View Full Version : Кое от двете ?!?
dunitifi
10-05-2011, 11:58
След 7-ми клас ще кандидатствам за хотелиер !! Колко е заплатата на един хотелиер в България ако някой знае да ми пише!
dunitifi
10-05-2011, 11:59
* Та въпроса ми е ако стана готвач,не хотелиер ще взимам ли повече заплата ?? Ако някой може да ми каже ориентировачно колко е заплатата на готвача и на хотелиера ?
Това не са държавни длъжности, че да може да се определи кой взима повече. Този, който е на по-добро място при всички положения.
Един готвач, който работи в някоя дупка, едва ли взима същата заплата, като на готвача в Шератон примерно.
Това не са държавни длъжности, че да може да се определи кой взима повече. Този, който е на по-добро място при всички положения.
Един готвач, който работи в някоя дупка, едва ли взима същата заплата, като на готвача в Шератон примерно.
SmilezZz
10-05-2011, 19:15
Един готвач, който работи в някоя дупка, едва ли взима същата заплата, като на готвача в Шератон примерно. +1. Пък и ти ако си избираш професията по дохода , който се получава - не те виждам , честно казано.
anonymous708973
10-05-2011, 19:16
Да, със средно образование голям хотелиер ще стане от теб.
Винаги ми е било смешно, като чуя, че дадено средно училище е по-добре, щот излизаш с професия. Ква професия бе? Банкер със средно някой да е сканал?
:lol:
ccdesigns
10-05-2011, 19:45
Бе то и какъв хотелиер ще си зависи. Ако държиш малко дву-зведно къщЕ ще зимаш доста малко пари, но пък ако имаш редица 4-5 звезни хотели ще можеш да си бършеш гъза с пари без да се притесняваш. Ама пак си е инвестиция за направата на хотела, реклама, пък да дойдат и клиенти. :-D
абе човече, учи това, което ти е на сърце! гаранция ти давам, че ще преуспееш ;)
LoveChocolate
10-08-2011, 11:22
:razz: :razz: :razz: :razz:
xxKiFlAxx
10-08-2011, 12:04
Това искам и аз..:D мечта ми е да имам хотел да е до морето и да е голям
Това искам и аз..:D мечта ми е да имам хотел да е до морето и да е голям да беше кандидатствала в пгт до колкото знам си във вазов 8-)
xxKiFlAxx
10-08-2011, 16:51
Това искам и аз..:D мечта ми е да имам хотел да е до морето и да е голям да беше кандидатствала в пгт до колкото знам си във вазов 8-)
Не съм във вазов :D минавам всяка вечер покрай училището това бях писала :D
иначе съм в МГ
нали знаеш приказката, който си мрази детето го праща в мг-то :D
LeprikonA
10-09-2011, 07:50
Да, със средно образование голям хотелиер ще стане от теб.
Винаги ми е било смешно, като чуя, че дадено средно училище е по-добре, щот излизаш с професия. Ква професия бе? Банкер със средно някой да е сканал?
:lol:
изключително вярно. важно е след това какво ще правиш.