PDA

View Full Version : За или против ?

Alexandraaa
11-06-2011, 13:51
Здравейте, мацки ! :P
Не знам дали има такава тема, но лично аз не намерих за това реших да ви попитам за или против ползването на фон дьо тен ли сте ? Съответно бих искала и да се опровергаете, тоест да кажете защо сте за или против и да кажете дали вие ползвате. Също така ако може и вашата възраста. Благодаря ви предварително ! :grin:

2miss4sixty8
11-06-2011, 13:54
ако се грижиш за лицето си .. ( маски кремчета основи и т.н.) ако фон дьо тена е поставен върху основа и е естествен а не като маска сложен.. да, но попринцип аз нямам нужда затова и не слагам.. виж вече ако има нужда нещо да се крие и матира съм за

Biskfitka
11-06-2011, 14:32
За.Когато ползвам фдт не ми излизат толкова пъпки,даже откакто използвам фдт лицето ми е много по-чисто :shock:

3oPuTy
11-06-2011, 14:39
1.Как става номера хем да си изразим мнението,хем след това да се опровергаем?! :shock: :lol:
2.Ясно,колко си търсила ... Само последната седмица се пуснаха 3 теми за ФДТ,за това дали сме "За" или "Против" него,както и за предпочитаните марки ...

PullMeCloser
11-06-2011, 14:50
1.Как става номера хем да си изразим мнението,хем след това да се опровергаем?! :shock: :lol:
2.Ясно,колко си търсила ... Само последната седмица се пуснаха 3 теми за ФДТ,за това дали сме "За" или "Против" него,както и за предпочитаните марки ...

Трябва ли с всички да се заяждаш? :-o

Не съм нито ЗА, нито ПРОТИВ. Всеки прави това, което сметне за добре, а има момичета, които имат проблеми с кожата и не се чувстват добре без фон-дьо-тен. Аз лично ползвам изключително рядко, защото кожата ми е хубава. На 17 съм.

3oPuTy
11-06-2011, 14:57
Прави разлика между заяждане и изразяване на мнение ;)
Аз не съм виновна,че авторката не знае значението на дадена дума или че не знае как се използва търсачката ... То дори и без търсачка лесно може да намери на 2-3 страница темите за ФДТ.

PullMeCloser
11-06-2011, 15:02
Аз не съм виновна,че авторката не знае значението на дадена дума или че не знае как се използва търсачката ... То дори и без търсачка лесно може да намери на 2-3 страница темите за ФДТ.

Е хубаво, не е видяла, и на мен ми се случва да търся точно определена тема, а да не я виждам никъде след търсене и оглеждане на страниците. А търсачката пък е много смотана и лично на мен не ми помага изобщо. Пиша едно, то ми излзиза съвсем друго.
А относно заяждането- просто тона ти винаги изглежда гаден.

malka_sladkka
11-06-2011, 15:45

Е хубаво, не е видяла, и на мен ми се случва да търся точно определена тема, а да не я виждам никъде след търсене и оглеждане на страниците. А търсачката пък е много смотана и лично на мен не ми помага изобщо. Пиша едно, то ми излзиза съвсем друго.

Напълно съм съгласна, впечатлението ми е, че тя е в тоя форум, за да се заяжда с хората :?

LoveChocolate
11-06-2011, 15:47

Напълно съм съгласна, впечатлението ми е, че тя е в тоя форум, за да се заяжда с хората :?
И аз чета постоянно как прави забележки на всички ! :?

thegreenzombie
11-06-2011, 15:48
напълно против... по-добре си слагайте гипс, същата работа ще ви върши :lol:

pitfall
11-06-2011, 15:51
за, когато има нужда...

Rebirthing
11-06-2011, 16:06
За !

mynichkaTanq
11-06-2011, 16:20
против

bettyblackdewil
11-06-2011, 16:26
Спорна за мене тема.. Ако човек има нужда хем не трябва да си мие лицето в фдт, защото трябва да почне лечение,а той е враг на лечението с кожата, хем понякога трябва да се прикрият някои участъци...

Alexandraaa
11-06-2011, 16:32
3oPuTy :
Бих ти казала, че знам значението на всяка от думите които използвам и да искам да знам мнението на хората и ако някой е против да знам защо. Виждала съм теми в които се пише за използването на фон дьо тен, но никъде не съм виждала да се пише дали хората са за или против. Ти ако видиш ми кажи. И не е нужно да ми правиш забележки как пиша или какво питам. Ако темата не ти харесва просто не пиши в нея. Иначе благодаря на всички които сте отговорили :)

ElinoOor
11-06-2011, 16:33
Авторке,ако не знаеш какво точно означава дадена дума,по-добре не я използвай.

По темата: Все тая,стига да не е в прекалено големи количества всичко е наред.Уви,някои дами изглеждат направо оранжеви. Аз лично не ползвам какъвто и да е грим 99% от времето. ("гримирането" ми се ограничава до спирала и прозрачен гланц)

Гримът както прикрива,така и подчертава недостатъците на лицето. От теб зависи какво ще излезе накрая 8-)

Alexandraaa
11-06-2011, 16:38
Знам значението на думите които използвам ! Благодаря за мнението, но не съм от тези момичета които са ''оранжеви'' ! Ползвам грим умерено: спирала молив и фон дьо тен когато е нужно.

musS
11-06-2011, 16:42
за съм :)

Alexandraaa
11-06-2011, 16:46
Можете ли да кажете възрастта си ? :-)

musS
11-06-2011, 16:47
17..

titinkaa
11-06-2011, 16:48
Против.
-Излизат бръчки от фдт-на.
-Състарява.
-Запушва порите.

Rebirthing
11-06-2011, 16:59
Бабини деветини ^^

InsatiableTemptation
11-06-2011, 17:01
И за, и против.

От една страна е добра алтернатива за прикриване на несъвръшентвата, не всички са с перфектна кожа , но в умерени количества , разбира се. От друга страна, запушва порите, състарява, а и има момичета, които често прекаляват и не са много приятна гледка.

Alexandraaa
11-06-2011, 17:05
За това съм много съгласна, но аз не съм от тези момичета за щастие :D

zlatit0o
11-06-2011, 17:08
Кой както си реши..
Аз ползвам, понеже имам известни проблеми..

Alexandraaa
11-06-2011, 17:12
Аз също :)

biebs13
11-13-2011, 00:37
Ами според мен само уврежда кожата,като запушва пори etc..Разбирасе може да се ползва в границите на нормалното,също зависи от марката ако е някакъв не качествен много ясно,че ще влияе зле на кожата!В крайна сметка съм ПРОТИВ! ;д Преди ползвах,вече не & кожата ми е много по-свежа от преди. :)

FuCKkK13
11-13-2011, 07:50

+++++ :?

сега по темата: ЗА съм ако има нужда и след това човекът,който го ползва да знае как да си почисти лицето,а преди това да знае как да го нанесе.. !!! ЗА съм и за хора,които нямат нужда и го ползват,но много много рядко.. т.е. само за специални поводи (3-4 пъти в годината) ... ПРОТИВ съм за хора на които не им е толкова нужно и го използват за ежедневието,а тези,които го ползват и след това си почистват лицето само с едното тоалетно мляко пък съм много против :? т.е. г/д. съм и ЗА и ПРОТИВ,но май повече против,защото ако ти е зле кожата по-добре да полагаш грижи за нея,отколкото да я клепаш,но невър майнд !.. ползвам фдт. много много рядко - 3/4 пъти в годината...след това обаче задължително си почиствам поне с 3 продукта лицето,а на следващия ден маска задължително.. ами.. това е :)

3oPuTy
11-13-2011, 08:04
Ау,поласкана съм,колко много хора ми следят мненията :lol: :-)
А,авторката,наистина май не схвана,че няма как човек да изрази мнение,което след това да опровергае ... :lol: (http://rechnik.info/опровергавам)
Що се отнася до това дали има друга такава тема - има си тема,че дори и с анкета ... Когато ти (авторке) пусна темата си въпросната,за която аз говоря беше на 1-ва страница и няма как да не си я видяла щом си търсила ;) (Да не говорим,че имаше и още 2-3 теми на 2-ра страница)

FuCKkK13
11-13-2011, 08:15
^ като нямаш мнение по темата по-добре не пиши.. модератор ли си ? - НЕ... когато станеш може да я заключиш ;) .. сега модераторите решават.. и не е много добре да си поласкана.. ако бяха положителни мненията относно теб можеше да си позволиш да си поласкана,но сега не би трябвало ;)

Hilary_
11-13-2011, 08:33
За. Повечето хора имат недостатъци по лицето и за мен фон дьо тените съчетани с други продукти са много добро решение.

Понякога някои неща се подразбират, но разбира се не всички го знаят (могат) .. 8)

Darinella
11-13-2011, 09:33
Ако фон дьо тенът е на хубава марка, върши много добра работа. Но веднъж си бях купила на Импала - не е толкова скъп, но ми излязоха пъпки от него, на една приятелка също. Сега съм с Афинитон и съм много доволна. :)

Shia
11-13-2011, 09:44
Да,за изравняване тена на лицето
Да,за специални събития или събития,за да изглеждаш перфектно
Да,когато искаш да си неотразима с малко грим

Не,когато е подбран неправилно.
Не,когато не се търси качество.
Не,когато не знае начина за нанасяне.

tweettyy
11-13-2011, 13:00
За. : )

П.С - имам един въпрос.. ;д За да стой добре фдт-на съм чувала , че може да се слагат под него някакви кремчета и т.н ? нещо вярно има ли ? ;д и ако има ако може да ми кажете вие слагате ли под фдт-на нещо друго или отгоре само пудра.. :? ;д :-D

Rebirthing
11-13-2011, 13:13

П.С - имам един въпрос.. ;д За да стой добре фдт-на съм чувала , че може да се слагат под него някакви кремчета и т.н ? нещо вярно има ли ? ;д и ако има ако може да ми кажете вие слагате ли под фдт-на нещо друго или отгоре само пудра.. :? ;д :-D

Да, вярно е. Фдт седи по-добре с дневен крем. А най-добре седи с основа на базата на силикон, но не ти препоръчвам да се мажеш ежедневно със силикони / въпреки, че доста кремове съдържат силикон под една или друга форма /.

Alexandraaa
11-23-2011, 13:31
Аз имам дневно кремче за основа без силикон. Слагам си го и после нанасям фон дьо тен и така. :)

mynichkaTanq
11-23-2011, 13:45

и аз това казвам само прави забележки

по темата: против съм, но на някои доста им се налага да си слагат

mynichkaTanq
11-23-2011, 13:46

да може! Примерно бях видяла едно момиче да си слага крема нивеа синята кутийка

Enchanting
11-23-2011, 15:31
Против!

nepowtorima
11-23-2011, 16:01
За, но аз не използвам.. все още не ми трябва..

CBETO3APA
11-23-2011, 16:39
За, но аз не ползвам :)

Alexandraaa
11-24-2011, 13:36
А какво мислите за кислородния фон дьо тен и някой ползва ли ?

sapphire5
11-24-2011, 14:20
За или против, няма значение. Аз лично не ги харесвам много, затова ползвам само пудра. 14 год.

Alexandraaa
12-16-2011, 15:37
Хора, може ли някой да ми каже някой козметичен магазин в София, в който да има и по-скъпички и евтини гримове, и по възможност да е близо до Цар Борис 3 . Мерси предварително ! :)

mayaaa
12-17-2011, 17:14
Ако има нужда от фон дю тен няма нищо лошо в него.

Goddess
12-17-2011, 17:30
Аз съм ЗА всякакъв вид грим, стига да е използван естетично и в подходяща възраст. Нямам никакви проблеми с кожата на лицето, но се харесвам повече с фон дьо тен, тъй като ползвам ежедневно грим, а за мен гримът трябва да е цялостен...иначе ми е незавършено.

п.п. авторке, думата е "обосновете".

ariimeri97
12-18-2011, 16:46
Да,за изравняване тена на лицето
Да,за специални събития или събития,за да изглеждаш перфектно
Да,когато искаш да си неотразима с малко грим

Не,когато е подбран неправилно.
Не,когато не се търси качество.
Не,когато не знае начина за нанасяне.

напълно съгласна

иначе аз не използвам, 14 год.

anonymous708973
12-18-2011, 16:50
Фон-дьо-тен-ът всъщност предпазва лицето от мръсния въздух. Откакто ползвам качествен фдт (6-ти клас си купих импала, шматката му със шматка :Д, сега съм с Буржоа), кожата на лицето ми е много по-чиста и свежа.
Освен това, както каза Goddess, използвам грим ежедневно и без фдт ми е незавършено.

Alexandraaa
03-20-2012, 17:58
Извинявам се за спама, но искам да си поправя грешката.Както каза Goddess думата е обосновете, това съм искала и да напиша, но явно съм си мислила за нещо друго :)

lude7ina
03-20-2012, 18:43
Да, вярно е. Фдт седи по-добре с дневен крем. А най-добре седи с основа на базата на силикон, но не ти препоръчвам да се мажеш ежедневно със силикони / въпреки, че доста кремове съдържат силикон под една или друга форма /.

По-добре е със силикон. Даже е по-добре да ползваш пудра и сенки на силиконова основа вместо талк.

Glam0rous
03-20-2012, 19:52
За съм и използвам. Нямам проблемна кожа, но съм много светла и всяко зачервяване ми се вижда, да не говорим за венички и петънца и използвам постоянно. Даже си чувствам по-комфортно кожата с него и си слагам почти всеки ден + руж.
Не мисля, че от фдт "имат нужда" хората с проблеми като пъпки, защото те пак си се виждат и под него, даже е ужасно грозно релефно от пъпки лице, наклепано с фдт отгоре.

Hayashi
03-20-2012, 21:53
По принцип ежедневно не ползвам. Имам хубава кожа и минавам само с пудра. Освен това ми е по-леко така.
Но има моменти когато слагам - например при вечерен грим, когато почти не съм спала и т.н.
Много мразя оранжевия ефект, който някои се старят да постигнат.