Biskfitka
Но тъй като у нас закони няма, а и да има - никой не си прави труда нито да ги спазва, нито да следи за спазването им, съответно ходете и правете каквото си пожелаете. За глупост - законът не е глупост, просто такава ни е държавата.
Иначе според мен по-добре би било да ги отведеш само на дискотека.
Само се правиш на интересна..Първоначално написано от mon4eto
На родителите дискотеката ли им е проблемът? Защото мога да ти кажа, че у вас ще си изкарате по-яко, няма смисъл от излизане.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
направи го по-рано ,за да доидат всички. и после ходи на дискотека , с които може.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Lucho знам ,че е по закон и все пак това е въпрос на избор и съм сигурна,че са много малко страните,в които се спазват подобни закони![]()
1. Сподели ти откъде си сигурна, че са малко тези страни.Първоначално написано от Biskfitka
2. Малко са и страните, в които не намират убити деца в подлези и градинки, и не ги газят с бусове. Зависимост или чиста случайност?Защото всичко опира до спазването на правила, норми, закони.
3. Законът си е закон, независимо от мнението на разни индивиди, чиито мозък дори не е достигнал пълен грамаж (но офенс). На който не му харесва, да се бори за промяна на закона.
Нито е въпрос на избор, нито са малко страните в които се спазват тия закони.Biskfitka написа:
Lucho знам ,че е по закон и все пак това е въпрос на избор и съм сигурна,че са много малко страните,в които се спазват подобни закони Smile
Това, че в нашата държава, думата "закон" не значи нищо, не означава, че в чужбина е така. Напротив.
вие пак с тея дискотеки не бързайте нищо интересно няма пам
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
В диско няма да е проблем в Русе и на по 14 ги пускат стига да няма полицейски проверки пък ако има проблем взимаш личната карта на някой пълнолетен и влизаш с нея![]()
Направи го от по-рано и кой до колкото може.. ;дд Или пък ако са по-навити родителите и имаш възможност направи парти с преспиване..
Ама добре де.. Тея хора примерно като се събирате на Нова година в 23:00 ли си тръгват?!..
Ии друго, някой беше казал и по-нагоре.. Няма нужда и според мен от дискотека - домашните партита винаги са по-якино пък ако толко ти се ходи отиди с тези дето ги пускат..
ами просто си направи рд-то у вас т.е. без дискотеката ... и у вас може да си направите купона..
Според мен (!) навсякъде има непълнолетни,които пият и пушат,само дето не навсякъде се продава алкохол и цигари на непълнолетни лица,но пък това не пречи да го правят.Това имах в предвид.
Убити деца по подлези и т.н. има и през деня.За големите градове особено съм съгласна,не казвам,че 15 годишни трябва да са в 3 сутринта по улиците,но ако е някакъв малък град (не,че е гаранция..) какво пречи да си празнува рд и на дискотека...може да вземат и някоя по-голяма братовчедка,братовчед,за да са по-спокойни родителите...![]()
направи си го у васще си изкарате хипер яко, амм после ще трябва да чистиш
няма никакъв смисъл да ходите на дискотека
въпреки че ще трябва да чистиш и може би ще си имаш лек проблем със съседите, съм доста сигурна, че ще е много-по готино, отколкото да се забутате в някаква забутана дискотека
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако не отидеш на дискотека какво ще ти стане?![]()
![]()
![]()
Що да не почне примерно от 17:00 до към 23:00? (у вас да е партито)
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."