View Full Version : когато си мил с жените... качват ти се на главата.
Днес, след един неуспех, замислен си търсих грешката и стигнах до извода, че всичките ми неуспехи се дължат на това, че съм бил мил с момичетата, които съм харесвал, и те решават да ти се качват на главата и да те въртят. Когато някое момиче, ме хареса - аз нея не, и се държа по студено и идиотски, тя все едно още повече се привлича от това.. та стигнах до извода, че:
Държиш ли се мило и добре с едно момиче, то решава, че може да прави каквото иска с тебе и си те врътка.
Държиш ли се по-хладно с нея, леко недостъпно държание, тя ще се мъчи, да ти се къчи на главата! :D
SuperBadSuperFresh
10-15-2011, 18:12
Желязна логика....
SisiStrange
10-15-2011, 18:15
Ама че простотия. :lol:
Едно е да се държиш като кученце, което тича след жената, друго е да си мил. Момичетата обожават мили момчета и май почти всяка търси такова. Но не харесват да им се молиш и да ставаш досаден. Изясни си понятията. Има огромна разлика между двете.
Ми дам.. като си малък пикльо, който си пада по кифли, ще ти се качват на главата и ще те връткат както им хареса. Ако беше поне момче а не размазаното ..... което си. Щеше да знаеш, кое момиче си заслужава и как трябва да се държиш, за да я спечелиш. Но уви... ще си останеш неук и заблуден.
leadyflame
10-15-2011, 18:24
Има разлика от мило държание до путенско държание... за да ти се качат на главата трябва да си позволил
Изводите са ти грешни .. 8)
Едно е да се държиш като кученце, което тича след жената, друго е да си мил. Момичетата обожават мили момчета и май почти всяка търси такова. Но не харесват да им се молиш и да ставаш досаден. Изясни си понятията. Има огромна разлика между двете.
Ето ти отговора.
И все пак тва е добра отправна точка за развитието ти като мъж. Отначало следвайки тази проста формула, ще ти станат ясни и тънкостите, както и че тя не винаги работи.
ledenakrasota
10-15-2011, 19:25
баааааа :lol: :lol: :lol:
Можеш да отрежеш някого без да се гавриш с него. :x Да бъдеш човечен и разбран, например!
Защо трябва да се държиш като кретен? :x
Ето ти отговора.
+++++ ТОЧНО ТАКА !!!!
Ето ти отговора.
+++++ ТОЧНО ТАКА !!!!
Подкрепям!!
xBadxApple
10-15-2011, 20:53
Ррр, да!
Има разлика между мил човек и лигав такъв, който задушава и си кълчи китките в абсурдна досада за другия човек.
Старай се да си от първите и всичко е кк.
GOODNESS
10-16-2011, 06:09
Когато си много мил става по зле. Понеже аз винаги съм така към момичетата, но новото поколение кифли не искат такива момчета.
Познайте? I don't give a fuck anymore.
SisiStrange
10-16-2011, 06:13
Когато си много мил става по зле. Понеже аз винаги съм така към момичетата, но новото поколение кифли не искат такива момчета.
Ми що не зарежеш новото поколение кифли и не си хванеш нормално момиче?
GOODNESS
10-16-2011, 07:23
Ми що не зарежеш новото поколение кифли и не си хванеш нормално момиче?
Добре, ще ти кажа нещо. На 17 години съм и съм много зрял за разлика от повечето. Знам какво искам. Не съм ревнив, не се сърдя за глупости. Момичeтата, които смятах за мой тип не ме отбягват просто са ми само приятели. Не знам вече.
Авторе, казаха ти го! Намери си по - голяма!!
badsector
10-16-2011, 11:03
Има нещо вярно. Жените се привличат от това, което не могат да имат. От друга страна, използват на максимум това, което имат, докато могат.
antifashionshit
10-16-2011, 11:04
Има нещо вярно. Жените се привличат от това, което не могат да имат. От друга страна, използват на максимум това, което имат, докато могат.
колко пъти те заразяха или разочароваха, че си такъв циник?
ivcheto0o
10-16-2011, 11:48
Ами да в теб си е грешката,какво очакваш като такива си ги подбираш.
А и имаш много грешна и смешна представа за жените,докато продължаваш да мислиш така няма да се промени положението ти.
againstyou
10-16-2011, 13:44
Има разлика от мило държание до путенско държание... за да ти се качат на главата трябва да си позволил
Да си мил може да бъде само + ОСВЕН ,ако момичето не те харесва особено и си пада малко ку*ка. Тогава ще се възполва. :) Но ти си остани мил,защото иначе ще изпуснеш момичето-мечта. :)
GabrielleShayk
10-16-2011, 17:32
Има нещо вярно в това,което казваш,но когато има компромиси и от двете страни,няма да се стига до качване на главата.
gabsit000
10-17-2011, 07:43
..не е лесно и да си намериш както свястно момиче,така и момче... повечето прибягват към лесното,бързото и сигурното ..
BrainlessROCKBABY
10-17-2011, 08:23
Само жените са ви виновни на вас.. Ами научете се да се държите като МЪЖЕ и няма да ви "се качваме на главата".
badsector
10-17-2011, 17:39
колко пъти те заразяха или разочароваха, че си такъв циник?
Николко. Просто цинизмът е част от живота. Просто не нося розови очила и забелязвам и него. И колкото по-цинично подхождаш в дадена ситуация, толквоа по-голяма вероятност има да се справиш с нея, защото ще си по-подготвен за неприятните изненади.
...Ами научете се да се държите като МЪЖЕ и няма да ви "се качваме на главата".
Много си права :)
flyingmonkey
10-17-2011, 17:45
Така е, пуснеш ли малко повече аванта от колкото е нужно и веднага ти се качват на главата, а после слизане няма. 8-)
NomNomNom
10-17-2011, 17:54
Ами като нямаш хубав ку р и не можеш да е беш ще ти се качват на главата.