View Full Version : Как да?
yana0404
11-05-2011, 08:59
Има едно момче от нашия клас което страшно харесвам но съм малко дебела и имам комплекси.Кажете ми някакъв начин да му кажа,че го харесвам но само той да разбере.Изключваме да му каже приятелката ми .Моля ви помогнете. :oops:
someonerandom
11-05-2011, 09:01
Първо,ще е добре да дадеш снимка.
Второ-ако директно му изтърсиш,че го харесваш,освен ако и той не е хлътнал по теб,нищо няма да стане.
Трето-На колко сте?
Четвърто-В какви отношения сте с него?
SisiStrange
11-05-2011, 09:02
Отърви се от комплексите си първо.
Това може да стане, ако правиш нещо, за да промениш положението. Спортувай, мини на някоя лека, здравословна диета. Ще се чувстваш доста по-добре в кожата си като знаеш, че правиш нещо по въпроса.
skandalenn
11-05-2011, 09:04
Това за приятелката и ние го изключваме .. супер детска история ...
Просто му предложи да отидете някъде на кафенце това , онова и му кажи ... пък да не ти пука каква си ти ... ако е само заради външния вид с тебе , дори и дая беше някаква супер стройна с 15 сантиметрови токчета и т.н дали щеше да има смисъл ? За всеки има човек , който би те оценявал заради самата тебе :)
gabsit000
11-05-2011, 09:21
определено,когато започнеш да се оценяваш и да се харесваш,ще имаш много повече стимул и сама ще знаеш какво да направиш,за да те хареса...
ledenakrasota
11-05-2011, 09:31
Събери смелост да се погледнеш в огледалото и да дариш много любов на образа в него. Защото това е едно много красиво и прекрасно същество. Стани по-активна в спорта и позитивно настроена към себе си. Тогава на лицето ти ще грейне една усмивка, която ще завладее света. После ще отидеш при него и ще му го кажеш лице в лице. Той ще се влюби в грейналото слънчице насреща му. :)
svodnika
11-05-2011, 10:01
до 178см и до 49кг иначе забрави
cigarettekisses
11-05-2011, 10:09
Добре.Няма смисъл да му го казваш директно.
Може да се разберете да се видите примерно след даскало като за начало и се опитай да му покажеш по някакъв начин,но няма смисъл да му го казваш.
Лол >.>Бахти повърхностния си ,не е първия коментар с подобно съдържание.Когато си вземаш приятелка само заради мерките,единствено ти си комплексирания в случея и не цениш какъв "човек " всъщност имаш срещу себе си.
По темата:Когато започнеш да обичаш себе си ,заради това което е си,да започнеш да се цениш..ще осъзнаеш колко е по-лесно да изразяваш чувствата си и да не те е срам от тях.Започни да спортуваш,опитвай се да се докажеш сама на себе си,не заради него (той ще те хареса такава, каквато си).Щом събереш куража ,който ти е нужен ще се справиш.
Виж, важно е какво мислиш за себе си. Ако обичаш себе си, и другите го правят. Виждал съм потресаващи патки, но си вярват, а за ташак им се и връзват доста.. но съм забелязвал и страхотни дами просто... но са срамежливи и никой не ги отразява.. всичко зависи от теб.
LambOfGod
11-05-2011, 10:40
Защо трябва да подхождаш толкова директно?
Сега са последните топли дни - идеална възможност да го поканиш на разходка в парка... Така ще може да те опознае и ти ще имаш възможност да флиртуваш с него и да му намекнеш за чувствата си.
Уаууу... :lol: хаха,....високите момичета не може да са толкова леки, като имаш предвид, че аз съм 175 и тежа 60 кг...тц тц тц
IseeDEADbodies
11-05-2011, 12:33
Господи *tactical facepalm* ...
pnevmoniq
11-05-2011, 13:00
...пък да не ти пука каква си ти ... ако е само заради външния вид с тебе , дори и дая беше някаква супер стройна с 15 сантиметрови токчета и т.н дали щеше да има смисъл ?
Аха, значи да не й пука как изглежда, 'щото външният вид не е важен. Трябва да търси човека, който ше я оцени въпреки откровено неподдържаната външност! :lol:
Ако го слушаш, най-много да се съберете с някой комплексиран дебеланко.
Една умна девойка, която е и красива, не може да бъде 'трофей'. Интелектът ше й помогне да различи момчетата, които просто искат да се фукат с якото 'парче', което са 'забили', от тея, които наистина я оценяват.
SisiStrange
11-05-2011, 15:17
...пък да не ти пука каква си ти ... ако е само заради външния вид с тебе , дори и дая беше някаква супер стройна с 15 сантиметрови токчета и т.н дали щеше да има смисъл ?
Аха, значи да не й пука как изглежда, 'щото външният вид не е важен. Трябва да търси човека, който ше я оцени въпреки откровено неподдържаната външност! :lol:
Една умна девойка, която е и красива, не може да бъде 'трофей'. Интелектът ше й помогне да различи момчетата, които просто искат да се фукат с якото 'парче', което са 'забили', от тея, които наистина я оценяват.
Много правилно мнение. Това, че едно момиче се поддържа и се стреми към своята лична перфектност (т.е да се е погрижила за всичко, което зависи от нея, а не от природата), не я прави кифла задължително.
Напротив. Кеф ми става като видя момичета, които се обличат хубаво (не скъпо, а с вкус), които са се погрижили да са им оформени веждите, които са с хубава чиста кожа и коса и в някаква норма що се отнася до килограми. Не е идеята да си кльощава, въпросът е да си нормална и да имаш фигура. Така си личи, че се интересуваш от външния си вид. И вероятно (освен, ако нямаш някакво заболяване) няма да ти коства кой знае какви усилия - само лек спорт редовно и здравословно хранене.
anonymous708973
11-05-2011, 19:32
Ти добре ли си?! Очевидно не, затова спри да пишеш една и съща простотия във всяка тема.
2miss4sixty8
11-06-2011, 06:01
ако той не те харесва не му казвай.. замисли се този човек ще го виждаш всеки ден.. няма да ти е приятно някой да те отреже и в същото време да ти постоянно пред очите.. ще ти е доста тъпичко... ако си сигурна че те харесва просто отиди и го дръпни настрани... преодолей притесненията си..
yana0404
11-06-2011, 07:08
За другите мнения няма как защото съм на 12 години и просто няма как майка ми да ме пусне сама.Дори да пресека някоя улица сама тя ще ми изнесе конско!
svodnika
11-06-2011, 07:18
хахахаха на 12 :lol: :lol: :lol: пълен цирк буш
GossipGirl89
11-06-2011, 07:21
Научи се първо сама да се харесваш - направиш ли това няма да имаш нужда странични хора да те съветват какво да направиш и как да се държиш :) Когато човек сам се обича и харесва и отношението на останалите към него е различно.
Много правилно мнение. Това, че едно момиче се поддържа и се стреми към своята лична перфектност (т.е да се е погрижила за всичко, което зависи от нея, а не от природата), не я прави кифла задължително.
Напротив. Кеф ми става като видя момичета, които се обличат хубаво (не скъпо, а с вкус), които са се погрижили да са им оформени веждите, които са с хубава чиста кожа и коса и в някаква норма що се отнася до килограми. Не е идеята да си кльощава, въпросът е да си нормална и да имаш фигура. Така си личи, че се интересуваш от външния си вид. И вероятно (освен, ако нямаш някакво заболяване) няма да ти коства кой знае какви усилия - само лек спорт редовно и здравословно хранене.
+ 1 ..