- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много го харесвам
Има едно момче,което страшно много харесвам(вече 5-та година).Той обаче май харесва една моя приятелка(но не съм сигурна).Другия ми страх да му кажа е че ако не ме харесва може да каже на другите и те да ми се присмиват(не се шегувам такъв ми е класа)пък и като го видя ще ми е гадно.
Моля ви не ми се присмивайте!
Казваш му, че го харесваш и искаш да правиш секс с него. Така, ако той не прояви чувства към теб и каже на останалите, ще можеш да му се присмиваш, че е обратен и не е искал да те натакова.
Първоначално написано от badsector
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Първоначално написано от badsector
!
Опитай , нищо не губиш ! Ако започне да се подиграва - не му обръщаш внимание и това е. Защото ако го направи , е недорасъл.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
с момчета и още повече в у-ще не се занимавай само проблеми ще си навлечеш
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Така е, по-добре у вас, или у тях. В училище нек'во мръсно, неудобно...Първоначално написано от xxKiFlAxx
Глупаво е да разкриваш чувствата си на някое момче без да си сигурна, че и той има признаци за интерес към теб. Увери се и тогава предприемай някакви действия. =)
Не се занимавай с момчета,мини на момичетаПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
Наистина е малко сложно при връзките в едно училище или клас,но пък тва не значи че са невъзможни,и за 2те мога да дам страхотни примери![]()
>>DjBelev<<
точно. А и да има интерес ми е ясно какъв ще еПървоначално написано от Delala
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Да, наистина, първо е по-добре да разбереш със сигурност дали има чувства към теб. А и при положение, че го харесваш от 5 години, защо още нищо не си направила? Излизайте двамата, сближете се, докосвай го, гледай го продължително в очи, усмихвай му се, облечи нещо секси... : ))Първоначално написано от Delala
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.