Влез

View Full Version : Няколко въпроса(към момичетата)

veskoman
10-09-2011, 15:39
Въпросите ми са "малко странни".Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора?Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс?Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс?

anonymous708973
10-09-2011, 15:59
Въпросите ми са "малко странни".

Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора?
Силно ме съмнява.

Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс?
Първото. Обожавам, когато се съчетаят, но се случва рядко.

Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс?
Не.

ANTIFASKINBYRDS
10-09-2011, 16:19
и аз мисля че един секс може да е страхотен и без оргазъм :)

veskoman
10-09-2011, 16:23
Кое ти харесва повее галеното по клитора или самото проникване?
П.ПМалко ми е гузно,защото с приятелката ми водим полов живот от 8 месеца и не е свършвала.Малко ми е гадно,че с моя не мога да я докарам до оргазъм....

kremen4eto
10-09-2011, 16:35
Въпросите ми са "малко странни".

Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора? Може да се възбуди, но да се задоволи едва ли (освен, ако не говорим за вагинален или анален секс).

Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс?Странно ми се струва да правим секс, а да не ме докосва по клитора, така че по-добре в комбинация. И да, няма място за сравнение.

Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс? Зависи. Ако не съм правила секс с месеци, не ми трябва ни клитор, ни оргазъм, само да е вътре ... Оргазмът не е задължителен!

anonymous708973
10-09-2011, 16:38
П.ПМалко ми е гузно,защото с приятелката ми водим полов живот от 8 месеца и не е свършвала.Малко ми е гадно,че с моя не мога да я докарам до оргазъм....

Има и такива, които не могат, но това в никакъв случай не значи да спреш да опитваш. 8-)
И аз не съм, а водя полов живот от около година.

DragonLady
10-09-2011, 18:03
Въпросите ми са "малко странни".Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора? - Да може, вагинален оргазъм ;) Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс? Разграничавам двете неща ;) Но и комбинацията им не е лоша ;) Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс?- Без стимулация на клитора може и да мине, но ако не свърша ( вагинален оргазъм ) не съм на 100% задоволена от секса.

ANTIFASKINBYRDS
10-09-2011, 19:57

докато я лижиш и мушкай двата пръста и така е яко :Д

GabrielleShayk
10-11-2011, 21:32
Въпросите ми са "малко странни".Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора? ако получи вагинален оргазъм -да
Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс?и двете ми харесват ,но мисля,че самич секс повече
Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс? без свършване не е същото...

fenkaaa
10-11-2011, 22:42

Има и такива, които не могат, но това в никакъв случай не значи да спреш да опитваш. 8-)
И аз не съм, а водя полов живот от около година.

Аз какво да кажа,водя полов живот от 2 години,с приятеля ми сме от почти година заедно.. и още не мога да свърша,но наистина,чела съм,че някои жени дори в ръцете на най-добрия да са.. просто не могат.Мисля,че просто трябва да се захванем по-сериозно по тази тема и може да се получат нещата 8-)

robles
10-12-2011, 00:33
Просто трябва и вие да "помагате", не оставяйте цялата работа на момчето. Аз първата ми година полов живот не можех да свърша, после се случи и разбрах, че не съм "помагала" достатъчно на предишния си приятел, въпреки че често съм била много близо до оргазма.

(Не става въпрос точно за активност, а примерно сама да си стимулираш клитора, докато пича е в теб... )

gabsit000
10-12-2011, 11:45
Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора? може разбира се,ако знае как

Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс? докосването по клитора (когато аз сама си доставям удоволствие) да,защото знам как да се задоволя,но като цяло няма по-хубаво от секса,когато удоволствието е споделено от двама .. :oops:

Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс? доволна по-скоро :D