View Full Version : Голяма сметка за телефон - SMS допълнителна стойност!
Здравейте, регнах се тук, защото имам проблем. От известно време сметката ми е доста висока заради смс с допълнителна стойност. На Глобул съм и от 15.09 до 15.10 сметката ми е 90 лв. Майка ми си вади подробна разпечатка и работата е там, че ми е бясна и иска обяснение. Но аз не помня да съм пращала такива смс. Изпратила съм само 3 и дори знам към кой номер. Довечера ще ми вземе телефона за месец и се чудя как да омекотя наказанието. Досега съм измислила само това:
1. Да предложа да платя част от сметката.
Ако някой има още идеи да казва, защото наистина е бясна!
Имам време до 18:30 ч.!! ПОМОЩ!
xxxbrokenhearthxxx
11-03-2011, 13:21
Някой друг има ли достъп до телефона? Да си го давала на приятелка да ти разгледа нещата, например? :lol: знаеш ли колко ги има такива дето ти искат телефона уж да го разгледат, а всъщност пращат смс-и до някакви онлайн игри да събират точици, диамантчета, руби, пари, монети и т.н. и т.н.. 8-)
Хмм, да, и аз това си помислих, но се съмнявам, че майка ми ще ми повярва...
Bonbonchencetyy
11-03-2011, 13:52
Ако искаш да разбереш какво е станало за твоя сметка провери:
-до кой си изпращала СМС
-давала ли си телефона на някой ,,да го разгледа,, (някои правят така,за да си пращат СМС-и)
-отиди при оператора с майка си и питай как така имаш 90 лв. сметка
А иначе за да омекотиш наказанието:
-плати част от сметката
-изкарай няколко добри оценки
-подреди си стаята
^това при мен действа за всичко...
Давала съм си телефона на приятелки. Майка ми има подробна разпечатка, сега ще я погледна, дори пише в колко часа. Стаята ми е подредена изцяло - днес изчистих вкъщи и имам 3-4 шестици днес... Ще видим какво ще стане. Тя като е ядосана, не трябва да говоря прекалено много, както и да сменям темата.
БЛАГОДАРЯ!
xxxbrokenhearthxxx
11-03-2011, 15:47
Охохо 99% залагам, че "приятелките" ти са пращали смс-чета :D
абе в разпечатката пише какво си правила..изваждаш, звънкаш на който е пращано, ако не знаеш ( и не ни правиш на луди) и разбираш коя приятелка е била..после на нея и търси сметка
sToyAncHo
11-03-2011, 19:24
от моя клас (бившия) Така правиха за БГстар да са в топ100 :/ Правиха по 40 лв и т.н. сметка, ама после ги хванаха и им казаха да плащат
Там е работата, че пише единствено към кой оператор е и датата и часа. Но както и да е, обясних на майка ми, тя не е тоолкова бясна колкото звучеше по телефона. Ще видим в понеделник като баща ми се върне от Германия какво ще стане....