PDA

View Full Version : не ми вярва

malkoto94
11-06-2011, 12:46
здравей те искам да ви попитам как да накарам приятелят ми да вярва повече на мен отколкото на неговите приятели защото наскоро един от неговите приятели му каза че ме бил видял с друго момче но това изобщо не е вярно а той повече вярва на него отколкото на мен какво да направя за да му докажа че не го лъжа аз :( моля ви дай те ми някакъв съвет

2miss4sixty8
11-06-2011, 12:53
ами всичко си идва с времето.. доверието се печели няма как.. гледай да не го разочароваш и му покажи кво значи за теб .. не бъди някаква дръпната.. той не може да гадае какво ти е в главата.. покажи му че той е твоето момче и няма да се съмнява в теб

nepowtorima
11-06-2011, 12:58
Нищо не можеш да направиш, за да го накараш да мисли по друг начин. Поговори с тъпите му приятели и ги питай защо го правят.. какво против теб имат.
Просто се надявай да не се повтаря.. и все пак бъди по-внимателна

malkoto94
11-06-2011, 13:09
ами ние ходим от 4 години и разликата ни е голяма той е с 9 години по - голям от мен, но за тези четири години той винаги е защитавал приятелите си вместо мен а относно неговите приятели мисля че точно това ги е яд че ние ходим от доста време и каквото и да става ние сме заедно

2miss4sixty8
11-06-2011, 13:15
опааа вие сте доста време заедно.. 4 години си е доста време.. странно защо ти няма доверие.. а приятелите няма за какво да завиждат, ако са му приятели трябва да се радват за вас..ами за да не говорят приятелите му глупости ги спечели на твоя страна някак си .. и няма да има проблеми повече .. не се опитвай да го делиш или отдалечаваш от приятелите му.. и всичко би трябвало да е наред

malkoto94
11-06-2011, 13:27
ами аз няма как да ги спечеля защото те излизат само мъжка компания и никой не води гаджето си. А пък и той винаги ме е ревнувал може би защото аз съм на 17 а той на 26 год. Аз дори спрях да излизам с приятелите си заради него защото той сега работи в софия и не искам да му давам поводи

2miss4sixty8
11-06-2011, 13:31
ами то не е хубаво да си зарязваш приятелите принципно.. а за другото не е нужно с всички наведнъж да излизаш.. когато си с него и някой от неговите приятели е с вас.. се постарай да го привлечеш на твоя страна.. не бъди някаква гаднярка.. всеки харесва свестни момичета тъй като са рядкост.. абе гледай там да се харесаш и това е

malkoto94
11-06-2011, 13:48
ще се опитам малко по малко да ги спечеля макар че те са малко двулични защото ако някой от тяхната компания го няма и започват да му говорят зад гърба и да злорадстват по негов адрес а това е много подло

2miss4sixty8
11-06-2011, 13:56
дам това вече е гадно.. явно приятелите му са доста тегави .. няма нужда да ги харесваш.. но за да не ти правят проблеми в лично отношение по някакъв начин трябва да ги спечелиш.. поне аз така бих направила на твое място..

malkoto94
11-06-2011, 14:05
мерси за съвета

ledenakrasota
11-06-2011, 15:01
Връзка без доверие не е връзка! На този негов приятел ще му откъсна главата!

NambyPamby
11-06-2011, 15:14
Аз дори спрях да излизам с приятелите си заради него

http://edge.ebaumsworld.com/picture/X292Firefighter/NiggaPlease.png

Mi6inka
11-06-2011, 15:35
Яко си във филма, май.

IseeDEADbodies
11-06-2011, 15:36
На жена вяра човек не трябва да има :lol:

elii94
11-06-2011, 16:20
Има ли смисъл да си с човек, който ти няма доверие?! Според мен НЕ. Зарежи го този.

anonymous708973
11-06-2011, 18:32
Начи, първо вече е голям човек и трудно ще го накараш да си промени разбиранията, а неговите очевидно са да вярва повече на приятелите си отколкото на момичето, с което е 4 години.

Никой не водил гаджето си ли? Що за тъпо оправдание? Еми, той ще е първият. Винаги съм била единствено момиче в мъжка компания и никога не съм имала проблема с приятелите на гаджето си. Харесват ме, зачитат мнението ми и не съм просто "гаджето на еди-кой-си", а личност, която уважават. Приятно е.

Това вашето не звучи като здравословна връзка. Начи, той е в София, а ти не си излизаш с приятелите, за да не му даваш поводи? Никак не е добре това. Не се заробвай с такъв човек, само на 17 си.

malkoto94
11-07-2011, 06:57
не знам може би ме е страх да го оставя понеже ми е първата любов и не знам какво ще е без него точно това ме плаши

gabsit000
11-07-2011, 07:14
ами рано или късно,ще се случи,ако се е изгубила тръпката и той ти няма вяра,как може да бъдеш с такъв човек,независимо дали ти е първата любов или десетата...?!?