View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Страници :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
kalpazanka
10-09-2011, 09:21
Доволна от факта, че именно с мой пост закрих предната темичка и отново с мой пост давам старта на следващата.
Честит ни нов вол :)
Айде и тука ще пиша :lol:
Спи ми се, не ми се учи , гледа ми се филм :D
А е ддоста студено .. :?
някакви идеи за днес? 8-)
... И повече положителни емоции. :)
Времето е отвратително, но пък на мен ми допада адски много. 8-) Поне мога да бъда сигурна, че няма да си губя времето в разходки, а това означава, че шансът да си седна на д-то и да започна да уча се увеличава многократно. 8-)
Като изключим болките в корема се чувствам МЕГА-добре.
Слушам "Не мога аз безкрайно да те обичам тайно, крадена любов е половин живот", пия мляко с какао и се кефя на всичко около мен. ^____^
Priceless
10-09-2011, 09:43
ИСКАМ СИ КОЛАТАААААААААААААААААААА АААААААААААААА
идеално, любимия отбор играе срещи Цървена Звезда
LeprikonA
10-09-2011, 10:47
йеййй, имаме си нова темичкаа :grin:
боли ме главата. разочарована съм от приятелка, отново. вечерта ми ще да е хубава. :smt007
ебаси ограничените хора брааат .. :lol:
Честита ни нова тема.
Чувствам се добре. Нормално.
Не ми харесва това, че утре отново трябва да ставам в 6, но това не е проблем.
Нещата се нареждат някак си прекалено добре, за да завършат така. Очаквам нещо да се обърка.
DragonLady
10-09-2011, 12:22
Честита ни нова тема :)
Малко са ми смесени чувствата в момента.
От една страна съм щастлива, че днес си видях слънчицето, ходихме да пиинем по едно кафенце, а после играхме билярд ( обожавам да играя билярд с него ). Но от друга като знам, че утре няма да го видя :cry: и ми става мъка ... Във вторкина най-вероятно ще го видя, но едва ли ще е за повече 2 -3 часа ... Надеждата ми е четвъртъка да имаме повече време ....
Ох като цяло тая седмица програмата му в университета е голям шит ( дори и събота и неделя има занятия :shock: ), надявам се по другата да не е така.
NambyPamby
10-09-2011, 14:15
Това, че съм намерила някого, който да прилича страшно много на Него, означава, че явно не е чак толкова незаменим, нали?
SisiStrange
10-09-2011, 14:18
Уморена. Лекции, упражнения, работа, спане. Гаден график.
Радвам се, че тази събота и неделя бях с него и се поотпуснах. Не за дълго де. След малко ща не ща трябва да хващам неорганичната химия. ОБичам си го. :)
Sisito941
10-09-2011, 14:28
Честита ни нова тема!
Как да съм??-студено ми е,майка ми ме ядосва тука..
Още не съм почнала а уча,а утре имам контролно по ОТДД..ама след малко почвам..наистина..
Вчера рождения ден ден беше супер.. :grin: Изкарахме си яко..
Брр,студ.. :(
anonymous708973
10-09-2011, 14:38
Странно.
Май в хубавия смисъл.
Чувствам се страхотно,вчера и днес изкарах целите дни с нея :grin: Обожавам ги тия дни,обожавам я и нея :oops:
:smt007
GladYouCame
10-09-2011, 15:59
ИСКАМ ГО ДО МЕН...СЕГА :((((((((((((
Priceless
10-09-2011, 17:17
ААААми не знам. Празно ми е. Искааааааам да се връща, че вече почвам да се дразня. Искам да идва вторник да ходя на лекции да си запълня малко деня, че сега е .. празно. Искааааам да мога да заспя тази вечер.
XTREMEFREERIDE
10-09-2011, 18:16
Не знам какво става ама ми харесва. 8-)
Кофти ми е. Пак не се доверих на правилния човек и съм разочарована...
Трябва да оправям и драмите на един приятел... Изобщо, нямам търпение да изляза от шибания кръговрат с тъпи моменти. 8-)
kuklichka_bg
10-09-2011, 18:34
Умряло ми е определено... :(
LeprikonA
10-09-2011, 18:36
вече съвсем има право да ми се сърди, тоя път се издъних яко и не постъпих правилно. . . баси неловкия момент стана >.<.
иначе с Него мина много добре, повече от добре, утре сутрин пак :smt007
Боли ме главата заради него :booooomb: Голям бой си беше днеска :lol: 8-)
Limitless
10-09-2011, 19:26
Предаден ..
Cvetii95
10-09-2011, 19:31
празна .....самотна...
extreme16
10-09-2011, 19:46
Не чувствам нищо.
Объркан.....не чувствам нищо, незная какво да чувствам. Пуснал съм се по течението...
Тъпо ми е.
Целият уикенд беше доста ползотворен, а пък завърши по най-тъпия начин. Но нищо, време има в излишък, ще се оправят нещата.
Вторник ще ми е ужасен ден. Направо ми иде да избягам!
За сметка на това краят на този месец ще е запомнящ се. Нямам търпение !!!! :smt007
SisiStrange
10-10-2011, 02:51
Като за станала в 5 часа - бивам.
Студено ми е. И не ми се ходи толкова рано, ама шанс.
Искам си го. :smt007
kuklichka_bg
10-10-2011, 05:38
Супер е мрачно,времето и ми е умряло пак едно.Отделно се притеснявам днес за вътрешния.. ииии ми е заспало... 8-) :o
Каква е da fuq тази инвазия на зодии в раздела о_0
Окончателния край на приятелството ни, харесването или каквото там беше $^$^%^%$ му :lol:
sapphire5
10-10-2011, 06:18
ами болна съм как да се чувствам?
Са след 15 мин тръгвам към даскалото за 4 час да си направя контролното по Истрия и после пак се връщам 8-)
LeprikonA
10-10-2011, 06:24
много е хубаво да живееш нависоко! ставам, чудя се защо живея, а през прозореца по хълмовете отсреща се къдри мъгла, която се слива със сивото небе и въпреки че градът е мрачен е адски красиво. ^^^^
Наспах се,обаче много си я мисля.Дано да си е заслужавало ранното ставане и да е свършила работата.А навън е такова гадно време :?
Отделно нещо ме боли гърлото отивам да си взема нещо.
awesomesheepy
10-10-2011, 07:06
Чувствам се удовлетворена от подготовката ми за контролното,дано се справя чудесно..
малко разочарована от него..но..
и времето е <333
Today is Monday..BLAH
Priceless
10-10-2011, 08:26
То ебаси времето вънка ........
Дааа!! И при мен е аадския клинч! И те първа ще обикалям целия център и направо не ми се мисли! Ше стана на шушулка! :lol:
sapphire5
10-10-2011, 09:55
Дааа!! И при мен е аадския клинч! И те първа ще обикалям целия център и направо не ми се мисли! Ше стана на шушулка! :lol:
:o
ДА, адския студ е навън..няма думи...повече няма да ходя никъде днеска, само вътре ще си седя на топличко.
daniela0108
10-10-2011, 09:56
в момента ми е адски депресирано, заради времето навънка :(
sapphire5
10-10-2011, 09:57
в момента ми е адски депресирано, заради времето навънка :(
да, именно. :-o
Много е студено и е едно такова...никво...
kuklichka_bg
10-10-2011, 11:08
:grin: взех го..баси притеснението дето беше за външния чак не ми се мисли... 8-)
сега спокойно мога да започвам да учаа :-D
gabsit000
10-10-2011, 11:55
мързи ме...имам точно 3 плътни шибани седмици да науча по 5 предмета,по които другия месец имам изпити .. а не съм започнала и един .. а се занимавам с всякакви други щуротии ..мисля за едно момче.. щото не трябва да станат нещата нормално..трябва да има игра..да се дърпаме..да се правим на недостъпни и всякакви детски истории .. нямам думи и супер много съм объркана.. и ще си тегля май куршума след ден два .. :booooomb: :booooomb:
bloodfrozen
10-10-2011, 13:35
Окончателно се разболях и целият свят ми е крив. 8-)
anonymous708973
10-10-2011, 13:37
Объркана съм.
И времето ме дразни.
XxInn0cencexX
10-10-2011, 13:38
Супер влюбена и щастлива се чувствамммм .. :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 !!!!!
anonymous708973
10-10-2011, 13:42
С нея ли бе? Точно с нея? Сериозно? След всичкия огън и жупел по неин адрес?!
nepowtorima
10-10-2011, 13:45
Всички са на училище, а аз тук пред лаптопа.
Чувствам се като отстранена от света. И ми е едно лигаво. Няма пред кой и с кой да си излея лигавнята.. /много рядко ми се случва/ Пък и включително ми е едно саднато.. Бахти примесите на чувства!!
Ужас.. и този сън съвсем ме обърка.. аз май се поулях..
ама нали е тема за това как се чувстваме..
чувствам, че искам най-накрая да има някой който да ме прегърне така силно и да спре времето ... /изключвам родителите си.. говоря за момче :lol: /
Имам чувството, че всичките ми близки хора са ме изоставили, а точно сега имам огромна нужда от тях...
Не намирам думи, с които да опиша колко много ми липсва...
*въздишка*
Ами времето отговаря напълно на всичко,което се случва вътре в мене...гадните тегави чувства,адски дъждовно.. Пфф
LeprikonA
10-10-2011, 17:33
глуповато... искам да стане тихо, че да се почувствам у дома си в собствената си къща. чака ме биология, а не ми се занимава. ъх..
xBadxApple
10-10-2011, 17:53
Наспах се, копелееее!
Много свежо. Сега съм гладен и трябва да си напъна гъза да започна проект за работа + разказ. 8-)
Ами ядосвам се на лошото време.. боли ме стомахът ужасяващо много :x Спи ми се, утре отново съм на СИП и се чудя как ще издържа и утре 9 часа в дсл. Общо взето- днес не ми е ден. :?
Днес беше скучен ден...боли ме и гълото.
Обаче 51 минутния разговор по скайп с нея оправи нещата за секунда :grin: :smt007
Чувствам се подтиснат....гадно, объркано. Времето е пълен shit, което още повече ме депресира. Получих 1вата си 2-ка за годината(както и 80% от класа). Доста гадна ситуация общо взето. :o
XTREMEFREERIDE
10-10-2011, 18:40
Олеле как ми олекна! Направо камък ми падна от сърцето и сега е свободно и толкова обичливо, толкова място имам в него, чувството е невероятно и усещам, че ще започва да ми харесва все повече и повече!
:grin:
SisiStrange
10-10-2011, 18:53
Уморена съм малко. :P Или бая. Днес станах в 5, редих се за учебници в библиотеката, после 2 часа зоология, 2 ботаника и 3 часа неорганична химия. И то упражнения. :( Имам нужда да се сгуша в него и да си останем така с часове... Много би ме отпуснало. Но засега се налага да се примиря с горещия душ за сгряване. Много е студено.
bitchwolf
10-10-2011, 20:25
Забравих си чадъра днес и не ми остана нищо друго ,освен да "потанцувам" под дъжда. Спира да ти дреме когато те намокри..почувствах се добре,въпреки че мразя есента. Всички ме гледаха странно ,а аз просто бях мокра..и весела. Още ме държи веселото :grin:
tanch3t093
10-10-2011, 20:56
Не намирам думи, с които да опиша колко много ми липсва...
*въздишка*
+++ ...
DragonLady
10-10-2011, 21:12
Вече се успокоих, че едни идиоти така ме бяха изнервили, че щях да изпотроша всичко в нас ...
Утре най-сетне ще си видя слънчицето :grin:
В четвъртъка нямало да имам лекция от 3 тоест от 1 нататъка до другият понеделник съм free и ще имам повече време за гаджето :grin:
Била съм и по-добре.
Днес всички са някакви заспали и в лошо настроение. Не казвам, че аз не съм, но поне се старая да не ми личи.
Утре вечер ще се чувствам много по-добре! 24 часа.. ах, трябва да ги преживея някак!!!!
NambyPamby
10-10-2011, 21:47
"Един ден се случва... Случва се това, че си изправен на крака някъде и си даваш сметка, че не искаш да бъдеш никого от тези, които са наоколо. Не искаш да бъдеш шибания смотаняк, на когото си разбил главата. Нито баща си, нито брат ти, нито който и да е от шибаното ти семейство. Нито искаш да бъдеш съдията. Дори не искаш да бъдеш себе си. Само искаш да избягаш. Да избягаш с всичка сила от мястото на което си."
LeprikonA
10-11-2011, 06:34
заспало.имам още да уча, имам и СИП и довечера ще съм директно у нас май..
Добре съм,след малко ще се захвана да поуча.Качили са и новия епизод от сериалчето,ще го дръпна и ще го изгледам после :)
И да-липсва ми.Мм ще и драсна един смс :-)
sapphire5
10-11-2011, 09:35
всичко ме боли :razz:
Доволна съм от днешния ден и от хората, с които го прекарах.
Когато гледам положително на всичко, всичко гледа положително на мен. Това е една от малкото ми хубави мисли, които трябва да запомня и да използвам по-често.
Преди малко ми се случи за първи път да задрема на бюрото и то с вдигната глава. Ужасно изморена съм и адски много ми се спи, но легна ли сега, утре ще се повтори същата работа.
Ще почета.
anonymous708973
10-11-2011, 13:27
Сънлива. И мислеща за уикенда.
Priceless
10-11-2011, 14:56
Това момченце ми грабна окото, определено. 8-)
BornToRaiseTheHell
10-11-2011, 15:22
Въх.., сериозно объркана.
Много объркана. Е*аси мазалото..
Чувствам се като чукундуризатор, в общи линии. :)
Щастлив.
Обичам като вечерта си говорим и ми разказва как е минал деня и.Искам я :grin: :smt007
LeprikonA
10-11-2011, 17:06
някъде четох, че вторниците са най-мизерните дни - е днес се потвърди.
NambyPamby
10-11-2011, 17:07
Екстра. Нещата взеха да се развиват в правилната посока и... мда. Изненадвам се(приятно, разбира се) от себе си и от великодушието на околните.
VampireLover3
10-11-2011, 17:08
изморена.. :smt010
anonymous708973
10-11-2011, 17:09
Излиза ми се.
Искам на високи токчета и на бар.
GladYouCame
10-11-2011, 17:27
Повече от ужасно.
Ужаснооо. Всичко в училище се прецака, всичко вкъщи с прпрецака и вече почвам да се чудя на някой пука ли му за мен!! :x
SisiStrange
10-11-2011, 18:18
Страхотно. :) Научих се да режа на криокат. :grin: И си говоря с него... :):) Ох, искам секс. Кога ще дойде събота?
kuklichka_bg
10-11-2011, 18:24
Доволна и притесненааааа 8-)
Ох, искам секс. Кога ще дойде събота?
:smt008
По темата: Щастлив и ядосан.
Щастлив заради нея.
Ядосан щото ни вкараха гол последната минута преди края на първото полувраме :?
Предадена, уязвима и излъгана..но аз съм си виновна..Защо ми трябваше да вярвам на очевидно неискрени думи?.. Сигурно, защото това съм искала да чуя.
DragonLady
10-11-2011, 19:12
И при мене е хем щастлива хем ядосана.
Щастлива защото до преди 1 час бях с любимият, ядосана понеже утре, заради кретена по философия дето имал работа в понеделника, сега ще си караме семинарното упражнение утре преди лекциите .... Тоест от 9 до 5 съм в университета, а дори няма как и да кръшна ... В началото упражнение и в края упражнение, а лекциите по средата, поне те да бяха в края, да знам, че мога да се чупя, ама не ... Тоталният шит ще ми е утре .... накрая ще си взема лап топа с мене аман ....
Е поне в четвъртъка свършвам по рано и ще имам повечко време за моето слънчице :-)
SisiStrange
10-11-2011, 19:14
^ Ти си си добре. :P Аз утре съм от 10 до 19 часа в университета. Имам 6-часово упражнение. 8-)
DragonLady
10-11-2011, 19:16
^ Ти си си добре. :P Аз утре съм от 10 до 19 часа в университета. Имам 6-часово упражнение. 8-)
Е да, така е, но просто съм свикнала или от 11 до 5 ( само 1 ден до 6 ) или от 9 до 3, затова сега ми се види нанагорно :D
elysunny
10-11-2011, 19:16
премръзнах, но си заслужаваше :smt008
musicinmyveins
10-11-2011, 19:25
Прецакан от сичките "приятели" ... :?
Като погледна към леглото и това пухкаво юрганче и ме връхлитат толкова спомени. :smt007
Бих си стояла цял ден в леглото, слушайки музика.. обаче това училище ми проваля всичките планове и желания.
Пък после защо сутрин съм нервна. 8-)
Оф обичам ги тия дъълги разговори по скайп...действат ми много добре в дните,когато и е натоварено и не можем да се видим :grin:
Шит паднахме от Уелс,защо ли го очаквах :o
Тъпо... и разочаровано... :o
Чувствам се гадно. Не съм я виждал от петък и ми е много търсене... :(
xBadxApple
10-11-2011, 21:09
Баааааааахти клинча беее :shock:
SisiStrange
10-12-2011, 04:48
Спи ми се. А ме чака дъъъъъълъг ден.
LeprikonA
10-12-2011, 07:09
за добро утро кафенце и баня. времето пак ме плаши с кучия си студ, дори не вали вече >.< поне да валеше!
хапвам си препечени филийки , докато си лежа с лап-топа на дивана!...с други думи - добре , ама пак е ужасно студено !.. :?
gabsit000
10-12-2011, 09:31
нормално...написах си докладите които ми бяха нужни за университета..сега продължавам да пиша лекциите ..макар че малко ме помръзва и се разсейвам с други неща,но все пак върша нещо :D :D :D ...чакам и той да звънне ..вчера ме покани на кафенце ..трета среща дано да има някво развитие вече чеееее .. :-x накрая аз ще му скоча :lol: :lol: :lol:
..трета среща дано да има някво развитие вече чеееее .. :-x накрая аз ще му скоча :lol: :lol: :lol:
Споко,обикновено от третата среща почват нещата 8-)
По темата:
Бивам.Свърших половината от заплануваните неща за днес,сега съм си пуснал музика и релаксирам.По-късно ще взема да почета малко :)
Нямам търпение вечерта да я чуя.Заради тая настинка не можах да отида до университета да си я видя вчера.Искам да дойде петък :oops:
gabsit000
10-12-2011, 09:50
..трета среща дано да има някво развитие вече чеееее .. :-x накрая аз ще му скоча :lol: :lol: :lol:
Споко,обикновено от третата среща почват нещата 8-)
оф дано,защото супер много се изнервям като се бавят нещата..най се притеснявам,ако и днес нищо не стане .. :(
BiYourself
10-12-2011, 10:36
Приятелят ми е в Щатите и ми липсва адски много. Времето е ужасно и се депресирам още повече! :cry: :cry:
LeprikonA
10-12-2011, 10:41
а аз съм идиот, ама огромен >.< вървим си ние двамцата към даскало, минаваме покрай болницата и раницата ми се размести и както си държа чадъра в ръката замахнах да я оправя и като го цапардосах по лицето....
и той ми се посмя, че първо го заразих сега се опитвам да му пренаправя физиономията :lol: :lol:
anonymous708973
10-12-2011, 11:04
Замислена.
И раздразнена. Сега ли трябваше да ми шурне кръв от носа - сега трябва да чакам да спре, че да вляза да се изкъпя.
sladur4etyYy
10-12-2011, 11:17
:grin: :grin:
DragonLady
10-12-2011, 15:08
Учудващо добре и щастлива, след необичайно и извънредно дългият ми престой днес в университета.
------- 18.20
:grin: Преди малко ми се обади и ми каза, че пак са се изнизали по рано от университета и ще мога да си го видя още днес :grin: а не да чакам чак до утре
awesomesheepy
10-12-2011, 16:05
Толкова ме е яд на себе си за него..толкова.. :booooomb:
Priceless
10-12-2011, 16:21
оф, толкова е яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяк
оф, толкова е яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяк
+ ;д
кой би се досетил,че това,което си помисля,ще се случи след няколко часа.(а беше почти невъзможно. )
и не за първи път ми се случва..
Изумявам се от себе си
SisiStrange
10-12-2011, 17:42
Уморена... 3 часа лекции и после 6 часа упражнение... Егати и деня. И утре пак имам супер много работа. Не знам вече кога да си почивам. То няма кога. Искам вече да дойде петък да си го гушна, че вече 4 дена не съм го виждала... с утре 4 де. :(
NambyPamby
10-12-2011, 19:01
Борих се със зъби и нокти, за да постигна това, което искам, и сега, когато вече го държа в ръцете си(образно казано), ми е... безразлично. Очаквах да се почувствам удволетворена и щастлива, горда дори със себе си и с възможностите си след преодоляването на всевъзможни перипетии, обаче шанс. Успехите в един аспект от живота ти не могат да компенсират липсата на такива в друг, поне не и за постоянно.
xBadxApple
10-12-2011, 19:15
Бичим метълкор. :>
LeprikonA
10-12-2011, 19:32
Бичим метълкор. :>
ще взема да последвам примера.
xBadxApple
10-12-2011, 19:43
^ http://www.youtube.com/watch?v=AVuc9AYhMgM
Днес цял ден ми е умряло.
Снощи легнах сравнително и рано и сутринта едвам успях да изпълзя от леглото в 6 часа.
Цял ден ми беше като мъгла в училище, а пък и точно днес ми бяха и всички СИП-ове, та трябваше да стоя почти до 4 часа в даскалото, при положение, че съм първа смяна.
Сега с мъка си прегледах програмата, утре имам най-отвратителния предмет, но е чак в края на деня, за това ще използвам другите часове за да уча по него. Сега въобще не ми се занимава. Ще си лягам.
Днес не успяхме да се видим с него, а по телефона говорихме няма и 2 минути. Това никак не ми харесва, но май ще трябва да свиквам вече.
Няма значение, утре ще си наваксаме пропуснатото от днес.
LeprikonA
10-12-2011, 19:54
^ http://www.youtube.com/watch?v=AVuc9AYhMgM
а днес станах с Endzeit 8-)
marmalad400
10-12-2011, 21:41
Nicht so gut..
gabsit000
10-13-2011, 05:59
някакво никакво...станах супер рано..да ме пита човек защо.. :-x :D още седя по пижама и се чудя какво да правя...чакам водата да се стопли да се изкъпя.. днес към един ще дойде да ме вземе да ходим най-после на кафе,но за какво с приятели му :x :x :x ..както и да е ..все ще го видя ... :-o
LeprikonA
10-13-2011, 06:41
най-накрая една сутрин да се събудя и слънце да огрява стаята ми. носи положително настроение.
mrazqkindergarten
10-13-2011, 07:00
Болна, разочарована, сънена... Зле е положението.
Priceless
10-13-2011, 07:38
Значии пак го сънувах. ОФ. Много е як.
kuklichka_bg
10-13-2011, 08:13
В нас ми е студено,а за навън да не говоря.Изобщо не ми се излиза сега и като знам какви скандали ще стават пак за тая втора бална... :o
Чувствам се щастлива и влюбена и адски много привързана, което малко ме притеснявам, ноооо се чувствам късметлийка :)
deadfish
10-13-2011, 11:04
Студено ми е, самотно ми е, тъжно ми е и съм разочарована от него...
iiordanova
10-13-2011, 11:20
Йес! Йес! :grin:
Мноооого съм доволна от себе си. :grin:
Спи ми се, а трябва да уча.. Тъкмо почна училище, а аз съм отегчена и изморена,така,сякаш е края на годината...
Малко ми е мъчно за него, защото довечера няма да прекараме повече от половин час заедно, много го обичам..
:-) :)
XTREMEFREERIDE
10-13-2011, 13:18
Ще видим как ще съм на 5 кафета, един Ред Бул и половин литър кола. Сигурно ще подскачам като пинг понг след известни минути време. 8-) Чувствам се прекрасно, той ще идва при мен и нямам търпение да го нагушкам едно такова хубаво и силно<3!
ForzaFelipe
10-13-2011, 13:26
Имам работа,а само като си помисля и ми се затварят очите :D ужас...как може да ми се спи чак толкова много бе 8-)
XTREMEFREERIDE
10-13-2011, 13:34
Имам работа,а само като си помисля и ми се затварят очите :D ужас...как може да ми се спи чак толкова много бе 8-)
5 кафета, половин литър кола и кенче ред бул
после ти се подскача до късно :Д
ivcheto0o
10-13-2011, 13:53
Мнооого добре :grin: Чувствам се много красива днес (то това май е за първи път :D ),но как инъче като днес толкова хубави момчета ме "сваляха":D ,а ТОЙ какво чака още,не ме вълнуват другите,а той...
Vilencety
10-13-2011, 13:56
много ми е скучно :( няма какво да се прави в тоя шибан град... :(
sladkalady
10-13-2011, 13:56
Днес като цяло денят ми не бе натоварен-имах само упражнение по биология ,след което се прибрах.Сега трябва да порешавам задачки по Висша математика,че тея интеграли как ще ги оправям...
SisiStrange
10-13-2011, 14:38
Днес като цяло денят ми не бе натоварен-имах само упражнение по биология ,след което се прибрах.Сега трябва да порешавам задачки по Висша математика,че тея интеграли как ще ги оправям...
Какво учиш? :) Питам заради частта с биологията, защото съм в БФ и ми стана интересно. :)
По темата: Уморена съм, но като че ли съм малко по-добре от вчера. Цитологията ми хареса, въпреки че точно нещата днес повечето си ги знаех от преди. Математиката ме забатачи напълно. После обикалях в дъжда... Но поне днес се прибрах малко по-рано и хем ще мога да си го чуя, хем после ще мога да си науча за другата седмица. :)
awesomesheepy
10-13-2011, 16:20
Полудявам по него и място не мога да си намеря.. :smt007
Не бях на даскало....супер съм фреш,лухууууу!!! :grin:
NambyPamby
10-13-2011, 18:01
Тоя продължава да разпитва за мен. :D Ама защо така бе, моето момче, защо не ме разпитваше мен, докато бях там и умирах скука, докато оправям гадните стилажи и чакам да ми изтече работното време, м? Като съм била толкова красива, защо не дойде и не ми го каза, ми разпитваш де що мои познати видиш, ще кажеш, че съм някаква непревземаема крепост? Както и да е де, той трябва да си блъска главата, не аз. 8-)
Супер готино ми мина денят, не знам колко пъти залягах чак от смях и колко сълзи пуснах, знам само, че в момента имам мускулна треска на корема. Сиреч, коремни преси не е нужно да правя, физическата дейност за днес е изпълнена. :д След малко мисля да си взема един душ да се натопля и после сядам да ги мъча ония гадните коефициенти по химия.
ForzaFelipe
10-13-2011, 22:22
Продължава да ми се спи...ама поне вече си лягам :D дано по скоро да си намеря кола че ми писна само пеша и по таксита напред назад...ако сделката е минала би трябвало поне за зимата да карам едно БМВ,ама ако не е станал бартера...ще си карам само маратонките :?
bebchoOoOoOo
10-13-2011, 23:05
До сега се гушкахме и гледахме филм, и накрая аз се разплаках, защото в неделя си заминавам за няколко седмици в моя град, понеже не съм си ходила там от май. Тъжно ми е. Ще ми липсва много. И колкото повече наближава неделя, толкова повече се сдухвам :(
gabsit000
10-14-2011, 06:03
мдааа спи ми се.. ОТНОВО станах рано :-x мм ще седя още час и нещо до 10 и 30 по пижамка,ще скучая ..после трябва да ида да взема сестра ми от даскалоооооооо,а как ме мързииииииииии :x :Dпоне навън има слънчице не е мрачно ..но стига съм се оплаквала...довечера ще съм на купон у ТЯХ какво повече да искам :oops: :oops: :oops:
Страхотно.
Сутринта започна добре,а следобяда ще си я видя.Очертава се прекрасен ден.А и след снощи,толкова искам да я нагушкам :smt007
sladkalady
10-14-2011, 07:11
Какво учиш? :) Питам заради частта с биологията, защото съм в БФ и ми стана интересно. :)
По темата: Уморена съм, но като че ли съм малко по-добре от вчера. Цитологията ми хареса, въпреки че точно нещата днес повечето си ги знаех от преди. Математиката ме забатачи напълно. После обикалях в дъжда... Но поне днес се прибрах малко по-рано и хем ще мога да си го чуя, хем после ще мога да си науча за другата седмица. :)
Фармация :)
XTREMEFREERIDE
10-14-2011, 10:41
http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY :grin:
kuklichka_bg
10-14-2011, 12:25
много много щастливааааааааа многооо :grin: :---)
ivcheto0o
10-14-2011, 14:25
Много съм добре.И малко се гордея със себе си,имам желание за учене,започвам сериозно да се замислям за бъдещето си :)
gummybear
10-14-2011, 14:51
бивам
Блаа,боли ме главата..иначе съм супер :)
ledenakrasota
10-14-2011, 14:57
Като пребита. :D
Гърлото ме наболява нещо. Пълна трагедия. Сега е най-най-най-най-най-най-най.. НАЙ-неподходящото време да се разболявам.
Добре, че сега имам два дни за почивка. Ще си седя в нас и ще се наливам яко с чай. :?
ForzaFelipe
10-14-2011, 16:31
От де пък ги набарах тея бисквити :lol: :lol: ама пък откога не съм ял такива,от най-обикновените,дано само на майка ми да не и трябват за готвене че те почти свършиха :D
Все още мърдам, значи добре.
extreme16
10-14-2011, 18:32
Ужасно, днес разбрах, че дори и най-добрата ти приятелка не би те защитила в тежка ситуация. Тези 3 дни напълно ме съсипаха и нямаше кой да ми помогне, е майка им на всички!!!
SpIdeR628
10-14-2011, 19:00
еми и аз съм така... супер смотано ми е :o :o :(
Апатично и инертно. Една част от мен иска промяна, а другата е завзета от скептицизъм. Не мога да преценя дали изобщо нещо все още си струва усилията.
SpIdeR628
10-14-2011, 19:27
Апатично и инертно. Една част от мен иска промяна, а другата е завзета от скептицизъм. Не мога да преценя дали изобщо нещо все още си струва усилията. мда...точно..
anonymous708973
10-14-2011, 20:44
Отвратително. Искам някой да ме изнерви, за да си го изкарам на него. Искам да плача докато посинея и да хвърлям тежки неща по главата си.
Преустановявам участието си в този форум за неопределен период от време.
neeDaBosS
10-14-2011, 20:58
Отвратително. Искам някой да ме изнерви, за да си го изкарам на него.
Да.Адски ми е изнервено,но все още не ми е кипнало.Искам някой да ме подразни просто и да избухна.Искам.
Хм, много жалко че стигате на моята. : |
Иначе аз съм на път да спра да се вживявам по глупости... май.
Ако не е така, има си валериан, има си всичко.
PullMeCloser
10-14-2011, 22:00
Чувствам се...смесено. Първо съм супер щастлива, защото една моя много добра приятелка си идва за 10 дни в БГ и най-сетне ще я видя, не съм я виждала от една година и сууупер много ми липсва!!
Второ, пие ми се Nestea. Пристрастена съм към манго и ананас, н емога да спра да го пия, преди половин час изгълтах 1 литър и в момента ми се повръща.
Трето, съм ядосана и ми е криво и ми иде да фрасна някой.
sexy_for_you
10-14-2011, 22:31
Broken ...
ForzaFelipe
10-14-2011, 22:35
Време е за спане май,че аз трябва да ставам рано 8-)
DragonLady
10-14-2011, 23:10
Много добре се чувствам :)
Втора поред вечер цъкам Minecraft server с гаджето ми и приятелите му и става страхотен team work:)
Утре ще ходим с гаджето на ресторант и кафе после :) А в неделя ще го запознавам с мама :)
Говорих с мама дали ще ме пусне другата събота и неделя на вилата на приятелят ми и тя кажа да, дори без да разпитва много :grin: Два дни сами и далеч от града! Медно!!!
SisiStrange
10-15-2011, 05:09
Йес! Събота! Най-хубавият ден. :)
Ще съм с него, ще го гушкам, ще го целувам, секс... :):) Иии ще учим висша математика. :D
Priceless
10-15-2011, 05:59
Нямам какво да облека 8-)
sladkalady
10-15-2011, 06:21
Много ми е мързеливо,пък имам толкова задължения....
bebchoOoOoOo
10-15-2011, 06:51
Офф спи ми се... :x В 11 съм на кола маска, а навън е такъв стууд, не ми се излиза...Утре си тръгвам. Ще ми липсва.
kindergarden
10-15-2011, 09:24
супер.... екстра ми е... 8)
gabsit000
10-15-2011, 09:26
по-щастлива не съм и билаааааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: вчера бях на купонче у тях и след това прекарах нощта у тях..гушкахме се,цункахме се ..каза,че иска да е с мен какво повече ми трябва :oops: а сега трябва да седна до дочета ония скапани 4 книги по философска антропология,че време си стана да ги връщам :x :x
slynchicety98
10-15-2011, 11:20
Ужасно ! ... :-x
Бахти какви неблагодарници има.. :? но нека няма да успеят да ми развалят страхотното настроение,което имам днес :P
kuklichka_bg
10-15-2011, 12:14
Перфектно.Туко що се прибрах от работа,пия си огромното кафе и ще се глася за другата работа.Бях забравила какви улигофрени са тия. 8-)
Нямам какво да облека 8-)
Мндаааа. А довечера ще излизам със сйекси пичовете. Като цяло ми е мрачничко още, държи ме от снощи, но шопингът днес ме поободри.
elysunny
10-15-2011, 14:03
много ме дразни.
случва се.
iiordanova
10-15-2011, 14:35
Болна.. :x
Ама мини шопинга ми дойде супер. 8-)
Другата седмица май се очертава хубава.
gummybear
10-15-2011, 14:42
зле
Щастлив,спокоен,влюбен!
Днес пак цял ден бяхме заедно,просто не мога да и устоя като извади усмивката,толкова е сладка :smt007
ПП.Гаджето ми има гоооолям характер™ :D
Болна съм, честито и на мен и на всички, които ще се сблъскат с настроенията ми в следващите няколко дни.
Всъщност така както е тръгнало, няма да са само няколко дни. Давам си най-малко 2-3 седмици.
Днес съм в лошо настроение от сутринта.:( Безразлично ми е всичко.И искам да гледам някой готин филм като за събота вечер,ама не мога да си намеря. :| Ако някой може да предложи някоя готина и разтоварваща комедия, ще съм благодарна. :D
Ами...искам да си купя нови дрешкииии !! дано утре да има навити ;р
NambyPamby
10-15-2011, 17:04
яката работа, още ме бива. 8)
танца на радостта обаче другата седмица ще го играя, че за оставащото време от почивните дни трябва да свърша една камара работа, и да съм съсредоточена, и организирана, и въобще - е'ало си е майката. ама ше се стегна, тоя път наистина, и ще си свърша всичко, както си требе, а няма да се отмятам или да търся заобиколни пътища.
SisiStrange
10-15-2011, 17:05
Щастливичка, влюбена, задоволена.... :smt007 Толкова много си го обичам!!!
mynichka
10-15-2011, 17:09
Защо хората не оценяват това, което правиш за тях...
bebchoOoOoOo
10-15-2011, 17:27
Тъжна :cry: Как ще издържа 3 седмици без да виждам сладкото му личице :( Обичам го тооолкова много! :smt007
LeprikonA
10-15-2011, 17:31
никак
bloodfrozen
10-15-2011, 17:36
Ох, толкова да ме мързи. 8-)
Цял ден се излежавам и бездействам, но въпреки това имам непреодолимото чувство, че все не съм си починала качествено.
SheDevil
10-15-2011, 17:37
камък ми падна от плещите.... някак си по-спокойна....и май на ново хлътнала :-)
Phonique
10-15-2011, 18:15
Как ми се искаше водата във ваната да не изстива,апартаментът да си е празен,телефона изключен и шоколадът да не свързваше....ама.... върнах се в реалноста..... :?
SuperBadSuperFresh
10-15-2011, 18:16
Зле.И лошото е,че не съм виновна аз,а някви хора,дето не знаят какво искат.
heartlesandfreaky
10-15-2011, 18:35
Отвратително :-o Осъзнавам все повече и повече, че дори най-големият красавец на света да ми предложи, пак ще искам Него... Жалко. :smt022
leadyflame
10-15-2011, 18:57
Май ще се скучае събота вечер :shock: :-o
горе-долу
може би с наранено его, понеже очаквах да се опитва да ме връща и пр.
но пък искам веднъж завинаги да се оттърся от тая вечна драма и да заживея щастливо
в крайна сметка човек не бива да е роб на желанията си... в никакъв случай
нито роб на очакванията си или на зависимостта си.
така че просто ще си надуя музиката и ще пия ли, пия студена вода, докато ми мине от безразличието му и това, че тая история трябва да свърши завинаги и окончателно. без връщане назад.
xBadxApple
10-15-2011, 20:54
Спи ми се и нямам чай, а и ми се свири, ама ми е прекалено разконцентрирано.
Priceless
10-16-2011, 05:28
Няма вирус, който да не лепна. Пфффффф. Ебаси. Исках да отида на лекции да му се полюбувам малко, ама .... ;/
Честит първи сняг,lol.В момента така вали. :shock:
И след малко ще излизам да си я видя. :smt008
SisiStrange
10-16-2011, 06:15
Честит първи сняг,lol.В момента така вали. :shock:
И след малко ще излизам да си я видя. :smt008
Страхотно е!!! :grin: http://images.paraorkut.com/img/pics/glitters/s/snow-7468.gif
Priceless
10-16-2011, 06:22
СНЯГ? :shock:
SisiStrange
10-16-2011, 06:25
СНЯГ? :shock:
В София вали на парцали. :grin:
Priceless
10-16-2011, 06:28
Ебаси якото .. Тука само някъв гаден дъжд... :?
ЧЕСТИТ ПЪРВИИ СНЯЯГ Софиянчетаа!! :grin: :grin: :grin:
Е няма такъв кеф!! ОБОЖАВАМ зимата беее!!! :grin:
sladkalady
10-16-2011, 06:47
Чувствам се добре,но като си помисля за Висша математика настроението ми се разваля...
Иначе времето е страхотно-обожавам да вали дъждеЦ 8-)
Ей, софиянци.. кажете ми, че се шегувате! :shock: :shock:
Ако при вас е почнало, сигурно и насам ще дойде. А аз как мразя снега..
пп: И все пак.. Честит ви първи сняг!
стига бе хорааа .. какво по - хубаво от снега има? :(
Priceless
10-16-2011, 07:14
Слънцето ? 8-)
Слънцето ? 8-)
Мани го тва слънце бе любов.
И тая година ме разочарова и не успях да хвана тен!! :lol:
И сега съм точно като снежинка .. пхах :lol:
За мен всичко е по-хубаво от снега. 8-)
По темата: Моя хубавец си е забравил телефона в нас и най-добрият му приятел звъни за 15-ти път в момента. Почва да ме дразни.
GladYouCame
10-16-2011, 07:53
fuuuuuuuuuuck
Не искам сняг :smt086 :smt086 :smt086 :smt086 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :(
++ хах и аз си мислех,че се шегуват.... Честит да ви е..
а тук само вали и е студеноо .... :-o
heartlesandfreaky
10-16-2011, 08:01
Сняг?! Искам и аззз :o :o :o
В кофти настроение съм. Студено ми е, трябва да чистя... И имам 20 страници задачи по химия.. :smt013 :smt013 :smt013
LeprikonA
10-16-2011, 08:08
най-искрено ви завиждам за снега, сериозно. тука е кучи студ и няма дори дъжд, но ще пътувам довечера и той ще ме чака. :smt007
kuklichka_bg
10-16-2011, 09:51
Изтощетна
Студено е,гадно е,неделно е и ми се спи! :x
най-искрено ви завиждам за снега, сериозно. тука е кучи студ и няма дори дъжд,
+1
Иначе имам да уча по немски, а единственото, което искам да правя е да лежа,да гледам някой филм или да слушам музика.И ме е яд,защото тази сутрин имах възможност да спя до колкото си искам,а се събудих в 7.30... :shock: :?
ППОт няколко дни ми е едно такова коледно... :smt114 :lol: Да идва по-бързо декември-хем ваканция,хем подаръци 8-)
neeDaBosS
10-16-2011, 13:25
Ужасно ама наистина ужасно.............
iiordanova
10-16-2011, 13:55
Хубаво е,че се наспах.
Иначе ми е някво смотано днес. Пф,търпя до едно време. След това обаче става лошо...
И на мен ми е много коледно. И си мисля за коледни неща.
Яко сдухано .. :( тва любовта е много гадно нещо в повечето случаи.. :x
SisiStrange
10-16-2011, 15:01
Щастлива. :):)
Жалко, че утре е понеделник.
Неописуемо щастлив :grin: :grin: :grin:
Сутринта обикаляхме с нея,напазарувахме и прехвърчаха снежинки.Тамън си помислих че ще навали както трябва,но все пак надеждата умира последна.
На обяд сготвихме (хаха много съм добър 8) ) и следобяда го прекарахме в гледане на филми и секс 8-) Rest of the day-bed talking.
Обичам я толкова много! :smt007 Беше един невероятен уикенд :smt008
DevilWish
10-16-2011, 16:15
От сто години съм се нагласила да излизам, обаче още чакам мойта фр... и аз искам да си получа новият телефон днесссссссссссссссс
Priceless
10-16-2011, 17:14
Точно това ми трябваше. ПФФФФФФФФФФ. Мирясах. :oops:
sashko705
10-16-2011, 18:35
САД.
NambyPamby
10-16-2011, 18:52
Прекарах цял ден, барикадирана в нас, и писах ли, писах ли, писах и четох ли, четох ли, четох... Ми омръзна ми, то края му се невиди.
Пък заради студа се чувствам нон-стоп гладна и унищожавам главоломно количество храна, последно падна в боя една кутия с гнусли, ама пък цял ден се лигавих над нея. Добре поне, че не трупам лесно и че ми остава все пак някакво време да потренирам, инак щеше да се получи доста грубо. 8-)
ох.. следват трудни моменти.
След такъв прекрасен ден с любимият човек как мога да се чувствам ? НЕВЕРОЯТНО ! :smt007
Priceless
10-16-2011, 19:12
Оф, чудя се къде е. Каза, че утре рано сутринта ще пристигат, а очевидно още не е влязъл в България даже. Какво е това нещо беее, да се обади да каже къде е, що е, жив ли е .. бива ли да стоя тука в невидение вече втори ден?!
SisiStrange
10-17-2011, 04:06
Заспало ми е. XD Днес имам 3 дъъълги упражнения и спорт. И контролно по зоология. 8-) Е, поне четвъртъка наближава. :P
rosencetooo
10-17-2011, 04:33
Ъм..пак се заминава за Варна , поне по-скоро ще дойде четвъртъка , изнервена съм , отчаяна , поне се пооправих остана и гърлото да ми мине ;д
Priceless
10-17-2011, 05:20
Бясна. Мда. Няма да му се обадя.
gabsit000
10-17-2011, 06:41
хапвам...филийки :P :D вчера бях у тях до 4 ,гушихме си се и гледахме 2 много яки филма голям смях беше ... :D ..говорихме си след това още час два...закараме до нас.. днес се разбрахме да се чуемм...нямам търпениее да звънне вече ... :smt008 :smt058 :oops: ..оффф а надближава четвъртък :x трябва да замина до София,да върна ония книги,да видя за тъпия изпит,без обявена дата :-x нооо за връщането съм измислила нещо с него .. за да бъдем пак заедно у тях и да си се гушкамеее многооооо ... :P :P :P
extreme16
10-17-2011, 07:43
Странно.
BrainlessROCKBABY
10-17-2011, 08:30
random :D
Random :D
Искам нещо яко да се случи .. нещо забавно .. стига с тва учене .. :-o
8-)
Muaythaifighter
10-17-2011, 16:41
бях на зала и котенцата ма гледаха тайно,вънка мн духа ми падна качулката и на ся са прибрах да ям и почвам да цъкам малко покер и да гледам някой филм
ivcheto0o
10-17-2011, 16:43
Супер съм :grin: Утре неучебен ден :grin: 8)
XTREMEFREERIDE
10-17-2011, 17:22
Толкова истини за 3 часа...
Щастливо ми е.
kuklichka_bg
10-17-2011, 18:45
Добре.Имам доста неща да свърша,но ми се спи..и яко ме мързи. 8-)
утре не съм на училище,как да съм?? - ИДЕАЛНО !
:grin:
малко неудобно ми стана от...... хмм
Пхфхффф студено ми ее ...... и не ми се ходи на училище!!!!!! :x
Priceless
10-17-2011, 19:43
Много дооообрееее
NambyPamby
10-17-2011, 19:49
Както се казваше в един сериал: "Не очаквам нищо и пак съм разочарован".
heartlesandfreaky
10-17-2011, 20:45
Притеснена. Имам фобия от хора и нови запознанства, а утре ми предстоят такива >.< .. И отново си мисля за Него, колкото и да не го заслужава.. :-D :(
ForzaFelipe
10-17-2011, 23:12
"Не очаквам нищо и пак съм разочарован".
+++
Утре е не учебен ден така че...цял ден РЕЛАКС :grin: само да беше малко по-топло ама... :?
rosencetooo
10-18-2011, 04:50
Мм.. подтисната от ужасното време , което е тук :) Искам да си стоя вкъщи на топло , но ще трябва да съм в университета от сутринта до 17ч. :( ... И да остават още 2 дена и си се прибирам.. тая седмица доста по-бързо ми се струва , че ще мине :P
sapphire5
10-18-2011, 06:20
:smt007
gabsit000
10-18-2011, 06:43
студено ми е,имам адски много работа по университета,гладна съм,искам много да го видя ... днес определено няма да ми е леко :D :D :D
Преди малко довърших,това което цяла сутрин писах и сега мисля да отида да се подстрижа.
Нямам търпение довечера да си я чуя,както и нямам търпение да дойде четвъртък.
Някакво щастливо ми е,както отдоста време насам :smt007
GossipGirl89
10-18-2011, 10:29
Скучно ми е. Цял месец ще полудея вкъщи... няма с кой и едно кафенце да изпия, защото всички са на работа, на лекции :( Ще трябва да си търся занимания, но не се виждам направо...
еми днеска карахме ФВС с едно момче с мега яките очи :D слушахме им простотийте и така .. радвам се че има СЛЪНЦЕ :grin: :grin:
Утре сигурно ще сме на училище, така като гледам спря дъжда/снега и не духа толкова силно..Ама пак си е кучи студ.Не знам с какво да се обличам..с дебело яке ми е студено като изляза на терасата :shock:, а навън ?!!?
sladkalady
10-18-2011, 12:41
Днес пропуснах лекции заради това време гадно.Нищо-поне си починах и имах време да поуча:)
againstyou
10-18-2011, 14:07
Както се казваше в един сериал: "Не очаквам нищо и пак съм разочарован".