View Full Version : Спирала на Essence
Мисля да си купя от тази марка, но до сега тяхна спирала не съм ползвала. Доволни ли сте и коя точно бихте ми препоръчали?
Runaway11
10-23-2011, 19:14
http://lh4.ggpht.com/_kepgGUCzoS0/TC2m2nFsEzI/AAAAAAAAKIE/lTGHJjHlGag/ess_AllEyesOnMeMasc%2301_thumb%5B1%5D.jpg
Тази ми върши страхотна работа. Слагам си съвсем малко и съм готова. Общо взето съм доволна, но не очаквай нещо кой знае какво :D :D :D
C0okieMonster
10-23-2011, 19:57
Надявам се автора да не се сърди, че ползвам темичката да попитам на Essence очните линии как са ? Дадоха ми една брошурка оня ден на касата на един магазин за козметика и като го разгледах у нас , си ги набелязах , та някой ако е ползвал да сподели :-)
Надявам се автора да не се сърди, че ползвам темичката да попитам на Essence очните линии как са ? Дадоха ми една брошурка оня ден на касата на един магазин за козметика и като го разгледах у нас , си ги набелязах , та някой ако е ползвал да сподели :-)
Супер са очните линий, а за спирала http://blingingbeauty.com/wp-content/uploads/2011/08/essence-multi-action-false-lashes-mascara.jpg
имам тази и е добра.
PRECARIOUS
10-24-2011, 10:21
абе вие какви основи за грим ползвате ;? аз имам на нивеа хидратиращ крем и основа в едно обаче няма особена разлика ако си го сложа и ако съм без него :/
ralinka17
11-20-2011, 18:47
Спиралата е перфектна , трае адски дълго време като я сложа от 10 часа сутринта до като я махна , миглите стават огромни - прекрасни направо като изкуствени ,а моите не са кои-знае колко дълги :) :) !
Аз ползвам други две от спиралите на Есенс и съм повече от доволна :) :grin:
rosencetooo
11-22-2011, 02:40
А водоустойчивите им спирали как са ? Слепват ли много миглите ?
anonymous708973
11-22-2011, 06:29
Водоустойчивата (със синята капачка) е уникална! Пуснаха нова... ъъ, версия :Д и е още по-добра от старата - не се размазва в краищата на очите, слага се 2 пъти по-бързо и се трие по-лесно.
а коя от тези е най-добра..
essence extreme
multi action
multi action false lashes