View Full Version : Дали съм бременна?
Миналия месец ми дойде нормално.Правих секс без предпазни мерки и този масец ми закъсня 5 дни .На 6тия ден помислих че ми дойде,но всъщност май не е така.Тече ми слабо кафяво течение,все едно ми свършва.Не съм се консултирала с лекар,не съм неразположена(гадене,виене на свят),но имам апетит.Дали не карам цветна бременност?Много съм объркана,защото нямам мъж до себе си и все още ми е рано да ставам майка.Моля ако имате някакви идеи какво се случва,пишете
Shturrrche88
10-26-2011, 19:33
С тест за бременност пробва ли?
SummerRain
10-26-2011, 19:36
Направи си тест...
Shturrrche88
10-26-2011, 19:37
Не съм
Е ние как да гадаем какво ти е? Отиди утре до аптеката, купи си един тест, или даже два, за всеки случай, направи го/ги и тогава питай пак...
bazingaaaa
10-26-2011, 19:40
Миналия месец ми дойде нормално.Правих секс без предпазни мерки и този масец ми закъсня 5 дни .На 6тия ден помислих че ми дойде,но всъщност май не е така.Тече ми слабо кафяво течение,все едно ми свършва.Не съм се консултирала с лекар,не съм неразположена(гадене,виене на свят),но имам апетит.Дали не карам цветна бременност?Много съм объркана,защото нямам мъж до себе си и все още ми е рано да ставам майка.Моля ако имате някакви идеи какво се случва,пишете
Oh, Magic 8-ball... TELL ME THE ANSWER!!
http://prikachi.com/images/272/3970272Q.jpg
imamkrasivouho
10-26-2011, 19:47
Имам идея какво се случва! Но няма да ти я кажа... :?
DragonLady
10-26-2011, 19:49
При мен понякога така започва със слабо кафяво течение и на другият ден си е ярко червена кръв.
Направи си и тест за бременност!!!
annonimnna
10-26-2011, 20:44
При мен понякога така започва със слабо кафяво течение и на другият ден си е ярко червена кръв.
Направи си и тест за бременност!!!
^ И при мен е така понякога.
По темата: Най-добре да си направиш тест. Иначе няма как да разбереш...
Е, има... ама едва ли ти се чака 9 месеца.
Айде успех :)
fibichkaa
10-26-2011, 23:23
Порази ме господи ...
Така слушай сега , взимаш си някои удобни дънки и някоя блузка и припкаш до някоя аптека и казваш ,че искаш тухла и тест за бременност. Тухлата се сети за какво ти е. Няма кой да ти даде точно мнение тук.
gabsit000
10-27-2011, 06:16
единствено теста за бременност ще ти отговори на тези въпроси..
Ей сега, мила авторке, отивам да ти купя тестче, да ти го донеса, да те изпишкам и да видим..ако си бременна, не се притеснявай...аз ще ти помагам с отглеждането, щом нямаш мъж до себе си. А ако не си...ще се напием заедно от радост.
gabsit000
10-27-2011, 08:13
Ей сега, мила авторке, отивам да ти купя тестче, да ти го донеса, да те изпишкам и да видим..ако си бременна, не се притеснявай...аз ще ти помагам с отглеждането, щом нямаш мъж до себе си. А ако не си...ще се напием заедно от радост.
викайте и мен щом има пиене 8-) :lol: :lol: :lol:
Идеално, така дори и да е бременна пак ще имам компания за чашка.
gabsit000
10-27-2011, 09:08
за това винаги съм насреща,няма значение повода :D
И аз съм така.. :D
dream1707
10-27-2011, 12:05
Еми сори.. загубих си някъде кристалната топка... тъй че по-добре пробвай с тест...
И аз откъде да знам дали си бременна????????????????
ама вие сте много интересни.нали ми тече това кафявото течение?как да си направя тест? попитах просто,какво се нахвърляте всички
ама вие сте много интересни.нали ми тече това кафявото течение?как да си направя тест? попитах просто,какво се нахвърляте всички
И какво значение има като ти тече?
ми заради точността на резултата.
нали трябва да се прави сутрин с 1вата урина и да не си в цикъл,а аз имам нещо такова
нали трябва да се прави сутрин с 1вата урина и да не си в цикъл,а аз имам нещо такова
но НЕ Е цикъл това!
Shturrrche88
10-27-2011, 14:01
но НЕ Е цикъл това!
Точно. А и ако си в цикъл, дали ще се налага да си правиш тест за бременност, как мислиш?
С тест за бременност пробва ли?
Ама нямаш право да се сърдиш за тези реакции, защото нали знаеш, че има 843843434 такива теми ! Ние няма как да знаем какво се случва в тялото ти.. какъвто въпроса -такива и отговорите. А именно - безсмислени ... Така че...
Biskfitka
10-27-2011, 19:29
И аз съм така.. :DИ аз ,и аз :D Колкото повече ,толкова повече! :D
Направи си тест миличко :*
Ами сигурно. И без да чета темата си го помислих... за да питаш значи е станал гафа. То човек трябва да има акъл ,за да прави секс ,а не - дай да си направиме кефа ,пък после ще му мислим и ще питаме в тийнпроблем дали сме бременни. :?
Ами сигурно. И без да чета темата си го помислих... за да питаш значи е станал гафа. То човек трябва да има акъл ,за да прави секс ,а не - дай да си направиме кефа ,пък после ще му мислим и ще питаме в тийнпроблем дали сме бременни. :?
То хубаво да пита, ама ние поне да знаехме.. 8-)
bebblackcherry
10-28-2011, 12:06
Направи си тест бе кукло ;хххх !!! И това да ти е за урок да се пазиш следващият път ;)
Extremescream
10-28-2011, 16:24
Тест за бременност, ние не сме врачки.