View Full Version : Много го харесвам
problem4eto123
10-13-2011, 12:32
Има едно момче,което страшно много харесвам(вече 5-та година).Той обаче май харесва една моя приятелка(но не съм сигурна).Другия ми страх да му кажа е че ако не ме харесва може да каже на другите и те да ми се присмиват(не се шегувам такъв ми е класа)пък и като го видя ще ми е гадно.
Моля ви не ми се присмивайте!
казваш му, ако каже на другите му теглиш една майна първо на него, после на останалите и толкова..
badsector
10-13-2011, 17:36
Казваш му, че го харесваш и искаш да правиш секс с него. Така, ако той не прояви чувства към теб и каже на останалите, ще можеш да му се присмиваш, че е обратен и не е искал да те натакова.
Казваш му, че го харесваш и искаш да правиш секс с него. Така, ако той не прояви чувства към теб и каже на останалите, ще можеш да му се присмиваш, че е обратен и не е искал да те натакова.
:lol:
Fiction7577
10-14-2011, 07:05
!
SmilezZz
10-14-2011, 08:21
Опитай , нищо не губиш ! Ако започне да се подиграва - не му обръщаш внимание и това е. Защото ако го направи , е недорасъл.
xxKiFlAxx
10-14-2011, 13:18
с момчета и още повече в у-ще не се занимавай само проблеми ще си навлечеш
badsector
10-14-2011, 13:54
Така е, по-добре у вас, или у тях. В училище нек'во мръсно, неудобно...
Глупаво е да разкриваш чувствата си на някое момче без да си сигурна, че и той има признаци за интерес към теб. Увери се и тогава предприемай някакви действия. =)
ForzaFelipe
10-14-2011, 14:24
Не се занимавай с момчета,мини на момичета 8-) 8-) :razz:
Наистина е малко сложно при връзките в едно училище или клас,но пък тва не значи че са невъзможни,и за 2те мога да дам страхотни примери :)
xxKiFlAxx
10-14-2011, 23:14
Глупаво е да разкриваш чувствата си на някое момче без да си сигурна, че и той има признаци за интерес към теб. Увери се и тогава предприемай някакви действия. =)
точно. А и да има интерес ми е ясно какъв ще е
sexa_na_kompleksa
10-15-2011, 11:31
Да, наистина, първо е по-добре да разбереш със сигурност дали има чувства към теб. А и при положение, че го харесваш от 5 години, защо още нищо не си направила? Излизайте двамата, сближете се, докосвай го, гледай го продължително в очи, усмихвай му се, облечи нещо секси... : ))