PDA

View Full Version : Никво бъдеще

RoCkSpOt
10-12-2011, 10:33
Какво бихте направили,ако сте с някой с който много се обичате и сте дълго време заедно,но нямате никакво бъдеще заедно(наистина просто няма как да сте заедно след 1-2-3 години) бихте ли останали до края и ли ще си тръгнете защото после ще е много болезнено ? :-o

sexa_na_kompleksa
10-12-2011, 10:35
Уточни какви са обстоятелствата. ; )

LadyDi
10-12-2011, 10:36
Пуу, твърде много драма.
Млади сте, за да си гледате толкова напред в една връзка. Радвайте се на това, което ви се случва в момента.
Никога не съм се замисляла, когато съм с някого, дали след година-две-три, още ще бъдем заедно.

LeprikonA
10-12-2011, 10:37
за учене после на различни места става въпрос нали? предполагам това не би ми попречило, ако чувствата са силни, дълго време сме заедно, нещата си вървят нормално. плюс това за толкова години може да стане какво ли не.

Sh@d0w
10-12-2011, 10:39
Дай конкретен пример за "нямате никакво бъдеще заедно".

Каквито и пречки да има,могат да бъдат преодоляни стига да има желание и любов.

gabsit000
10-12-2011, 10:41
какво значи че нямате бъдеще?защо?

nepowtorima
10-12-2011, 10:52
Е какво бъдеще искаш толкова? - деца, сватба, любов до гроб?
Глупости! Гледайте си връзката и живейте ден за ден!
Кой знае какво може да стане утре.

RoCkSpOt
10-12-2011, 10:54
Еми голяма разлика във възможностите ... Баща й никога няма да даде да сме заедно ... и поради други обстоятелства неможем да ходим заедно примерно на мой или нейн бал,рожден ден... но тва е друго тоест просто всичко е за сега докато тя не направи 18 след 1 година някъде и до там просто ... на мен ми е мн гадно и нз какво да права

sexa_na_kompleksa
10-12-2011, 10:57
Какво значение има какво иска баща й? Тя иска ли да сте заедно? Ти искаш ли го? Бъдете си заедно, пък каквото стане. А и никой не може да ви забрани да се виждате, нищо, че тя е непълнолетна.

LeprikonA
10-12-2011, 11:01
точно като направи 18 ще е свободна. и баща и няма думата.

anonymous708973
10-12-2011, 11:03
Никога не съм се замисляла, когато съм с някого, дали след година-две-три, още ще бъдем заедно.

Странно. Аз мога да си представя целия си живот с този човек.

Била съм в такава ситуация с предишния си приятел. Знаеше се, че ще замине за чужбина след известно време, но и през ум не ми е минало да си тръгна заради това.

RoCkSpOt
10-12-2011, 11:04
Нещата не седат така... питам ви вие ако знаете че с дадения човек след 1 година няма да сте заедно,защото той/тя така поиска какво ще направите ?

anonymous708973
10-12-2011, 11:07
Няма как да знаеш какво ще поиска той/тя след една година.

RoCkSpOt
10-12-2011, 11:11
Няма как да знаеш какво ще поиска той/тя след една година.

Знам какво ще стане повярвай ми !

NomNomNom
10-12-2011, 11:16
Моя си мечтае за дете-момченце с неговата фамилия , което да възпитава като едно морално и интелигентно дете, абе негово копие, да е як пич , да е умен и бла бла бла бла...

Сега , моля ви се , ама ви е лесно да се сетите това как аз ще го позволя. Само на сила и през трупа ми .

Аз пък искам да живея сама, да имам момиче, което да не бъде възпитавано като другите, защото стереотипа не ми харесва.

Ама въпреки всичко сме заедно с човека, той преди малко , след като се скарахме ( за дето от 10 пъти дето кихнах, не си сложих ръката на устата всеки път, аз му обясних , че се старая, ама понякога не реагирам бързо, та се стигна до там, че никога не давам дума да ми се каже , теглих му майната , че си отивам , защото не ми е никакъв да ми казва какво да правя, той ми каза , че съм дете, аз му казах , че няма право да ми говори така, защото той на моите години не е бил по-зрял от мен , като е пушел трева и пиел, но той ми каза, че е бил по-зрял, а мама му мръсна, преподавам му , преподавах му в курсове по мрежи , но не, аз съм дете, защото съм се инатяла и съм казвала- никой няма да ми казва какво да правя , ама имам право , защото сама си изкарвам пари и сама се гледам, но според него ината ми е детски , а той би зрял на моите години , защото чувал какво му говорят другите хора , а аз му казах, че за дето ги слуша е на тва дередже, той се зачуди на кво дередже, щото си мисли , че е прекрасен и невероятен , ама не е , аз съм по-яка) , нещо се разплаках ( тежко пмс) и после се гушкахме , и ми каза за кой ли път, че иска да е с мен даже и в близките 10 години ( защото аз почнах да откачам и да си събирам нещата , почнах да тегля майни наляво-надясно).

Та.
Повярвай ми , животът е прекрасен, не мислете за бъдещето, не знаете какво ще се случи .

anonymous708973
10-12-2011, 11:18
Милата.
Имате интересни взаимоотношения. В най-добрия смисъл на думата.

NomNomNom
10-12-2011, 11:21
Милата.
Имате интересни взаимоотношения. В най-добрия смисъл на думата.
Хаххаха, то беше от страната на майтапа <3
Не се бяхме заяждали така от доста време, ама просто съм болна и изнервена , а той си изтри всичките бекъпи на всичко , без да иска, и букавлно откачи, беше много забавно , накрая ревях и се смеех 8-) :-)

LadyDi
10-12-2011, 11:24

Била съм в такава ситуация с предишния си приятел. Знаеше се, че ще замине за чужбина след известно време, но и през ум не ми е минало да си тръгна заради това.
Аз също мога да си го представя. Просто не го правя. Не ми е необходимо да си навличам разочарования преди действително да са дошли.
Ами ако ми изневери? Ами ако след 2 години не ме намира достатъчна? Ами ако..? Ами...? Pointless...

RoCkSpOt
10-12-2011, 11:26
Тя не го е осъзнала още или просто неиска да го мисли сега ... добре според вас да повдигна ли темата ? Да чуя и нейната теза ?

LadyDi
10-12-2011, 11:29
Тя не го е осъзнала още или просто неиска да го мисли сега ... добре според вас да повдигна ли темата ? Да чуя и нейната теза ?
Не, действай си на своя отговорност.
Естествено, че ще я питаш. Такива решения не можеш да взимаш сам. Все пак в тая връзка има две страни.

Sh@d0w

Ти да не би да мислиш вече и от нейно име,та си толкова сигурен?Сериозно с този стил на мислене,до никъде няма да я докараш.Как очакваш тя да повярва във връзката ви,като ти самия не вярваш?При първата трудност и веднага даваш заден ход...

По-добре не мисли за бъдещето,явно не ти се отдава,живей си ден за ден и се радвай.Като дойде времето ще видиш какво ще стане,колко вода има още да изтече.

NomNomNom
Лейди, каквото и да става , ти винаги ще си в сърцата ни !

Опа, ли това се казваше по други поводи ... нищо , идеята е ясна <3

Иначе, аз гледам да правя сметки дали с някого може да сме още дълго време, дали ще имам повече неприятности от хубави моменти и гледам дробта да е < 1 , защото иначе няма голям смисъл.

Ама интересно, при нашият човек защо се знае, че няма да са заедно ?

Та аз мислех да кандидатствам в друга държава , и бяхме направили план той за магистратурата да дойде след 1г. , та винаги има начин.

RoCkSpOt
10-12-2011, 11:32

Ти да не би да мислиш вече и от нейно име,та си толкова сигурен?Сериозно с този стил на мислене,до никъде няма да я докараш.Как очакваш тя да повярва във връзката ви,като ти самия не вярваш?При първата трудност и веднага даваш заден ход...

По-добре не мисли за бъдещето,явно не ти се отдава,живей си ден за ден и се радвай.Като дойде времето ще видиш какво ще стане,колко вода има още да изтече.

Са ако разкажа цялата история и вие ще се на мойто мнение,но неискам просто сметнете,че е така ! 3-4 години продължава всичко и всичко е срещу нас се нещо ни пречи да сме заедно...но пак успяваме,но след 1 година няма да е така ...

gabsit000
10-12-2011, 11:33

Аз също мога да си го представя. Просто не го правя. Не ми е необходимо да си навличам разочарования преди действително да са дошли.
Ами ако ми изневери? Ами ако след 2 години не ме намира достатъчна? Ами ако..? Ами...? Pointless...

..точно..ами ти ако постоянно се запитваш какво ще стане след 2-5-10-15-20 години .. със този човек,дали пак така ще се обичате,дали той пак ще те гледа със същия поглед както в началото...и куп още въпроси които ти идват на главата .. ще дойде момент в който ще се запиташ въобще защо си с този човек щом връзката ви е предначертана и че нямате бъдеще .. мисля че не си прав в случая и да се отказва толкова бързо,защото си убеден,че нещата няма да продължат ..независимо дали заради баща й или други външни фактори които ще се намесят...ако искаш да си с нея,бъди със нея не мисля че някой може да ви повлияе ако се обичате и искате да продължите занапред ..не е лошо да я попиташ и за нейното мнение без да изпадате в големи подробности да не стане така от един разговор за вашето бъдеше да сложите край на връзката ...

LadyDi
10-12-2011, 11:35
RoCkSpOt, що ни мъчиш с догадки? Или си разкажи цялата история или си взимай решенията сам. Ние няма как да знаем кое, как, защо, освен ако ти не ни разкажеш. Ама да "приемем", че е така, няма как да стане, защото за нас винаги има начин и шанс.
След като си толкова твърдо убеден, че ще се случи точно както си го мислиш в този твой сценарий, късай с момичето и не й губи времето. Дай й възможност да си намери друг.

RoCkSpOt
10-12-2011, 11:37

..точно..ами ти ако постоянно се запитваш какво ще стане след 2-5-10-15-20 години .. със този човек,дали пак така ще се обичате,дали той пак ще те гледа със същия поглед както в началото...и куп още въпроси които ти идват на главата .. ще дойде момент в който ще се запиташ въобще защо си с този човек щом връзката ви е предначертана и че нямате бъдеще .. мисля че не си прав в случая и да се отказва толкова бързо,защото си убеден,че нещата няма да продължат ..независимо дали заради баща й или други външни фактори които ще се намесят...ако искаш да си с нея,бъди със нея не мисля че някой може да ви повлияе ако се обичате и искате да продължите занапред ..не е лошо да я попиташ и за нейното мнение без да изпадате в големи подробности да не стане така от един разговор за вашето бъдеше да сложите край на връзката ...

Обичаме се много... въпроса е в това,че знам че след 1 година тя ще ме скъса...ще ми каже точно това ... нямаме бъдеще заедно знам го защото преди беше ми го казала,но тогава бяхме далече а сега ето 1 година и ще се случи ....

Soraq
10-12-2011, 11:43
Радвайте се на това, което ви се случва в момента.

anonymous708973
10-12-2011, 11:45
Я разкажи всичко.

Ном, вместо да съчувстваш на момчето за бекъп-ите ... 8-)

NomNomNom
10-12-2011, 11:50
Същия тъпанар си като сегашното ми гадже по темата .
Нека да разкажа малко от историята ни.

На първа среща. Целувам го , той - нееее, не искам да си разваляме прекрасните отношения. Аз- няма бе. Той - ама винаги така става :<

Първи секс - Падна му . Защо ? - Нее, страх ме е да не си развалим отношенията , винаги така става. Нищо де, вдигна го.

След няколко седмици стоим в леглото . Допрях си челото до неговото и му казах, че съм измислила нова игра - всеки трябва да долавя мислите на другия ( малко ни прихващат лудите , източно-религиозни бози ).
И нали , аз спамя на ум - обичам те, обичам те, и той нали ме пита , щото усетил - Абе , с чувства ли е свързано ? Аз - Не налучквай ! И той се садна.
След 4 часа , в 4 през нощта се скарахме, защото той не ми каза, че ме обича.
Неговото извинение - ама не искам , защото като го кажа и всичко се преебава.
Майната ти бе .

Последното беше - аз много обичам да ме галят и гушкат, и третират като котка- принцеса. Ама той гледал да не е ме обсебва много, защото съм шяла да го приема за даденост и да го зарежа.

Та, писнало ми е от това някой да ми обяснява как след време ще си развалим отношенията.
Заедно сме си 7 месеца, ( много ми е кофти , че ще кажа следното ,ама карай) почти съм се нанесла у тях ;д , при това от доста време , месеци , и знаем, че няма да е вечно, но това не е важно.

Та не знам на теб какъв ти е проблема.

NomNomNom
10-12-2011, 11:51
Я разкажи всичко.

Ном, вместо да съчувстваш на момчето за бекъп-ите ... 8-)
НЕЕЕ , няма !!!
Сам си ги изтри, не съм виновна, че си говорех с него !
Кво да има на бекъпите толкова сериозно- нищо.
Знам, че имат сантиментална стойност, и на старите ми два компа бекъпите са ми мили и драги , ама чак да ми повишава тон - без тия 8-)