Влез

View Full Version : По задължение..

PricelessGirl
10-31-2011, 07:41
Здравейте!
Ще започна направо.Имам приятел от 9 месеца (почти).Той е от друг град така че се виждаме по-рядко.В началото на връзката ни всичко беше идеално.Излизахме,можехме да говорим с часове по телефона без да ни омръзне,винаги намирахме време езин за друг,но в последно време всичко се промени.Той стана различен..ако аз не му звънна да го чуя,той няма да се сети да звънне изобщо.Или неговото вечно '' по-късно ще се чуем'' .. това неговото ''по-късно'' е 3,4 дни.Имам чувството,че ми се обажда само по задължение,не защото иска.Забелязах го ,защото когато си е тук не ме оставя намира,гледаме всяка минута да сме заедно,не се караме,звъним си и т.н ,но когато си тръгне всичко е променя,спира за звъни,или ако звънне ще е много рядко,постоянно казва,че е зает или че имал някаква работа..окей разбирам го,не искам всяка минута да е залепен за телефона,но винаги може да отдели 2 минути да звънне да се чуем само за малко,но явно той не може.И някак си започвам да се чувтвам използвана от това,че когато е тук аз винаги трябва да съм като на повикване ,а когато не е тук все едно ме няма.Много пъти съм му казвала и намеквала,че ако има друга винаги може да ми каже,но той твърдо отрича.. даже понякога се сърди,че се съмнявам в него.Питам тук ,защото не знам вече какво да правя.Не искам да го късам,но не искам и да му бъда като кукла на повикване,когато той иска.

Благодаря предварително и се извинявам за правописните грешки! :)

balu4ka
10-31-2011, 07:48
Само прочетох "това неговото по-късно е 3,4 дни" ,как може такова нещо?!Разбирам проблеми,работа ама извинявай вие имате връзка,и то не каква ами от разстояние?!Той човека няма време да ти се обади за 1 мин да те чуе,как си ...така ли ?!Според мен сама си си отговорила на въпроса,той ти се обажда само по задължение,ако държеше на теб,щеше да е различно.Понякога тръпката изчезва,не знам,но може би те има като Б-план.Трябва да поговориш с него.Много е тягостно да си седиш, и да си се чудиш.

Mi6inka
10-31-2011, 08:57
Ще се повторя ама... Поговори с него. Защо не ? Просто му кажи как се чувстваш, така както го каза тук на нас. Нали ..това е основно в една връзка ( поне според мен ) да има общуване, споделяне. Успех ти пожелавам.

lubovvv
10-31-2011, 09:00
Уф, много познато....:( Аз вече спях да го търся и той не ме е потърсил вече седмица и нещо... Разбирам че е много зает но това не го оправдава да драсне няколко реда. Моят съвет е да го оставиш да "подиша" и когато си реши ( ако изобщо се сети сам) да те потърси.

PricelessGirl
10-31-2011, 09:09
Уф, много познато....:( Аз вече спях да го търся и той не ме е потърсил вече седмица и нещо... Разбирам че е много зает но това не го оправдава да драсне няколко реда. Моят съвет е да го оставиш да "подиша" и когато си реши ( ако изобщо се сети сам) да те потърси.

Ами и аз така реших.Спрях да му звъня,чакам той да звънне и пак е същото.А когато не го потърся няколко дни и той се сети да ми звънне почва с едни въпросии .. защо не съм му звъняла толкова време? и т.н

Sh@d0w
10-31-2011, 09:16
Връзките от разстояние са трудни и не всеки може да поддържа такава.

gabsit000
10-31-2011, 09:28
не знам сложна ситуация,една от най-добрите ми приятелки имаше подобна връзка (само че тя живее в друг град) и никак лесно не им беше,но одържаха 2 години,най-вече трябва наистина да си готов за такива взаимоотношения,в които няма как да се виждате постоянно и наистина ако не му се занимава по-добре е да приключите,само хабиш нерви напразно...

iiordanova
10-31-2011, 09:33
А ти казвала ли си му,че ти е неприятно така като не ти звъни с дни? Връзките от разстояние определено не са за всеки. С желание всичко става,ама трябва желание от двете страни.
Ако ви е трудно да поддържате връзката си най-добре би било да се разделите.

badsector
10-31-2011, 09:45
Човекът си получава каквото му е необходимо от теб. Нормално е да не му се занимава с разговори по телефона, след като е задоволен сексуално. Явно нуждите му за комуникация са задоволени от хората покрай него. Вашата връзка е чисто сексуална. Все пак пробвай по скайп вечерно време. Някои хора не обичаме разговори по телефони, но приемаме чудесно комуникацията в интернет. Много по-удобно е, защото можеш да правиш и други неща едновременно.

Lucho
10-31-2011, 11:12
Ами ако не ти изнася - разведете се и това е.

Или както му викате на жаргон - скъсайте.

marin4itu
10-31-2011, 11:30
Нормално е да се е променил, в началото на една връзка всичко е цветя и рози, но да не ти звъни 3-4 дена, това вече е много. Поговори с него, но на живо. Остави скайпове и телефони. А между другото колко често се виждате?

DragonLady
10-31-2011, 13:14
Само прочетох "това неговото по-късно е 3,4 дни" ,как може такова нещо?!Разбирам проблеми,работа ама извинявай вие имате връзка,и то не каква ами от разстояние?!Той човека няма време да ти се обади за 1 мин да те чуе,как си ...така ли ?!Според мен сама си си отговорила на въпроса,той ти се обажда само по задължение,ако държеше на теб,щеше да е различно.Понякога тръпката изчезва,не знам,но може би те има като Б-план.Трябва да поговориш с него.Много е тягостно да си седиш, и да си се чудиш.

+1

Или просто си е намерил някоя от неговият град, а когато е в твоя град се възползва от теб максимално, имайки те за "момиче на повикване".

fenkaaa
10-31-2011, 14:28
Казваш,че когато сте заедно не се държи по начина,по който се държи когато не сте.. а замисляла ли си се,че в неговия град може да има някоя друга? :o