View Full Version : запознаване с родителите
да ви попитам тея които си имат гаджета запознавали ли сте ги с ващте а те с тяхните и на кой месец ние с моя вчера напраихме 7 месеца и днеска ще го запозная с нащте
CupcakeKitty
10-18-2011, 12:20
Супер ти е подписа 8)
Shturrrche88
10-18-2011, 12:21
Запозна се с майка ми някъде на третия месец, а с баща ми малко след това.
Аз се запознах с майка му, някъде около 4-5 месец и с баща му малко по-късно. Не си спомням вече...
Запознах се с майка и на третия месец някъде.
След седем дена правим 5 месеца и скоро мисля да я запозная и с нашите 8-)
Запознавам приятел с родителите си, когато усетя , че връзката става сериозна. Това не зависи толкова от времето, а от самите отношения. Не помня точно кога запознах приятеля ми с наще и кога точно аз се запознах с техните.
Баща му го познавах около 3-4 години преди да се запозная с приятелят ми. А с майка му се запознах 1-2 месеца след като тръгнахме.
С майка ми го запознах малко преди да се съберем, а с баща ми доста след това.
ShtrudeL
10-18-2011, 13:23
лололол хаха
Писахме си месец
Тръгнахме
След два три дена се запознах с майка му и баща му.
След още един-два той се запозна с мама.
Ник'ви официалности, нищо дразнещо и фалшиво.
Limitless
10-18-2011, 14:14
хахах ;Д еми при нас стана така, че тя беше от друг град .. и тъй като спах у тях нямаше как да не се запозная .. та на първия ден =) еми колкото по дълеч толкова по-добре! :)
Не ги запознавай,бре.Закво ти е-да няма да се жените?Обикновенно мама на момчето и тати на момичето са зверове. 8)
sweetpunk
10-18-2011, 15:13
Понеже сега съм сама ще кажа за бившия ми! Беше инцидентно, без да е планирано! Ние отиваме в един клуб и виждам нашите, отиваме при тях, запознават се и след това му казвам, че това са родителите ми,това беше още преди да тръгнем официално! А аз с техните се запознах на 2рата седмица :)
Техните ги познавам от ...около месец след като тръгнахме, а той се запозна с наще на 2-3 ия месец :)
Vilencety
10-18-2011, 16:08
Запознах се с баща му на втория месец (съвсем скоро) с майка му още не съм. :)
Ами той с майка ми се запозна съвсем случайно на...1вия месец горе-долу ..с баща ми на 2рия-отново случайно.Аз с неговите не съм все още :))
Още на първото ни виждане се запозна с майка ми, а на третата среща някъде се запозна и с баща ми.
Официално не помня кога точно се запозна с нашите.. може би на 2-рия месец някъде.Аз се запознах с баща му на 5-тия месец,понеже преди това беше в Гърция.С майка му съм говорила само по телефона,много печена жена,ще се запозная с нея след 3-4 дена,тогава и тя си идва от Гърция :)
Rebirthing
10-18-2011, 21:03
С баща ми той се запозна след 2-3 месеца. С майка ми не помня кога точно :D . Също така не помня и аз кога се запознах с неговата майка.