View Full Version : Голям проблем с пъпките ! ! МОЛЯ ви помогнете ми
qkakukla2
10-19-2011, 14:33
Така проблемът с пъпките по лицето ми е сериозен ! ! Искам да ми дадете съвет какво да правя и с какво да се мажа. Пробвала съм почти всичко но ефекта е малък даже никакъв. Ето ви снимка, за да разберете за какво говоря.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1319034540m.jpg
Очаквам вашите отговори !!! :) :) :)
Colombia
10-19-2011, 14:37
Здравей!
1-во-на колко години си?
malka_sladkka
10-19-2011, 14:42
На лекар възможно най-скоро!
Colombia
10-19-2011, 14:49
+1 с горното мнение и виж какво писах снощи на 1 момче.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=439536
Трявба си компетентен съвет.
Иначе мога да ти препоръчам Виши,Ивостин,Биодерма-сериите им за проблемна и мазна кожа.
ledenakrasota
10-19-2011, 14:59
какви пъпки бе? Това е обрив :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Все едно те е хванала краста!
Отивай на дерматолог или се обади на личната ти лекарка за съвет. :)
Както всички казаха вече,отиди на дерматолог-ще ти даде правилната посока и ще знаеш какво да си купиш,а не да експериментираш.Иначе една приятелка беше в подобно положение,но сега всеки ден ползва някаква маска,сапун и още нещо и кожата й става все по-хубава.Мога да я питам какво ползва,ако искаш.
Но най-добре е да отидеш на дерматолог!
brutaLxxbunny
10-19-2011, 16:20
И аз бях нещо подобно преди време.Оправих се със Зинерит и хапчетата от дерматолога :) Един съвет - НЕ СТИСКАЙ!Само ако е гнойна с игла и след това веднага памук със спирт върху нея.Поддържай и перфектна хигиена,всичко ще мине.
blueberryyy
10-19-2011, 16:20
Преди няколко дни бях на дерматолог и помолих да ми погледне лицето. Първо, момиче съм и ме прати на излседване на тестостерон и още един хормон с П. След като отхвърли възможността с хормоните ми направи някакъв много бърз тест, за да определи какъв вид е кожата ми и ми предписа антибиотик, който ще пия три месеца, лекарство, под формата на крем и почистващ лосион на Авен. Всичките тези неща изглеждат, поне според мен, доста сериозни като лечение, а моето лице е в пъти по-чисто от твоето. Следователно те съветвам спешно да се консултираш с лекар...
FreshJuice
10-19-2011, 17:33
Така проблемът с пъпките по лицето ми е сериозен ! ! Искам да ми дадете съвет какво да правя и с какво да се мажа. Пробвала съм почти всичко но ефекта е малък даже никакъв. Ето ви снимка, за да разберете за какво говоря.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1319034540m.jpg
Очаквам вашите отговори !!! :) :) :)
Тези пъпки на лицето ли са?? Или на гърба/деколтето ? :)
scrooper
10-19-2011, 17:55
Снимано е челото.
Освен консултация с дерматолог, хубаво е да се храниш здравословно.
Но вероятно е просто от пубертета.
blueberryyy
10-19-2011, 21:45
Абе, хора, какъв пубертет?? Това прилича на някакъв доста сериозен обрив, а ако е акне, то пак е доста сериозно и не трябва да се подминава просто така... И най-малкият проблем е как изглежда...
yana0404
10-20-2011, 16:18
Отивай на дерматолог ВЕДНАГА!!!Това може да е здравословен проблем с кожата.
koshtramba
10-20-2011, 17:20
Хм, пъпките ми изглеждат пълни с гной. Мисля, че ще трябва да посетиш и козметик, но все пак се консултирай с лекар, изглежда обезпокоително.
Само с мазане няма да минеш. Иди да те види дерматолог или опитна козметичка. Добре е да се направи почистване на лицето при козметик, но това няма само да ти реши проблема и побързай, докато не е станало по-лошо.
пПубертет е, защото всички пъпки са пълни с гной и си личи. Отиди на дерматолог да ти каже какви мазила да ползваш и после на козметик да ги изчисти в началото, за да почнеш да се мажеш и лека - полека да минат.
kalpazanka
10-29-2011, 12:25
Веднага на дерматолог! Може да се наложи да пиеш антибиотик по схема. И никакво стискане или козметици!
sunshine955
10-29-2011, 13:38
Дерматолог!