View Full Version : Офф
krone1596
10-21-2011, 19:51
Здравейте, искам да ви разкажа моята историйка и да ми помогнете, като ми дадете какъвто и да е съвет. Благодаря предварително!
Харесвам едно момче, в един клас сме.. Бях се зарекала, че никога няма да го харесвам, поне така си мислех, защото се прави на шут.. Но уви след 2 години.. го харесвам!! Няколко пъти ме е хващал за ръката, но тъй като съм руса и съм малка съм се дърпала. Но веднъж бяхме на един курс заедно и се прибирахме той ме хвана и тогава не се отдръпнах. И от тогава разбрах, че го харесвам наистина. Но вече като че ли се дърпа от мен... или си въобразявам нещо или е така. Преди все някак си ще ме заговори или нещо такова .. а сега аз му вървя зад гъза... И не знам какво да правя... Влудявам ме!!! Да се отдръпна ли или напротив?? Не знам какво да правя!! :(
SisiStrange
10-21-2011, 19:53
Е човека е опитал, а ти си го отрязала. Какво да направи повече? Няма да се занимава доживотно.
ПП.
но тъй като съм руса и съм малка съм се дърпала
:lol: :lol: :lol: :lol:
Е човека е опитал, а ти си го отрязала. Какво да направи повече? Няма да се занимава доживотно.
ПП.
:lol: :lol: :lol: :lol: тва е от една песен
ПП.
Знаех си!!!! :D
LeprikonA
10-21-2011, 19:56
два варианта :
А) изпуснала си шанса. след като ти е правел намеци и ти си се дърпала на човека може да му е писнало и да е спряло да му пука.
Б) прави се на интересен. малко ме съмнява да е това, но пък знае ли човек, може и това да е.
krone1596
10-21-2011, 19:56
ПП.
Тогава ми изглеждаше супер странно.. не можех да си го представя...!
krone1596
10-21-2011, 20:05
Какво да правя??
Толкоз ли ти е празна главата да разбереш че не се прави на шут, а си е ШУТ?
sladkalady
10-22-2011, 06:38
Отдръпни се от него и не се занимавай.
Липсва ти вниманието му ли?Хаха,колко си ми прозрачна само.Показала си му ,че си незаинтересована ,когато на него е спряло да му пука ,сега ти ще му ходиш подир газОто.
Липсва ти вниманието му ли?Хаха,колко си ми прозрачна само.Показала си му ,че си незаинтересована ,когато на него е спряло да му пука ,сега ти ще му ходиш подир газОто.
+1 :)
maybeone
10-22-2011, 12:37
Не си струва.
1. По твои думи му вървиш по г*за, нормално ли е? Заслужава ли си?
2. В един клас сте- това е нож с две остриета.
IlovEmyPuffYToY
10-22-2011, 15:09
Кой клас сте?? Повярай, има значение :) Иначе аз съм 7 клас и имаме страшно много "шутове" като тоя в класа ....Еми честно да ти кажа при момчетата в тазии възраст (абе във всички възрасти )много си личи, когато са заинтирисоани (правилно - заинтересовани, защото може само да си му допаднала горе - долу и да се е опитал - не да си любовта на живота му :) Пък може и така да е ...) Например целят момичетата с хартиики и то по д-то, деколтето (ок и мен са целили), замерял ме е един с кестени пак така, праят нещо като комплименти, гледат те както не гледат никое друго момиче - знаеш как-----> :oops: или -----> :smt103 :smt060, амм сори, но ще добавя иии гадното опипване (или опити ) :? :? ама тва вече е при по - наперените :D Така че то си се осеща, когато някой те хареса и според мен наистина е така при теб....Но е трябвало да дейсташ нареме :o ИИии такам като заключение ще ти кажа обаче да не му въриш по свирката и да те ърти на малкия си пръст, защото такъв тип момчета е имало мн случаи да го правят - например такива, каквито се мислят за много красиви и готини и мислят, че така като правят всяко момиче ще им се навие и после ела да видиш како става с наивните влюбени момичета :? (не са всички такива, но на една определена възраст някои стават по-наперени - затова те попитах кой клас сте в началото )Това е, извинявай за дългия отговор ...
krone1596
10-22-2011, 16:55
Там е проблема! Че той не е от ония газарчета! Той е от ония момчета които учат много и не са големи красавци, но точно в такъв харесах. Ще попитате как такъв тип момче може да е шут?! Ем явно може!! Иначе сме на 16 години / 10 клас.// Малко банално ще звучи ама лягам с мисълта за него и ставам с нея.. БУКВАЛНО!! Ужасно е да харесваш някого!! ](*,) ](*,)
ledenakrasota
10-22-2011, 17:00
Просто си влюбена! Няма нищо нередно или лошо. Поне веднъж ще попаднеш в живота си на някакъв такъв идиот. както казва Маркес : преди да срещнеш Принца на бял кон ще целунеш няколко жаби. :D
Играе си с теб или иска да ти го върне тъпкано. Отдръпни се и си намери някакво занимание или други хора, с които да излизаш за известно време, докато поутихнат страстите. :D
krone1596
10-22-2011, 17:04
ledenakrasota, бих искала но КАК? Всеки божи ден се виждаме. В един клас сме. Просто няма как да не го виждам!!
ledenakrasota
10-22-2011, 17:06
ledenakrasota, бих искала но КАК? Всеки божи ден се виждаме. В един клас сме. Просто няма как да не го виждам!!
Има, има. Като си го наложиш за цел и с много воля стават нещата. 8)
Записваш спорт. Уреждаш си среща с някое момиче веднага след края на часа и си първата отлетяла от стаята. Като го видиш , отиваш в другия край на стаята и т.н.
Проблем един, решения много. :)
krone1596
10-22-2011, 17:10
йеп, прави си !! дано това да е решение, че наистина се побърквам!! (: Мерси ^.^
ledenakrasota
10-22-2011, 17:16
йеп, прави си !! дано това да е решение, че наистина се побърквам!! (: Мерси ^.^
Моля! И пиши за развоя или при нужда. :)
krone1596
10-22-2011, 18:04
Непременно! : )
IlovEmyPuffYToY
10-22-2011, 21:39
Там е проблема! Че той не е от ония газарчета! Той е от ония момчета които учат много и не са големи красавци, но точно в такъв харесах. Ще попитате как такъв тип момче може да е шут?! Ем явно може!! Иначе сме на 16 години / 10 клас.// Малко банално ще звучи ама лягам с мисълта за него и ставам с нея.. БУКВАЛНО!! Ужасно е да харесваш някого!! ](*,) ](*,) Хех не е вярно, че е гадно чувството :D Тренирана съм на това чувство от детската градина и първоначално наистина ми беше гадно, но свикнах....И особено сега харесах също като теб един умен и интелигентен (с тази разлика, че си е и хубав :oops:) от 8 клас, но той не е шут ама .... Голяма клюкарка е и сега се страхувам, че вече цялото училище е узнало, че ме кефи той :D Всеки си е с недостатъците си - приеми и ти неговите ;)
Тъй като съм руса,като вика.. кво искаш да кажеш,че си тъпа ?! :lol:
krone1596
10-23-2011, 18:53
Там е проблема! Че той не е от ония газарчета! Той е от ония момчета които учат много и не са големи красавци, но точно в такъв харесах. Ще попитате как такъв тип момче може да е шут?! Ем явно може!! Иначе сме на 16 години / 10 клас.// Малко банално ще звучи ама лягам с мисълта за него и ставам с нея.. БУКВАЛНО!! Ужасно е да харесваш някого!! ](*,) ](*,) Хех не е вярно, че е гадно чувството :D Тренирана съм на това чувство от детската градина и първоначално наистина ми беше гадно, но свикнах....И особено сега харесах също като теб един умен и интелигентен (с тази разлика, че си е и хубав :oops:) от 8 клас, но той не е шут ама .... Голяма клюкарка е и сега се страхувам, че вече цялото училище е узнало, че ме кефи той :D Всеки си е с недостатъците си - приеми и ти неговите ;)
За мен е най-красивото момче на света за мен. Имах предвид "не е от ония красавци", че не всяко момиче го харесва. Не ме интересува какво ще кажат другите за нас, просто всичко е прекалено трудно и сложно,. :(