- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Голям проблем с пъпките ! ! МОЛЯ ви помогнете ми
Така проблемът с пъпките по лицето ми е сериозен ! ! Искам да ми дадете съвет какво да правя и с какво да се мажа. Пробвала съм почти всичко но ефекта е малък даже никакъв. Ето ви снимка, за да разберете за какво говоря.
http://alfa.kachi-snimka.info/images/opt1319034540m.jpg
Очаквам вашите отговори !!!![]()
![]()
![]()
Здравей!
1-во-на колко години си?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1 с горното мнение и виж какво писах снощи на 1 момче.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=439536
Трявба си компетентен съвет.
Иначе мога да ти препоръчам Виши,Ивостин,Биодерма-сериите им за проблемна и мазна кожа.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
какви пъпки бе? Това е обрив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Все едно те е хванала краста!
Отивай на дерматолог или се обади на личната ти лекарка за съвет.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Както всички казаха вече,отиди на дерматолог-ще ти даде правилната посока и ще знаеш какво да си купиш,а не да експериментираш.Иначе една приятелка беше в подобно положение,но сега всеки ден ползва някаква маска,сапун и още нещо и кожата й става все по-хубава.Мога да я питам какво ползва,ако искаш.
Но най-добре е да отидеш на дерматолог!
И аз бях нещо подобно преди време.Оправих се със Зинерит и хапчетата от дерматологаЕдин съвет - НЕ СТИСКАЙ!Само ако е гнойна с игла и след това веднага памук със спирт върху нея.Поддържай и перфектна хигиена,всичко ще мине.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Преди няколко дни бях на дерматолог и помолих да ми погледне лицето. Първо, момиче съм и ме прати на излседване на тестостерон и още един хормон с П. След като отхвърли възможността с хормоните ми направи някакъв много бърз тест, за да определи какъв вид е кожата ми и ми предписа антибиотик, който ще пия три месеца, лекарство, под формата на крем и почистващ лосион на Авен. Всичките тези неща изглеждат, поне според мен, доста сериозни като лечение, а моето лице е в пъти по-чисто от твоето. Следователно те съветвам спешно да се консултираш с лекар...
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Тези пъпки на лицето ли са?? Или на гърба/деколтето ?Първоначално написано от qkakukla2
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Снимано е челото.
Освен консултация с дерматолог, хубаво е да се храниш здравословно.
Но вероятно е просто от пубертета.
always late but worth the wait!
Абе, хора, какъв пубертет?? Това прилича на някакъв доста сериозен обрив, а ако е акне, то пак е доста сериозно и не трябва да се подминава просто така... И най-малкият проблем е как изглежда...
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Отивай на дерматолог ВЕДНАГА!!!Това може да е здравословен проблем с кожата.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Само с мазане няма да минеш. Иди да те види дерматолог или опитна козметичка. Добре е да се направи почистване на лицето при козметик, но това няма само да ти реши проблема и побързай, докато не е станало по-лошо.
пПубертет е, защото всички пъпки са пълни с гной и си личи. Отиди на дерматолог да ти каже какви мазила да ползваш и после на козметик да ги изчисти в началото, за да почнеш да се мажеш и лека - полека да минат.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Веднага на дерматолог! Може да се наложи да пиеш антибиотик по схема. И никакво стискане или козметици!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дерматолог!
smile-it's the second best thing you do with your lips