PDA

View Full Version : Garnier Miracle Skin Perfector (BB cream)

FuckingFreak
11-04-2011, 07:26
Видях го на една страница в Joy и пишеше, че от октомври 2011 вече го има на българските пазари.Има ли някой, който го е ползвал? Доволни ли сте? Видях, че цената му е 12,99, не прочетох обаче колко мл е. Мисля тези дни да ходя да си купя, но първо исках да чуя отзиви и дали наистина вече го има в козметичните магазини, не да ходя напразно и да ме гледат като гръмнати.

Schtefito
11-04-2011, 14:41
Видях го вчера в DM.Имаше за светла/средна и за по-тъмна кожа.Не го пробвах,защото като го отворих ми се стори по-плътен.И е 50ml .

FreshJuice
11-04-2011, 15:17
Мога ли да попитам какво е това :D

Schtefito
11-04-2011, 16:08
Водят го крем за изравняване на тена / тониращ крем :)

strawberry88
11-04-2011, 16:14
^мхм,с ефект ''бебешка кожа'' 8-)
И аз го видях в един козметичен магазин,а и го рекламират тъй че би трябвало вече да го има почти навсякъде. :)

MegiBoOm
11-04-2011, 16:15
На теб за какво точно ти трябва?

Colombia
11-04-2011, 16:22
И аз вече няколко пъти видях рекламата.Интересно изглежда,въпреки че е на Гарниер и не знам до колко ще е добро.

GrippingBosh
11-04-2011, 17:09
Абе аз много не вярвам крем да изравнява тена ,камо ли дълготрайно ,ама да видим....някой ако го е ползвал да сподели :)

PullMeCloser
11-04-2011, 18:49
Аз имам тониращ крем със много висок слънцезащитен фактор, медицински май беше, SVR. Много ми е добре с него, защото хидаратира,предпазва и изравнява тена на кожата ми. Разбира се-минимално покритие, но е идеален. Може да пробвам и аз този на Гарниер, само да не са тъмни, че... 8-)

FuckingFreak
11-04-2011, 18:51
MegiBoOm,Ами появяват ми се пъпки преди МЦ. Коректори имам, но не знам не си ли уцелвам цвета, не стават ли за нищо, просто се личи, че имам нещо 'нацапано'. ФДТ не мисля да си слагам, тъй като не мисля, че имам чак такава нужда, а и не съм привърженик на 13-14 годишните момичета, нацапани с него. Точно за това търся нещо такова... Благодаря ви,ще го потърся в козметичните магазини.

vampire_girl_
11-04-2011, 20:45
http://pamperedandpolished.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/Before-and-after.jpg

PullMeCloser
11-05-2011, 08:30
Иха. Явно си е доста покривен. 8-)

mey_si
11-05-2011, 08:48
Ил..доста гнусничка снимка :D Иначе и аз го мернах в Glamour :D

Vannesa
11-05-2011, 09:00
ББ кремовете ,въпреки че са измислени в Европа, са невероятен хит в момента в Азия и жените там са луди по тях. Тамошните марки са 1во ужасно скъпи и 2ро ужасно добри - изравняват ти тена, прикриват ти недостатъците, матират, изглаждат, скриват, хидратират, поправят - всичко за което се сетиш в едно.
Това на Гарниер е първия опит за подобно нещо на европейския пазар, и аз бях хипер любопитна, понеже отдавна чета за тях и много исках да пробвам (а не ми се даваше трицифрени суми без доставката от Азия).
Таа..
Първо, цветовете. Аз си взех тъмния защото принципно не съм от светлите, и пак ми е съвсем леко по-тъмен. Имай предвид, че не се нанася като фдт, а като дневен крем - по малко и да попие. Има съвсем лек озаряващ ефект на слънце, много е приятно за очите. Като текстура на мен страшно ми хареса - меко като кашмир, лесно се разнася, не седи на черти, не се събира в порите. Има лек приятен аромат. Наистина изравнява тена - по-тъмни с по-светли участъци, пъпчици (е , не се справя с гигантски червени вулканично подобни пъпки все пак).
Лошите неща... Не е дълготраен. Може и да успее да ти издържи на училище, но от сутрин до вечер - забрави. Не ,че се разтича, просто не стои по същия начин.Цветовете са малко кофти. Светлия е доста светъл, но тъмния е за направо мургави. Аз реших проблема като го смесих с мъничко дневен крем и се получи супер.
А, и още нещо. Препоръчвам отгоре да го фиксираш с пудра. Стои супер и не й позволява да запушва порите. От коментарите на приятелки ,които носят повече грим от мен, разбрах че става и за страхотна основа за грим - отгоре фдт и така.

Това е от мен, дано да съм ти помогнала =]

vampire_girl_
11-05-2011, 10:29
http://1.bp.blogspot.com/-EM7ldxeHLfY/ToRe3JeeUTI/AAAAAAAAA-U/Sq_G3Loj8fQ/s1600/withgarnier-1.jpg
Само на мен ли леко ми оранжавее /особено на горната снимка/?

JustMakeMeBelieveAgainN
11-05-2011, 15:46
изглежда супер готин.. хайде давайте мнения, че май много се навих да си го купувам :D

cucetyy
11-05-2011, 18:31
ББ кремовете ,въпреки че са измислени в Европа, са невероятен хит в момента в Азия и жените там са луди по тях. Тамошните марки са 1во ужасно скъпи и 2ро ужасно добри - изравняват ти тена, прикриват ти недостатъците, матират, изглаждат, скриват, хидратират, поправят - всичко за което се сетиш в едно.
Това на Гарниер е първия опит за подобно нещо на европейския пазар, и аз бях хипер любопитна, понеже отдавна чета за тях и много исках да пробвам (а не ми се даваше трицифрени суми без доставката от Азия).
Таа..
Първо, цветовете. Аз си взех тъмния защото принципно не съм от светлите, и пак ми е съвсем леко по-тъмен. Имай предвид, че не се нанася като фдт, а като дневен крем - по малко и да попие. Има съвсем лек озаряващ ефект на слънце, много е приятно за очите. Като текстура на мен страшно ми хареса - меко като кашмир, лесно се разнася, не седи на черти, не се събира в порите. Има лек приятен аромат. Наистина изравнява тена - по-тъмни с по-светли участъци, пъпчици (е , не се справя с гигантски червени вулканично подобни пъпки все пак).
Лошите неща... Не е дълготраен. Може и да успее да ти издържи на училище, но от сутрин до вечер - забрави. Не ,че се разтича, просто не стои по същия начин.Цветовете са малко кофти. Светлия е доста светъл, но тъмния е за направо мургави. Аз реших проблема като го смесих с мъничко дневен крем и се получи супер.
А, и още нещо. Препоръчвам отгоре да го фиксираш с пудра. Стои супер и не й позволява да запушва порите. От коментарите на приятелки ,които носят повече грим от мен, разбрах че става и за страхотна основа за грим - отгоре фдт и така.

Това е от мен, дано да съм ти помогнала =]
Ааа страшен review :grin: Точно това смятах да питам, дали е толкова добър колкото азиатските.. До няколко дена ще отида да си го купя и ще пусна и аз своите впечатления :-)

Vikencheto
11-05-2011, 19:37
и аз много се заинтересувах от крема, тъкмо ми се свършва моя и мисля да си го вземе

pepiito0
11-06-2011, 09:24
И аз смятам да си взема ... Добър изглежда :-)

pressiana
11-06-2011, 09:26
Няма ли за средна кожа, даже малко светла, леко жълтеникава като оттенък?

FuckingFreak
11-06-2011, 11:03
Благодаря за мненията. Още тези дни ще ходя да го потърся. Понеже съм от малък град и нямаме онези огромни магазини, в които си пазаруваш на спокойствие, какво да кажа на продавачките, за да не ме гледат като гръмнати - Гарние биби крийм, или какво? :-D

Hilary_
11-06-2011, 11:15
Стига бе хора. Скоро се отказах от Гарниер и сега ще вземете пак да ме убедите .. :lol: :lol:

Vannesa
11-06-2011, 11:37
Благодаря за мненията. Още тези дни ще ходя да го потърся. Понеже съм от малък град и нямаме онези огромни магазини, в които си пазаруваш на спокойствие, какво да кажа на продавачките, за да не ме гледат като гръмнати - Гарние биби крийм, или какво? :-D
новия тониращ крем на Гарниер мисля че ще стане =] [бтв имай предвид ,че е в кутийка опаковано, да не ти пробутат тестер... ]
а иначе защо са ти големи магазини? пробвай в Пикадили, CBA, Метро, Билла, ей такива хиперсупермаркети... или Елитис, Ивис, не знам ... в краен случай - beautycosmetics.biz :)

GrippingBosh
11-06-2011, 11:43
Аз съм със среден тип кожа.Фон дъо тена ми е 53 номер на Буржоа.Колко тона има от този крем,дали изобщо ще има нещо като за мен :(

Vannesa
11-06-2011, 11:51
Аз съм със среден тип кожа.Фон дъо тена ми е 53 номер на Буржоа.Колко тона има от този крем,дали изобщо ще има нещо като за мен :(
Аз съм с 52 на Буржоа и тъмния вариант (има два - светъл и тъмен) ми идва малко тъмен. Но не бих рискувала с по-светлия защото предполагам е за порцеланови лица. Плюс това тъмния може да се изсветли с дневен крем, а светлия да се потъмни - не. :)

PullMeCloser
11-06-2011, 11:53
Аз съм с 52 на Буржоа и тъмния вариант (има два - светъл и тъмен) ми идва малко тъмен. Но не бих рискувала с по-светлия защото предполагам е за порцеланови лица. Плюс това тъмния може да се изсветли с дневен крем, а светлия да се потъмни - не. :)

Нали имало само medium? Ако няма light, изобщо даже няма да мога и да го пробвам. :o

summerxtime
11-06-2011, 11:56
Да разбирам ли,че т'ва е като фон дьо тен ?

Vannesa
11-06-2011, 12:06

Нали имало само medium? Ако няма light, изобщо даже няма да мога и да го пробвам. :o

light i medium, светъл и тъмен. ако някъде съм казала ,че има само медиум, просто защото в магазина ,от който си го взех, имаше само медиум.

summerxtime, тониращ крем означава дневен крем с пигментни частици...

GrippingBosh
11-06-2011, 12:16
Медиум средният ли е,защото все си мисля ,че дарк е най-тъмният :)

Vannesa
11-06-2011, 12:20
Медиум средният ли е,защото все си мисля ,че дарк е най-тъмният :)

За дарк не знам дали има въобще, а и той ще е вече наистина тъмен, афроамериканско-тъмен =]

XxInn0cencexX
11-08-2011, 16:59
Ехе,и аз се навих да си го взема.Ще споделите ли цена ?

GrippingBosh
11-08-2011, 17:08
Около 11-12- лв. е.Явно има доста голям интерес към този крем.В Ивис ми казаха че само медиум има изобщо като цвят.В една дрогерия ми казаха че има още дори 2 цвята ,върви разбери...с медуима освен че ми беше матирано лицето ,не видях друга разлика.Има повече крем ,отколкото фон дъо тен и било 5 в 1 .

Vannesa
11-08-2011, 17:17
Около 11-12- лв. е.Явно има доста голям интерес към този крем.В Ивис ми казаха че само медиум има изобщо като цвят.В една дрогерия ми казаха че има още дори 2 цвята ,върви разбери...с медуима освен че ми беше матирано лицето ,не видях друга разлика.Има повече крем ,отколкото фон дъо тен и било 5 в 1 .

11.99
произведени са 3 цвята, май-май в БГ са доставили само един... въпреки ,че май мернах някъде светлия !?

Rebirthing
11-08-2011, 17:46
Биби крема същото ли е като тониращия крем !?

strawberry88
11-08-2011, 17:53
Има ли други марки BB кремове в България,защото не искам на Гарниер.. :-|

Shizaya
11-09-2011, 14:25
Бих искала да попитам същото. Не ми се иска да използвам продукти на Гарниер, изобщо не съм доволна. :(

alexitaa
11-10-2011, 17:56
Здравейте, аз днес пробвах Медиум - т.е средния цвят , но сякаш жълтееше.В магазина нямаха от светлия и най-тъмния.Мострата беше само на цвят - медиум.Някой знае ли къде има такива тестери и на другите цветове във Варна. Аз бях го пробвах в Карфур-а.

cacahuete
11-11-2011, 10:54
Здравейте, медиумът въобще не е тъмен! Аз съм със светла кожа и го ползвам. Продавачката в Лили беше много отзивчива и ме убеди да го купя, като ми показа как да го нанасям- всъщност трябва да нанесете много малко количество и да го разнесете по цялото лице. Текстурата се адаптира към кожата. Продавачката сподели,че тя го е смесвала с обикновен дневен крем и така леко изсветлява цвета, аз лично не съм го пробвала още.
В България има само медиум цвят, други не са налични, поне това разбрах.

ZaicheNaXeroin
11-11-2011, 13:32
това че изравнява тена е вярно (поне за мен ) ако имам пъпка веднага я заличава! само че хидратира в продължение на максимум 1 час след нанасяне и после някак си изсъхва и става гадно и отежнява кожата
но ако искате равномерен и нямате проблем със сухата кожа това е крема

ZaicheNaXeroin
11-11-2011, 13:34
Бих искала да попитам същото. Не ми се иска да използвам продукти на Гарниер, изобщо не съм доволна. :(

има, на UNE 40лв в моловете и има богат избор от нюанси (даже и за негърки)

Mira Srebrina
12-30-2011, 14:44
Кремът е невероятен.Трябва да се пробва. Няма да сгрешите,ако си го купите. Прикрива,не седи като Ф-Н,а като леко кремче върху кожата,налъхва свеж аромат на лимон. МММММммм залужава си! :) :)

tItEufFf
12-30-2011, 15:52
Аз останах супер доволна. Просто ми писна от тея фон-дьо-тени .. Дори когато не съм се наспала, като сложа този крем се пооправям. Ама ако имате много пъпки или петна за прикриване, не е за вас ..

portokalka1994
12-30-2011, 22:07
Не ми харесва на мен. Ходих да го погледна в едно магазинче. Имаха само един особен цвят, който всъщност за моята кожа беше окей. Това, което не ми хареса е, че изобщо не е покривен - слагаш и изчезва (аз не ползвам фдт). Принципно ми трябва за като излизам, но заради това, че не е покривен няма да си го взема. Иначе мирише добре и стои много приятна кожата след това. Йоър чойс!

mixii017
06-28-2012, 12:16
ъъъъ по добре не вярвай на такива снимки

mixii017
06-28-2012, 12:18
,,