View Full Version : Не е същия като преди...
dream1707
11-01-2011, 09:54
Преди време пак бях писала тема... ама сякаш нещата се влошават.. та пиша нова. С приятеля ми сме заедно само от 2 месеца и нещо .. в началото си беше баш приказка, след работа идваше с колата и с един негов приятел до моя град (защото сме на няколко км. разлика) ... виждахме се, излизахме ... всичко си беше идеално ... Повтаряше ми колко бил влюбен в мен.... ако някой ден не идваше към моя град или се очертаваше няколко дни да не се виждаме, постоянно ми повтаряше колко съм щяла да му липсвам...
Да .. ама всяка приказка има своя край .... От както започнахме даскало, започна да се променя... 12ти клас е и сме в една смяна .. Още от 15 септември, сякаш не искаше да седи с мен пред съучениците си ... С приятелите му цяло лято сме излизали, познавам ги, всичко е 6+ ... ама в училище сякаш го е срам да го виждат с мен ... ;х ... И се държи странно... в началото си викам, не е свикнал нз... ама става все по-зле ..
Преди поне след училище излизахме почти всеки ден, разхождахме се, събирахме се с приятели ... Сега от едно известно време дори и не излизаме. Виждаме се в училище едно голямо междучасие, когато ходим да пушим навън ... и аз ест. трябва да ида при него ... заставам до него той си блее .. никва реакция ;х Не говори, говори си там с тия от неговия клас... Ако случайно се видим някое междучасие, седим и само се гледаме, дума не обелваме почти ...
Преди уж много му липсвах, като не сме се виждали... сега винаги има оправдание, за да не излезем .. Проявява уж някаква инициатива да се видим, но в последния момент ... или ще го заболи глава, или ще се каже, че има да пише неотложно домашно, или ще учи .... и то айде, няма нищо да кажа, ако наистина нещо му има... ама той излиза с приятелите си, въпреки че има да учи или нещо такова... с мен не...
Говорили сме... той ми вика все, че си мислел, че ми е омръзнал... а аз просто не знам какво трябва да направя, за да не си мисли така ... Вика ми, че аз нямало как да му омръзна ... Ама ако не го потърся аз, той няма да се сети даже за мен... веднъж даже го бях пробвала, нито се обади, нито писа, нито ме потърси ... нищо... сякаш не съществувам.
Имах намерение да го питам защо въобще ходи с мен, като не ме е виждал сигурно от седмици... пък и хич не го грее ... Ама той беше пийнал и започна да ми се обяснява колко ме бил обичал и прочие, колко съм му липсвала .. и на мен ми стана много драго и реших, че сигурно нещата ще се оправят ... ама другия път, на следващия ден пак си беше същия... пак сякаш не съществувах за него....
Вече не знам какво да правя... колкото и да го обичам за тия няколко месеца, аз не съм такава.. не знам, но не мога да търпя подобно отношение... сякаш само аз полагам някакви усилия за тая връзка... него сякаш дори не го бърка дали ще е с мен или не...
MuRocLaW
11-01-2011, 10:06
Добре, благодаря ти за мнението. Включете следващия зрител, моля.
него сякаш дори не го бърка дали ще е с мен или не...
????????????????
Едва ли някой ще ти го каже в прав текст ,но всеки от прочелите написаното от теб ще си го помисли.
Понякога хората харесват нещо в другия ,но в даден момент осъзнават ,че не е това ,което са очаквали. Случва се.
Повтори това да не го търсиш и отразяваш известно време, дръж се с него, както той с теб. Ако няма промяна...приключи. Прекалено красива си, за да се чувстваш пренебрегвана и нежелана. :)
dream1707
11-01-2011, 10:23
Повтори това да не го търсиш и отразяваш известно време, дръж се с него, както той с теб. Ако няма промяна...приключи. Прекалено красива си, за да се чувстваш пренебрегвана и нежелана. :)
Благодаря.
И аз мисля да пробвам и с тази тактика.. но не знам дали ще мога, не ми е в природата да се държа така с хората... още по-малко като знам на мен, че не ми е приятно... на него да правя гадно ... Но ще се опитам... една приятелка току що също ме посъветва да пробвам така...
Anichkaxxwee
11-01-2011, 10:29
+1 :) :)
SmilezZz
11-01-2011, 13:05
Действай като него. Не го търси , не му пиши , не излизайте ако трябва и виж как ще реагира. Ако въобще не осъзнае грешката си - слагаш края и това е. Знам , че от страни изглежда лесно , но ако съдя по себе си - колкото и да го обичам , няма да разреша такова отношение към мен.
Пробва ли да говориш с него за това ?
Позната история.... ако го обичаш постарай се да поговорите и да оправите нещата, но ако продължава така просто му бий шута.
SheDevil
11-01-2011, 13:51
И понеже сама каза , че не можеш да търпиш такова отношения към себе си...и по всичкоо личи, че той не желае да бъде с теб...чудя се защо изобщо си направила тема, като отговорът е пред теб!
Още от 15 септември, сякаш не искаше да седи с мен пред съучениците си ... С приятелите му цяло лято сме излизали, познавам ги, всичко е 6+ ... ама в училище сякаш го е срам да го виждат с мен ... ;х ..
Виждала съм те на снимки и повярвай ако бях момче,въобще нямаше да ме е срам да ме виждат с теб.. този твоя трябва да е много зле :?
нда..позната ситуация.Поговори с него за държанието му ,ако не се променят нещата го оставяш и това е ! Не е първия ,не е и последния !
п.п Тв'а да се държи като него е тъпо .Няма да има полза..ще се изпокарат .Той ще изтъкне това ,че тя не го е търсила и т.н и ще изкара момичето виновно. Поговори с него ,ако не му изнася да е с теб да се изнася .
Освен да се е отказал от професията дървар и да няма интерес към големи шишарки не знам за друго.Поне бях прав преди два месеца(или един) че не го одобрих, но ти на пук на мен тръгна с него, а какъв пич ти бях посочил и дори имаше разрешението ми.
kuklichka_bg
11-01-2011, 17:10
Как го заобича за два месеца?!
Именно.
Чудя се защо още си с него, очеИзвадно е че не знае какво значи думата връзка.
После защо момичетата се хващали с батковци, щото децата в даскало са си още деца.
dream1707
11-01-2011, 18:55
Влюбвам се страшно, ама страшно бързо .. и започвам да се раздавам за половинката си ... Това е една от чертите, които не си харесвам ... Иска ми се да не се привързвах толкова бързо... защото все си оставам наранена.
Като ми стане кофти от нещо, което е направил, явно се държа странно, защото като тръгнем да говорим и уж да оправим нещата ... казва все едно и също "Аз си мисля, че съм ти омръзнал", аз му казвам, че не е така и сякаш на него му е писнало от мен, защото се държи странно.. а той отговаря "Въобще не ми е омръзнало, сигурно даже скоро няма да ми омръзне.. много по-различна си от останалите с които съм бил (караше го преди на някакви к*рви, за по седмица) ... с теб мисля, че ще излезе нещо сериозно най-сетне, чувствам се по-различно, страшно съм привързан и нали знаеш, че те обичам" ... При което аз естествено се разнежвам и се размеквам и всичко ми минава.... и после пак започва да се държи тъпо .... и от тия думи които ми казва, не разбирам защо държанието му не отговаря на тях ;х
Отговорът може да е пред мен, но не искам да го осъзная... Не искам да слагам край... иска ми се просто да разбера на какво се дължи това държание и да знам какво да направя, за да се оправят нещата... Както написах по-горе, много лесно се привързвам и не искам да губя този човек .. в момента може да не е розово положение, но сме имали страшно много хубави моменти заедно и нз.. не искам да слагам края така лесно, без да съм се опитала да направя нещо...
Освен да се е отказал от професията дървар и да няма интерес към големи шишарки не знам за друго.Поне бях прав преди два месеца(или един) че не го одобрих, но ти на пук на мен тръгна с него, а какъв пич ти бях посочил и дори имаше разрешението ми.
1вото изречение ;дд ... разсмива ме ;д
Иначе Викторе, най-малко бих тръгнала с някой на пък на друг ... А и ти дори не го познаваше.. и продължаваш да не го познаваш ... Аз не си избирам приятелите така, че на теб да ти харесват ... Няма ти да си с тях, че да е твое мнението.
vesito13
11-01-2011, 20:09
Търси истинска промяна в ситуацията, а не просто празни думи и обещания. Всеки път слушаш как те обича и че се страхува да не ти омръзне, а в същото време не прави нищо и се държи глупаво. Предизвикай го по някакъв начин, провокирай го, твоя работа си е как и на какво си способна. Сама прецени какво може да подейства при него сериозен разговор, отдръпване или нещо друго. Покажи му, че искаш внимание и той е този, който трябва да ти го даде. За момент може и да бъде трудно, но после ще имате някакво развитие, а ако оставиш нещата така, те надали ще се променят от самосебе си. Замисли се какво искаш, накарай и него да се замисли. ;)
Предлагаш му да си направите тройка с някой негов приятел(може и да е непознат за него, а аз нямам нищо против да помогна) и ако се навие се сещай колко много държи на теб.
Секс правихте ли? Ако не сте, той иска ли? Как стои ситуацията с това, като цяло?
dream1707
11-02-2011, 12:14
Предлагаш му да си направите тройка с някой негов приятел(може и да е непознат за него, а аз нямам нищо против да помогна) и ако се навие се сещай колко много държи на теб.
Сигурна съм, че нямаш... но все пак, мерси, но ще откажа :)
Секс правихте ли? Ако не сте, той иска ли? Как стои ситуацията с това, като цяло?
Не сме .. Той изявява някакво желание, ама не предприема действия... Общо взето с това сме стигнали точно до ръба... ама ни напред, ни назад ... То това главно зависи от него в случая.
Защо бях останал с впечатлението, че не е точно така, а и се надявам 'ама ни напред, ни назад' да е точно това, защото в първият момент го прочетох 'ни отпред, ни отзад'
Трябва да си поговоря с него по мъжки, за да не е някакво изключение.Нормално е женката да не дава, а е ненормално момчето дори да не си го поиска.Ако всички започнат като него света няма дълго да оцелее.
dream1707
11-02-2011, 13:22
Защо бях останал с впечатлението, че не е точно така, а и се надявам 'ама ни напред, ни назад' да е точно това, защото в първият момент го прочетох 'ни отпред, ни отзад'
Трябва да си поговоря с него по мъжки, за да не е някакво изключение.Нормално е женката да не дава, а е ненормално момчето дори да не си го поиска.Ако всички започнат като него света няма дълго да оцелее.
Абе той не че не иска ... изявява си желание човека... ама като се стигне до там и ... Ъ ... нищо.
Дай малко подробност за тва "нищо".
Абе.. хубава си. Моята виртуална преценка е, че не си и лошо момиче. Мани го тоя лишпер. Намери си някой, който знае какво и как. 2 месеца и да не знае как да опита и какво да прави, че и на интересен да се прави... тва не е нормално. Като обясняваш, си права изводите, че тоя за нищо не става. Как въобще си се подвела по такъв смешник не мога да разбера.
Вечерта или утре ше погледна пак темата. Ся сядам да уча, че си е'ба майката.
Възможно ли е да е девствен, а те така искат, но като им дойде бягат?
dream1707
11-02-2011, 14:11
Възможно ли е да е девствен, а те така искат, но като им дойде бягат?
Не е девствен ;д
А иначе, знае си как кое ... имали сме много възможности, стигаме точно до границата, аха аха да минем към най-най-същественото .... и до там...
Аз пък като почна да обяснявам, че мога да летя със самолет ми казват, че не било същото като карането на колело.
Той знаел как, бил го правил, но всеки един момент, когато е трябвало и да ти го докаже се случва нещо непредвидено.
Трябва да повярвам в господ, а често съм се молил по тоя въпрос и той трябва да ме е чул.
dream1707
11-02-2011, 14:28
Не съм казала, че е спал с 1000 момичета, а че не е девствен...
Мога да броя до почти 100 и дори да беше стигнала до 1000 нямаше да го знам.
За твоя информация не всеки, който е ходил с 'курви' е правил секс с тях, защото 'курвите' не лягат с всеки, но само тези, на които са им отказали го знаят, а те не биха искали да се разчуе.
dream1707
11-02-2011, 14:46
Мога да броя до почти 100 и дори да беше стигнала до 1000 нямаше да го знам.
За твоя информация не всеки, който е ходил с 'к**ви' е правил секс с тях, защото 'к***те' не лягат с всеки, но само тези, на които са им отказали го знаят, а те не биха искали да се разчуе.
Ходил е с такива за по седмица макс... защото тръгнел ли е с някоя и бившата му е започвала да му обяснява колко го обича... и той е късал с тях заради нея... Тя и сега се беше опитала да направи нещо подобно... ама не стана.
Борчо, мислех те за разумно същество, а сега виждам, че съм грешал.
Как можеш да паднеш толкова ниско и да тръгнеш с човек, който мисли само за бившата си, слуша само бившата си, която според мен не е само бивша, а и настояща?
dream1707
11-02-2011, 15:25
Борчо, мислех те за разумно същество, а сега виждам, че съм грешал.
Как можеш да паднеш толкова ниско и да тръгнеш с човек, който мисли само за бившата си, слуша само бившата си, която според мен не е само бивша, а и настояща?
Е той отдавна не е така о.О ... тя на всичкото отгоре си има приятел.... пробва се да му намекне да се съберат отново, баш като бяхме тръгнали... ама той я отряза...
IseeDEADbodies
11-02-2011, 15:30
Пак компетентните мнения на експертите :lol: :lol:
Моя съвет - няма к'во да му овърташ, казваш му в прав текст как стоят нещата и ако не ще, не ще... Т'ва е, си е*е майката ;) Да не е последния на света?
Започни да разбираш хората от постъпките им, а не от това, което ти казват, повтарят, потретват, а накрая се вижда.
Така като го гледам не виждам да е скъсал с нея, а само влюбен човек би разказвал за бившата си на сегашната.
Нямам предвид, че е влюбен в теб, за да не казваш после, че съм сбъркал.
dream1707
11-02-2011, 15:47
Ха... точно по действията му виждам, че въобще не е влюбен в нея... :) ... Но да, вярно Викторе... ти си нон стоп около мен и следиш действията на мен и моите познати и прочие...
Това покана ли е, а ако бях около теб нямаше да пускаш подобна тема, защото всичко щеше да ти е наред.
IseeDEADbodies
11-02-2011, 15:59
Нек'ви закани ли к'во :lol:
dream1707
11-02-2011, 16:12
Това покана ли е, а ако бях около теб нямаше да пускаш подобна тема, защото всичко щеше да ти е наред.
Аз се чудя как да си издействам ограничителна заповед.. пък ти ... ;хх :D :D
anonymous708973
11-02-2011, 16:26
Така.
Мацко, хубава си и изглеждаш интелигентно момиче. Намери си някой на своето ниво. И си запиши с големи букви в тефтера или квото е там: "Да не се занимавам с момчета/мъже, които имат проблем с ПОказването на чувства". Щото... колкото и да ти обяснява, че те обича/че много държи на теб/нещо друго, а не го показва... в един момент почваш да се чудиш дали наистина е така. Нямам предвид интроверти, макар че е добра идея да избягваш и тях (лично мнение, сега ще ме изядат с парцалите), а хора, които се държат дръпнато от приятелката си пред хора.
И това ти го казвам като човек, който се привързва много бързо и понякога е прекалено доверчив и наивен, за да прецени дали хората около него си заслужават жертвите.
Някой беше казал, че било нормално женските да се дърпат. Да, ама не.
Не че има много връзка с темата, ама аз да си кажа.
Така.
Мацко, хубава си и изглеждаш интелигентно момиче. Намери си някой на своето ниво. И си запиши с големи букви в тефтера или квото е там: "Да не се занимавам с момчета/мъже, които имат проблем с ПОказването на чувства". Щото... колкото и да ти обяснява, че те обича/че много държи на теб/нещо друго, а не го показва... в един момент почваш да се чудиш дали наистина е така.
Дам. И аз се опитах да намекна същото в първия си коментар по темата, ама ;д
Като ви чета как обичате мъжете да ви показват любовта си дали ще ви хареса ако ви я демонстрират с шамари и ритници?
Мъж, който обича(прави го често, а аз нещата, които не харесвам гледам рядко да ги правя) да повтаря колко бил влюбен в някое момиче, но не и да го доказва си получава един определен прякор римуващ се с кутка и кей.
Не ги разбирам нещата за чувствата, защото съм излекуван от подобни слабости, но си имам мнение и държа да помислиш над него.
IseeDEADbodies
11-03-2011, 07:37
Като ви чета как обичате мъжете да ви показват любовта си дали ще ви хареса ако ви я демонстрират с шамари и ритници?
Мъж, който обича(прави го често, а аз нещата, които не харесвам гледам рядко да ги правя) да повтаря колко бил влюбен в някое момиче, но не и да го доказва си получава един определен прякор римуващ се с кутка и кей.
Не ги разбирам нещата за чувствата, защото съм излекуван от подобни слабости, но си имам мнение и държа да помислиш над него.
Е ти пак можеш да обичаш и да си влюбен, и без да си лигава кутка или кей... :lol:
Колкото до самото чувство, не мисля, че е слабост. Е всеки има мнение :)
anonymous708973
11-03-2011, 08:27
Ако някога чуя, че е слабост, ще знам да не се занимавам с конкретния персонаж. Омръзнало ми е да гледам "железни" мъже, като видя такъв, просто спирам да се занимавам. damn, наясно съм, че е човек, наясно съм, че има право да е бесен, да псува, да му се плаче, да не му се говори. Човешко е. А аз съм човек и искам да бъда с човек, който има слабости.
Отклоних се малко. 8-)
dream1707
11-03-2011, 12:59
А, разгеле ...
Така... миналия ден ми беше сърдит, заради нещо, което бях направила .. и си беше напълно с правото в случая... И естествено, аз мразя да губя или да съм в грешка... и се скарахме ... Но като на никого до сега, му се извиних, защото ми беше страшно кофти .. И после поговорихме за това, което става напоследък... без караници, без повишаване на тон даже, съвсем нормално и с разбиране ... Каза ми, че не бил предполагал, че съм се чувствала така, че не се е държал така нарочно ... че страшно много ме бил обичал и не искал да ме губи и тнт ... и, че ако не съм вярвала щял да ми го докаже ...
И нещата днес си бяха видимо по-добри, излизахме... и като замина на работа ми каза, че искал да прекарваме повече време заедно, просто напоследък нямал толкова голяма възможност... но щял да се опита да го промени.. и дори ми каза, че ме обича като тръгваше... което обикновено прави рядко, то и аз съм така де, защото не иска ей така да го казва, просто някакви думи, а да е в правилния момент... който обикновено оцелва де ;д
И ... абе да се надяваме, че всичко ще се оправи...
Ако трябва да бъда честна даже не помислих върху всичките, коментари, в които ми бяхте писали да късам с него ;дд ... Ако някой път описвам някъде хубавите ми моменти с него ще стане ясно, защо съм го обикнала... и защо постъпвам така ;д
Боряно, аз трябва да съм сляп или неграмотен, защото не виждам да си написала, че е направил нещо, което друг път е пропускал.
Чета как отново се повтаря историята, а ти обичаш да се въртиш в кръг.
Да не те е страх, че ако пробваш с квадрат ще те обвинят, че ти е ръбеста главата?
dream1707
11-03-2011, 13:54
Защото съм писала само какво ми е казал, не какво е направил ... Но щом съм го сметнала за по-различно дори и от моментите, когато ми звънеше да ми се обяснява в любов.... имай ми малко доверие :)
А Викторе какво се предполага, че трябва да направя... и с Пламен така ми говореше глупости .... При всяко момче с което тръгна, щом изникне някакъв проблем, трябва да спирам да се занимавам с него ли ? ... А и вероятно е най-добре да се допитвам до теб преди да си хвана приятел или ?
Пламен не го помня, а изчакай да потренирам малко, за да заприличам на това, което търсиш и тогава ще говорим пак.
Ако не те познавах не бях наясно как точно свършват нещата при теб щях да ти имам доверие, но не съм видял да се променяш.
Напомняш ми на хамстер в клетка с колело, а то горкото животинче си тича по цял ден в нея, но не стига никъде.
Няма как да го познавам, но гледайки лафовете, които му се струват забавни/яки/умни или не знам той как ги разбира, за да ги поства на стената си, съм стигнал до определени изводи за балона, който е вързан към горната част на тялото му.
dream1707
11-03-2011, 15:56
Няма как да го познавам, но гледайки лафовете, които му се струват забавни/яки/умни
Леле ... как можах да забравя, че хората по това се съдеха ...
Познаваш ме ... ;д хах ...
NambyPamby
11-03-2011, 16:48
Евала за търпението, всяка друга би му била шута отдавна.
5 клас е приятен етап от детството, но всички рано или късно го минават. А някои явно въобще.
dream1707
11-03-2011, 16:51
5 клас ?
NambyPamby
11-03-2011, 16:55
Ментално си е останал в пети клас. Поне за тая възрастова група е характерно подобно поведение.
добре бе, що не го питаш?
казваш му ''ако те е срам да си с мене, край ,тва е..''
имай малко самоуважение в крайна сметка..
Ти си само осми клас
но по нищо не личи.
Страх ли те хвана, за да не ми кажеш продължението на 'щом съдиш по стената си .........'
Нещата са много различни при хората, а ако той имаше няква група там може би щях да размисля.Все пак не може да постваш две изречения в седмицата и да не са нещо, което смяташ за важно/правилно или забавно.
Благодаря на момичетата, които ме подкрепят и ако успеете да я накарате да го разкара ще черпя.
dream1707
11-03-2011, 17:42
добре бе, що не го питаш?
казваш му ''ако те е срам да си с мене, край ,тва е..''
имай малко самоуважение в крайна сметка..
Питала съм го.. отрича въобще да има нещо такова ... Вика ми, че цялото даскало ни знае, че ходим .. кво да го било срам.
Викторе... дори не знаеш на колко съм години (така изглежда поне по написаното) ... но въпреки това ми се месиш в личния живот... и четеш на целия ми фейсбук по стените кво пише... да ми обясняваш после какви били о.О
столквам те
Нова дума, която научих, а след като си минала 11 години вече няма значение възрастта ти за мен.
Тоя или си е търсил някаква моментна тръпка, или му е било разбивано сърцето, или наистина не е осъзнавал какво прави с поведението си. Като че ли по низходящ ред ги подредих като възможности. Всичко друго е празни приказки. Както и всякакъв тип "съвети" към теб, ако наистина си влюбена. Защото в истинската любов логика и разум няма особено. Нито пък себеуважение. Или поне не голямо. Особено ако е видимо по-голяма от едната страна. Желая ти само щастие, дали с този човек или не, повярвай го и рано или късно ще се случи =]]]]