View Full Version : Лок моля. :)
UltraBlue
11-06-2011, 12:46
ЛОК! :)
DragonLady
11-06-2011, 13:04
Чак пък никакво звучи доста странно ...
С други момичета изпитваш ли си удоволствие от секса? Ако да, значи момичето е твърде широка и затова го няма триенето, от което идва и удоволствието.
marin4itu
11-06-2011, 13:07
Е как така? Винаги ли е било така с предните ти приятелки (ако си имал такива)? Поне не ти ли доставя удоволствие това, че на нея й е готино? Не бъди егоист.
2miss4sixty8
11-06-2011, 13:08
ми кефиш ли се на момичето? не говоря да я обичаш и т.н. говоря да й се кефиш физически да те привлича, възбужда и така нататъка.. а и също е важно тя кво прави ако си стои и т.н. смисъл ако е пасивна и нищо не прави и чака ти да правиш всичко.. абе зависи от много фактори
Предполагам че доста са те били в училище... Нищо не си тренирал никога нали :) . Почни да тренираш .. Ще ти се дигне тестостерона , агресивността , желанието за ебане най-вече .. Друго решение няма според мен
IseeDEADbodies
11-06-2011, 15:31
Спри да мислиш за баба си ? :lol:
O.o такъв проблем при мъжкия пол не бях чувала !! Доста жени не изптват удоволствие (чак след месец,два) ,но при мъж ?!!?? Тя привлича ли те ,желаеш ли я??
MaLkaTa_LaDy
11-06-2011, 15:52
Пробвай с момчета!
thegreenzombie
11-06-2011, 15:55
Спри да мислиш за баба си ? :lol:
точно щях да го напиша :lol:
UltraBlue
11-06-2011, 15:56
ми кефиш ли се на момичето? не говоря да я обичаш и т.н. говоря да й се кефиш физически да те привлича, възбужда и така нататъка.. а и също е важно тя кво прави ако си стои и т.н. смисъл ако е пасивна и нищо не прави и чака ти да правиш всичко.. абе зависи от много фактори
Да тя е пасивна и ми е първата на мен..но я обичам и ме привлича сексуално.
UltraBlue
11-06-2011, 15:58
Предполагам че доста са те били в училище... Нищо не си тренирал никога нали :) . Почни да тренираш .. Ще ти се дигне тестостерона , агресивността , желанието за е**не най-вече .. Друго решение няма според мен
Ходя на фитнес 4 пъти седмично..
2miss4sixty8
11-06-2011, 16:04
еми поговорете.. сподели й.. променете нещо .. не бях чувала момче да няма желание за секс.. да не говорим за удоволствие..
Поговорете си, дискретно намекни да се раздвижи малко, да освободи първичното в себе си. Да ти показва, че те желае и прочие, и прочие. Предполагам схвана идеята - секса се случва и в главата, залагам, че на теб ти е нужна малко повече страст от нейна страна. ;)
hamilcar
11-06-2011, 16:12
То вярно, че на 18 се сцепвах, ама все пак на моменти всичко писва. Трябва ти малко време нищо повече.
UltraBlue
11-06-2011, 16:14
еми поговорете.. сподели й.. променете нещо .. не бях чувала момче да няма желание за секс.. да не говорим за удоволствие..
Първо имам желание за секс..и второ казал съм и че не изпитвам удоволствие...просто не знам какво става..от френска всичко е ОК..ама от секса..
2miss4sixty8
11-06-2011, 16:24
ами ако е много широка приятелката ти може от това да е ..
1. Имаш малка пишка.
2. Приятелката ти е твърде широка.
3. Пробвайте различни ъгли на проникване.
UltraBlue
11-06-2011, 16:30
1. Имаш малка пишка.
2. Приятелката ти е твърде широка.
3. Пробвайте различни ъгли на проникване.
1.Не си познал
2.За това не знам може би.. :D
Star1ight
11-06-2011, 17:26
Възможно е, че правите секс твърде често и не успяваш да си го "поискаш".
Също така, ако тя винаги е пасивна - удоволствието от това е малко, нека научи нови неща.
ПП относно това, дали тя е широка - ако е така, нека тя легне настрани, с краката 1 до друг ти заставаш на колене зад нея, точно до дупето и - така тя си е с краката 1 върху друг и е плътна независимо от това дали го иска или не.
Друг вариант е тя да легне по корем и така да и го вкараш. И в 2те пози - с правилен ъгъл ще и натискаш на правилното място, което ще я кара да лудва. Както и разбира се, че на теб ще ти е по-плътно.
Успех!
kalpazanka
11-06-2011, 18:48
Аз.