Влез

View Full Version : Най-нелепият подарък

Iwenna
10-09-2011, 13:06
Кой е най-нелепият подарък, който са ви подарявали? Получава ли ли сте употребяван подарък(който трябва да мине за нов).Лично аз не,но за РД-то ми,миналата и тази година,братовчедка ми ми подари еднакъв подарък..Предпочитам, просто да ми беше честитила празника,от колкото едно и също нещо две години подред да ми подарява...
Променяли ли сте си мнението за даден човек, само заради направен от него подарък?

Moerder
10-09-2011, 13:17
тролололол за мнения :oops:

Colouring
10-09-2011, 13:40
Не знам дали е толкова нелеп,но още помня при една размяна на подаръци в 4 клас(?),че много се вълнувах,че едно момче се беше паднало да ми подарява.Аз подарих на една съученичка блузка-супер сладка,много я носеше,а на мен ми подариха.. четка за коса.Хубава работа въреше,ама..мамка му,забило ми се е в главата и ще го помня винаги.Бях много разочарована. 8-)

Moerder
10-09-2011, 13:49
Не знам дали е толкова нелеп,но още помня при една размяна на подаръци в 4 клас(?),че много се вълнувах,че едно момче се беше паднало да ми подарява.Аз подарих на една съученичка блузка-супер сладка,много я носеше,а на мен ми подариха.. четка за коса.Хубава работа въреше,ама..мамка му,забило ми се е в главата и ще го помня винаги.Бях много разочарована. 8-)

Намек :D

xoxi
10-09-2011, 13:51
На мен в училище 3 години подред ми подаряват парфюм за Коледа.
Егати и бедното въображение имат хората.
Това ми е най-отвратителния подарък. Като видя парфюм и ми идва деликатно да го върна.
Самата идея за парфюм не е нелепа всъщност. Нелепо е това, че получавам за всеки празник поне по 2-3 парфюма.

friedpotato
10-09-2011, 13:54
Помня, че на размяна на подаръци в даскало ми бяха подарили сапун - марка Тео или Фа, не помня точно.. за по едно левченце цената :D. Какъв намек, а?

Colouring
10-09-2011, 14:55

Намек :D
Хахах,не,сигурна съм,че не беше намек,но определено беше гадно. 8-) Но пък откъде да знам,може момчето да не е имало възможност.Както и да е,запомнящо си е.

Иначе на мен и пижами са ми подарявали-ужас,ужас,ужас.Ама поне са ме снабдили за години напред. 8-)

ruriiina
10-09-2011, 15:03

На мен в 5ти клас на размяната на подаръци едно момиче от класа ми подари комплект от нокторезачка,ножичка, пила и за поддържане на кожичките такова. :D И на мен тогава ми беше странно, но поне още си ги ползвам. :-D

SunT
10-09-2011, 16:09
Ми на мен за имен ден са ми подарявали плюшена играчка в счупената и пластмасова кутия и с отрязан етикет... Не съм си променила отношението към момичето но не беше най-приятното нещо...Сега виси на огледалото ми и по нея съм си накачила гривнички 8-)

thebigsmile
10-09-2011, 18:41
Помя, че в 4ти клас когато си разменяхме подаръци едно момиче ми подари супер малка възглавничка на някакво магаре. Сега котката ми спи на нея . :D

FuckIt
10-11-2011, 16:57
Разменяхме си подаръци в 5 клас и аз си спомням, че се офуках ебати колко яко да купя едно суперско портмоне на най-добрата ми приятелка, а тя ми беше купила някво комплектче на Уинкс за 3 лева :lol:

VampireLover3
10-11-2011, 17:18
Когато бях по-малка на село за рожденият ми ден ми подариха пижама и то не каква да е а мъжка . :D

xoxi
10-11-2011, 19:32
Сетих се, че преди 4-5 години, си разменяхме подаръци за Коледа и в отбора. На мен ми подариха играчки за елхата, а една съотборничка получи свещник. :D

IWannaBeSedated
10-11-2011, 19:33
Не мога да се сетя за нелеп мой подарък, ама на една бивша съученичка й бяха подарили някакъв комплект бельо, :lol:

likelikelike
10-11-2011, 20:41
за коледа един път си разменяхме подаръци и едно момиче ми подари тефтерче химикал и още нещо :D

WhereIsMyMind
10-11-2011, 20:49
в 8 клас си разменяхме подаръци и едно момче трябваше да ми подарява иии ми подари един дневник с думите "на 1вата страница искам да напишеш,че ме харесваш!" при което аз стоя и го гледам е така :shock:

HotLife
10-12-2011, 18:09
Повечето, които са ми подарявали, са нелепи. :lol:

millmii
10-13-2011, 17:54
Преди няколко години на един рожден ден едно момиче ми подори нещо като дървена "вазичка", която преди това бях гледала в едно всичко по левче за 1и 50 .. подари ми само нея, без пликче,без нищо :lol: Определено бях много разочарована :D

аааа , да .. и много мразя когато купя на някого по - хубав подарък, отколкото той ми е купил :lol: съответно и когато дам повече пари 8-)

gabsit000
10-14-2011, 07:22
бях получила някакви много кофти оценки в даскало и за коледа за наказание получих от наще едно тефтерче и химилка :shock: :-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: