View Full Version : първо опознаване.. в мрежата
Харесах си едно момиче, дето ми иска приятелство във фейса. От моя град е, точно на моите години, но в друго училище. Много е сладка, писах и колкото да "са запознаем" казахме си имената училищата но само до там. Супер трудно е да измисля какво да пиша на непознат човек за да започнем малко по малко да се опознаваме и след това да се видим ако иска.. нямам никаква представа как да започна или въобще за какво да говорим. А не става само да я питам, ще почна да й досаждам се пак и тя не ме познава лично. Якото е, че е учтива и много симпатична. Нито познатите и приятелки познавам нито някой от класа й ми е по-близък..
някакви идеи каква да е първата ми крачка към опознаването ни ?
DragonLady
11-02-2011, 20:48
Питай я баналните неща, които обаче помагат за разчупване на леда:
Коя зодия си?
Каква музика слушаш?
Имаш ли дом. любимец/ хоби?
Такива по общи неща като за начало.
bitchwolf
11-02-2011, 20:50
Търси общи теми-хобита,музика,спорт.. Открий нещо общо,което да "започне" нещата. Така разговорът ви ще стане по-свободен и други теми ще ти идват бързо. От говоренето ще минеш към виждане..сиреч да излезете някъде (след като сте си говорили достатъчно)..и така. Схвана ми идеята предполагам :)
Съгласна с горното мнение :)
SisiStrange
11-03-2011, 03:54
Търси общи теми-хобита,музика,спорт..
Подкрепям. Хобитата са голямо нещо. :P Накарай я да ти разкаже нещо за хобито и, как е започнала, какво и харесва и преди да си се усетил ще си разбрал отделно още куп странична информация. :P
Накарай я да говори за себе си и наистина я слушай. Така ще извлечеш достатъчно материал за други разговори.
мда, баналните въпроси биха помогнали, ако разговора обаче не тръгне ... :-|
Супер трудно е да измисля какво да пиша на непознат човек за да започнем малко по малко да се опознаваме и след това да се видим ако иска..
По нета "супер трудно"? :shock:
Представям си ако излезете да се видите как ще спечеш... Иначе казаха ти вече, просто търси общи теми като за начало. От там нататък нещата ще си тръгнат сами.
gabsit000
11-03-2011, 05:12
нещата имат от само себе си,ако знаеш аз как съм на първи срещи винаги излизам с мисълта,че нищо няма да кажа,а такива готини срещи съм имала .. просто започни с общи теми и интереси,те нещата ще тръгнат в обща посока,особено ако намерите сходни неща,ще й привлечеш вниманието и може да има и среща наяве ..айде и по-смело..късмет :)
LeprikonA
11-03-2011, 07:16
мда, баналните въпроси биха помогнали, ако разговора обаче не тръгне ... :-|
няма как да не тръгне, ако са баналните теми. а какви са темичките - музика,филми,акьори,спорт,к ниги,мечти - били те дестки или сегашни за бъдещето, преживявания. ей такива някакви. и Sha@d0w е прав, че ако в нета ти е трудно, на живо сигурно няма да можеш и името да си кажеш...
IseeDEADbodies
11-03-2011, 07:18
Е търсиш общи интереси, възгледи, хобита и така нататък, и просто се закачаш за тях. Толкова ли е сложно комуникирането с други човешки същества :?: