- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко въпроса(към момичетата)
Въпросите ми са "малко странни".Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора?Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс?Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс?
Първоначално написано от veskoman
и аз мисля че един секс може да е страхотен и без оргазъм![]()
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Кое ти харесва повее галеното по клитора или самото проникване?
П.ПМалко ми е гузно,защото с приятелката ми водим полов живот от 8 месеца и не е свършвала.Малко ми е гадно,че с моя не мога да я докарам до оргазъм....
Има и такива, които не могат, но това в никакъв случай не значи да спреш да опитваш.Първоначално написано от veskoman
![]()
И аз не съм, а водя полов живот от около година.
докато я лижиш и мушкай двата пръста и така е яко :ДПървоначално написано от veskoman
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Аз какво да кажа,водя полов живот от 2 години,с приятеля ми сме от почти година заедно.. и още не мога да свърша,но наистина,чела съм,че някои жени дори в ръцете на най-добрия да са.. просто не могат.Мисля,че просто трябва да се захванем по-сериозно по тази тема и може да се получат нещатаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Просто трябва и вие да "помагате", не оставяйте цялата работа на момчето. Аз първата ми година полов живот не можех да свърша, после се случи и разбрах, че не съм "помагала" достатъчно на предишния си приятел, въпреки че често съм била много близо до оргазма.
(Не става въпрос точно за активност, а примерно сама да си стимулираш клитора, докато пича е в теб... )
Може ли една жена да се задоволи без докосване по клитора? може разбира се,ако знае как
Кое ви харесва повече докосването по клитора или самия секс? докосването по клитора (когато аз сама си доставям удоволствие) да,защото знам как да се задоволя,но като цяло няма по-хубаво от секса,когато удоволствието е споделено от двама ..![]()
Чувствате ли се задоволени без свършване и стимулация на клитора по време на секс? доволна по-скоро![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()