View Full Version : чак проблем не е ама...съвет моля!
SheDevil
10-16-2011, 20:01
Отново съм аз...нали съм много бърза...
Тъй няма да изпадам в прекалено дълги изречения...
Там където работя (тъй де още една седмица ми остава) има едно момче, той учи там, аз влизам да помагам по упражненията...и тъй от как влезнах за първия му час... всеки път ме гледа в очите, усмихва ми се,аз също на него...говорили сме си но само покрай упражнението, което има групата му и нищо странично ....
ЪЪЪ според вас , тъй де вие сте по-малки и поо- сте в час от моята старост не радост, тъ според вас това някакъв знак ли е че ме харесва или .. и аз не знам.
Асистентката, която им предава е събирала телефоните на цялата му група, та не е проблем да ми даде телефона му, защото тотално ме е срам да го питам очи в очи...а не ми излиза от акъла (сигурно това беше една от причините да се разделя с бившия...)
а и забравих да кажа , утри той има упражнения и дефакто за последен път ще го видя, как да подходя към... ситуацията...
malka_sladkka
10-16-2011, 20:10
Вземи му телефона и му се обадя, или му пиши смс. И от това, което ще отговори можеш да разбереш дали те харесва
Ми...така и така казваш, че ще го видиш за последен път..осмели се, бъди директна, разменете си телефоните, нищо не губиш. :) Ама си ги раменете, а не само той да ти даде своя. От тук натам, ти си направила първата крачка, той ако поиска и е заинтересован, ще ти се обади.
пиши му смс да си даде фейсбука
Тъпо е да се виждате на живо (перподаваш му) и да му търсиш телефона от регистрите.Поне си го поискай както трябва.Пък и знаеш ли нещо въобще за него-има ли си приятелка например?
На мен ви се вижда тъп тоя подход,но както ти си решиш,щом те е срам да се заговориш с него никой не може да ти помогне...
gabsit000
10-17-2011, 06:26
да не ти пука каква си му и той какъв ти е -стреляй направо,пък каквото стане...късмет!! :)
SheDevil
10-17-2011, 10:18
Тъпо е да се виждате на живо (перподаваш му) и да му търсиш телефона от регистрите.Поне си го поискай както трябва.Пък и знаеш ли нещо въобще за него-има ли си приятелка например?
На мен ви се вижда тъп тоя подход,но както ти си решиш,щом те е срам да се заговориш с него никой не може да ти помогне...
ми аз не му преподавам...хехеххех, но като го видя й....забравям азбуката....как не съм се изчервила не знам още....а така както излиза и няма да съм за последно тази седмица тук на работа...тцтцттц
При положение, че имаш безпроблемна възможност да му искаш телефона или да му предложиш да излезете няма смисъл да взимаш телефона от списъците. Жалко е просто и много по-голямо впечатление ще направиш, ако му го поискаш директно. Срамът не е нищо повече от една психологическа бариера, която повечето хора ги е страх да прекрачат, но истината е, че малкото, които я прекрачват, са много по-силни и доминиращи в обществото. Ти си момиче... може и да не изглеждаш жалко, ако му вземеш телефона от списъците, дори може да е сладко, ако го направиш както трябва, но във всички случаи е най-добре да го направиш лично, очи в очи.
Щом се гледате и се усмихвате един на друг, почти сигурно е, че те харесва, освен ако не е някой бавноразвиващ се. Поне при мен е така, че в 90% от случаите аз съм инициативния и правя всичко, контролирам нещата, но когато едно момиче ме изпревари и тя тръгне да прави най-първоначалните стъпки, тва ми прави голямо впечатление. Най-пресният пример е от днеска. Една мацонка, стабилно хубава, в асансьора си казахме 2-3 общи приказки и чак ме изпревари и побърза да се запознае с мен и да ми покаже на кой етаж живее. Такива неща ми правят доста впечатление на мен. Жените, като цяло, може много от тях да се правят на отворени и недосегаеми, на думи, но вътре в себе си са много несигурни и много рядко могат да бъдат инициативни в каквото и да е, особено в първи запознанства и първо впечатление. Да си инициативна и леко агресивна, поне в началото, е много добре и голям плюс. След първата среща максимум, предаваш инициативата на него, защото както и да го гледаш, той е мъж и той трябва да е действащият протагонист. Ако не е, значи най-вероятно е страхлива п*тка или просто не е достатъчно привлечен от теб.
Във всяко правило си има изключение и за всяко изключение си има по още 2 изключения, така че винаги нещата могат да се развият не така както на теб ти харесват. Най-важното, което трябва да запомниш е, че тва, което ти казах по-горе е най-добрият вариант, а вече развоят на нещата зависи и от двамата. Ако нещата не станат, а ти си направила всичко, което е трябвало да направиш, значи просто не сте един за друг.
SheDevil
10-17-2011, 14:15
Хора мога да умра,бавно и мъчително!!! Написах му един безобиден смс и се подписах с името си . После ми звънни и аз окей отг и няква мацка... и викам леле втасах я... Викам ся няма да влизам в упражненията му, че срам срам срам... После гледам съм объркала телефонния номер и се надявам тази мацка изобщо да няма общо с университета.... :) Ако не съм прецакала нещата, май май лично ще си го питам....Неска имах ГОЛЯМА възможност, аз не съм срамежлива по принцип, ама СРАММММ!!!!(не знам от къде го извадих тоя срам...) Ся ми е и смешно и трагично.... :shock: :D
badsector
10-17-2011, 14:55
Обикновено преподавателките са фетиш на мъжете, така че със сигурност би те треснал :)
Ееееееееееееееееееее къв срам, кви 5 лева :D Щом ти се усмихва и той, значи има интерес, не е от учтивост :D. Давай на живо, по-скоро предизвикай разговор. Той ако е пич и има интерес, тва ви е последното виждане, ще те забие сам. Ако не, не е за теб и той губи! :) Но да търсиш по регистрите, да му пращаш смс-и, тва си е малко като stalker, при положение, че си можела на живо. Няма да е много впечатлен, почти сигурна съм. Ако на мен ми се случи, не бих се въодушевила... По-скоро бих помислила нещо от сорта на WeirdO :D. В смисъл ако нямаш смелост да го заговориш, как ще имаш занапред, за по-сериозни неща :?? Докато ако отидеш на живо и му обереш точките от раз, ще е много по-запомнящо се! Пък и в крайна сметка, виждате се за последно, кво губиш? Не се стягай за глупости! Действай смело и успех! :)
P. S.: После може да споделиш как е минало :P
SheDevil
10-17-2011, 16:55
не знам дали е важно но той е от Турция...ох имала съм колежки туркини супер яки хора са, но момчета турци не познавам и не знаммм може би по друг начин разглеждат дадената ситуация...и май няма да ми е последна седмицата на прословутото работно място....и в четвъртък ще го видя......
pz jessica simpson - when you told me you loved me.mp3
SheDevil
10-17-2011, 16:56
Моите романи нямат край, накрая ще взема да напиша книга .... :shock: :grin:
badsector
10-17-2011, 17:31
...той е от Турция...
Значи е обрязан и ще има да те лашка с часове, без значение в коя дупка. Направо го хващай утре за оная работа и го води някъде да те разпори.
SheDevil
10-17-2011, 17:41
...той е от Турция...
Значи е обрязан и ще има да те лашка с часове, без значение в коя дупка. Направо го хващай утре за оная работа и го води някъде да те разпори.
Мисля, че той е сто пъти по- образован от теб... но няма да се заяждам...ти си знаеш!
dPa3HuTeJl
10-17-2011, 17:58
...той е от Турция...
Значи е обрязан и ще има да те лашка с часове, без значение в коя дупка. Направо го хващай утре за оная работа и го води някъде да те разпори. И те така !
badsector
10-17-2011, 18:03
Мисля, че той е сто пъти по- образован от теб... но няма да се заяждам...ти си знаеш!
Май няма скоро да намериш някой, с когото да продължиш до края на живота си...
SheDevil
10-18-2011, 18:34
P. S.: После може да споделиш как е минало :P
една приятелка (туркиня) ми написа името му на турски...ура ...намерих си го във фейса и го добавих....тъй той ми писа по фейсбук- чата...и в крайна сметка , разбира се знае коя съм ...., разменихме си телефоните, оказа че и той ме харесва, плюс това ме покани на среща!утре е...../а ние неска с колежки - някои де/ крояхме как да стане аферата със запознанството, но ето че няма нужда. :-) не знам как ще протече срещата...ама вчера хвърлих няколко карти таро и същото всъщност ми излезе... история с приятно начало :) и тъй хепи хепи хепи.... а и с една год е само по-малък от мен....което е супер! :grin:
пиши му смс да си даде фейсбука :lol: :lol: :lol: