View Full Version : Бившата му е по-готина от мен
bonbona102
10-06-2011, 10:17
Добре де не мога да разбера защо се е хванал с мен като бившата му поне аз така си мисля е по готина от мен.Като за начало е по слаба и изглежда много готина.Не знам дали съм нещо повече от нея на характер,но не мисля така.Тя има по малка талия от мен.И ми е гадно,че аз не мога да му дам нейното тяло.Вие как бихте се чувствали ако бяхте на мое място?Ако може без шеги.
вероятно повърхностна и безсъдържателна
не съм сигурна
marin4itu
10-06-2011, 10:47
Щом е с теб, значи има защо. Оставете миналото зад вас.
Bozichko
10-06-2011, 11:05
ААаа, не си най-хубаватаааааааааа... Ох, че ми стана приятно да прочета, че има по-красиви от теб. Ох, че ще ми стане още по-голям кеф, като прочета "ми той си хвана по-готина от мене", а тогава направо ще ти се смея до припадък.
Леле, че си зле... :-o
http://media.gamerevolution.com/images/misc/obvious-troll.jpg
gummybear
10-06-2011, 11:09
Ashenvale
10-06-2011, 11:12
http://digitalmarketinginstitute.ie/files/2011/09/slap_in_the_face.jpg
arsenalllbaby
10-06-2011, 11:13
Ако наистина беше по-добра от теб, нямаше да е бивша. :)
crowberry
10-06-2011, 11:13
Продължаваш с безсмислените теми. Пак ще стане цирк..
Ти сериозно ли? :shock: От кога слабите са еквивалент за красота? :lol:
и какво всъщност те бърка каква е била? Недей си трови живота заради МИНАЛИ неща! ..
Bozichko
10-06-2011, 11:49
А не си правиш сметка, че може тя да го е зарязала, щото той е некъв смотан? Бившите са бивши с причина, а дали са по-добри или по-лоши от настоящите или бъдещите, много зависи от случая!!!
someonerandom
10-06-2011, 12:22
http://img64.imageshack.us/img64/4699/polarbearfacepalmthumbnf.jpg
А не си правиш сметка, че може тя да го е зарязала, щото той е некъв смотан? Бившите са бивши с причина, а дали са по-добри или по-лоши от настоящите или бъдещите, много зависи от случая!!!
много вярно!! .. ;)
XTREMEFREERIDE
10-06-2011, 13:38
много вярно!! .. ;)
Ако продължаваш с тези повърхностни драми ,ще влезеш в нейния параграф и то "бивши".Това е много подтискащо,особено за една връзка.Бивша му е ,ами нека му е бивша.Не си ли ти тази, която сега е до него?И аз съм си мислила за тези неща,но всякаш това е най-важното?!..
Бих ти отговорила, но ще се засегнеш.
anonymous708973
10-06-2011, 15:16
Като не си харесваш тялото, спортувай.
А те защо са скъсали?
bonbona102
10-06-2011, 15:34
А те защо са скъсали?
Не,че не го харесвам е има какво да е желае.Не знам защо са скъсали пък и ще е малко нахално да го питам.Но до колкото разбрах той е скъсал с нея .
DragonLady
10-06-2011, 15:38
А те защо са скъсали?
Не,че не го харесвам е има какво да е желае.Не знам защо са скъсали пък и ще е малко нахално да го питам.Но до колкото разбрах той е скъсал с нея .
Що пък да е нахално? Имаш правото да го попиташ, стига да пожелаеш, а ако няма какво да крие от теб, би трябвало да ти каже, без да има проблеми от негова страна.
А иначе, щом сега е с теб, значи не му пука, че тя е била с по хубава визия от теб.
Нали беше грозен...сега пък бившата му е много готина...За тъпи ли ни имаш не мога да разбера...:razz: :razz: :razz: :razz:
anonymous708973
10-06-2011, 16:46
А те защо са скъсали?
Научи се да говориш с приятеля си като за начало.
Може бившата да го е скъсала. Всичко е възможно във въображението ти.
ledenakrasota
10-06-2011, 16:58
Пълно е с хубави момичета, но това не означава, че всички трябва да обичат само тях. За едни хубавото е грозно, за други- обратното.
Много бъркаш, че се подценяваш и сама си го правиш. Той е с теб, а не с нея.
И това "да му дам нейното тяло" ме шокира. :shock: :shock: :shock:
Ако имаш комплекс се стягай, вместо да го прехвърляш на някой друг или той да ти е виновен, че не се харесваш. така само ще отблъснеш едно момче от себе си.
Има красиви самотни момичета, които уж са съвършени, но са нещастни. Такива са, защото непрекъснато говорят лошо за себе си, а едно момче че предпрочете усмихнатото пълничко същество пред Ледената Кралица.
elysunny
10-06-2011, 17:59
http://img64.imageshack.us/img64/4699/polarbearfacepalmthumbnf.jpg
SorrowEyes
10-06-2011, 19:17
За всички фейс-палмове и т.н. не им обръщай внимание. Нормално е всеки човек да е несигурен в себе си, особено сравнявайки се с някой друг.
Наистина е видял нещо в теб, нещо специално, което другото момиче не притежава. Важното е да показваш, че си ОК със себе си, а ако имаш някакъв проблем (както казаха по-горе) поработи върху него. Пък и не може всички да имаме невъзможно малки талии...
П.С. Много добре те разбирам, защото и аз се чувствам така през по-голямата част от времето. Не си сама (:
1. Ако е избрал теб пред нея, значи има защо (ако не е просто момчето, де)
2. Сигурно е проста кат' галош..
Grommash
10-06-2011, 22:51
Егаси комплекса. :D
LambOfGod
10-06-2011, 23:13
Покажи ни я тая неземна красавица, по възможност голи снимки с видимост към матката.
Grommash
10-06-2011, 23:28
Покажи ни я тая неземна красавица, по възможност голи снимки с видимост към матката.
Матка кай :D Вагина се нарича, а матката е къде къде навътре.. Освен,.. ако... не си имал точно това в предвид. Това вече е извратено!
LambOfGod
10-06-2011, 23:31
Матка кай :D Вагина се нарича, а матката е къде къде навътре.. Освен,.. ако... не си имал точно това в предвид. Това вече е извратено!
Ако няма хубава матка, колкото и да е хубава отвънка не важи.
LightningMcQueen
10-06-2011, 23:33
Тоя вагина на живо не е виждал, камо ли да знае кво е матка. Мани го.
Колко кила ти е култовата анимация?
През телефона влизам!!!
Grommash
10-06-2011, 23:34
Ъмм, половото сношение се извършва във влагалището, а в матката се развива ембриона (детето). Но все пак ти схванах мисълта. :D http://www.noabort.net/files/anatomy.jpg
не е така :lol:
anonymous708973
10-07-2011, 13:59
За всички фейс-палмове и т.н. не им обръщай внимание. Нормално е всеки човек да е несигурен в себе си, особено сравнявайки се с някой друг.
Наистина е видял нещо в теб, нещо специално, което другото момиче не притежава. Важното е да показваш, че си ОК със себе си, а ако имаш някакъв проблем (както казаха по-горе) поработи върху него. Пък и не може всички да имаме невъзможно малки талии...
П.С. Много добре те разбирам, защото и аз се чувствам така през по-голямата част от времето. Не си сама (:
Това, че и ти имаш същият проблем, не значи, че е нормално.
Защото не е.
sapphire5
10-07-2011, 14:23
Добре де не мога да разбера защо се е хванал с мен като бившата му поне аз така си мисля е по готина от мен.
Защото е харесал теб повече....не всияки гледат външноста (::
Добре де не мога да разбера защо се е хванал с мен като бившата му поне аз така си мисля е по готина от мен.
Защото е харесал теб повече....не всияки гледат външноста (:: и тук няма да ми избягаш 8-)
sapphire5
10-07-2011, 14:44
Защото е харесал теб повече....не всияки гледат външноста (:: и тук няма да ми избягаш 8-)
ЯЯ... пак тти :D От къде ме намираш постоянно бе :д ахха :)
ЯЯ... пак тти :D От къде ме намираш постоянно бе :д ахха :) България е малка :-D
sapphire5
10-07-2011, 16:29
ЯЯ... пак тти :D От къде ме намираш постоянно бе :д ахха :) България е малка :-D
8-)
Само ще ти кажа че познавам момичета уникални, перфектни на външен вид, но когато проговорят и осъзнаеш какви селски пръчки са ти минава сякакъв мерак да имаш някакви отношения с тях пък дори и за ебане мерак нямаш. Така че - външния вид не е всичко. Косури по външния вид на бившата ми приятелка не мога да намеря, но тва момиче ми съкрати живота с 15 години от нерви и реших да потърся момиче, което и да не е перфектна, то поне да ми щади нервите и да ме прави повече щастлив, отколкото нещастен. (др въпрос е че още не съм го намерил това нещо) :D :D :D :D
Схвана идеята, нали? ;)
fuckyoulittlebitches
10-07-2011, 18:29
Евтината кола се поддържа по-евтино. :-o
dream1707
10-07-2011, 18:32
ОМГ ...
Единствения,който я мисли "бившата" за готина си ти и докато тя е такава в очите ти ,ти никога няма да си по-добра от нея.
Работи си върху самочувствието.
Айде стига с тези безмислени теми!!!!!! Нямате ли си друга работа(да учите) та ми пишете глупости тука!
blackdiamondd98
10-08-2011, 06:22
Явно ти си по-добрата , щом е избрал теб ! А относно това , че била по-слаба и незнам си каква - отдавна им мина модата на слабите :) Сами виждаме , че най-секси жени са тези като Ким Кардашиан и Рияна .. Не се притеснявай,защото понякога това дава отражение във връзката :) не те познавам , но щом е избрал теб значи има защо ! Айде пийс :---)
bonbona102
10-12-2011, 14:54
Бооже видях я тая на живо нищо особено даже си е грозна.Оказа се че учи в моето училище само,че другата смяна.
Хората се изтрепаха да ти отговарят в темата и да ти дават съвети и ти изведнъж да кажеш, че мацката си е направо грозна :razz: :razz: :razz:
SisiStrange
10-12-2011, 18:01
Бооже видях я тая на живо нищо особено даже си е грозна.Оказа се че учи в моето училище само,че другата смяна.
Е да, така ще кажеш като му е бивша. 8-) Дай снимки.
Picz or didn't happen 8-) !
GabrielleShayk
10-12-2011, 18:36
Щом е с теб значи не е :)
пхахахахахахах :Д:Д:Д:Д:Д
извинявай не се сдържах
какво като е по-хубава? и моя приятел има бивши, които изглеждат по-добре от мен, и какво ? Сега е с теб, значи е намерил нещо по-хубаво в теб, я се дръж малко и не се самонавивай за глупости, моля ти се.
Освен това само ще ти кажа, че мъжете гледат външен вид, но не чак толкова задълбочено, както ние гледаме на себе си. Спокойно. :)
twinnieh
10-13-2011, 13:27
Оо! Невъзможното стана! :razz:
bonbona102
10-13-2011, 16:07
Е да, така ще кажеш като му е бивша. 8-) Дай снимки.
Да бе,ми ако го има регистрация тука .Ще вземе да се види и ще стане страшно
bonbona102
10-13-2011, 16:09
Магдалино нямаш си друга работа тука да ми пишеш на темите значи.Как ти завиждам обаче ,че си болна.В събота ще ти разкажа всичко не са измъчвай да ми пишеш.
gabsit000
10-14-2011, 06:58
не знам за какво въобще се затормозяваш с такива неща и най-лошото че се сравняваш с нея..живей си живота продължавай напред..кво те е*е ква талия и кво тяло има ...
twinnieh
10-14-2011, 11:10
Магдалино нямаш си друга работа тука да ми пишеш на темите значи.Как ти завиждам обаче ,че си болна.В събота ще ти разкажа всичко не са измъчвай да ми пишеш.
То аз как се измъчвам,направоо.. Лелее! Стига с тези теми,моля ти се! Мен,като ме няма да ти наливам акъл в главата,така става! :x
Melenchok
10-14-2011, 12:39
Не се подценявай,всеки човек е сам за себе си уникален.
Не се подценявай,всеки човек е сам за себе си уникален.
Уникален, като всички останали.
twinnieh
10-14-2011, 13:57
може да харесва грозни
Не. Той самия е по-грозен от нея! :D .. (Този коментар най-много ме кефи! :D )
bonbona102
10-14-2011, 18:39
може да харесва грозни
Ми аз съм някъв мазохист май шото в сичките ми гаджета са по-грози от мен ама аз пак си ги обиичам
dream1707
10-14-2011, 18:58
На моя бившата му има супер яко тяло... другата му бивша си е направо трепач... всичките му бивши в интерес на истина са много яки на външен вид... стегнати тела, пищни форми и прочие... Аз нито съм голяма красавица нито имам супер якото тяло... ама не се комплексирам така... Много си въобразяваш... щом е с теб, значи нещо повече от останалите с които е бил го е привлякло
Аз не мога да разбера какво те измъчва. Щом е с теб, въпреки нея, значи иска теб. Може ти да си неговия тип момиче. Защо се тормозиш излишно?
ledenakrasota
10-15-2011, 08:58
Момчетата имат различни вкусове. :)
Я си представи, че си онова различното момиче, което го е грабнало. Не си като предишните му. Сигурно са от един типаж.Ти си различната. Нещо го е заковало!
Това трябва да те ласкае, а не комплексира. Друго е да се вайкаш сега. Като нещо не си харесваш се стягай за работа и го направи така, че да ти харесва. :)
blackdiamondd98
10-15-2011, 11:47
може да харесва грозни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
bonbona102
10-15-2011, 13:12
Разбрах защо е скъсал с нея-защото е тъпа. 8)
Трудно ми е да повярвам.
thegreenzombie
10-15-2011, 13:21
може да харесва грозни
Ми аз съм някъв мазохист май шото в сичките ми гаджета са по-грози от мен ама аз пак си ги обиичам
о, милата... как се измъчва :razz: .... и как пък го реши т'ва :D [b]
Защо се ровиш в миналото? Има си причина да не е с нея и има си и причина да е с теб! Това за което се притесняваш са пълни глупости породени от това, че си комплексарка и половина :? Малко самочувствие няма да е лошо...
eminemfenka
10-15-2011, 18:04
Ти сериозно ли? :shock: От кога слабите са еквивалент за красота? :lol:
и какво всъщност те бърка каква е била? Недей си трови живота заради МИНАЛИ неща! ..
twinnieh
10-16-2011, 12:12
По-тъпа ли е от теб? :D
Значи не се надявай на много дългогодишна връзка :lol:
Bozichko
10-16-2011, 12:19
надали е възможно да е по-тъпа от 2те ви, особено взети заедно... :)
Ей, бонбона, пускай нови теми бе, скучно е без твоята простотия... такова бе, "интересен живот" :)
twinnieh
10-16-2011, 14:15
надали е възможно да е по-тъпа от 2те ви, особено взети заедно... :)
Ей, бонбона, пускай нови теми бе, скучно е без твоята простотия... такова бе, "интересен живот" :)
Оо умнико! Ти се показа! Най-сетне! ;дд .. Сега пак искам да чета какво ще измисли главата ти.. която всъщност е ябълка! И изгнила при това! ^__^
bonbona102
10-16-2011, 14:39
Магдалино не остри ноктите ще го късам и ако се питате защо.Защото не е нищо особено и ми се прави на много готин.Снощи карал колата на баща си и такива работи ауу как ме изнерви.И ми каза ,че колата била спортна и аз си представям вече някоя хубава кола в тоя момент ,обаче ми прати името аз реших да я видя тая "спортна кола" ми тя няква таратайка от 89-та и вече се хвали с нея.Не ,че ми е за колата не съм тръгнала да се женя за него де.Ама и с колелото си да се хвалеше (ако има такова)пак щях да се изнервя щото повтарям много мразя някое момче да ми се хвали.Разбирам да беше някой богат и хубав пак щях да му се разкрещя ама извинете майка му е чистачка,а баща му тракторист и вече -Аз съм голямата работа.За такова самочувствие трябва да имаш основа за него според мен.За това късам с него и повтарям не е заради колата а за принципа
twinnieh
10-16-2011, 14:44
Магдалино не остри ноктите ще го късам и ако се питате защо.Защото не е нищо особено и ми се прави на много готин.Снощи карал колата на баща си и такива работи ауу как ме изнерви.И ми каза ,че колата била спортна и аз си представям вече някоя хубава кола в тоя момент ,обаче ми прати името аз реших да я видя тая "спортна кола" ми тя няква таратайка от 89-та и вече се хвали с нея.Не ,че ми е за колата не съм тръгнала да се женя за него де.Ама и с колелото си да се хвалеше (ако има такова)пак щях да се изнервя щото повтарям много мразя някое момче да ми се хвали.Разбирам да беше някой богат и хубав пак щях да му се разкрещя ама извинете майка му е чистачка,а баща му тракторист и вече -Аз съм голямата работа.За такова самочувствие трябва да имаш основа за него според мен.За това късам с него и повтарям не е заради колата а за принципа
Да,това ми го каза! Но той ли е виновен,че майка му е чистачка в неговото училище,а баща му тракторист? Както и да е.. Искам да видя реакцията му,когато скъсате ;дд ! Ама преди да тръгнете ти ми каза,че е досаден,нали? Въобще защо се захвана с него.. Това беше ОГРОМНА грешка! :?
twinnieh
10-16-2011, 14:47
Ей Bozichko! Къде се изгуби? Искам да чуя някоя твоя "мъдра мисъл"! :razz:
bonbona102
10-16-2011, 14:54
Да,това ми го каза! Но той ли е виновен,че майка му е чистачка в неговото училище,а баща му тракторист? Както и да е.. Искам да видя реакцията му,когато скъсате ;дд ! Ама преди да тръгнете ти ми каза,че е досаден,нали? Въобще защо се захвана с него.. Това беше ОГРОМНА грешка! :?
Не не е виновен за баща си и майка си,виновен е за това,че има голямо самочувствие върху нищо.И да огрооооомна грешка беше ама повече няма да се хващам с такива като него бог знае защо съм го направила това .
Bozichko
10-16-2011, 15:22
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Интересно ми е, когато погрознеете още (щото и ся явно сте грозни) и вашите вече ги няма, вие както какво ще работите? Щото със сегашния си акъл и за чистачки няма да ви вземат. Най-вероятно някой ще ви е*е няколко години, докато не станете като кофи от долу и като чукнете 30 и гравитацията почне да ви опъва във всички посоки и ще почнете да търсите под вола теле :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Интересно ми е само, защо след като одумвате всички колко са грозни, нито една от вас не посмя да сложи своя снимка и да каже "е на, е тва съм аз, и не случайно имам претенции" :)
bonbona102
10-16-2011, 15:43
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Интересно ми е, когато погрознеете още (щото и ся явно сте грозни) и вашите вече ги няма, вие както какво ще работите? Щото със сегашния си акъл и за чистачки няма да ви вземат. Най-вероятно някой ще ви е*е няколко години, докато не станете като кофи от долу и като чукнете 30 и гравитацията почне да ви опъва във всички посоки и ще почнете да търсите под вола теле :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Интересно ми е само, защо след като одумвате всички колко са грозни, нито една от вас не посмя да сложи своя снимка и да каже "е на, е тва съм аз, и не случайно имам претенции" :)
Всеки има право на щастие.Ние може да одумваме всички,но ти не си по различен.Защо ти не сложиш своя снимка.Аз проститутка няма да стана нито пък чистачка.Не съм си сложила моя снимка не за друго просто защото тук хората разчитат на анонимност.Пиша някоя тема или мнение,някой мой познат ще разбере ,че съм аз и после няма да ме остави на мира.Пък и аз ме съм тръгнала да се еба нито искам да го направя в скоро време.И си казвате сигурно : да тя го изкара беден а тя каква е .Ами семейството ми изобщо не е на ниво чистачка и тракторист.Няма да казвам какво работят родителите ми,но не искам да съм с човек ,който да ми е пълна противоположност защото ще отидем на кафе.Аз както винаги ще си поръчам нещо скъпо а,той не го знам какво ще си вземе и ще ми е някак си неудобно.и това е една от причините.ОК казвайте,че съм повърхностна,но искам да съм щастлива с човека до мен.
Bozichko
10-16-2011, 15:58
Значи все пак щастието за теб се изразява в парите и красотата, това са 2та фактора, които определят връзката ти ? Не, ти не си повърхностна, ти просто си поредната пачавра, която ще се превърне в е*алник на чичковци. Жал ми е, че си на 14 и мислиш по този начин! Искрено те съжалявам. Нямам какво повече да ти кажа, каквото и да кажа то не стига до теб, то просто прелита покрай теб и ти дори не можеш да го асимилираш!
bonbona102
10-16-2011, 16:16
Значи все пак щастието за теб се изразява в парите и красотата, това са 2та фактора, които определят връзката ти ? Не, ти не си повърхностна, ти просто си поредната пачавра, която ще се превърне в е*алник на чичковци. Жал ми е, че си на 14 и мислиш по този начин! Искрено те съжалявам. Нямам какво повече да ти кажа, каквото и да кажа то не стига до теб, то просто прелита покрай теб и ти дори не можеш да го асимилираш!
Не напротив разбирам какво ми казваш.Много ли ще ти е приятно срещу теб да има грозен човек без пукната стотинка.Разбира се има много по- важни неща от парите,но няма да ми е приятно да се умъжа за някакъв едва ли не просяк.Не ,че искам някакъв сноб.Но не съм свикнала нито супер лукс нито на живот на беден човек.И ти явно си мислиш ,че съм много тъпа и ,че единствения ми изход ще бъде да се еба с чичковци.Ми не това никога няма да стан.мислиш си ,че по цял ден съм на вън и изобщо не ме интересува училището.Не е вярно аз не искам такъв живот пък и да исках наще нямаше да ми го позволят.Защото аз 1 4-ка се чудя как да им кажа през живот си съм имала 3 двойки които всичките са поправени на по- високи оценки.Аз не искам лош живот и правя всичко да не стигна до такъв както и родителите ми.
Ти ли си мацето дето пусна темата, че гаджето й било много грозно? Пък аз мислех, че темата е сериозна :lol: заблудила съм се здраво! Ти си некъв изрод човек, дето може да заблуди хората в интернет пространството, че е много красива и с пари :lol: ама то има и кой да ти се върже добра си признавам те! Кое знае какво представляваш ама тука можеш да се изкараш милионер щото видиш ли разчиташ на анонимност и никой не те познава :?
bonbona102
10-16-2011, 16:44
Ти ли си мацето дето пусна темата, че гаджето й било много грозно? Пък аз мислех, че темата е сериозна :lol: заблудила съм се здраво! Ти си некъв изрод човек, дето може да заблуди хората в интернет пространството, че е много красива и с пари :lol: ама то има и кой да ти се върже добра си признавам те! Кое знае какво представляваш ама тука можеш да се изкараш милионер щото видиш ли разчиташ на анонимност и никой не те познава :?
Еее чак милионерка не съм.Какво лошо има да имаш пари.Просото сме малко над работническата класа това е.Милиони чак нямам,а и не искам.Не ви заблуждавам казвам ви истината.Всеки има представа за красота не знам сега ако ме видите може да не ме харесате може би заради предразсъдъци от мненията ми.
Не бе човек то няма лошо да имаш пари или да си хубав ама кофти работи приказваш как бил грозен и беден, като не ти е харесвал за какво си тръгнала с него? Както и да е не е моя работа да ти се меся просто не всеки може да има пари... и това, че ако отидете някъде и той не може да си поръча нещо скъпо е причина да се разделите много ще извиняваш ама тъпо е! Аз също предпочитам някой който ще може да си позволи разни работи, но уважавам хората, които работят и се стараят да постигнат нещо... щото има и пичове дето мама и тати им дават пари от двата случая предпочитам момъка дето работи :)
bonbona102
10-16-2011, 17:01
Не бе човек то няма лошо да имаш пари или да си хубав ама кофти работи приказваш как бил грозен и беден, като не ти е харесвал за какво си тръгнала с него? Както и да е не е моя работа да ти се меся просто не всеки може да има пари... и това, че ако отидете някъде и той не може да си поръча нещо скъпо е причина да се разделите много ще извиняваш ама тъпо е! Аз също предпочитам някой който ще може да си позволи разни работи, но уважавам хората, които работят и се стараят да постигнат нещо... щото има и пичове дето мама и тати им дават пари от двата случая предпочитам момъка дето работи :)
Виж това е само пример.Срамна работа няма късам с него защото има огромно самочувствие върху нищо.И не е само това.И защо съм тръгнала с него ли. Ами да ти кажа то стана на шега наистина още на същата вечер исках да ми кажа,че това не е на сериозно.Но си казах може пък да излезе нещо-но съм била в грешка.И мисля утре да му кажа.Знам,че ще му стане гадно,но не искам да съм с него.
Еми късай защото нещата може да се задълбочат от негова страна и после да му е по-гадно ;)
Чета, чета на бонбона мненията и си викам... БАХТИ ТАЯ АКО РАЗБЕРЕ, ЧЕ ИМАМ ВИЛА НА БРЕГА НА МОРЕТО И НОВА ЯКА Х6 НЯЯ ДА МЕ ОСТАИ НА МИРА!
Така че по-добре да не го споменавам :oops:
Maqivanova
10-16-2011, 19:56
Има ли любов парите нямат значение.:)))
twinnieh
10-16-2011, 20:05
Има ли любов парите нямат значение.:)))
В нейния случай няма никаква любов! ;3
bonbona102
10-17-2011, 15:20
Айде скъсах с него пак съм свободна и мога да си зарибявам колкото душа иска :grin: :grin:
twinnieh
10-17-2011, 17:58
Айде скъсах с него пак съм свободна и мога да си зарибявам колкото душа иска :grin: :grin:
Лелее! Голяма радост.. Ама реакцията му направоо.. :shock: :lol:
Звучиш като току-що излязла от затвора!... :razz:
bonbona102
10-17-2011, 18:37
Не знам не съм била в затвора ,че да излизам от него но предполагам че чувството е еднакво особено ако ти си скъсал ако тебе са те скъсали имаш чувството ,че те затварят.
kuklichka_bg
10-17-2011, 19:01
бонбона...доста си ограничена и много тъпо мислиш
Направила си услуга на момчето. :-D
twinnieh
10-17-2011, 19:23
Мдам.. затова онзи беше съкрушен и й се молеше,поне да са приятели! Защото му е направила услуга! :D
bonbona102
10-17-2011, 19:30
Мдам.. затова онзи беше съкрушен и й се молеше,поне да са приятели! Защото му е направила услуга! :D
Че той още ми пише,но аз не съм му приела да сме приятели.Няма какво повече да кажем.
Bozichko
10-17-2011, 20:41
Сигурно. Умря циганката, която ти правеше комплиментите, нали? Такива пикли като тебе не се търсят, те просто се заменят с нова ;) Интересно от цялата история, което ме заинтересува, е дали лъжеш себе си или нас ? И дали успяваш да си повярваш поне сама? :(
crowberry
10-17-2011, 21:01
Такива пикли като тебе не се търсят, те просто се заменят с нова
Много е зле тоя.. Толкова ли няма свестни момичета, че след тебе ходи..
gabsit000
10-18-2011, 06:53
точно :razz: :razz:
sapphire5
10-18-2011, 07:23
bonbona102
10-19-2011, 14:54
Кое точно от скъсах с него не разбра
twinnieh
10-20-2011, 10:11
Такам.. Софи,всички разбраха,че си тъпа! Моля те,не се излагай повече!
Bozichko
10-20-2011, 11:38
Не тя, а вие 2те сте тъпи :)
И аз съм по-готина от сегашната му, ама .... :D
twinnieh
10-20-2011, 11:47
Ами и ти също,Ябълчо! Тук и на другата й тема,си показа акъла и всички те видяхма колко струваш! Вече се изтърка да знаеш! Хахахаха,като ти гледам мненията ти май се заяждаш само с момичета на по 13/14! Пхаа! ;дд .. Жалък си,но не можеш да го видиш,защото самочувствието ти е прекалено голямо. Ехх.. То с такива дебили,като теб не може да се говори на човешки език!
bonbona102
10-20-2011, 12:22
Въпреки,че ми е много интересно да следя спора между ябълчо и Магдалина ще помоля темата да бъде заключена защото вече нямам никаква полза от нея.Благодаря ви чаоо (Маги нали знаеш кой имитирам)
twinnieh
10-20-2011, 12:24
Въпреки,че ми е много интересно да следя спора между ябълчо и Магдалина ще помоля темата да бъде заключена защото вече нямам никаква полза от нея.Благодаря ви чаоо (Маги нали знаеш кой имитирам)
Да,моя идол! :D .. Както София каза,вече няма полза от тази тема! ^___^
Bozichko
10-20-2011, 12:25
Ами и ти също,Ябълчо! Тук и на другата й тема,си показа акъла и всички те видяхма колко струваш! Вече се изтърка да знаеш! Хахахаха,като ти гледам мненията ти май се заяждаш само с момичета на по 13/14! Пхаа! ;дд .. Жалък си,но не можеш да го видиш,защото самочувствието ти е прекалено голямо. Ехх.. То с такива дебили,като теб не може да се говори на човешки език!
Wat? :-o
bonbona102
10-20-2011, 12:25
Да,моя идол! :D .. Както София каза,вече няма полза от тази тема! ^___^
Янчоо baby 8)
Bozichko
10-20-2011, 12:38
Между впрочем, заяждам се само с глупавите 13-15 годишни, щот са глупави :lol: Дано ви стана ясно, що се заяждам с вас :razz:
bonbona102
10-20-2011, 12:49
Между впрочем, заяждам се само с глупавите 13-15 годишни, щот са глупави :lol: Дано ви стана ясно, що се заяждам с вас :razz:
Да от 15 на горе не са глупави щото.Ти си живо доказателство,че има такива същества.По лапешкия начин по който се държиш с по-малки от теб мисля ,че си на около 16 години.Що не се заяждаш с по -големи от теб ми е много интересно,вярно форума се казва Тeenproblem ,но има и такива,които са на 20 и пак пишат тъпи теми ходи да се заяждаш с тях.И съдейки по мненията ти си мислиш,че си над всички.Ами като си такъв наистина стойностните хора не падат до нивото на простаците и явно ти мислиш всички за такива.Като си толкова над нещата не слизай по -ниско от нивото на което си ,за да си наистина стойностен човек,а не само в твоите изкривени представи. 8) 8)
twinnieh
10-20-2011, 12:50
Въйй и какво е толкова смешно? Пффт! ;дд .. Сигурно на живо и 2 стотинки не струваш. Затова тука се отваряш на ляво и надясно с мисъла , че много знаеш за нас. И с твоите "умни" и "културни" обиди направо цепиш мрака с фенерче! Но ние със София не сме някои забозали пред компа си no lifer-и,като теб!
bonbona102
10-20-2011, 12:53
Въйй и какво е толкова смешно? Пффт! ;дд .. Сигурно на живо и 2 стотинки не струваш. Затова тука се отваряш на ляво и надясно с мисъла , че много знаеш за нас. И с твоите "умни" и "културни" обиди направо цепиш мрака с фенерче! Но ние със София не сме някои забозали пред компа си no lifer-и,като теб!
Yeah baby разби гооо
съгласна
Bozichko
10-20-2011, 12:58
Е, кво трябва да знам за вас ? То няма нищо за знаене. Вие сте поредните, ПОРЕДНИТЕ 2 безмозъчни кифли. Кво да ви разгадавам? Плоския начин на мислене? Факта, че сте на по 13-14 годинки и вече се чудите, с кой батко да се на*бете? Цепя мрака с фенерче? Така е, не сте забозали пред компа, вие сте забозали в живота, деградирате и си е сеир да го гледаш отстрани. На живо... На живо, къде си тръгнала на живо да ми говориш бе, хлапе? Такива дришни, като тебе, на живо и плюнката си не бих дал за тях. Брей, не стига, че глупаво, ма и нагло бе... :x
twinnieh
10-20-2011, 12:59
Сигурно сега горкото момче мисли за обиди! Жалко,че истината не му понася! // Заключете темата! Вече няма полза от нея!
Bozichko
10-20-2011, 13:04
Сигурно сега горкото момче мисли за обиди! Жалко,че истината не му понася! // Заключете темата! Вече няма полза от нея!
То за вас няма обиди. Каквото и да кажа ще е комплимент, толкова сте жалки...
twinnieh
10-20-2011, 13:08
Е, кво трябва да знам за вас ? То няма нищо за знаене. Вие сте поредните, ПОРЕДНИТЕ 2 безмозъчни кифли. Кво да ви разгадавам? Плоския начин на мислене? Факта, че сте на по 13-14 годинки и вече се чудите, с кой батко да се на*бете? Цепя мрака с фенерче? Така е, не сте забозали пред компа, вие сте забозали в живота, деградирате и си е сеир да го гледаш отстрани. На живо... На живо, къде си тръгнала на живо да ми говориш бе, хлапе? Такива дришни, като тебе, на живо и плюнката си не бих дал за тях. Брей, не стига, че глупаво, ма и нагло бе... :x
Квото и да кажа,мизерните парцали,като теб няма да го разберат! Явно истината те грейна у гъзето,хейтър! Явно се мислиш за много умен,а? Хахахаха! Безмозъчни? Значи темите и коментарите,които пишем определят това,че сме глупави? Ахх.. тва не го знаех! Мерси,че ми каза! В училище сме отличнички,ама явно щом характерите ни са такива значи сме безмозъчни. Виж Софи! Научихме нещо ново от "майсторския" същински педераст,който говори само за ебане и за това,как хората са глупави. Явно главата и мозъкът му са били наебани така жестоко,че вече не могат да мислят трезво. Е.. ако има мозък,де.
bonbona102
10-20-2011, 13:12
Хлапе най-много с 3 годинки си по голям от нас.Да се ебем с някой батко е на мен лично ще ми е трудничко защото батковците обичат нощния живот, а ние не водим такъв пък и брат ми ще разбере на момента.Кифли сме бил,ми да.Обаче аз си мисля,че ти дремеш само пред компа си и се чудиш как да забиеш някоя мацка,но не пише защото те е срам да си покажеш срамната любовна биография.На бас ,че си жалък пъпчив олигофрен ,който търси смисъла на животеца си.Ако си имаш приятелка,браво някоя се хванала с като теб явно някой може да намери нещо в теб-говоря хипотетично разбира се.И айде казвам го за твое добро остави тоя компютър,че не е полезно за очите.Излез на вън няма да е зле да подишаш чист въздух а не изпаренията на мръсните ти чорапи. 8) 8)
twinnieh
10-20-2011, 13:12
То за вас няма обиди. Каквото и да кажа ще е комплимент, толкова сте жалки...
Тва го казваш за 6 път. Сигурно вече кухата ти глава е мухлясала напълно и няя кво да измисли!
Bozichko
10-20-2011, 13:16
Квото и да кажа,мизерните парцали,като теб няма да го разберат! Явно истината те грейна у гъзето,хейтър! Явно се мислиш за много умен,а? Хахахаха! Безмозъчни? Значи темите и коментарите,които пишем определят това,че сме глупави? Ахх.. тва не го знаех! Мерси,че ми каза! В училище сме отличнички,ама явно щом характерите ни са такива значи сме безмозъчни. Виж Софи! Научихме нещо ново от "майсторския" същински гей,който говори само за е**не и за това,как хората са глупави. Явно главата и мозъкът му са били наебани така жестоко,че вече не могат да мислят трезво. Е.. ако има мозък,де.
Не те разбрах, ще повториш ли? :-o
Bozichko
10-20-2011, 13:20
Хлапе най-много с 3 годинки си по голям от нас.Да се е*** с някой батко е на мен лично ще ми е трудничко защото батковците обичат нощния живот, а ние не водим такъв пък и брат ми ще разбере на момента.Кифли сме бил,ми да.Обаче аз си мисля,че ти дремеш само пред компа си и се чудиш как да забиеш някоя мацка,но не пише защото те е срам да си покажеш срамната любовна биография.На бас ,че си жалък пъпчив олигофрен ,който търси смисъла на животеца си.Ако си имаш приятелка,браво някоя се хванала с като теб явно някой може да намери нещо в теб-говоря хипотетично разбира се.И айде казвам го за твое добро остави тоя компютър,че не е полезно за очите.Излез на вън няма да е зле да подишаш чист въздух а не изпаренията на мръсните ти чорапи. 8) 8)
Не мога, срам ме е. Ще взема да си хвана някоя като теб, да обяснява по форумите, че съм грозен. Пък тя умна, красива, богата, тръгнала да търси съвет за нещо, което е по-просто от нея самата.
twinnieh
10-20-2011, 13:28
ОМГ! Заключете темата,бе! Това лайно Bozichko само я замърси. Мм.. да! Ся разбрах,че си поредния мангал от циганската махала в някое забутано село,който си няма друга работа освен да.. ъъ.. тролва!
bonbona102
10-20-2011, 13:28
Хлапе най-много с 3 годинки си по голям от нас.Да се е*** с някой батко е на мен лично ще ми е трудничко защото батковците обичат нощния живот, а ние не водим такъв пък и брат ми ще разбере на момента.Кифли сме бил,ми да.Обаче аз си мисля,че ти дремеш само пред компа си и се чудиш как да забиеш някоя мацка,но не пише защото те е срам да си покажеш срамната любовна биография.На бас ,че си жалък пъпчив олигофрен ,който търси смисъла на животеца си.Ако си имаш приятелка,браво някоя се хванала с като теб явно някой може да намери нещо в теб-говоря хипотетично разбира се.И айде казвам го за твое добро остави тоя компютър,че не е полезно за очите.Излез на вън няма да е зле да подишаш чист въздух а не изпаренията на мръсните ти чорапи. 8) 8)
Не мога, срам ме е. Ще взема да си хвана някоя като теб, да обяснява по форумите, че съм грозен. Пък тя умна, красива, богата, тръгнала да търси съвет за нещо, което е по-просто от нея самата.
Значи все пак съм права,че си необвързани никое момиче(освен ако не е мазохиста) няма да се хване с човек като теб.Това смао доказва теорията ми,че има хора които са затворени в интернет и в реалния живот,отворени в нета и затворни в живот-като теб и отворени в живота и в нета-като нас двете с Магдалина.
marin4itu
10-20-2011, 13:30
Ииии отново 9 страници с простотии, които само вие 3мата си четете... :D
bonbona102
10-20-2011, 13:33
Ииии отново 9 страници с простотии, които само вие 3мата си четете... :D
Еми вярно е,ама е забавно да си затапваш до безкрай.
marin4itu
10-20-2011, 13:34
То ако някой беше затапил някого, до сега отдавна да се е приключило..
bonbona102
10-20-2011, 13:38
Е има хора,ма които да им повтаряш едно и също но в различен словореди малко по-различни думи пак не разбират.И нещо предвиждам следващия пост на оня(така и не му научих никнейма)-Да явно говориш за себе си.И отново ще започнем с обидите.Така,че ябълчо спести проверяването на речника за хулигани.И и се сети за това, което казват майките на синовете си когато имат братче или сестриче:По- големия винаги отстъпва.
Bozichko
10-20-2011, 14:24
Сорка, Nolifer-а трябваше да се прибере от работа. Наистина, необвързан съм, след 3 години с човек, на който дори и 2те взети заедно, сте едно нищо, не ми и трябва друга връзка. Аз циганин не съм, няма и да бъда. Кое затапвате, само не разбрах? Аз отдавна съм отстъпил пред вашата простотия, колкото и да ви се обяснява нещо, от повечето потребители тук, вие продължихте да се излагате. Радвам се, че единствения ми допир до хора като вас 2те, е само в интернет. Дори не си струвате това, че да напиша нещо смислено по ваш адрес. Вие сте нищо повече от 2 разглезени, плиткоумни, повърхностни, пикли, които все още не са видели нищо от живота, а знаят всичко наготово. Радвайте се докато ги има родителите ви, никой няма да си прави труда да ви търпи! Браво, честито, че сте отличнички, явно в пропадналото ви училище, сте най-умните. В реалния свят, нито сте най-умни, нито сте най-красиви (тази тема го доказа)! Свършиха ви заучените фразички и почнахте с празните обиди. Жалки сте и такъв е животът ви. На работа имам достатъчно свободно време за да спамя с мърли като вас. Това е последният ми пост, с който ще се обърна към вас и ако имате дори малкото доблест, гордост или самочувствие, то по-добре си замълчете и спрете да показвате невероятната си селтащина и простащина. Лека вечер от мен !
svodnika
10-20-2011, 14:44
ДО 178СМ И ДО 49КГ !!!!!!!!!!!!!
вероятно повърхностна и безсъдържателна
не съм сигурна
+
Niakoitam
10-20-2011, 15:19
bonbona102,twinnieh много сте зле просто...
Epic facepalm!!! :D
Вярно че това е теен форум, но все пак не е детска градина. Лъснете по една или се изпишкайте...взависимост какво ви се прави ако вече знаете и се успокойте. И хайде двечките по легълцата и да не се чува детски плач и скърцане на биберони. :-D
Малки пикли такива. :)
twinnieh
10-25-2011, 10:16
Вярно че това е теен форум, но все пак не е детска градина. Лъснете по една или се изпишкайте...взависимост какво ви се прави ако вече знаете и се успокойте. И хайде двечките по легълцата и да не се чува детски плач и скърцане на биберони. :-D
Ааха! Значи ние сме зле? .. Хората не се усещат! -__-"
bonbona102
10-25-2011, 18:44
Престаниии не те домързя вече да пишеш тук.Да се заключва тая тема,и за тези на които им е интересно да следят моя сериал, пак сме заедно с него.Повтарям-моля модераторите да заключат темата
nymphadora
10-25-2011, 19:15
леле,доста се посмях с тез двете малолетки,честно :lol: :lol: :lol:
twinnieh
10-26-2011, 19:19
:shock:
Niakoitam
10-27-2011, 09:13
Ааха! Значи ние сме зле? .. Хората не се усещат! -__-"
За това си идеално права. Хората не се усещат, когато се излагат яко пред другите обаче се мислят за много интересни поради факта че са натрупали един тон самочувствие без покритие само, защото някои им е търчах малко по гъза и са им пораснали яко ушичките. :D
Niakoitam
10-27-2011, 09:18
леле,доста се посмях с тез двете малолетки,честно :lol: :lol: :lol:
Щяха да са смешни ако не бяха трагични. Още не излезли от прокурорската възраст обаче вече сериозно се помислили за големите и вървежни мацки дето всички мъже най-вече с пари са им в краката. :razz:
slunchoy
10-28-2011, 19:39
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп
Всички разбрахме,че момичетата са малко недорасли и имат грешна представа за живота.Добре де ама те са на по 14/13 години има много да се учат.Всички им казвате колко са тъпи ами добре миля,че още от първия път като сте им го казали са разбрали.Не можете да казвате още от сега,че ще станат проститутки.Аз лично съм с 2 години по-голяма от тях не знам всеки 1 от вас с колко е по -голям ,обаче имайте малко милост към тях.Авторката наистина не е от най-умните нито приятелката й но признайте си и вие сте имали малко или много погрешни представи.Това е моето мнение,ако искате и мен ме правете на нищо като тях,обаче вие сте способни да нараните някой само защото има малко по-различни разбирания от вашите.
bonbona102
10-28-2011, 19:45
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп
Всички разбрахме,че момичетата са малко недорасли и имат грешна представа за живота.Добре де ама те са на по 14/13 години има много да се учат.Всички им казвате колко са тъпи ами добре миля,че още от първия път като сте им го казали са разбрали.Не можете да казвате още от сега,че ще станат проститутки.Аз лично съм с 2 години по-голяма от тях не знам всеки 1 от вас с колко е по -голям ,обаче имайте малко милост към тях.Авторката наистина не е от най-умните нито приятелката й но признайте си и вие сте имали малко или много погрешни представи.Това е моето мнение,ако искате и мен ме правете на нищо като тях,обаче вие сте способни да нараните някой само защото има малко по-различни разбирания от вашите.
Аз не можах да разбера ти защитаваш ли ме или ме обиждаш.Съгласна съм с нещата ,които каза иначе.
slunchoy
10-28-2011, 19:51
Нито те защитавам нито те обиждам изказвам мнение.Не всички трябва да са праволинейни и еднакви хората се учат от грешките си точно като теб защото ако имаш мозък в главата си ще се позамислиш малко и на пук на тях от теб ще излезе човек както и от приятелката ти.Защото по начина по който пишеш съдя,че ти не си толкова проста е казваш някой глупости но мисля,че това е от провокация.Ако не е така както си мислся много жалко.
Niakoitam
10-29-2011, 08:25
slunchoy Николетки Лозанови,Златки и тем подобни производни започват да се заучват точно от тези години.Лошо е когато ти липсват първите седем, а на тази възраст все още психиката им не е напълно изградена и дори и поради обида може и да променят начина си на мислене. Аз лично на колко съм ли.Ами ако бях циганин можеше и баща да съм им. На 25 съм и страшно се дразня от разни 19-20 годишни курвички, които се имат за голямата работа,защото ги тресе в по добрият случай някой батко паричко, в по-лошият чичко паричко, а в най-лошият дядко паричко, който много били обичали.Е, и те на същата тази възраст като въпросните две мадамки най-вероятно са разсъждавали по същият начин. :)
Някой наистина да заключи темата ,че стана трагично вече. И оставете момичетата и те все някой ден ще порастнат ....
Някой наистина да заключи темата ,че стана трагично вече. И оставете момичетата и те все някой ден ще порастнат ....
Съгласна.