View Full Version : К*чка
Здравейте , значи ситуацията е такава ... преди 1 месец се хванах с едно момиче от моя клас , но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена . Тя ми каза че не знае какво иска и че ще има нещо м/у нас но по късно. След около 1 седмица тя започна да ми дава намеци : да се бута в мен да се закача и такива . Аз и предложих и тя ме отряза много брутално . и сега след 2-3 седмици след " отрязването " тя започва да ме гледа в час и да казва на другите момичета колко ме харесва. И една приятелка (обща) ми каза че тя много ме харесва . ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана ) . Та въпроса ми е да тръгна с нея ( но няма да продължи защото е малко неориентирана ) или да я игнорирам да й стане гадно ( защото начина по който ме отряза беше много гаден)? Незнам мисля че игноринането е по справедливо , ( докато се заиграваше с мене , тя съшо се заиграваше с още 2ма които я скъсаха) . Как да постъпя ? И моля без подигравателни коментари ! Благодаря предварително ! :)
SisiStrange
11-04-2011, 17:23
Имай малко достойнство и разкарай пиклата. Не си струва въобще.
но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена
( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана )
:razz: :razz: :razz: :razz:
Егати филмите.
Darinella
11-04-2011, 17:25
По твоите думи, става въпрос за момиче, което не знае какво иска и се сваля не само с един. Защо ти е? Не ти трябва... ;)
Имай малко достойнство и разкарай пиклата. Не си струва въобще. точно и аз тва мисля :) мерси все пак
По твоите думи, става въпрос за момиче, което не знае какво иска и се сваля не само с един. Защо ти е? Не ти трябва... ;)
да точно :) мерси
GOODNESS
11-04-2011, 18:41
Отрежи я сега ти. Заради такава патка не бях спал седмици.
skandalenn
11-04-2011, 18:47
а защо трябва да ходите .. или просто си прави кефа с нея , като е такава ... или както казаха тотално я одрежи . На твое място бих правил 1вото , пък ако ми заговори за връзка вече , ще и тегля майната .. че и по гадно ш и стане :razz: какви сме съдисти 8) :razz:
arsenalllbaby
11-04-2011, 18:47
Покажи й това, което показва бебока на аватара ми и не се занимавай с нея 8)
Нека те светна:
К*рва - момиче, което пуска на всеки, а К*чка - момиче, което само на теб няма да пусне!
Както и да е... Естествено, че единственото решение е да я разкараш.
ForzaFelipe
11-04-2011, 20:02
Със съученичка...никога не се занимавай !!! Разкарвай я че да не ти се качи на главата
ledenakrasota
11-04-2011, 20:16
Когато те ударят, удари и ти! ;)
Кажи й, че докато не порасне и не уважава хората, не струва и 5 стотинки. :)
Не може да те обича и да те реже брутално. :) Ако я е страх да тръгне с теб или е несигурна, поведението й отново не е нормално. :shock:
IseeDEADbodies
11-04-2011, 20:20
Пък на Пена куцата малкия братовчед е тайно влюбен в нея. Или т'ва беше от сапунката по БТВ ?
psychopath
11-04-2011, 22:24
Със съученичка...никога не се занимавай !!! Разкарвай я че да не ти се качи на главатаСъгласен съм.
Съученички/колежки...не си е работа.
Аз винаги съм се стремял да ги избягвам, независимо дали ше ми идва да си тегля ножа...хаха
знам, че все пак ше е за добро и се надявам да отмине по-бързо...и тва ме топли ;д
fibichkaa
11-04-2011, 22:37
но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена
( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана )
:razz: :razz: :razz: :razz:
Егати филмите.
Шъ ма цака той с топъл филм . Къв ти филм е такива пикли се съдират от рев казвам ти :razz: :razz: :razz:
Мани я тая... С тва поведение много ми лъха на бъдещ к*pволък..
gabsit000
11-05-2011, 09:33
Аз ти предлагам да зарежеш тия неща и да не се занимаваш с глупости ..
Здравейте , значи ситуацията е такава ... преди 1 месец се хванах с едно момиче от моя клас , но тази връзка продължи само 2 дена и даже не можахме да се видим през тия 2 дена . Тя ми каза че не знае какво иска и че ще има нещо м/у нас но по късно. След около 1 седмица тя започна да ми дава намеци : да се бута в мен да се закача и такива . Аз и предложих и тя ме отряза много брутално . и сега след 2-3 седмици след " отрязването " тя започва да ме гледа в час и да казва на другите момичета колко ме харесва. И една приятелка (обща) ми каза че тя много ме харесва . ( също и момичето което ме харесва ме ревнува от съседката ми по чин , която е обвързана ) . Та въпроса ми е да тръгна с нея ( но няма да продължи защото е малко неориентирана ) или да я игнорирам да й стане гадно ( защото начина по който ме отряза беше много гаден)? Незнам мисля че игноринането е по справедливо , ( докато се заиграваше с мене , тя съшо се заиграваше с още 2ма които я скъсаха) . Как да постъпя ? И моля без подигравателни коментари ! Благодаря предварително ! :)
хич не и се вързвай тя го прави за да може да те контролира ама не и се подавай!!!
Нека те светна:
К*рва - момиче, което пуска на всеки, а К*чка - момиче, което само на теб няма да пусне!
Както и да е... Естествено, че единственото решение е да я разкараш.
А ,като гледам тя и двете . Епик фейл ^^ :lol:
+1
Къде ти е достойнството??Тя да те отреже 2 пъти и ти пак да се занимаваш с нея?!Върти те на малкия си пръст !!! Игнорирай я,даже пусни слух (да стигне до нея, разбира се), че я мислиш за супер тъпа и задръстена,че наистина да и` стане гадно !! Нищо лично,просто изглеждаш някак си отчаян!!Сякаш винаги си готов да отидеш при нея щом тя пожелаее...все едно вечно ще я чакаш...
REVENGE 8)
bettyblackdewil
11-05-2011, 16:10
о боже.. игнорирай я.. явно е много самоуверена щом си мисли, че всяко момче ще и се върже и, че колкото и да си играе с тях все ще и ходят по свирката...
musicinmyveins
11-05-2011, 16:30
иам чуството,че сички момчета изпростеха ... остаате се да ви праат луди некви неориентирани пикли...Главата горе има и други.Аз ако ми го направат на мен тва (едва ли ше стане шот преценявам г/д коя ква е ) ше смачкам като отида при друга...Винаги има начин да я самажеш стига да знаеш как и да се държиш кат мъж,а не като момченце ! Успех
SmilezZz
11-08-2011, 06:56
Няма смисъл да се занимаваш с нея. Въпросните к*рвенски номера да ги прави на друг. Уж не те иска , пък разправя колко те харесва. Детски му работи.
Пълни детинщини.
Сама ти е казала, че не знае какво иска. Явно има още много, какво да се желае от умствените и способности. Няма нужда от толкова мислене - игнорираш я, не се занимаваш с нея и това е. Явно не е за теб.
Limitless
11-08-2011, 12:56
Такива боклуци заслужават само КАМЪК В ЛИЦЕТО!
yana0404
11-08-2011, 16:17
Точно така.Ако те е разигравала един път нищо чудно пак да го направи.Обясни и просто,ясно и кратко,че с теб няма да се разиграва повече! :-x :-x :booooomb: :booooomb:
Gerityyy08
11-08-2011, 17:12
Осъзнай се
Отговорът на въпроса ти и коментарът върху мнението ти се съдържа в 4 букви и една звездичка, наложени от теб в заглавието, което синаложил на неориентираният ти пост.