Влез

View Full Version : Болка в бъбрека

desssy
10-27-2011, 20:37
Здравейте, имам от 3 дни болка в единия бъбрек, не е силна, пия но-шпа и спазмалгон. По-принцип съм свикнала да имам някакви оплаквания относно отделителната система (имам хроничен цистит) и си пия редовно прахчета и хапчета с червени боровинки, имуностимулатори през известно време, доста неща, предписани ми от лекар. Обаче сега не чувствам болка и парене при уриниране и болка след изпразване на мехура, а тази болка в бъбрека, тежест в пикочния мехур и температура, имам и гадене на моменти. Въпросът ми е трябва ли да се обърна към лекар или с болкоуспокояващите и Уринал-а ще ми се размине? Не чувствам да имам инфекция, когато имам боли нетърпимо... Дайте мнение, моля. :(

zlaSila
10-27-2011, 21:33
като подтискаш нервите за да не усещаш болка как влияеш на отделителната система?

и как определи че е в бъбрека?

трябва ти лекар я ем си знаеш че имаш проблеми в тази област и пак се вайкаш...

ledenakrasota
10-27-2011, 21:36
Дори само за единия признак трябва да се обърнеш към личния си лекар.

Най-вече да се интересуваш от здравословните си проблеми! Тогава ще опознаеш тялото си и ще знаеш какво да правиш и кой да слушаш. :)

desssy
10-27-2011, 21:42
ами и друг път ме е болял бъбрек, и кофти, че винаги десния ме боли

ledenakrasota
10-27-2011, 21:46

И какво се прави тогава?

zlaSila
10-27-2011, 21:47
абе и мене и друг път са ме боляли гърдите и съм имал разтежение ама веднъж се оказа бронхит...

отивай на лекар

Rebirthing
10-27-2011, 21:58
Отивай при личната и искай талон за нефролог.
Най-добре да ти види бъбреците и да ти пусне едни изследвания.

Да разбирам ли обаче, че имаш болка, тежест в мехура, температура и гадене ?! Защото всичко това ми звучи като инфекция, колкото и да си мислиш, че не е.

Mi6inka
10-28-2011, 08:28
Какво друго освен "Отиди на лекар" очакваш във форума?! Разбира се, че това трябва да направиш... как да ти помогнем ние?

desssy
10-28-2011, 11:25
Питах за мнение. Проблемите на отделителната система са много, често срещан проблем и очаквах някой да даде някакъв конкретен "акъл", но благодаря все пак за вниманието. Не мога да открия нефроложката, при която ходя. Пуснах си сутринта обикновена и стерилна урина. Обикновената излезе и е нормална. Все повече идвам на мнение, че е настинка...

ledenakrasota
10-28-2011, 14:16
очаквах някой да даде някакъв конкретен "акъл"

:shock: Ако разчиташ, че ще получиш отговор тук, си в една голяма грешка. Да не казвам друго... :lol: :?

Стискам ти палци! :)

denkagb
10-28-2011, 14:22
наистина, какъв по-удачен съвет очакваш от този на специалист :-o

kalpazanka
10-29-2011, 11:19
Ако беше настинка/грип, надали щеше да те боли бъбрек. Щеше да подсмърчаш, да имаш хрема и кашлица.
Добре си се ориентирала за урината, но няма да е зле да минеш през личния си лекар.

joanittka
11-18-2011, 09:21
Може да имаш възпаление на бъбреците , камъни в бъбреците и т.н. Отиди на лекар !! Наистина няма какво друго да ти кажем ние ! ;]]]]
КЪСМЕТ ! :smt110 :smt110 :smt110 :smt110