View Full Version : Възбужда ме ужасно много, но какво да правя ;x
pisan4ety3
11-03-2011, 20:38
ей здравейте, искам да ви помоля за съвет.. значи на 14 и половина съм и ходя с момче на 15 вече от 4 месеца и половина .... много се обичаме ,той е много добър, мил и внимателен с мен .. и наскоро отворихме темата за секс.... аз му казах че съм малка и че искам да изчакаме и разбира се той каза че ще ме изчака, но истината е ,че самата аз искам да го направя... чувствам се съзряла и ако трябва да съм честна той наистина ме възбужда и съм сигурна че не ме използва,, дайте ми съвеет : )) твърде малка ли съм да го направя с човека, на когото имам пълно доверие и когото истински обичам : )) :-)
DragonLady
11-03-2011, 20:41
Според мен е важно не толкова годините, колкото това дали се чувстваш готова за тази важна крачка и дали си сигурна, че това е подходящото момче, но това, че питаш по разни форуми ме навежда на мисълта, че май не си чак толкова готова колкото ни казваш ;)
imamkrasivouho
11-03-2011, 20:41
Пожелавам ви много тестове за бременност. :-)
pisan4ety3
11-03-2011, 20:45
готова съм, наистина !! но просто има хора които казват .. тя е толкова малка как е могла да го направи, докато мен годините също не ме интересуват толкова, защото наистина искам да е с него !.. но пък да не изляза като някоя с извинение "курва" да го направя на тази възраст .. знам ли [-o<
thegreenzombie
11-03-2011, 20:51
готова съм, наистина !! но просто има хора които казват .. тя е толкова малка как е могла да го направи, докато мен годините също не ме интересуват толкова, защото наистина искам да е с него !.. но пък да не изляза като някоя с извинение "к***а" да го направя на тази възраст .. знам ли [-o<
емм вземи ги послушай тези хора.... :? .... ти си знаеш де, всеки сам избира кога да си вирне краката :lol:
imamkrasivouho
11-03-2011, 20:56
К*УРВА!
whiteterror
11-03-2011, 21:26
Я дай снимка, за да може да преценим дали си достатъчно голяма, по-възможност гола... :-)
thegreenzombie
11-03-2011, 21:29
Я дай снимка, за да може да преценим дали си достатъчно голяма, по-възможност гола... :-)
недей така... поне чорапите си да обуе, да не и измръзнат крачетата... все пак скоро ще и трябват 8)
Самият факт, че питаш по форумите непознати, ме навежда на мисълта че не си толкова готова, колкото си мислиш. Ако беше, щеше да действаш, а не да се двоумиш ;)
gabsit000
11-04-2011, 05:46
не си готова,само си внушаваш че си!
Oy7ofCon7roL
11-04-2011, 06:12
Направи му поне една свира на младежа бе :o
bubkaa93
11-04-2011, 06:14
Като мислиш,че си готова,защо пускаш тема и на питаш?
Ти си знаеш,ако толкова много искаш да го направиш давай,но после да не съжаляваш.
anonymous708973
11-04-2011, 06:58
Честно казано, звучиш ми като умно момиче.
В живота ще ти се наложи да обясняваш голяма част от постъпките си пред висшестоящ. Решението кога да правиш секс не е една от тях. Това си е лично твое мнение, твоя работа е на какво го базираш. Възможно е хората да те гледат накриво, но трябва да се научиш да не ти пука и да следваш вътрешната си интуиция, за да си в хармония със себе си и собствената си съвест, а не с чуждата. Разбираш ли ме?
С две думи - прави, каквото знаеш, задължително презервативи и ако не обясняваш на никого, никой няма да те съди :wink:
Slynchiicee
11-04-2011, 07:12
и не е нужно да обяснява нищо п......а си е найна ;р
така,че ако мислиш,че си готова.... което МНОГО ме съмнява.. направи го.. макар,че според мен си още много малка :shock:
Според мен ако беше готова нямаше да пишеш тема из форума, а щеше да ходиш да съблазняваш гаджето си...
silverRose
11-04-2011, 09:05
Боже, на къде върви света....
Да питаш във форум напълно непознати дали да го направиш, или не?!?! Това си зависи изцяло от теб, според мен си малка, но правиш каквото ти е на душата.
Моето мнение е, че ако толкова го обичаш и мислиш, че си малка, можеш малко да почакаш докато не ти е нужно да питаш във форуми и си сигурна в себе си. Все пак не мислиш, че след 2 месеца ще скъсате, нали?
Какво по-точно ще постигнеш с отговорите тука? Нали се чувстваш готова...защо тогава питаш? Живота, тялото и вагината ти са си твои, така че ти си избираш какво да правиш с тях. Само моля те, после недей да пускаш безсмислени теми, дали си бременна, защото той бил свършил на челото ти.
Прекалено ти пука за хорското мнение. Не мисля, че се двоумиш, а да разбереш след тва кво ще кажат хората и кво ще си мислят хората...
Просто е- сигурна си, искаш го, възбужда те - правиш го. Имаш леки съмнения, колебаеш се, иска ти се, ама не ти стиска (значи не си готова..)- не го правиш.
badsector
11-04-2011, 10:30
Определено си малка. Иначе то е ясно, че ще те възбужда, то на тая възраст, само да ви пусне ръка човек и вече сте готови. Но да, малка си да се клатиш. Чисто физически.
dPa3HuTeJl
11-04-2011, 13:23
В живота ще ти се наложи да обясняваш голяма част от постъпките си пред висшестоящ. Решението кога да правиш секс не е една от тях. Това си е лично твое мнение, твоя работа е на какво го базираш. Възможно е хората да те гледат накриво, но трябва да се научиш да не ти пука и да следваш вътрешната си интуиция, за да си в хармония със себе си и собствената си съвест, а не с чуждата. Разбираш ли ме?
С две думи - прави, каквото знаеш, задължително презервативи и ако не обясняваш на никого, никой няма да те съди :wink: Този пост беше достатъчен,всичко останало се повтаря.
danibebi
11-04-2011, 13:27
Щом се чувстваш готова, какъв е проблема ? Тцтц, какво толкова му мислите, бе? Като чели е нещо къде ще правите веднъж в живота, егати. :lol: Пък и 14 и половина не е чак толкова зле..
Недей, изживей си детството, моля те. Цял живот ще го правиш секса....
Щом се чувстваш готова, какъв е проблема ? Тцтц, какво толкова му мислите, бе? Като чели е нещо къде ще правите веднъж в живота, егати. :lol: Пък и 14 и половина не е чак толкова зле..
:-o просто замълчи
Та самия факт,че питаш по форумите дали да правиш секс те прави неготова.Изчакайте още малко поне.
dream1707
11-04-2011, 15:44
Ако беше готова нямаше да те интересува какво казват хората... дали си малка или не ... пък и те няма от къде да разберат дали си девствена или не .... Пък и на всичкото отгоре си казала на гаджето си, че си все още малка за това... явно нещо те е подтикнало да го направиш :)
Не бързай... когато си готова сама ще разбереш и няма да питаш по форумите... А и това, че те възбужда не значи, че трябва да правиш секс с него.
ADMIRALKA14
11-04-2011, 15:51
Кефиш ме. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
adidaskataWE
11-04-2011, 15:57
Щом се чустваш готова и му имаш доверие,направи го.(според мен си малка,но ако наистина го искаш не мисля,че е някакъв проблем).
eminem213
11-04-2011, 15:59
Как така ще правиш секс на 14 години. Замисли се само преди 4 години си била на 10. Не си мисли, че съм кой знае колко по-голяма от теб ама на твоята възраст играх пред блока с деца и не ми е минавало и през ум за секс. Ти си дете на 14. Голяма мода стана вече като навършип 12 и да мислиш, че си на 20. Не казвам, че си тъпа, не казвам, че приятеля ти те използва или нещо от сорта.. просто според мен си прекалено малка за секс.
BoCupycake
11-04-2011, 16:41
:razz:
Никой не може да ти каже какво да направиш,прецени сама дали си готова,щом сте заедно нищо не губиш.
Loooooser
11-04-2011, 16:55
Вие май не разбрахте.. Щом питате значи не сте готови .. точка! :)
Наистина ставате жалки както питате по форумите за такива глупостИ!!! :? :? :? :?
Щом си минала 11 години е време да го направиш, а и скреча трябва да ти е омръзнал.
annonimnna
11-04-2011, 19:26
С две думи - прави, каквото знаеш, задължително презервативи и ако не обясняваш на никого, никой няма да те съди :wink:
Eдин свестен отговор.
На същото мнение съм :)
Me4encety
11-04-2011, 19:35
Ми ако си толкова готова що ще питаш по форуми ? Ако си мислиш,чеси готова отивай и му казвай.Само,че С ПРЕЗЕРВАТИВ и внимателно.
Според мен ако беше готова нямаше да пишеш тема из форума, а щеше да ходиш да съблазняваш гаджето си...
Тъкмо и аз това да кажа...
Според мен годините имат значение, но от по-голямо значение е ти дали преценяш, че си готова. Ако го обичаш и му имаш доверие, защо не...но сама си прецени, ако това е първата ти любов резултатите могат да не ти харесат. В някои случаи първата любов не е най-прекрасната. :)
Velkovsgirl
11-05-2011, 11:55
от 4 месеца ходите...и казваш че го познаваш :shock: :-o Момиче, айде да не се излагаме....
ей здравейте, искам да ви помоля за съвет.. значи на 14 и половина съм и ходя с момче на 15 вече от 4 месеца и половина .... много се обичаме ,той е много добър, мил и внимателен с мен .. и наскоро отворихме темата за секс.... аз му казах че съм малка и че искам да изчакаме и разбира се той каза че ще ме изчака, но истината е ,че самата аз искам да го направя... чувствам се съзряла и ако трябва да съм честна той наистина ме възбужда и съм сигурна че не ме използва,, дайте ми съвеет : )) твърде малка ли съм да го направя с човека, на когото имам пълно доверие и когото истински обичам : )) :-)
Годините нямат значение ако се чувстваш готова и сигурна в него тогава няма какво да ви спира :)
johnnybravo
11-05-2011, 15:50
хахахахах мега груб :D :D :D
imamkrasivouho
11-05-2011, 19:10
Оф верно ли изписахте 3 странци за някаква пикла, която вмомента сигурно се отваря с краставица.
IseeDEADbodies
11-05-2011, 22:15
И Всела Коледа ? :lol:
Според мен годините не са толкова от значение щом го обичаш и се чувстваш готова го направи :)
Повечето момичета в днешно време го правят и от по-малки.На мен 1-вия ми път също беше на 14,чувствах се готова и не съжелявам за това :) Така че,ако го искаш и си готова - действайте,но внимавайте,особенно ако той е девствен.. задължително презерватив.
sapphire5
11-06-2011, 08:56
Според мен годините не са толкова от значение щом го обичаш и се чувстваш готова го направи :)
+
Не съм много съгланасна с хората, който казват нещо от сорта на " Ако беше готова, нямаше дса питаш" Защо пък да не попита?
:-o Нали за това е този форум....
пт. Щом смяташ, че си готова да го направиш ТОЧНО с този човек, който те превлича- направи го. :)
Задължително с презервативи. Успех
:-)
imamkrasivouho
11-06-2011, 10:53
^Оф да и сега следващите й 2-3 теми ще са: "Защо не усещам нищо?" и "Бременна ли съм?"... Щото "сме много готови" и можем да си задаваме въпросите само по форумите, вместо сами да вземем поне едно решение :? Така де, нали явно за това бил форума- да взима решения вместо някакви 14годишни пикли, които се подмокрили веднъж и айде вече се проеа*аха :lol:
C0okieMonster
11-06-2011, 12:33
Не, не си готова. Мисля че хора преди мене ти поясниха защо :?
DevilWish
11-06-2011, 15:26
Ако знаеш на 14 години какво е истинска любов и си я открила ,да направи го ;)
Пф, явно аз съм назад с материала. На 14 си, по дяволите. Осъзнай се. :)
MaLkaTa_LaDy
11-06-2011, 16:54
Оф, на 14 може да е по-пораснала от днешните 16-годишни пикли. [Нямам предвид, че всички на 16 са пикли де...]
Щом се чувстваш готова; искаш го; заедно сте от достатъчно дълго време; знаеш, че ще се отнесе внимателно с теб и АКО си образована относно секса, направи го, няма какво да те спира просто.
sensualbella
11-06-2011, 16:54
Познавате се само от 4 месеца,и си готова? Ти си на 14 и половина,той на 15? Разбирам,на тея години ви блъскат хормоните в главите...Абе,твой си е живота. Прави каквото искаш.
MaLkaTa_LaDy
11-06-2011, 18:55
Познавате се само от 4 месеца,и си готова? Ти си на 14 и половина,той на 15? Разбирам,на тея години ви блъскат хормоните в главите...Абе,твой си е живота. Прави каквото искаш.
Готова за какво? Защо го изкарвате някакво извънредно важно събитие в живота на едно момиче първия секс?!
anonymous708973
11-06-2011, 19:02
ВЕЧЕ от 4 месеца звучи по-правилно.
Точно 5 секунди след първата среща и 5 минути след първия разговор знам дали бих легнала с тоя човек.
Пожелавам ви много тестове за бременност. :-) И спукани презервативи... :lol:
Точно 5 секунди след първата среща знам дали бих легнала с тоя човек.[/i]
А той след коя секунда узнава дали иска да преспи с теб :smt057
anonymous708973
11-06-2011, 19:09
Откъде да знам 8-)
''още няма лична карта, тръгнала секс да прави''
svinqvtrastika
11-06-2011, 19:12
Да ви кремират всичките дано.
SmilezZz
11-06-2011, 19:26
Факта , че питаш дали да го направиш или не , един вид показва , че все още не си напълно сигурна , че го искаш ! Но ти си решаваш. Ако си твърде решена , сигурна си в него и в себе си - давай. Никой не може да те спре.
Готова за какво? Защо го изкарвате някакво извънредно важно събитие в живота на едно момиче първия секс?!
и аз това са чудя :-o :-o
Gr0zDan0v
11-06-2011, 20:17
гледай си куклите .. дамата .. ластика .. училището и т.н. като пораснеш опитай пак :-D
imamkrasivouho
11-06-2011, 20:34
и аз това са чудя :-o :-o
Да бе, нали секса беше повод за запознанство. Какви са сега тия детски истории "готова-неготова"? Да мята краката, щото така или иначе те последствията не са важни... Пък после бебето сама ще си го гледа.