- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Голяма сметка за телефон - SMS допълнителна стойност!
Здравейте, регнах се тук, защото имам проблем. От известно време сметката ми е доста висока заради смс с допълнителна стойност. На Глобул съм и от 15.09 до 15.10 сметката ми е 90 лв. Майка ми си вади подробна разпечатка и работата е там, че ми е бясна и иска обяснение. Но аз не помня да съм пращала такива смс. Изпратила съм само 3 и дори знам към кой номер. Довечера ще ми вземе телефона за месец и се чудя как да омекотя наказанието. Досега съм измислила само това:
1. Да предложа да платя част от сметката.
Ако някой има още идеи да казва, защото наистина е бясна!
Имам време до 18:30 ч.!! ПОМОЩ!
Някой друг има ли достъп до телефона? Да си го давала на приятелка да ти разгледа нещата, например?знаеш ли колко ги има такива дето ти искат телефона уж да го разгледат, а всъщност пращат смс-и до някакви онлайн игри да събират точици, диамантчета, руби, пари, монети и т.н. и т.н..
![]()
Хмм, да, и аз това си помислих, но се съмнявам, че майка ми ще ми повярва...
Ако искаш да разбереш какво е станало за твоя сметка провери:
-до кой си изпращала СМС
-давала ли си телефона на някой ,,да го разгледа,, (някои правят така,за да си пращат СМС-и)
-отиди при оператора с майка си и питай как така имаш 90 лв. сметка
А иначе за да омекотиш наказанието:
-плати част от сметката
-изкарай няколко добри оценки
-подреди си стаята
^това при мен действа за всичко...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Давала съм си телефона на приятелки. Майка ми има подробна разпечатка, сега ще я погледна, дори пише в колко часа. Стаята ми е подредена изцяло - днес изчистих вкъщи и имам 3-4 шестици днес... Ще видим какво ще стане. Тя като е ядосана, не трябва да говоря прекалено много, както и да сменям темата.
БЛАГОДАРЯ!
Охохо 99% залагам, че "приятелките" ти са пращали смс-чета![]()
от моя клас (бившия) Така правиха за БГстар да са в топ100 :/ Правиха по 40 лв и т.н. сметка, ама после ги хванаха и им казаха да плащат
Там е работата, че пише единствено към кой оператор е и датата и часа. Но както и да е, обясних на майка ми, тя не е тоолкова бясна колкото звучеше по телефона. Ще видим в понеделник като баща ми се върне от Германия какво ще стане....