PDA

View Full Version : най-невероятното,интересно и приятно нещо което са правили..

sheisthenumberone
10-16-2011, 19:42
Споделете кое е най-невероятното,интересно и приятно нещо което са правили за вас ....... ако са повече от едно ги напишете всичките или тея няколко на вас които са ви любими ако са повече от едно :)

SisiStrange
10-16-2011, 19:45
Дойде ми на бала. 8-)
Когато бях тъжна, ми нарисува една супер сладка картинка. :)
Грижи се за мен, когато бях яко болна и не мязах на нищо.
Отиде да ми потърси мъжка костенурка в дъжда вместо да си учи за изпита.
И още много. 8-)
:smt007

sheisthenumberone
10-16-2011, 19:50
Знам че много от хората тук се притесняват но както знаете всички си остават анонимни така че :))) давайте по-смело :)

Hilary_
10-16-2011, 20:59
Неочакваните цветя/букети, които съм получавала от няколко момченца.
Моментът, когато първото момче, което някога съм обичала ми каза същото в очите.
Мили смси/неочаквани обаждания.
Сутринта, в която получих колет от него, въпреки че живее на 15 мин от мен. Беше адски приятна изненада.
Първия път, когато се сдърпахме за нещо ми звъня продължително (аз не дигнах) и накрая след като не издържах и отговорих ми каза - слез пред блока ти, долу съм ..
Многото мили жестове, които не ми се споделят с целия форум. :)

robles
10-16-2011, 23:43
Преди 5 6 години, бях на училище и денят беше 14 февруари (само че аз бях изключила какъв ден е..)

Нямахме час, обаче бяхме в класната стая. Беше часът точно преди голямото междучасие. Малко преди да бие звънеца, господина ми прочете името и пита дали присъствам (заместваше и не ни познаваше), после каза като бие звънеца да сляза долу при секретарките. Аз много се учудих, въобще не знаех за какво съм им. В предишния час един мой приятел ме пита дали очаквам нещо днес и се опулих, щото не знаех кво говори и му казах- не.

Би звънеца и слязох до долу, а секретарките ме посрещат ухилени и двете до уши. Казвам им, че са ми казали да сляза и те ме питат дали очаквам нещо, а аз вече се чудя кво им става на хората, че постоянно ме питат едно и също. И на тях казах не.

Едната влезе в една стаичка и след малко се връща с един ГОЛЯЯМ, много красив букет цветя. Аз не знаех как да реагирам, освен да се усмихна широко... въобще бях в тъча. Питаха ме дали знам от кого е, казах, че не знам, а те почнаха да ме бъзикат, че си имам таен обожател. Имаше бележка в букета в един малък червен плик и беше закачена с една от онези миниатюрни щипчици. Само като го отворих и като се зачетох, разбрах от кой е букета (един мой съученик, който живее в квартала)... Пишеше някакви обяснения в любов и т.н (не помня точно кво пишеше, сега като пиша ми се прииска да я намеря тази бележка, за да видя ;д)..

Много се зарадвах за жеста, беше супер мило и неочаквано :)

fenkaaa
10-17-2011, 02:20
Ох не знам.. не са никак малко :) Това с подаръците не го считам за "най-невероятното и мило нещо", макар че на 14 февруари получих букета,за който не съм си и мечтала (е не само букета де :D), но той ми направи по-голямо впечатление,наистина ме трогна :-)

Важното за мен е,че ме подкрепя,уважава и обича :) и че не се уморява постояно да ми говори сладко сладко :D хихи :-)

gabsit000
10-17-2011, 07:22
имах едно време една любов с едно момче от Варна...тогава просто не възможно да бъдем заедно заради голямото разстояние и не се получи .. но той въпреки това..направи всичко възможно и дойде .. видяхме се..после аз бях,но просто няма как да се поддържа тази връзка.. сега пак се виждаме веднъж ..два пъти в годината..той сега учи в Англия ,тази година се видяхме докато бях София.. та така унесох се ..за мен това е най-хубавото което ми се е случвало..и дори да прозвучи клиширано..малките неща които правят приятелите ми..най-вече когато съм имала трудни моменти ...

ledenakrasota
10-17-2011, 09:32
Да ми напишат стихотворение! :oops:

sheisthenumberone
10-18-2011, 20:39
Някой друг да сподели ;)

kyon
10-18-2011, 20:50
- писал ми е стихотворения
- рисувал ми е картини, които са свързани с нас двамата
- измислял е песен и ми я е пял
- беше написал цялата ни история от началото на връзката ни