View Full Version : Болка в бъбрека
Здравейте, имам от 3 дни болка в единия бъбрек, не е силна, пия но-шпа и спазмалгон. По-принцип съм свикнала да имам някакви оплаквания относно отделителната система (имам хроничен цистит) и си пия редовно прахчета и хапчета с червени боровинки, имуностимулатори през известно време, доста неща, предписани ми от лекар. Обаче сега не чувствам болка и парене при уриниране и болка след изпразване на мехура, а тази болка в бъбрека, тежест в пикочния мехур и температура, имам и гадене на моменти. Въпросът ми е трябва ли да се обърна към лекар или с болкоуспокояващите и Уринал-а ще ми се размине? Не чувствам да имам инфекция, когато имам боли нетърпимо... Дайте мнение, моля. :(
като подтискаш нервите за да не усещаш болка как влияеш на отделителната система?
и как определи че е в бъбрека?
трябва ти лекар я ем си знаеш че имаш проблеми в тази област и пак се вайкаш...
ledenakrasota
10-27-2011, 21:36
Дори само за единия признак трябва да се обърнеш към личния си лекар.
Най-вече да се интересуваш от здравословните си проблеми! Тогава ще опознаеш тялото си и ще знаеш какво да правиш и кой да слушаш. :)
ами и друг път ме е болял бъбрек, и кофти, че винаги десния ме боли
ledenakrasota
10-27-2011, 21:46
И какво се прави тогава?
абе и мене и друг път са ме боляли гърдите и съм имал разтежение ама веднъж се оказа бронхит...
отивай на лекар
Rebirthing
10-27-2011, 21:58
Отивай при личната и искай талон за нефролог.
Най-добре да ти види бъбреците и да ти пусне едни изследвания.
Да разбирам ли обаче, че имаш болка, тежест в мехура, температура и гадене ?! Защото всичко това ми звучи като инфекция, колкото и да си мислиш, че не е.
Какво друго освен "Отиди на лекар" очакваш във форума?! Разбира се, че това трябва да направиш... как да ти помогнем ние?
Питах за мнение. Проблемите на отделителната система са много, често срещан проблем и очаквах някой да даде някакъв конкретен "акъл", но благодаря все пак за вниманието. Не мога да открия нефроложката, при която ходя. Пуснах си сутринта обикновена и стерилна урина. Обикновената излезе и е нормална. Все повече идвам на мнение, че е настинка...
ledenakrasota
10-28-2011, 14:16
очаквах някой да даде някакъв конкретен "акъл"
:shock: Ако разчиташ, че ще получиш отговор тук, си в една голяма грешка. Да не казвам друго... :lol: :?
Стискам ти палци! :)
наистина, какъв по-удачен съвет очакваш от този на специалист :-o
kalpazanka
10-29-2011, 11:19
Ако беше настинка/грип, надали щеше да те боли бъбрек. Щеше да подсмърчаш, да имаш хрема и кашлица.
Добре си се ориентирала за урината, но няма да е зле да минеш през личния си лекар.
joanittka
11-18-2011, 09:21
Може да имаш възпаление на бъбреците , камъни в бъбреците и т.н. Отиди на лекар !! Наистина няма какво друго да ти кажем ние ! ;]]]]
КЪСМЕТ ! :smt110 :smt110 :smt110 :smt110