Влез

View Full Version : Той не ме желае

Cascade
10-31-2011, 09:10
Приятелят ми не ме желае...Колкото и да е странно за 1в път ми се случва да попадна на такъв мъж.Най-много 2 пъти в седмицата сме интимни,понякога дори и по-рядко.Споделих с него това и той ми каза,че просто си бил такъв.Другото,което е,че много рядко да тръгне да ме целува или прегръща или по някакъв начин да изразява каквото и да е сексуално желание,а мен това не ме прави особено радостна..Чудя се как да го накарам да бъде по-освободен.. :-o

Mi6inka
10-31-2011, 09:12
:shock: Това настина е странно за мен. В крайна сметка, щом не го привличаш.. защо е с теб?

Sh@d0w
10-31-2011, 09:13
Различни хора, различно мислене, различен сексуален апетит.

Аз не мога да си представя да правим секс с приятелката ми само два пъти секс в седмицата, ужас 8-)

Пробвай да се обличаш по - предизвикателно, флиртувай с него, провокирай го.

Ако няма ефект, значи няма надежда.

lubovvv
10-31-2011, 09:13
И аз се чудя защо е с теб?

dimitar_ak
10-31-2011, 09:16
Честотата на секса не е мерило за качеството на една връзка.

Sh@d0w
10-31-2011, 09:19

Недумай. Така е ако секса е и за двамата на равно стъпало в стълбичката с "ценностите" така да се изразя, че не ми идва точната дума.

Ако обаче има разлика в желанията - тоест единия не може без секс, ласки и прочие, а другия е по - сдържан връзката няма да просъществува дълго.

Cascade
10-31-2011, 09:19
И аз му зададох този въпрос неведнъж,отговорът беше:
-Защото те харесвам,искам да съм с теб,но за мен не е жизненоважно да си удовлетворявам физическите нужди всеки ден,бъди спокойна просто съм си такъв...Нито 1 от предишните ми приятели не е бил такъв..Да,вярно е,че е работохолик,работи супер много,та в този ред на мисли,дали и това може да оказва влияние?

dimitar_ak
10-31-2011, 09:21
Отидете на почивка един уикенд. Ще видиш как ще ти се нахвърли.

gabsit000
10-31-2011, 09:21
еми може просто да не му е до това,на теб не ти ли се е случвало да не ти се прави секс?

Cascade
10-31-2011, 09:26
еми може просто да не му е до това,на теб не ти ли се е случвало да не ти се прави секс?Случвало ми се е,но това е от както сме заедно 8-)

dream1707
10-31-2011, 09:27
Може да не е от липса на желание, просто да е по-сдържан или да не може да се отпусне ли, не знам ...
И моя приятел е така, сякаш малко го е страх да действа... виж обаче отпусне ли се, работата се получава ;д ...

Пробвай да го провокираш с нещо.. като той не ще да действа, действай ти ... виж как на бързо ще се окопити ... ;д поне при мен действа ;д

Cascade
10-31-2011, 09:32
Че е сдържан,сдържан е,ама прибере ли се от работа към 9,10 вечерта ляга и край,нито приема нито придава,работи събота и неделя понякога,въобще почти никакво свободно време.Само коли са му в главата 8-)

Mi6inka
10-31-2011, 09:40
Че е сдържан,сдържан е,ама прибере ли се от работа към 9,10 вечерта ляга и край,нито приема нито придава,работи събота и неделя понякога,въобще почти никакво свободно време.Само коли са му в главата 8-)

Не те знам колко ще издържиш.Ама не си и длъжна. В крайна сметка различни хора, различни интереси :) Ще си намериш някой, който да ти пасва и в леглото и в останалото време :)

imamkrasivouho
10-31-2011, 09:43
Изкъпи се, отслабни, смени дрехите и ще е твой завинаги!

Gerityyy08
10-31-2011, 09:48
еми може просто да не му е до това,на теб не ти ли се е случвало да не ти се прави секс?Случвало ми се е,но това е от както сме заедно 8-)

Щом е още от началото не се притеснявай явно е такъв. Обясни му, че имаш нужда и от това.

gabsit000
10-31-2011, 09:49

я почти да излизаш насам натам,бий му игнора да видиш как ще се сети за теб,мъжете усещат когато има безразличие от страна на жената и се чувстват застрашени един вид... може пък да се стресне кой знае...

FleurDeLys
10-31-2011, 10:02

я почти да излизаш насам натам,бий му игнора да видиш как ще се сети за теб,мъжете усещат когато има безразличие от страна на жената и се чувстват застрашени един вид... може пък да се стресне кой знае...
Ей кви сте гадни жените ! 8-)
По темата: нямам идея защо прави така,но мисля,че е от напрежението в работата.Вижте там отидете на почивка в планината в някое спокойно хотелче насред природата ..където чак и на теб ще ти омръзне 8-)

badsector
10-31-2011, 10:12
Дай му време и лека полека се опитвай да бъдеш по-перверзна. Някои мъже просто нямат силно либидо. Накарай го да се грижи повече за тялото си - спорт, храна. Обличай се еротично пред него и ще станат нещата :)

anonymous708973
10-31-2011, 12:15
Различни хора, различно мислене, различен сексуален апетит.

Точно.
Имала съм такъв приятел. Страхотен човек, много умен, много начетен, правихме секс, но рядко и по тази причина страдаше и качеството доста. Искаше ме, но не достатъчно често, за да ми харесва на мен 8-)

Партньорът ти трябва да е със сходен сексуален апетит на твоя.
Шадоу го каза много хубаво това с ценностите и стълбичката.

10-31-2011, 12:42
Питай го дали е съгласен за тройка с още едно момче, което да го замества.

gabsit000
10-31-2011, 13:02

По темата: нямам идея защо прави така,но мисля,че е от напрежението в работата.Вижте там отидете на почивка в планината в някое спокойно хотелче насред природата ..където чак и на теб ще ти омръзне 8-)

еми като ни карате да сме такива... :D

granger
10-31-2011, 13:13
Мъже бол. Ако го обичаш много - поговорете си , кажи му как се чувсташ.Ако продължава да прави така,ти си знаеш де,ама аз не бих го търпяла !

ubuntureload
10-31-2011, 13:49
Не можеш да се е6еш грамотно. Затова избягва да му посягаш към kypа, да не вземеш да го осакатиш!

pamsityybee
10-31-2011, 14:32
офф бий му шута!! Не те харесваа!!

marti93
10-31-2011, 15:14
Спокойно и на моя все коли са му в главата,все работи и има грижи ,а време-НИКАКВО!сега сме скарани и разделени ,защото ми писна да го виждам 2 пъти в седмицата ,пък и като е изморен представи си какъв е секса ...Надявам се да имаш сили и нерви за такава връзка ,не е лесно :)

Vladel
10-31-2011, 15:22
Такъв човек не съм виждал...сигурно се притеснява.

ohluv
10-31-2011, 15:24
Не можеш да се е6еш грамотно. Затова избягва да му посягаш към kypа, да не вземеш да го осакатиш!

SameLove
10-31-2011, 15:26

Недумай. Така е ако секса е и за двамата на равно стъпало в стълбичката с "ценностите" така да се изразя, че не ми идва точната дума.

Ако обаче има разлика в желанията - тоест единия не може без секс, ласки и прочие, а другия е по - сдържан връзката няма да просъществува дълго.

Кой беше този от аватара ти?

NambyPamby
10-31-2011, 16:18
Питай го дали е съгласен за тройка с още едно момче, което да го замества.

8-)
явно държи на теб, но повече държи на работата си.
колкото и да държи на теб, не ти ли го показва достатъчно, не се ли чувстваш желана... нещата не вървят. Казаха ти да опиташ да го съблазняваш по най-различни начини(въпреки, че ме съмнява да не си пробвала досега), поговори пак с него и ако продължаваш да се чувстваш неудволетворена, кажете си "довиждане".

Въпреки, че го разбирам от една страна. И аз да бачках по толкова много на ден, че понякога в събота и неделя, и на мен нямаше да ми е до чукане в единствените 5 свободни часа, които имам. Не, че е нужно да правите маратони по 3 часа, обаче когато цял ден си работил като луд, единственото ти желание, като се прибереш вечер е да си вземеш душ, да хапнеш нещо набързо и да се наспиш.
Но отново, не само ти, ами и той трябва да се съобразява малко - не живее сам, все пак.

FleurDeLys
10-31-2011, 19:44

еми като ни карате да сме такива... :D
Бъдете лоши само където трябва,легнали! :-D

xBadxApple
10-31-2011, 21:51
Работохолизмът е много кофти нещо, той оттам си получава кефа явно едва ли не, аххаха...

казаха ти полезни неща по-горе, привличай вниманието, искай си го по различни начини. Принципно много хора са в черупка и ако не ги открехнеш, никъв шанс - ама ако ги, стой, та гледай..

HapkoMaH
11-01-2011, 05:52
Изкъпи се, отслабни, смени дрехите и ще е твой завинаги! ееееее тоя няма ли скоро време да го махнете ба*ти та****ра

imamkrasivouho
11-01-2011, 06:48
Изкъпи се, отслабни, смени дрехите и ще е твой завинаги! ееееее тоя няма ли скоро време да го махнете ба*ти та****ра
тАя, само да те известя... И не-няма да Я махат.

lubovvv
11-01-2011, 09:28
:-D Още по зле, че си ТАЯ

imamkrasivouho
11-01-2011, 16:06
:-D Още по зле, че си ТАЯ
Ти не се обаждай ;)

adidaskataWE
11-01-2011, 17:21
Явно не отдава толкова голяма значение на секса,пък иначе няма причина да е с теб,ако не те желае.

Cascade
11-02-2011, 06:48
Вчера правихме секс,цели 2 пъти за една вечер и си говорихме нали и той ми каза,че го прави само за да ми е на мен хубаво понеже съм имала нужда,а не,че толкова го иска...Супер тъпо се почувствах...Казах му,че това не ми харесва.След това последва отговор: ''По-добре е отколкото без нищо,понеже аз мога и с години да изкарам без секс''.Направо ми идеше да се разплача,но се сдържах...Не знам вече как да постъпя с него и това слабо желание..

Mi6inka
11-02-2011, 06:50
:shock: Ама той наистина така ти го казва, все едно... нещо в теб е проблема.. Луд човек. Можел с години да изкара без секс. Питай го дали според него, така погледнато отстрани, това е нормално? Не му е наред нещо на това момче, с извинение...

imamkrasivouho
11-02-2011, 07:04
Може да е просто гей...

Cascade
11-02-2011, 07:52
:shock: Ама той наистина така ти го казва, все едно... нещо в теб е проблема.. Луд човек. Можел с години да изкара без секс. Питай го дали според него, така погледнато отстрани, това е нормално? Не му е наред нещо на това момче, с извинение...
Абсолютно не ми изглежда нормално както и да го погледна,а може и скрит гей да е...ама няма такива маниери...като на гейовете,но в този живот всичко е възможно

Hilary_
11-02-2011, 08:45
Много правилно!
Някои хора не смятат секса за най - важното нещо във връзките им!!

L31h4z
11-02-2011, 09:06
Пича не се отпуска, не дава поле за изява на животинското в себе си. Няма хора, които дълбоко вътре да не са сексуални. Въпрос на психология е. Някои са асексуални възоснова на някакви комплекси (доста често срещано е хора да нямат желание за секс, защото имат някакъв проблем със секса - преждевременна еякулация, предишни несполуки и прочие). Може пък и така да са го възпитали. Ако е бил в, да речем, религиозно семейство (каква зла участ, това е едно от най-лошите неща, които мога да си представя, но за омразата ми към религията - друг път) и са го подучвали, че секса е нещо "лошо", може така да са му се наредили възгледите. Като цяло - психологически причини бол, идеята ми беше, че не е непоправимо. Сега като се замисля може пък да е липса на тестостерон, не само на психолочиеска основа. И все пак - поправимо.

С проблема можеш да се справиш чак когато разбереш какъв е корена. Това е по-трудното според мен и не мога да те посъветвам как да го направиш. Когато разбереш - с разговори или хапченца (за тестостероновия дефицит говорим). :)

А аз имам един въпрос към теб, на мен ли така ми звучи или пича е темерут (т.е. е лишен от емоции и не мисли преди да говори)?

icd
11-02-2011, 09:40
Приятелят ми не ме желае...Колкото и да е странно за 1в път ми се случва да попадна на такъв мъж.Най-много 2 пъти в седмицата сме интимни,понякога дори и по-рядко.Споделих с него това и той ми каза,че просто си бил такъв.Другото,което е,че много рядко да тръгне да ме целува или прегръща или по някакъв начин да изразява каквото и да е сексуално желание,а мен това не ме прави особено радостна..Чудя се как да го накарам да бъде по-освободен.. :-o

Когато тръгнахте, той беше ли пиян?

Slynchiicee
11-02-2011, 17:06
Сигурно си има друга 8-)

chereshkaaa
11-11-2011, 07:59
Вчера правихме секс,цели 2 пъти за една вечер и си говорихме нали и той ми каза,че го прави само за да ми е на мен хубаво понеже съм имала нужда,а не,че толкова го иска...Супер тъпо се почувствах...Казах му,че това не ми харесва.След това последва отговор: ''По-добре е отколкото без нищо,понеже аз мога и с години да изкарам без секс''.Направо ми идеше да се разплача,но се сдържах...Не знам вече как да постъпя с него и това слабо желание..

щом той го прави само и само ти да се почувстваш по добре и няма толкова голямо желание мм..работата не е на доббрее :-x

но както казаха има си разлини хора..може да е срамежлив или просто да не се е отпуснал още.. най-доброто решение ПОГОВОРЕТЕ СЕРИОЗНО :) :) :

imamkrasivouho
11-11-2011, 08:09
Сигурно си има друга 8-)
Мдам...

ZaicheNaXeroin
11-11-2011, 14:31
ами значи не си пасвате просто.. като е някъв а-сексуален да си намери някоя а-сексуална приятелка.. не знам за теб,но за мен и за повечето жени най-толямата наслада и възбуда идва,кога виждаш че партньора ти изпитва удоволствие от секса и му харесвa колкото и на теб, не да му гледаш измъчената физиономия която казва ''няма ли да свърши вече това мъчение'' :(

chereshkaaa
11-11-2011, 19:41
Сигурно си има друга 8-)

ако беше така въобще нямаше да си прави труда да и прави хубаво

imamkrasivouho
11-11-2011, 19:43
Сигурно си има друга 8-)

Какво хубаво й прави?! :lol:

chereshkaaa
11-12-2011, 10:25
Сигурно си има друга 8-)

еми ако не си прочела по горе ..правили са секс 2 пъти макар и той да не е искал пак е помислил за нея и нуждите и..

imamkrasivouho
11-12-2011, 10:56
Сигурно си има друга 8-)

еми ако не си прочела по горе ..правили са секс 2 пъти макар и той да не е искал пак е помислил за нея и нуждите и..
пфффхахахахахах!
И искаш да кажеш, че това е правене на хубаво? Много й е хубаво да знае, че гаджето й не иска да я ч*ка и в същото време да се е "пожертвал" 2 пъти в годината.

Пак: не изключвай варианта да си има друга, която вече да го е задоволила и за това да не му се е*е.

chereshkaaa
11-12-2011, 12:26
пфффхахахахахах!
И искаш да кажеш, че това е правене на хубаво? Много й е хубаво да знае, че гаджето й не иска да я ч*ка и в същото време да се е "пожертвал" 2 пъти в годината.

Пак: не изключвай варианта да си има друга, която вече да го е задоволила и за това да не му се е*е.

не съм изключила варянта ,че може да си има друга.. но казвам и че може да не е такаа.. а най-добре е да си поговорят

Без километрични цитати!

Moderated by Sh@d0w

IseeDEADbodies
11-12-2011, 13:46
Няма мъж на тоя свят, на който да не му харесва да прави секс. Просто има момичета/жени, с които не му харесва да прави секс.

Sahara
11-12-2011, 13:51
Много интересно, но съм в подобна ситуация. Не е приятеля ми, но излизам с едно момче... обаче той май изобщо не мисли за секс хаха чудя се аз ли съм проблема илиии хмм той е просто такъв .. честно казано съдейки по другите мъже около себе си май проблема не е в мен .. така че и ти не се тревожи, май са си просто такива :)

imamkrasivouho
11-12-2011, 19:16
Много интересно, но съм в подобна ситуация. Не е приятеля ми, но излизам с едно момче... обаче той май изобщо не мисли за секс хаха чудя се аз ли съм проблема илиии хмм той е просто такъв .. честно казано съдейки по другите мъже около себе си май проблема не е в мен .. така че и ти не се тревожи, май са си просто такива :)
Е*ати рекламата си направи.