View Full Version : Кое боли повече?
nameless_girl
11-05-2011, 07:36
Искам мнение на неутрални личности, че с бившия ми не можем да стигнем до консенсус :) Кое е по гадно, да ти изневерят 5 пъти с един и същи човек, но ти да знаеш само за веднъж или да разбереш че са ти изневерили след като ти вече си бил изневерил. Въпреки всичко да го скриеш и да обвиняваш другия докато ти се правиш на невинен, разказвайки на всички за изневярата на другия, но не и за твоята? Кой е по наранен - този, който е изневерил 5 пъти или този, който е скрил ? Нека този безсмислен спор приключи...
От изневяра винаги боли,независимо колко пъти и незнам си още какво.
nameless_girl
11-05-2011, 07:42
това е така, но идеята е дали боли повече изневярата на този, който е изневерил 5 пъти, но за тази изневяра се знае или този, който е изневерил веднъж, но е скрил истината и през цялото време се е изкарвал светец ?
Limitless
11-05-2011, 08:24
хаха вие сте болни хора ..
skandalenn
11-05-2011, 08:33
Зависи от човека ... по принцип нито едното от 2те няма да ме боли , а да скривам пък още по няма как да стане , изневерила ли ми е и то с 5 просто до там , въобще няма да я обвинявам и т.н , на нея самата ще и е гадно , а ако аз го направя пък ще си кажа , така съм преценил , така съм направил ... така че и аз не мога да ти кажа , защото ми е все 1 :)
IseeDEADbodies
11-05-2011, 08:33
Изневярата си е изневяра. За мен това колко пъти е било е без значение, просто цифра. Важно е, че дори и 1 път се е случило. А единственото по-подло нещо е това да изневериш и ти, но да си мълчиш и да обвиняваш....
Ми хвани единия, удари другия - еднакво ще ви заболи.
Хахаа не боли и от 2-те ,защото няма любов ,а само привързаност!Ако обичаш няма да изневериш !
gabsit000
11-05-2011, 09:22
както и да го гледаш все е гадно,щом говорим за изневяра скрита или не,много болно ще ми стане,ако разбера че са ми изневерявали,а аз не съм знаела ...
хаха вие сте болни хора ..
http://prikachi.com/images/147/4007147p.gif
NambyPamby
11-05-2011, 16:11
Да се излъжеш, да се подведеш веднъж - някак си разбираемо(макар горчиво и трудно за преглъщане), ама да изневеряваш 5 пъти подред... wtf?! Има къде-къде по-нормални начини да си търсиш адреналин, тая игра на котка и мишка, цялото тва наглеене, просто ми идва в повече.
VforVendetta00
11-05-2011, 16:22
Ако обичаш няма да изневериш !
ivcheto0o
11-05-2011, 18:20
Никой няма да го заболи,щом се е стигнало до изневяра и лъжи от двете стани,едва ли има особени чувства които да бъдат наранени.
thegreenzombie
11-05-2011, 18:22
вие май си нямате друга работа :lol:
KristalchetyY
11-05-2011, 18:28
и от двете боли,но според мен повече от това да са ти изневерили 5 пъти ,а ти да знаеш само за 1 от тях... :booooomb:
LeprikonA
11-05-2011, 18:36
при положение, че изневеряваш, как изобщо ти идва на ум, че другия, ако го направи ще те боли? ще ти падне самочувствието, че явно не си достатъчен/достатъчна за две/двама, ама от това да те боли чак - надали.
казаха го и преди - който обича, не изневерява.