View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
NambyPamby
12-17-2011, 00:24
Пак ме беше избило на странни настроения, но след двучасов престой в темата за Муньовците заключих, че май не е чак толкова зле да съм сама и всъщност по-добре така, отколкото... придружена от мунчо. :д Все си мислех, че имам лоша карма и по тая причина налитам на тъпи мъже, но уви. Муньовщината е епидемия и те застига без предислов. :д
Имам излизане супер рано утре и направо се чудя кой ме би по главата, че да успея да се навия. Никъв шанс да се надигна, особено като се вземе предвид и факта, че вече е ранна утрин, а аз тепърва ще си лягам.
SisiStrange
12-17-2011, 04:42
Днес ще си взема нова тарантула!!!!!!!!!!
Нямам търпение да я видя@@@!!! Да я пипна!!! Да разходи весели крачета!!!!!!!! :):):):):)
Остава само около час и нещо и се чакаме с моето човече и отиваме!!! :):)
SisiStrange
12-17-2011, 04:57
^ мда :*
(yawn)
Не се прозявай! :Д Идва тарантула номер 2!!! Ентусиазирай се малко! :Д
anonymous708973
12-17-2011, 06:26
Все още не напълно будна, по пижама и с чаша ментов чай, докато си правя закуска.
Дано на курса по английски да е интересно и да минат бързо тия 3 часа, че да се видим с него :)
SisiStrange
12-17-2011, 07:50
ИМАМ СИ GRAMMOSTOLA ROSEA!!!!!!!!!! (sun)(sun)(happy) (sun)
Толкова е сладка и красива... :):) <3
LeprikonA
12-17-2011, 08:12
добре съм, наспах се хубаво, за разлика от всичките проклети дни на изминалата седмица ^^. и така ми се излиза, че не мога да търпя да седя у нас повече.
anonymous708973
12-17-2011, 08:15
Пусни снимка, де. Току-виж ми харесала :д
Кафе, цигара, музика. Тва обяснява как се чувствам.
Пусни снимка, де. Току-виж ми харесала :д
Голяма и кафява е ;D
Да знаеш в автобуса колко бързо ни правеха място като минавахме :D
ох, дрога...
Ти внимавай да не ядосаш Сисито, да не земе ти я пусне между чаршафите. ;д
проблема е там, че и без да я ядосвам ще си я пуска ;D
SisiStrange
12-17-2011, 08:43
http://picbg.net/u/62532/48937/603618.jpg
http://picbg.net/u/62532/48937/603617.jpg
Сори за скапаното качество, ама апарата ми не е от най-хубавите. XD
ПП. Не можеш да се оплачеш, Ради, тази е с мноооого слаба отрова, направо е безобидничка. Не е като Лазиодора. :D
^
ахахахаххахахах. Не знам как да го изкоментирам тва.
Как имаш вяра на тия животни... един път ше го охапе Радо за ташаците и оставате валат и двамата.
DarkTemplar
12-17-2011, 08:57
^Как имаш вяра на тия животни... един път ше го охапе Радо за ташаците и оставате валат и двамата.
Силен, както винаги. :D
Гладен съм, но пък ми е някво спокойно и общо взето доволно. Днеска се очертава хигиенен полуден, а после алкохолна вечер. Найс.
SisiStrange
12-17-2011, 08:59
Е, аз не я пускам по ташаците му. :D
Той не обича да си играе с тях или да ги вадя, затова ги опитомявам, когато съм си сама в нас.
То не е до вяра в животното, то е до внимание. Като е раздразнено/стресирано/не на кеф не го пипаш. Когато е в хубаво настроение и жизнено може и на главата да си я сложа и нищо няма да ми направи. :)
^
ахахахаххахахах. Не знам как да го изкоментирам тва.
Как имаш вяра на тия животни... един път ше го охапе Радо за ташаците и оставате валат и двамата.
ее ти пък още не съм останал без рефлекс
http://fakti.bg/img/news/19361/893f373c1843badd55dafaddc49223e1_big.jpg
^^
Здравейте.
Форумът е доста смазан.
Днес ще се напия
Довиждане.
^ Здрасти.
Казах ли ти, че ще се върнеш.
SisiStrange
12-17-2011, 09:11
Здравейте.
Форумът е доста смазан.
Днес ще се напия
Довиждане.
Я, върна се. :d
PullMeCloser
12-17-2011, 09:27
Леле, как ги гледате тия тарантули, супер страшно ми се вижда!!! Особено ако реши да хапе :D
Много съм добре, обаче останах без цигарки.
DarkTemplar
12-17-2011, 10:41
Много съм добре, обаче останах без цигарки.
Значи съвсем скоро няма да си много добре. :D
Форума нещо яко е замрял..
LeprikonA
12-17-2011, 14:53
^не, просто когато искаш да четеш нещо, то няма к'во..
иначе съм адски много на кеф. взех го, тичах като обезумяла под дъжда пред коли и през хора :D. но успях! и е сухо и ако му и хареса ще съм най-щастливия човек на света ^^^^^^^
ForzaFelipe
12-17-2011, 14:59
Абе не знам за останалите ама аз не бих стъпал в приятелската си ако има такова нещо :D не че ме е страх от паяци,напротив,ообаче такова космато нещо... :D
Иначе още се уча на тва ubuntu,кефи ме ама се чувствам като първобитен пред извънземна чиния :D:D:D
NambyPamby
12-17-2011, 15:32
Youtube ми прави номера от снощи и се дразня.
Иначе съм ухилена до уши и получавам сърцетуп, само като се сетя.
Много е странно как някои хора се завръщат в живота ти с гръм и трясък след n брой време, точно когато най-малко си очаквал. Дано тва да е началото на поредица от хубавинки, които тепърва предстоят да се случат. Коледа идва, празници а-у, пък и тая година бях добро момиче, заслужавам да ми се сбъдне желанието. :д
SisiStrange
12-17-2011, 17:14
Абе не знам за останалите ама аз не бих стъпал в приятелската си ако има такова нещо :D не че ме е страх от паяци,напротив,ообаче такова космато нещо... :D
То си седи в терариума с капака отгоре. :D
По темата: Ох, дописах го тоя протокол по ОНХ, взе ми душата, честно. Но сега мога утре да се видя с него и да се порадвам на малко спокойствие. И секс. И решаване на матрици, ако си намери тетрадките да ми обясни висшата математика. :P
BornToRaiseTheHell
12-17-2011, 17:39
Страхотно. С двама полуидиоти :)
днеска ми се случи нещо много странно.
на 2, на 3 пъти (вече не помня) щях да сънувам кошмар, но съзнателно се събудих и беше много неприятно чувство - все едно насила се връщам на земята.. да не кажа "на тази реалност".
и както вярвам във всякакви глупости, май подсъзнанието ми искаше да ми каже нещо, а пък аз отказах да го чуя :Д но наистина мразя да сънувам кошмари, особено със сънна парализа - оня момент, в който се задушаваш насън, или не можеш да извикаш.
пп. добре, това беше странен пост :д
DragonLady
12-17-2011, 20:58
Сиси, честито ново домашно животинче :)
По темата: Най-сетне! Почти съм готова с курсовата работа, утре като ходя при моя ще я прегледа и той да я дооформа и в понеделника да я разпечатвам и предавам, че да ми се маха от главата. Направо вече ми писна от нея.
Иначе съм адски щастлива!!! Днеска по едно време като бяхме у тях се чувствах толкова щастлива и влюбена, че направо си лятах в облачетата. Щом буквално зад гърба на майка му ( бяхме седнали 3мата на един ъглов диван, а тя си гледаше телевизия ) се целунахме 3 -4 пъти и си казахме че се обичаме ... А даже като се обърнала към нас, моя си уви ръцете около кръста ми, а аз си сложих ръката върху неговите и грам не се притесняваше от майка си и реакцията и, както и аз не се притесних от това, което си беше по странното в случая. А секса ни беше невероятен!!! Всеки път става все по хубав и по хубав :) Обаче вече не можем и един ден без да видим. Преди неделя не се виждахме, сега вече просто не издържаме да не се видим един цял ден. Всичко е толкова перфектно, че направо не е истина :)
Stan0033
12-17-2011, 21:03
чувствам се самотен.
Предчувствам, че тази нощ няма да се спи много.
Украсих елхата и в очите на котката се появи една голяма играчка, закичена с още много малки играчки. И всички тези играчки завити с друга играчка, която даже и свети. Положих супер много усилия за украсата и много се надявам като се събудя сутринта да я видя в същия вид.
Спи ми се.
Но искам да почета малко. Снощи започнах една страхотна книга и нямам търпение да видя какво става в следващата главата. Акулата ще ги изяде ли тези или не. :D
Страхотно, а след само два часа, ще бъде още по - страхотно (h)
Засрамена. Не вярвах, че това усещане все още го имам, но се чувствам като детенце в детската градина, което го гаджосват. :D Имам нужда само от здравия си разум. Ама много ми трябва!!!
xBadxApple
12-18-2011, 09:09
Ултимативно, ултимативно тъпо. Да му еба майката, започвам да се ядосвам...
Размаааазана то вчера .. и все още сънена! ;д Като цяло не беше зле .. ;д
bloodfrozen
12-18-2011, 12:34
Предстои умопомрачаващо пилеене на пари през следващата седмица. Очертава се да изчерпам поне 90% от спестяванията си. Хич не ме радва тоя факт. :/
Няма дума, която да опише колко невероятно се чувствам след този ден! (h)
ПП. сега трябва да изчистя :D
NambyPamby
12-18-2011, 15:22
"Не говоря и не слушам вече, лека вечер - и си тръгвам."
Би трябвало да съм вбесена, да съм разочарована, изненадана дори, ама... шанс. Толкова са предвидими, че няма накъде повече. Нямам желание да реагирам даже, безразлично ми е донемайкъде.
Не е зле. След малко излизам.
Искам да видя Франция...
Германия също...
Ами тъпо ми е..утре имам класно, а нищо не знам и не правя нищо по въпроса..уфф и ми закъснява...
Какви подаръци да купувам- не знамм, и какво да обличам- не знам..
SisiStrange
12-18-2011, 17:56
Уникално!!!!
И имам сили за още. :d
Тоолкова много планове имах за преди лягане, но.. след дълга разходка с него в студа и едночасов горещ душ не ми се прави абсолютно нищо.
Всичко, от което имам нужда е да потъна между завивките, книгата да ми е в ръцете и котката в краката.
От този рай нямам представа кой ще успее да ме извади утре сутринта в 6:30.
DragonLady
12-18-2011, 20:11
Прекрасно! Много хубаво си изкарахме с приятелят ми и ми помогна да звърша вече окончателно курсовата си работа :)
Малко окъснях с прибирането и утре трябва да се прибера по рано, което означава, че с моя оставаме на сухо, понеже няма да имаме време за секс, а само за кафе след уни ... Нищо, вторника ще имаме поне едно 5 часа, така че ще си наваксваме на макс :)
А оня кретен бившият ми, пак не ми дига, а ми беше обещал утре да ми оправи старият комп ... Ей голям е идиот значи ...
ForzaFelipe
12-18-2011, 22:07
Време е за сън...дали на коледа се случват чудеса,ще разберем съвсем скороо :D утре ще е скучен ден сигурно,ама току виж нещо хубаво ме халосало по главата :D
Schtefito
12-19-2011, 08:19
Объркана и раздвоена
shmatarok
12-19-2011, 09:34
Ахххх, беше мега яката вечер. 8-) Просто такива незабравими моменти, толкова ще ми липсват догодина.. Т'ва определено са хората, с които ще ми е най-трудно да се разделя, просто невероятно си изкарахме отново. Искам пак. 8)
Влюбена , зле ми е , страшно много искам да го видя и да го нагушкам , просто да го усещам до мен...и това ще стане след време...но искам сега ;(
anonymous708973
12-19-2011, 11:43
Объркана и раздвоена
Защо никнеймът ти е написан по подобен безумен начин?
Добре съм, ям супичка (:Д) и обмислям един план *мухахаха*
влюбен... след 2 дена заминавам за Англия и се чудя дали като излезна на последната среща с момичето да не я целуна за чао :) (ще се върна след 10 дена) :)
LeprikonA
12-19-2011, 12:11
чувствам се някак в настроение ^^^^^^^ имам най-хубавото кученце на света *плюшено е ;D*
ivcheto0o
12-19-2011, 12:17
AaaareS целуни я :)
Иначе ами добре съм,днес замръзнах,наваля ме,опръска ме кола :D все приятни неща :D и сега трябва да седна да си науча,че утре ще правим контролно,не че ще разбера нещо,ама поне да се опитам :D
Schtefito
12-19-2011, 13:11
Защо никнеймът ти е написан по подобен безумен начин?
Заигравка от едно време в часа по немски ;)
kuklichka_bg
12-19-2011, 15:04
Супер.личният ми е голям пич. :D
anonymous708973
12-19-2011, 15:33
Заигравка от едно време в часа по немски ;)
Сетих се, че си се опитала да го напишеш на немски, обаче е ужасяващо грешно, надявам се да знаеш.
DragonLady
12-19-2011, 15:34
Ебахти деня ... Първо се наквасих под дъжда докато ида до центъра да се видя с един фр ( е това че се видях с него е от хубавата част от деня ми ), после отидох да си рредам курсовата, те наще изтеглили часа напред и не успях деба ... дори в кабинета му го нямаше преподавателя .... Дано поне утре да успея да го издиря. Прибирам се в нас и кво да видя, ботушите ми за 100 кинта дето никога не са пропускали на единият подметката цепната, на другият дупка до ципа, и токовете пак изядени ... сефте, а новите ми чорапи мокри и кални ( както и краката ми барабар с тях ). Айде една пералня, която разбира се някъде да простра в това време ... Поне накрая една позната ме зарадва с един дребен жест в една игра :)
Поговорих си малко и с най-добрата ми фр. Но най-гадното от целият ден е,че неможах да го видя ..... Изпреквам вече и 1 ден да не го видя тоя ден се превръща в мъка ... И на двамата ни е тъпо, че нямаше как да се видим, пък и като няма секс ... лошо е като свикне човек всеки ден секс, после като нема как му се "реве". Направо не ми се мисли, като ми дойде как ще издържим 7дни без секс ... Поне утре ще наваксаме със всичко.
xBadxApple
12-19-2011, 22:46
Еби му майката, новият албум на Корн колко е як. Това си го ръчкам в плейъра и няма да го пусна адски много време.
Страхотно, нещата се нареждат много добре. Утре съм на интервю за работа, отделно ми е адски влюбено, а идват и празници и ваканция :)
Ще ме изпитват по история и ще правим контролно по химия, имам курс по немски, тоест след няма и час трябва да тръгвам. Като изключим всичко това ми е добре.
NambyPamby
12-20-2011, 06:56
Амии, добре. Пия кафенце с мляко и досега си четох хороскопа. А дано да са познали, че ще е грехота толкова хубави неща да не се сбъднат. :д
Madara1233
12-20-2011, 08:24
Тъпо. Обмислям как да процедирам с едно момиче. Досега писах по български. Чакам с нетърпение на Коледа да ми донесат китарата, че да имам какво да правя :D
sladkalady
12-20-2011, 10:58
Днес се чувствам добре!Купихме си коледна украса и украсихме насякъде.Настроението ми е празнично и хич не ми се учи ,но като знам какви тежки изпити ме очакват....
SisiStrange
12-20-2011, 14:08
Малко ми е депресирано.
Знам, че по презумция би следвало всичко да се нареди, но... съм толкова преуморена, имам още ужасно много работа, а от недоспиване нямам необходимите сили да я свърша. Доста се старая, но просто имам чувството, че няма да се справя накрая напук...
shmatarok
12-20-2011, 15:11
Мега празният ден, vol. 9574395743969440. Направо се чудя от къде ги измислиха всички простотии със скапаното даскало, само си губя времето по възможно най-тъпия начин. >.<
Чакам да ми се изтегли филма, после ще рисувам нещо, че съм много назад. Ама тъпнята е на макс иначе. И т'ва скапано време....... веднъж да дойде четвъртък.... 8-)
LeprikonA
12-20-2011, 16:47
заваля ме сняг, много сняг, но като се прибрах спря да вали, дане съм някакво проклятие, баси >.<
Оф как може да стане така бе,егати провала.Някой хора са жива напаст, като паразити са
.. Родени са само и единствено да вгорчават живота на другите.. ;х няма думи.Още от сега знам какво ще бъде и ми се развали настроението от всякъде... : @
Не, не не не не не и пак нЕ !! Офф ще има ли един път в който всичко да е наредд ?!?!?!
bloodfrozen
12-20-2011, 20:33
Имам неприятното чувство, че майка ми е създадена с единствената цел да ме дразни до краен предел.
DragonLady
12-20-2011, 21:24
Екстра съм :) Влюбено ми е и разнежено, днеска така ме беше избило на гушканици, че моят не можеше да се завърти без да тръгна да го прегръщам или да се гуша в него :D Е не че се е оплакал :D
Иначе си наваксахме яко за вчера, дето не можахме да се видим :)
А да и майка му му казала " Това дете ( поради разликата от 7 год между нас, пък и за нея нормално да съм си дете, след като другият и син е именно на моите години ) е много влюбено в тебе " Смятай щом тя да го каже ... значи работата е дИбела ... и съм хлътнала яко.
Утре аз съм от 3 само за едно контролно, а той е до 3 ама нали си ме обича, ще ме изчака да свърша контролното и да опрашим заедно на някъде :)
sladur4etyYy
12-20-2011, 21:38
суперрр, нищо, че съм болна. :д
Тц, не ми се спи нещо. След около 6 часа съм на интервю за работа, обаче няма изгледи да заспя пак скоро. Хм ще си доизпипам поректа поне още малко.
Отделно ми лиспва вече адски много, искам я. Поне петък наближава.
SisiStrange
12-21-2011, 05:06
Стискам си всичките палчета да мине добре. :)
kuklichka_bg
12-21-2011, 05:21
Добре,въпреки че ме събудиха.Поне ще ми донесат кафето в нас. :D
Спах 4 часа и ми е учудващо добре.
LeprikonA
12-21-2011, 07:19
започна с някакъв тъп кошмар, за втора поредна нощ. в 6 сутринта бях загубила желанието си за сън, само се въртях докато стане 7 и половина. няма 10 и половина, а аз вече бях из по-голямата част от града, що за ден ли ме очаква...
nanananananana
12-21-2011, 07:38
Чуствам се ужасно ... боли ме ухото след малко ще ходя да правя класна по бел и после отново на лекар ;хх
Неска съм настроена за женски/клюкарски ден .. и такъв ще бъде! ;д
Надявам се "ядосаното" от тези дни да ми мине ..
PullMeCloser
12-21-2011, 07:50
Оф!!!Много ми е криво, може ли да е такъв гъз.
Като изключим това, съм добре. Седя си и си пия кафенце и ми липсва само една цигарка да запаля. Много пуша тия дни,ама карай.
shmatarok
12-21-2011, 09:06
омгомгоОМГОМГОМГООООООМГ!! ! Много се кефя, страшно много даже, приеха ме в университета 8) Е, само офертичка, ама дори и с издънка на матурите пак ще вляза, дипломата ми остава достатъчно висока, божееее, място не мога да си намеря. 8-)
nanananananana
12-21-2011, 09:17
омгомгоОМГОМГОМГООООООМГ!! ! Много се кефя, страшно много даже, приеха ме в университета 8) Е, само офертичка, ама дори и с издънка на матурите пак ще вляза, дипломата ми остава достатъчно висока, божееее, място не мога да си намеря. 8-)
Е... честито ти за университета :)
sladkalady
12-21-2011, 10:43
Честито,но внимавай на матурите,защото дори и да си приет в университет,ако имаш 2 на матурите,не можеш да влезеш в никой университет.Ти си го знаеш това сигурно ,но все пак... :)
ivcheto0o
12-21-2011, 11:16
След снощи като пребита,главата ме боли,но поне си изкарахме сравнително добре.Тъпо ми...Наще ме изнервят,имам нужда да си остана малко сама.Ужасно съм объркана,не може ли поне веднъж нещата да се подредят в моя полза ? Тъпо ми е че го харесвам,не знам той какво изпитва...искам го,но въпреки това ще се опитам да го забравя,въпреки че го виждам всеки ден...не може ли поне веднъж и аз да съм щастлива
anonymous708973
12-21-2011, 12:30
Скапана. Болят ме краката, искам да си лежа и да спя. Или да го прегръщам.
Оф, а трябва да излизам след половин-един час.
SisiStrange
12-21-2011, 16:23
Толкова ми липсва...
shmatarok
12-21-2011, 16:31
Е... честито ти за университета :)
Мерсии :)
Честито,но внимавай на матурите,защото дори и да си приет в университет,ако имаш 2 на матурите,не можеш да влезеш в никой университет.Ти си го знаеш това сигурно ,но все пак... :)
Е, аз няма как да изкарам по-малко от петици със сигурност. :)
Излязоха ми резултатите от изпита, в еуфория съм. Страхотен ден. 8-)
NambyPamby
12-21-2011, 17:48
^ Поздравления. ;]
Супер много ми го хакват(колкото и грубо да звучи, ама пък е най-точно) от 2 седмици насам и никак не е фън. Хората са станали по-зли и кисели, подобно на епидемия е.
Отделно уж всичко се беше наредило, пък изведнъж се оказа, че нищо не е сигурно и ще трябва да се играе на "Риск печели, риск губи", което ме нерви изключително много, 'щото аха да намеря време да си уредя нещата в личен план, а сега трябва отново да отложа сюблимния момент и да спасявам света. 'Що трябва да е лесно, щом може да е трудно, нали?
DragonLady
12-21-2011, 20:03
shmatarok честито ;)
по темата:
Малко ме цепи главата и болят яйчниците, но иначе съм добре :)
Видяхме се с моя, прекарахме си готино, само къде като се прибрах майка пак ми буча ( както винаги ) ама кво ми пука .. свикнала съм вече.
Утре да предам и курсовата работа, да си изкарам двете упражнения и айде пак шапка на тояга :)
LeprikonA
12-21-2011, 20:03
my head is full of shit.
това обяснява всичко.
PullMeCloser
12-21-2011, 22:16
СУ-ПЕР криво ми е! Просто...веднъж не може всичко да е окей, без нещата да решат да се скапят!!! Иде ми да си тресна главата в някоя стена.
ForzaFelipe
12-21-2011, 22:30
Отивам да спя,че искам да отида на даскало,щото днес така се успах че го пропуснах :D
Schtefito
12-22-2011, 03:53
Облекчена,че всичко сърши,но и ми е криво,че му го причиних.Сега трябва да мисля как да се изнеса ...
А и имам изпит днес :Х
SisiStrange
12-22-2011, 03:59
Честит първи истински свестен сняг!!!!! http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Party/party0003.gif
^ Честит :D
Малеее колко е натрупало, даже автобуса не можа да дойде, още не са изчистили пътя =D
По темата : Щастливо, днес ще бъде хубав ден, вече ми липсва адски много :)
ivcheto0o
12-22-2011, 06:48
Днес като по чудо успях да стана рано и да отида на даскало и то за какво,за да ни пуснат от всички часове :D не че се оплаквам :D Започна леко уж да вали сняг,много искам да натрупа,искам бяла и красива Коледа :) Ядосвам си се сама на себе си,защо сърцето не иска да ме чуе,че не трябва да го харесвам :D ,както и да е аз съм си наясно че няма шанс нещо да се случи между нас,ама явно надеждата наистина умира последна,надявам се поне празничните и почивни дни наистина ми повлияят добре :)
nanananananana
12-22-2011, 07:00
Денят започна страхотно !!! Толкова се бях настроила , че няма да вали сняг , че даже сънувах да го казвам :D. Но после като си вдигнах щорите видях една красива гледка която ми промени настроението. Валеше сняг на парцали хора :) :D . А и днес в училище ще си разменяме подаръци . Гадното е , че отново съм на лекар и ме болят ушите . :(
sladkalady
12-22-2011, 08:34
Чувствам се страхотно !
kuklichka_bg
12-22-2011, 09:31
Добре.Определено беше интересна вечер...даже доста..сета се чудя какво да правяя само ми се мързелувааа.
anonymous708973
12-22-2011, 13:08
Грам не ме вълнува олимпиадата :д
Надявам се обаче есето за състезанието да ми е добро и да спечеля, че имам планове. Дано, дано, че много съм се настроила вече и ще е гадно, ако не спечеля. А най-лошата част е, че ще разбера чак март месец.
Както и да е, да пия едно кафе и да влизам под душа, че ще излизам с моето човече. :) Крайно време беше да си се прибере.
SisiStrange
12-22-2011, 14:31
Великолепен ден!!!! http://th6.photobucket.com/albums/y233/Jolene2478/Onzin%20plaatjes%20etc/th_Emoticon_a-heart.gif
3 супер хубави часа цитология, а после с моето човече! :):)
NambyPamby
12-22-2011, 14:58
Успяла съм! http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif Направо не ми се вЕрваше, че тва е възможно, явно съм се подценявала жестоко и чак сега го осъзнавам. Добре, че определени хора вярват в мен безпрекословно и ме карат от време на време насила да съм по-инициативна, иначе досега да съм затворила сума ти врати зад гърба си и да съм пропуснала множество златни възможности.
Желанията ми едно по едно почнаха да се сбъдват, макар и бавно(но пък славно). Мисля да изпия едно кафенце, че да съм свежарка за вечерта, да си взема един душ, да се наглася и да ходя да вършея с мойте девойки, 'щото е срамота да не отпразнувам резултатите.
ThroughStruggle
12-22-2011, 15:41
Ужасно, искам да изпуша милион цигари и да разкарам абсолютно всички от живота си, с изключение на част от семейството ми. Не ме интересува дали хората искат да ме слушат да се оплаквам, ще се оплаквам колкото си реша. Намирам се във връзка, която не смятам, че ще продължи още дълго и в крайна сметка започнах да приемам факта по-спокойно. Все пак това са нормални неща и не бива да се страхувам от самотата. Не мисля, че трябва да насилвам нещата повече от това, ще изчакам няколко дни и ако нещата не се подобрят - край. Имам нужда от зрял човек, който ме кара да се чувствам желана и единствена. Колкото и егоистично да звучи.
Невероятно щатлив!
Толкова се радвам, че я има в живота ми :) (inlove)
Yligyfrena
12-22-2011, 16:50
Как се чувствам? Ами донякаде в момента самотен..( не заради липсата от доста време на приателка ) а от липсата на тренировки ( контузен съм ). Те са едно от малките неща който имам и които ценя в живота ми. На ринга са ми всичките чувства който изпитвам в момента и липсата им ме кара да се чуствам подтиснат.Насабрал сам някаква странна умраза която изпитвам от година насам към всички хора, и единственото нещо което в момента ми липсва е може би това да им виждам кръвта им по рацете ми ( звучи странно , но незнам изпитвам удовлетворение когато наранявам някого физически ) незнам дали това се дължи на факта , че с простотията си хората ме нараняват мен ПСИХИЧЕСКИ и понякога ставам трудно контролируем което незнам как да оправя. Така се чуствам в момента.
бели мечетаааа .. сняяг .. зимааа .. обичамм!!! ^^
DragonLady
12-22-2011, 20:03
Добре съм :)
Е лап топа ми направи един гаден номер, но след като преинсталирах windows а няма проблеми :) Сега си е като пушка :)
Днеска запознах моя и с баща ми и го прие учудващо добре, за което се радвам разбира се :) Ох утре къв ще е студ ужас ... Ама няма да ме спре да го видя или аз ще ида до тях или той до нас :) Проклета зима мразя я ... само студ, лед и тн гадории
LeprikonA
12-22-2011, 23:40
като за 2 и половина - изтрезняла.
shmatarok
12-23-2011, 00:45
Като за 3:42 - пияна 8-)
Беше мнооооооооооооого интересна вечер, надявам се на развръзка. 8) Уау, просто... много добреее 8-)
п;п. браво на мен, улучих всички букви *гордо*
anonymous708973
12-23-2011, 03:42
Добре! Пия си чая и след малко с бодра стъпка отивам към спирката.
Ммм, мирише на ваканция! Хохохохохо, направо не мога да повярвам, че ще си го имам само за мен чааак до 2ри. Толкова подскачах и му се радвах вчера - като малко дете на близалка. Най-накрая повече от малко време за нас :)
И ще идва на рождения ден на майка ми, хммм, доволна съм, дам, дам, дам.
Дали да не го събудя, за да споделя колко съм доволна?:Д
Айде не.
Страхотно. Днес се очертава да бъде отново цял един снежен ден, само за нас двамата. Колко се радвам, че днес няма да ходи на работа :D
Отивам да закуся и после излизам :)
От премръзнали пръсти човек една цигара да не може да запали. Ебахти студенината.
nanananananana
12-23-2011, 07:11
Отново трябва да ходя къде ли не !! На урок ,да пазарувам ,на лекар !! Искам един ден в който да си само и единствено вкъщи !! Да си пия какао , да гледам коленди филми на запалени свещи и да си взема една страшно дълга вана без някой да ме притеснява .Вероятно това ще се случи чак в понеделник. :(
ivcheto0o
12-23-2011, 07:36
Вали сняг :) .Как искам да стане една прекрасна бяла приказка :)
Току-що разбрах,че човек като спи и се събужда с нови мисли и всичко е различно.
А снощи на какви неща се ядосвах,смешно ми става като се сетя.Липсата на сън е страшно нещоо .
Сега ми се гледат снимкитее.. дано да ми ги пратят и да има някоя симпатична.
Yligyfrena
12-23-2011, 11:55
Нервно.Безмалко да ударя изнервящ продавач в магазин , но ме спряха навреме. Настроението ми е като картината която виждам вънка , по-точно не бих го определил.
LeprikonA
12-23-2011, 13:37
слагам началото на "НЕ на тъжните песни" за следващите две седмици, защото като знам, че едвам го пуснах, съвсем малко ми трябва да си покажа прекалената емоционалност. две седмици... ох.
Никога не съм вярвала повече от сега в чудесата по Коледа.
Или в това, че когато човек иска нещо с цялото си сърце, то се случва.
Чувствам се добре. Въпреки, че нямам все още украса, коледното настроение ме е завладяло.
За пореден път се изумявам на креативността, която проявявам понякога. Най-вече, когато става въпрос да изненадам любими хора. За тази вечер съм им подготвила поредната изненада и нямам търпение да видя реакцията.
SunnyWinter
12-23-2011, 15:29
В коледно настроение съм, всичко се разви някакси прекалено добре и би трябвало нещо да се обърка, иначе няма да съм аз.. Навън има снежеееец :grin: и ваканцията е тук, затова се чувствам .. добре, като изключим, че майка ми пак си го изкарва на мен, а аз нямам вина, нищо не съм и казала.. Нещо е полудяла, сигурно заради Коледа [или бабертета я хваща].
mynichka
12-23-2011, 16:51
Една спокойна вечер у дома и утре ранно пътуване- надявам се да изкарам добре и на 28 като се върна да ми още по- добре. Имам планове и дано, дано всичко мине както трябва :))
BornToRaiseTheHell
12-23-2011, 17:04
Притеснена. Никва идея си нямам с тоя лекар, майка ми е няква странна цяла седмица, Коледата абсолютно замина на кино.. И е студ.
Нещо ми е криво напоследък . Една апатия ме е обзела , че не ми е и до празници .
DragonLady
12-23-2011, 21:29
Прекрасно :) Взех перфектният подарък за моя и съм сигурна, че ще му хареса :) И той ми каза, че ми е взел подарък и на 25ти през деня като се видим, ще си ги разменим :) Нямам търпение да видя реакцията му, като си види подаръка, въпреки, че и на мен ми е интересно той какво ми е взел :)
Утре ще се стане по раничко да излезе с тате да направим една партиика за подарък на майка, после за 1 -2 часа да идем на кафе с моя да се видим, а бъдни вечер със семейството ми и роднините се очертава хубава :)
shmatarok
12-23-2011, 22:15
Много ми е тъпо, искам навънка, ама всички ги мързеше да излязат и днес :( Ох, много ми е гадно х.х
BornToRaiseTheHell
12-24-2011, 04:51
Бъдни вечер.. Никвото настроение.
DarkTemplar
12-24-2011, 05:27
Нетърпелив. Айде да идва пустия транспорт и да си ходя дОма.
ivcheto0o
12-24-2011, 06:42
Добре :) Обичам празниците.Днес ще съм си в нас със семейството,ще помагам на мама с готвенето.Жалко,че не вали сняг...
SisiStrange
12-24-2011, 06:51
Добре. :) Ям послендите 2 кроасанчета с кафето и се готвя след мъничко да сядам да уча по Ботаника.
Проклетата сесия съвсем наближи вече... Още след ваканцията имам колоквиум по най-гадния и дъъъълъг предмет. :(
LeprikonA
12-24-2011, 07:00
глася багаж без желание. вече станаха двама хората, с които мога да общувам с по 2 смс-а на ден. депресиращо е някак, още повече като съм свикнала и с двамата да съм всеки ден. пф.
иначе възнамерявам да участвам в прословутото готвене, не за друго, а просто да се занимавам с нещо довечера.
Yligyfrena
12-24-2011, 08:13
Още със ставането почват да ми се въртят номера пак и изперквам? Какво да ми е настроението и сега и за довечера...? НИКВО.
anonymous708973
12-24-2011, 11:10
Страхотно. Беше страшно готина вечер и нощ! Забравих да му напомня каква дата е днес (:д), ама карай...
RainBerry
12-24-2011, 11:55
Чувствам се унижена.. имам чувството, че някой е сграбчил всичките ми надежди и цели, а след това ги е блъснал в земята и ги е разбил... По-скоро се чувствам празна, без отношение към нищо и не мога да реша дали е за добро, или не.
kalito126
12-24-2011, 12:01
Както винаги...СКУКА!! След мако отивам на гости на баба ми за да и помогна да сготви за Бъдни вечер...
shmatarok
12-24-2011, 12:48
Ужас, точно днес ли намери да се случи така >.< Нямам ник'во настроение, пък и какво да имам, като си знам, че пак ще се превивам от болки тези два дни. ;х
Очертават се "страхотни" празници, няма що. Поне си накупих достатъчно за ядене, та току виж съм се разсеяла. 8-)
sladkalady
12-24-2011, 13:50
Днес ми е някакво никакво ...На моменти имам настроение,на моменти нямам.Като цяло се очертава хубава вечер :)
Опитвам да не мисля за него и да съм в добро настроение... Все пак празници, ваканция, ала-бала :D
хаха обратно на всички съм НЕвъодушевена от 24 и 25 .. за сметка на това си чакам с нетърпение януари!! ;]
DarkTemplar
12-24-2011, 14:32
Нормално се чувствам. С колкото повече хора (приятели, познати) контактувам и ми споделят лични неща, все повече се убеждавам, че моите драми са "бели кахъри". Хората често сме големи егоисти мислейки си, че сме "най-" (щастливите/влюбените, нещастните/страдащите, печените/интересните, задръстените/неконтактните). Наивно е..
Щастлив, обичам като си говорим :)
А и утре ще бъде най - страхотния 25 декември до сега, защото ще е прекаран с нея. (h)
LeprikonA
12-24-2011, 15:16
цяла вечер ще съм детегледачка на 5 годишното дребосъче, дано да е в настроение и не ме разиграва много.
ха колко е ... как да кажа смешна.. (да не казвам по-тежка дума)
Хмм как ми се иска да имам такова самочувствие като на хората от които съм обградена всеки ден.Хммм
Весели празници!!!
shmatarok
12-24-2011, 20:38
Пълна скръб. Лошо ми е. х.х
BornToRaiseTheHell
12-25-2011, 04:42
Ужасно. Намерил снощи нашия да ми се изтъпани в скайп и да ми се извинява. Идиот. И без това, от два дена се мъча да не си спомням какви простотии извърши миналата година на Бъдни вечер...
Едит: Не съм бременна, не съм бременна, не съм бременна! (party) ..
sladkalady
12-25-2011, 07:33
Чувствам се много добре!
anonymous708973
12-25-2011, 07:57
Едит: Не съм бременна, не съм бременна, не съм бременна! (party) ..
Честито :Д
Мм, тамън излязох от банята и съм доволна и щастлива. Ще си го видя съвсеееем скоро :)
ivcheto0o
12-25-2011, 08:41
Скучно ми е...
kuklichka_bg
12-25-2011, 08:47
Добре.Ще ходя да пия кафенце и да взема подарък..пак в посредния момент.:D
BornToRaiseTheHell
12-25-2011, 08:55
Честито :Д
Мм, тамън излязох от банята и съм доволна и щастлива. Ще си го видя съвсеееем скоро :)
Благодаря :D
LeprikonA
12-25-2011, 14:11
не искам да съм длъжна да присъствам на никакви гости у нас повече.
BornToRaiseTheHell
12-26-2011, 05:21
Някво ми е криво.. Майка ми един ден се държи кофти,един ден-супер добре. Не знам какво й става .. и с тея обиди и тестове..
Тоя ненормалник пък реши да ми се сърди, защото, видиш ли, съм била излязла от фейсбук, когато той е влязъл.. Детски истории.
Отивам на кино по женски . Ай сиктир. :D
Някокво много щастливо ми е след вчера :) А и предстоят още мнооого такива дни.
Хъгъбъл. Липсва ми само една красива чаша червено вино и ще съм достигнала нирвана. Безгрижно ми е, оставих и малките, и големите си любовни драми и единственият ми проблем в момента е да се самоконтролирам да ям само плодове до Нова година. (което вероятно няма да стане) Искам просто любимите ми хора да са наоколо и мързеливо да философстваме на по чашка пред горящата печкаааа.
ivcheto0o
12-26-2011, 13:42
Добре съм,след малко се приготвям и излизам с приятелки :)
kuklichka_bg
12-26-2011, 14:31
Ще откача. :D
Мислех да се наспя хубаво,а то имен ден,рожден ден,на едно място за работа трябва да ходяя ии..Очертава се дълга вечер.
DragonLady
12-26-2011, 15:48
На кеф съм. До преди малко имах гости, сега си мързелувам из нас и ако се наканя да ида до магазина за пуканки и чипс няма да е зле. Утре най-сетне ще се видя с един близък приятел, а после на гости в моя, че днеска не съм го виждала и направо почвам да издивявам.
LeprikonA
12-26-2011, 15:59
от тъпо, по-тъпо. все повече се убеждавам, че мястото ми не е тук, просто не е тук. искам да се махна и никога да не се върна.
SisiStrange
12-26-2011, 16:24
Малко обезсърчена. Пък и ме боли глава.
Добре, че поне утре ще си го видя. Имам нужда от едно голямо гуш.
Много съм щастлива, оптимистично и празнично настроена, усмихната... Просто нямам какво повече да искам за момента. Всичко е прекрасно! А той още повече...
RainBerry
12-26-2011, 23:34
Понякога ме е страх да си легна, защото си мисля, че на следващия ден няма да е същото.. Мисля си, че нито емоциите, нито чувствата ще останат.. Дано да греша.
BornToRaiseTheHell
12-27-2011, 05:02
Ужасно зле... Ей, тия хора навият ли си на пръста да разбият нечия връзка няма как иначе да бъде. Един досадник ми се лепнал и не разбира, че не му бия шута , просто щото е идиот и не знам кви ще ги извърши и то не спрямо себе си, видиш ли, а той само потвърждава, че е идиот и при тва, че е опасен идиот ии.. уф. С моя кво ли не се опитва да ни раздели.. Накрая, се изнасяме от Земята, отиваме на Луната и ги чакаме да пукнат.
Наздраве!.. И да вземе да си вдигне телефона......
kalpazanka
12-27-2011, 05:58
Страхотно! Не можах да повярвам колко рано се събудих и колко бодра се чувствам. Определено снощните емоции имат пръст в това :D
lisi4ety
12-27-2011, 07:46
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lw9i4t7gV11r78jn8o1_500.png
anonymous708973
12-27-2011, 08:37
Добре. Наспах се едно хубаво, въпреки че ми беше леко бахър, пък и леко самотно без него. Сега само се надявам да си е взел изпита, за да е в добро настроение...
LeprikonA
12-27-2011, 11:20
по-добре от вчера със сигурност. дори ще изляза да се видя с едни индивиди, не съм ги мяркала от 2 месеца вече май :D .
NambyPamby
12-27-2011, 11:28
от тъпо, по-тъпо. все повече се убеждавам, че мястото ми не е тук, просто не е тук. искам да се махна и никога да не се върна.
same shit.
в супер, ама супер неизгодна ситуация се намирам. аха потръгват нещата в правилното русло и идва време да си припомня, че "много хубаво не е на хубаво".
sladkalady
12-27-2011, 12:56
Имам ужасно главоболие ,а няма причина ...Утре си заминавам,нямам търпение да го видя и да си го нагушкам.
В последно време нямам настроение за нищо-нито за учене ,нито за излизане,нито за пазаруване:Д Искам само да си мързелувам,само че сега е най-неподходящия момент за това...;[
SisiStrange
12-27-2011, 14:36
Прекрасно. :)
Yligyfrena
12-27-2011, 16:04
Заглъхнали са ми ушите някак странно. Сядам да пия за пореден ден ( от 22 до сега ) не сам пропускал ден в който да не сам "леко" замаян , и незнам защо го правя ( може би от липса на нещо :) ) .
BornToRaiseTheHell
12-27-2011, 17:44
Ядосана.. Кретениииии, кретении, КРЕТЕНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИ...
Малко съм засрамена от себе си пред себе си. Толкова съм отвикнала мъжете на комуникират с мен, че се филмирам дори когато момче ми пише... Лееееейм!
PullMeCloser
12-27-2011, 18:58
same shit.
в супер, ама супер неизгодна ситуация се намирам. аха потръгват нещата в правилното русло и идва време да си припомня, че "много хубаво не е на хубаво".
И аз съм така в момента, обаче... :)
Иначе съм окей. Деня ми беше супер як, малко само ми се развали настроението. Искам да пия чайче и да прекарам една спокойна вечер сама или с някоя приятелка и да си дрънкаме цяла вечер на тихичко и топличко. Изпитвам някаква нужда от...спокойствие и абсолютна тишина.
SisiStrange
12-27-2011, 19:05
Искам пак. :П
DragonLady
12-27-2011, 19:59
Прекрасно :)
Видях се с един приятел, после бях на гости в моя, наваксахме си едно хубаво, ударихме му един хубав и дълъъъъг спорт ( така де секс ), който завърши с ядене на принцеси, шоколад и много кола и бира :) Абе перфе си беше отвсякъде деня ми, няма от какво да се оплача, ако изключим факта, че гастрита ми се обади в най-неподходящият момент, понеже някой си помисли, че не е нужно да изпие всичките 3 блистера лекарства и ще мине по тънката лайсна само с един, да ама не ... Ся ща не ща ще си доизпия останалите 2 ....
Защо трябва да ги сънувам такива нещаааа ?! :@ ......само да ми се скапва настроението ;х
xBadxApple
12-27-2011, 22:35
Яко циклеж на The Subways и драскам новата ми идея за роман.
germanoss
12-27-2011, 23:39
Чувствам повече от ужасно. С приятелката ми се отделихме за няколко дена- решихме да не се чуваме и виждаме 3-4 дена. Вече и е писнало с мен, еднообразно и е, дразня я ,но се надявам това да помогне. И не искам да е с мен насила, искам да е просто щастлива, защото го заслужава Иска ми се да променя някои лоши мои черти, но пък и нали хората са заедно не за да се променят, а допълват. Сега, като все едно я няма, всичко ми е сиво, дори и днес да е още 1вия ден, просто знам, че ще има още. Опитвам се да се развличам ,но не се получава. Е, весели празници на всички! :)
SisiStrange
12-28-2011, 04:44
Искам тарантулата да излезе от кокоса. :Д Само кисне вътре егати. Разбирам, че е зима и и е студено, ама... няма ли да привиква вече? :Д
Искам да се гушнем с моето човече и да си говорим под одеалото, както вчера. :) Но чак утре. XD Сега след малко потеглям на работа, а после ще се видя с една от най-добрите ми приятелки, която не бях виждала от месеци. :)
BornToRaiseTheHell
12-28-2011, 05:37
Ужасно...Той няма да се върне поне до утре, а ако и там се забави-до други ден... ;(
Ще се разсейвам с това, че имам 192837 задачи, които, ако той беше тук, нямаше да успея навреме да свърша..
anonymous708973
12-28-2011, 10:12
Наядена. Мм, вкусноо :д
Мързеливо ми е, ще си пусна музика и ще си оправя стаята, че нашите няма да са никак щастливи от гледката :Д
Yligyfrena
12-28-2011, 11:17
Пияно...........
BornToRaiseTheHell
12-28-2011, 13:48
Разочарована...
NambyPamby
12-28-2011, 15:09
След тура по магазините днес се чувствам супер щастлива и удволетворена. ^^
wallker69
12-28-2011, 15:24
уморен и объркан.
shmatarok
12-28-2011, 16:19
Как ме мързииии.... 8-)
А трябва да се стегна, чакат ме две рисунки. х.х
ivcheto0o
12-28-2011, 16:46
След малко трябва да започвам да се приготвям за излизане.Имах по-различни очаквания,ама щом са решили там да ходим какво да се прави...
Т'ва да учиш за изпит е най-тъпото, човече!
Искам утре да дойде по - бързо :D (h)
an0nimn0
12-28-2011, 17:48
Леко объркана..леко....
объркано ми е, не знам как да постъпя - дали да направя това, което мисля, че е правилно, или да слушам другите и естествено пак да мисля за някой страничен и така да пренебрегвам себе си ...
ThroughStruggle
12-28-2011, 19:22
Чувствам се страхотноооо!
Най-накрая си купих рокля за Нова година и знам точно как да я комбинирам. Малко нови хора очевидно винаги идват добре. Утре пак се очертава натоварен ден...и нощ. Юхууу, вярата ми в хората и света започва да се възвръща.
germanoss
12-28-2011, 23:46
Липсва мииии, искам да я прегърна.
ivcheto0o
12-29-2011, 00:34
Зле...да очаквах да ми тъпо тази вечер,но то ми беше по-неприятно от колкото очаквах.По-добре да си бях останала в нас и да не си давам парите за глупости.Не мога да повярвам какви 'мъже' има...
shmatarok
12-29-2011, 02:41
Тъпите лапета във фейсбук, пишещи "Insomnia/Има ли будни????" в 1:00 ряпа да ядат. 8-) Не ми се спи, не се чувствам изморена и вместо да свърша нещо полезно цяла вечер гледах филми. 8-) Утре ме чака излизане и пазар, преди това някои други неща трябва да свърша вкъщи, просто не се виждам.
SisiStrange
12-29-2011, 04:35
Днес ще си го видя!! :):)
BornToRaiseTheHell
12-29-2011, 05:08
Дано да си дойде днес.. Не ми се е обадил.. Това значи, че още не са тръгнали.. Пак няма да сколасаме да се видим.
LeprikonA
12-29-2011, 08:42
болно, мрънкащо и самотно. искам си Него. >.<
BumpyRide
12-29-2011, 10:52
Зле...Чувствам се зле...Чувствам се НЕДОВОЛНА! Скучно ми е...Не знам как да си помогна за Бога!!!!!
anonymous708973
12-29-2011, 10:59
Надявам се да се видим възможно най-скоро днес и да е в добро настроение... или поне аз да успея да му го оправя.
Амии добре съм.На село в къщи на топло пред лаптопа.
Малко съм болна и погледа ми е замрежен,ама ще се оправя.
Не ми е звъннала още :о коеттоо няма оправдание,обаче и аз няма да й звънна пък!
лицемерна работа Еййй ! ;х
Дано Новата година да е изпълнена само с хубави моменти .
NambyPamby
12-29-2011, 14:28
Асоциална, хахахах. Преди около час си отмених уговорката за довечера и май ми се разсърдиха, ама... все тая. Не съм подходяща компания, те за мен - също. Лицемерни, повърхностни, всеки гледа само как да си спаси собствения задник. Обещания се сипят на едро, никой нищо не изпълнява, на всичкото отгоре са толкова малоумни, че 2 изречения на кръст не могат да вържат и да обяснят за кво се борят и какъв им е проблемът - вместо това се скриват за неопределено време и се появяват отново, когато могат да търсят някаква изгода.
Нормални хора искам около себе си, обаче съм му изтървала края в последно време и толкова добродушна, чак наивна, съм станала, че давам втори, трети, n-ти шанс на хора, които отдавна са доказали, че не заслужават нищо повече от безразличие. Адски се дразнех на хора, които позволяват другите да им се качват на главата, а с времето самата аз станах такава. В момента даже не мога да преценя какво(/дали) губя нещо с това самоизолиране, обаче пък в никакъв случай не се чувствам зле. Гледам филми, чета книги, слушам музика, оправям си маникюра хахаха, ходя по магазините, въобще правя всичко онова, което ми харесва и ме прави щастлива, вместо да се съобразявам все с някого и с измисления му график, и да му търпя лошото настроение. Хич не ги долюбвам тия изтърканите клишета, ама вЕрно "По-добре сама, отколкото зле придружена".
BornToRaiseTheHell
12-29-2011, 15:16
Зле. Вече ми писна. Чакам го 2 дена да благоволи да даде зор на някого и да вземе да се прибере, белким ме излъже, че ме "обича". Писна ми все аз да съм тази, която си рискува задника, все да съм тази, която се отделя от приятели и семейство заради едни и същи пикльовци, а те да не си мърдат пръста.. И като им го кажеш, се сърдят.
Щастливо ми е и нямам търпение вече да дойде събота :)
Cybershot
12-29-2011, 17:54
Sad, lonely...
niki1996
12-29-2011, 17:58
Имам чувството че самотата ме е обладала напълно трябва да си намеря какво да правя...........
sunflower132
12-29-2011, 18:22
Леко тъпо...
wallker69
12-29-2011, 18:27
Не мога да се оплача... всичко ще си дойде на мястото
:Д :Д :Д
LeprikonA
12-29-2011, 19:08
скапана болест. иначе като настроение не е крайно зле, малко ми е скучно, ама нормално, вече цяла седмица е такова. глупаво едно. поне свърших нещичко - порешавах задачи. добре се чувствам като го правя, някак полезна, а и минава времето по бързо когато си блъскаш главата с нещо. дето викаше една приятелка "все с нещо трябва да си ангажираш сивото в главата" .
Щастливо ми е и нямам търпение вече да дойде събота :)
Събота, събота.. хм.. Нова Година.
Макар и обикновен ден - ще се вилнее.
OnlyGirl
12-29-2011, 19:51
Спинка ми се :<
DragonLady
12-29-2011, 19:57
На седмото небе от щастие :) Той е невероятен!!! Видя ме в най-лошото ми здравословно състояние ( насмете ме гастрита, падна ми кръвното страшно много и ми се гадеше в един и същ момент ) и вместо да се отврати от мен, ме взе на ръце и ме занесе до леглото си, а после ме зави с юргана си, понеже треперех от ниското кръвно ( аз попринцип съм с ниско кръвно, а падне ли, става много зле работата ). Лежах близо 1 час, а през цялото време той седеше до мен и ме галеше и гушкаше. Е няма друг такъв мъж!!! Аз бях като парцал, а той беше толкова мил ...
Най-много мразя, когато аз съм в добро настроение, някой друг в близост до мен да е провесил нос до пода. Мразя. Мразя. Мразя.
И сега всичко, което искам е утрешния ден да е усмихнат. За жалост заобикалящата ме среда винаги е недоволна, ядосана, изморена и няма желание за нищо.
И естествено аз съм виновна за всичко, защото не ми пука и съм щастлива.
Да, голяма вина е да си щастлива тук.
Но аз съм! На пук на всички депресирани.
RainBerry
12-29-2011, 23:15
Изцепка слез изцепка, просто.. :D:D Отначало ми беше тъпо, но то всичко си е наяве.. :D Нещо прекалено много ми се спи, за да ми пука. :D
shmatarok
12-29-2011, 23:49
Самотно ми е. :( И нямам никаква муза. Ужас..
Добро утро.
Будни има ли?
Кафе!
BumpyRide
12-30-2011, 06:03
Доста по - добре от вчера и слава Богу!
anonymous708973
12-30-2011, 06:45
Денят започва стабилно. Днес ще го видя доста рано и ще имаме време да си наваксаме за вчера, когато ни секнаха музата. Буквално.
Йес бе.
SisiStrange
12-30-2011, 06:57
::):):) Чудничко!
Утре ще е най-хубавата Нова Година! Нямам търпение! :):)
anonymous708973
12-30-2011, 08:00
Офф, ако бях мъж, щях да имам перманентна ерекция. Оф, оф, оф.
bloodfrozen
12-30-2011, 09:18
Никой не прояви благоразумието да ме остави да се наспя, затова цял ден ще ми търпят кривото настроение.
DarkTemplar
12-30-2011, 09:24
Днес членувам в клуб "Едно такова никакво". Хал-хабер си нямам къде (и с кого) ще се посреща Нова година, тоя път организацията никва я няма и всеки е забегнал някъде. Не че ми пука особено. Whateva. 8)
Yligyfrena
12-30-2011, 10:14
Наще ми развалят останалото малко щастие по празниците , но не ми пука има алкохол за това нещо.. :) Като си взема партакешите за 2-3 дена да са майна и пак ша има да ми реват ама скоро сичко ще свърши.
shmatarok
12-30-2011, 11:23
За съжаление се очертава доста ... оскъдна Нова година, т'ва женско парти без момчета хич не ми се нрави, да не го избием на прекалено много женска злоба по някое време. 8-) Като цяло съм добре, тъкмо ставам, кафенцето е до мен и е екстра, трябва да изчистя всичко преди нашите да се приберат, трябва и да изляза след час, но изобщо не ми се мърда никъде. 8-)
kalito126
12-30-2011, 11:30
Чудя се къде ще празнувам Нова година.Майка ми ме навива да отида на ски за 4 дни,а на мен въобще не ми се ходи.Изобщо не ми се мърда никъде. 8-)
DarkTemplar
12-30-2011, 11:35
shmatarok, тва пък на Нова година чисто женска компания да си намери мъжко присъствие е най-лесното нещо на света. Само пуснете оферта на рандом момче/та.
shmatarok
12-30-2011, 11:38
^ ах, то не е до това, че не можем да си намерим момчета. Напротив, желаещи има определено. 8-) Но теренът не го позволява. :D
DarkTemplar
12-30-2011, 11:40
Що, да не празнувате в някой метох (женски манастир)? :D :D
shmatarok
12-30-2011, 11:51
^ не, техните са на другия етаж и са много строги. Значи всъщност може да се каже и "да". :D
Свърши ми кафето, трябва да си правя (следобедна) закуска, ама нещо ме домързява. х.х
xBadxApple
12-30-2011, 12:18
Болен съм, деба, и май ще изкарам Нова година на креват О_о
LeprikonA
12-30-2011, 13:19
мноооого, много по-добре ^^^^^^^^. днешният ден(за сега) е цял напредък на фона на предишната седмица .
Тъпо ми е... Чудя се кога най-накрая ще разбере какво иска?!
Дано утрешният ден да е доооста по-хубав... :)
Лекоо тъпо-- защо ли ? хаххаха аз съм сбъркано същество-ллелел ммного сбъркано . :х
Нова година-Нов късмет. ахххххххх ДАНО !
Весело ми е :D
Обичам вечерните разговори по скайп с нея (h)
DragonLady
12-30-2011, 21:11
Прекрасно!!! Направих му замислената изненада и той я хареса много, дори каза, че никоя друга не е правила подобно нещо за него :) Секса беше разкошен ... 2 часа секс ( е с 2 почивки ), който беше най-хубавият в живота ми!!! Честно, не съм се и надявала, че след момчето с което бях близо 2 години, ще има някой с който ще е по добър секса, но ето, че се намери този някой, което ме радва много :)
До момента в който не се прибрах в нас: Нема вода .... майка ми му буча, че съм се прибрала късно .... а беше 22.00 ... Е*и му майката ... Уж в 12 щели да я пуснат ама ... Деба и идиотите да изпука целият ВИК дано!!! Отивам да видя има ли вода че искам да си взема душ!!!
деба още няма :@ нали уж мина 12 ве пе*ерасиииииииии!!!!!!!! Да изпукат до крак дано :@ :@ :@
Супер се чувствам.
Последния ден на годината винаги ми е странен, но е хубаво.
Чувствам се леко парализирана, но и това е в следствие на хубави емоции.
:D
Ммм страхотно.
Събудих се с някакво такова доста силно весело чувство и знам кой е виновника.
Отивам да се изкъпя и следобяда ще я взема с колата и ще прекараме новата година в нас. Какво по - хубаво от това :)
BornToRaiseTheHell
12-31-2011, 07:16
Страхотно! Той се върна. Вчера- три пъти секс.
Ставам да се оправям и да си замъкна задника най-накрая до банята. След това отивам да го видя. След това Нова Година.. с него . <3
SisiStrange
12-31-2011, 07:23
ЙЕЕЕ!!!! Дойде 31ви!!! :):):) Днес ще е супер хубав ден!!!! :):)
bloodfrozen
12-31-2011, 07:29
Екстра съм, скоро се легализирам. :D
LeprikonA
12-31-2011, 07:48
като за последния ден от годината съм болна. голям късмет, няма що. довечера съм и с нашите, което пък е още по-голям късмет.. ще прeкарам вечерта с телефон в ръка най-вероятно.
30 човека = 589лв. и 64 стотинки сметката в магазина за Нова Година.
Сосип!
Чувствам се грозна и непривлекателна, особено след т'ва всичкото ядене по празниците. Обаче пак готвя за любимите ми бейбита. Довечера просто нямам думи да обясня как ще се накажа. И нека силата бъде с мен!
anonymous708973
12-31-2011, 12:11
2 часа седим и обсъждаме трескаво варианти къде ще ходим довечера, защото идиотът, който осигуряваше терена, е пълен малоумник и жалко подобие на мъж.
Оправихме се, де... обаче следващия път няма да успокоявам моя, за да не му скочи и да го размаже от бой.
DragonLady
12-31-2011, 12:45
Много добре и настроена положително за едно невероятно преживяване :) Радвам се, че успях така да съчетая нещата да не се разпокъсвам между най-добрата ми приятелка, семейството ми и приятелят ми, а стана работата всички да посрещнем новата година заедно :) Нямам търпение :)
След малко започвам и да се приготвям, само да нагрее малко бойлера, че след къпането на мама ... После трябва и да се лакирам ( ах, как мразя да се лакирам и изобщо да съм с лак за нокти... ама това е друга тема ), да изчакам да изсъхне лака, а после да си оправя косата, тоалета грима и тн и тн.
DarkTemplar
12-31-2011, 12:52
Напрегнато.. дано го обърнем тоя шибан мач, и за довечера да се измисли нещо.
SisiStrange
12-31-2011, 12:56
Остава още само час и нещо! http://www.free-emoticons.co.uk/emoticons/Party/party0046.gif
DisappointedDreamer
12-31-2011, 13:01
Напрегнато.. дано го обърнем тоя шибан мач, и за довечера да се измисли нещо.
Кой мач?
-------
nqmam nastroenie neshto ........
shmatarok
12-31-2011, 13:21
Нях нях, успах се, трябва да бягам да търся магазин, че съм много несериозно, да се лакирам, да си оправя косата, да видя дали ще съм с тоалета, за който си мислех до вчера и въобще много напрегнат следобяд и ден ми се очертават. х.х 8-) Нооо поне ще има ядене и пиене :Д
Весело посрещане на 2012 на всички :) :D
brutaLxxbunny
12-31-2011, 14:34
уууу,дано да я изпратя тая шибана година по НАЙ-ЯКИЯ начин <33
DarkTemplar
12-31-2011, 14:39
Кой мач?
-------
Тоя на Манчестър Юнайтед
mOBSCENE
12-31-2011, 15:22
Чувствам се на себе си, най-накрая.Време беше за ново начало..нова година, нов късмет :) да видим!
Cybershot
12-31-2011, 16:12
Без настроение за НГ.
LeprikonA
12-31-2011, 22:31
нова година - имам плюшена овца! ^^ иначе да сте живи и здрави всички, много усмихнати и прочие = ).