View Full Version : Имам нужда от любовен съвет
RisenAngeL
11-05-2011, 18:38
Ето го следното . Лятото когато излизах в квартала се запознах с едно момиче , и в същия момент много ми допадна като вънешен вид , реших да пробвам да я опзная и постепенно да се опзнаваме и опознаваме и евентуално да се пробвам за връзка с нея :) Ето го и сега моят проблемм . Когато излизахме в квартала сме стоаяли по пейките играхме карти игри и т.н , но проблемът е , че никога не сме оставали 2-мата в смисъл да сме насаме примерно да поговорим или подобно . Научих много неща за нея когато си писахме по скайп и навънка и т.н тя също ме опозна г/д добре . Искам съвет как да постъпя за вбъдеще ( по скайпа си писахме целувки мелувки прегръдки , стояхме до късно да си пишем и подобни ) искам да походя по добър начин защото тя е момиче което си заслужава
П.П : моля за смислени коментари и по темата . Благодаря предварително :) Извинете ако някъде имам правописни грешки :)
2miss4sixty8
11-05-2011, 18:42
ами просто я покани да излезете само двамата
Пиши и някой път да излезете само двамата - близо е до акъла.
LeprikonA
11-05-2011, 18:44
защо не и предложиш да излезете двамата? ама само двамата. така ще научиш повече от колкото си мислиш, че знаеш до момента. и не, не е трудно.
P.S това с "целувките и милувките по скайпа" е леееееко детско.
целувки мелувки :lol:
По темата:
Ако те е срам директно да я поканиш,пробвай като за начало да оставаш по-честно насаме с нея. Например когато сте заедно в градинката (или там където беше) ,питай я да дойде с теб до магазина или нещо от сорта... и такива някви... (:
musicinmyveins
11-05-2011, 18:48
Това какво си пишете няма никакво значение...Има момичета,които никога не бих целунал и пак си пишем целувки...Кво от тва?...Да не повтарям горните коментари ... Излезте.Ако откаже се отказваш и ти.Като излезете ако си човек с реална преценка,а не замъглена ще разбереш дали има някакъв шанс да се получат работите :)
Правете любов, а не война
brutaLxxbunny
11-05-2011, 20:08
Ако си търсиш повод,просто следи филмите в киното и ѝ кажи "Ей,гледа ли ти се .... някой път?" .В киното трудничко ще говорите,но след това ще си имате и още една тема за разговор.Това е възможно най-баналното,което може да направиш.Иначе като знаеш мацката,можеш и нещо по-оригинално да измислиш.
IseeDEADbodies
11-05-2011, 20:53
Ееее, мислех че само аз ще се сетя за това *sad face*.
П.П. - иронията е към автора, не към теб :D
RisenAngeL
11-05-2011, 21:28
Ако си търсиш повод,просто следи филмите в киното и ѝ кажи "Ей,гледа ли ти се .... някой път?" .В киното трудничко ще говорите,но след това ще си имате и още една тема за разговор.Това е възможно най-баналното,което може да направиш.Иначе като знаеш мацката,можеш и нещо по-оригинално да измислиш.
Емии и аз за това мислех , незнам . Исеедеадбодиес мислиш ли , че не съм се сетил за това сам ? И като я поканя да излезем за какво по точно да говорим като аз знам така да се каже доста за нея и тя за мен ? Какво по точно да обсъждаме ?
И като я поканя да излезем за какво по точно да говорим като аз знам така да се каже доста за нея и тя за мен ? Какво по точно да обсъждаме ?
Никога не може да знаеш всичко.. По скайп неможеш да опознаеш един човек достатъчно или когато играете карти..Винаги ще се намери интересна тема за разговор.. : ))
2miss4sixty8
11-06-2011, 06:32
защо толкова се притеснявате винаги за темата на разговор.. то ще си дойде само, ако си с готин човек и ако си допадате няма как да не си намерите теми .. просто не се притеснявай .. и недей през цялото време да мислиш "какво да кажа какво да кажа.. " и така нататък.. отпусни се и не се прави на някого когото не си ( щото повечето се преструват) и ще мине супер и със сигурност ще има и втора среща
RisenAngeL
11-06-2011, 15:29
защо толкова се притеснявате винаги за темата на разговор.. то ще си дойде само, ако си с готин човек и ако си допадате няма как да не си намерите теми .. просто не се притеснявай .. и недей през цялото време да мислиш "какво да кажа какво да кажа.. " и така нататък.. отпусни се и не се прави на някого когото не си ( щото повечето се преструват) и ще мине супер и със сигурност ще има и втора среща
Мерси за страхотния съвет :)
thegreenzombie
11-06-2011, 15:43
няма да е лошо да си кажеш годините.... 8)
киното е банално :x не ходете на кино!! :lol:
2miss4sixty8
11-06-2011, 16:11
няма по тъпо нещо от това на първа среща да отидете на кино.. седите и мълчите и гледате някакъв филм.. а идеята на първата среща е да си говорите, да видите дали ще си допаднете и да се поопознаете в крайна сметка.. в киното това няма как да стане..
Pothead334
11-06-2011, 18:24
няма да е лошо да си кажеш годините.... 8)
Да като цяло доста неща зависят от годините ви :D
Един съвет ще ти дам надявам се да ти помогне :D ИМПРОВИЗИРАЙ М**КА МУ :grin: направи нещо спонтанно не го мисли толкова тия работи се не мислят а се действа :grin: пробвай би трябвало да подейства :D :D
cigarettekisses
11-06-2011, 18:27