PDA

View Full Version : Специално е.

iSkinny
11-06-2011, 15:30
Някога чувствали ли сте се така сякаш сърцето ви спира ? Аз - да. Всеки един момент, когато погледна в очите му и виждам всичко , за което някога съм си мечтала и за което някога мога да мечтая. С Него виждам бъдеще и семейство,деца, щастие и любов. Знам, че Той никога няма да ме предаде, защото Той е различен. И въпреки,че сме били в ужасно трудни моменти заедно, мен все пак ме е страх да не го загубя, защото Той е моето семейство,моята утеха.. и искам винаги да съм до Него. Да, точно така, искам АЗ да съм до Него. Не ме интересува ако Той ще ме подкрепя, ако ще иска да е с мен.. За мен е важен само Той. Неговите чувства,емоции,мнения.. И винаги ще давам всичко за Него ! Ще давам всичко от себе си, за да Го видя усмихнат. Ще давам всичко от себе си, за да унищожа една тъжна нота в гласа Му. Ще дам всичко от себе си за Него... Забелязахте повторенията на ''него'' и ''той'' ? Ами... ОБИЧАМ да говоря за Него. Не искам да споменавам името му, пазя го в анонимност.

Вие чувствали ли сте се така ? Променяли ли сте себе си за някой ? Отдавали ли сте се за някой ? Аз да, правя го в момента. И кълна се, това е най-красивото,чисто,нежно и прекрасно нещо,което някога ми се е случвало !!!

Обичам те....

sunman
11-06-2011, 15:33
ok!

IseeDEADbodies
11-06-2011, 15:33
Свали розовите очила моля те :lol:

thegreenzombie
11-06-2011, 15:34
мне... за егоистите няма любов 8)

iSkinny
11-06-2011, 15:40
Да сваля розовите очила ли ? Когато разбереш как се чувствам ( ако въобще стане някога ) пиши пак : ).

thegreenzombie
11-06-2011, 15:46
^като те зареже с надут корем пиши пак 8-)

iSkinny
11-06-2011, 15:48
Като започнеш да разбираш за какво става въпрос, не си прави труда да пишеш пак :).

pitfall
11-06-2011, 16:01
колко странно изглежда отстрани да си влюбен :D

nepowtorima
11-06-2011, 16:05
Прекалено си обсебена от него и един ден като всичко приключи.. не знам как ще оживееш.. любов - любов.. ама чак пък да мислиш само за него и неговите чувства т.н. то кой за теб ще мисли.. не си мисли, че ще е той..

2miss4sixty8
11-06-2011, 16:07
:shock:

NambyPamby
11-06-2011, 16:11

то бива, бива гаргара, ама прекалявате вече.

Девойко, не си улучила форума. Няма как да очакваш адекватни отговори във форум, където преобладаващата възраст на потребителите е в рамките 12-16 и единствената им цел е да се правят на оригинални.

SisiStrange
11-06-2011, 16:14
Нищо против нямам аз, освен че според мен това са твърде лични неща, които би следвало да си преживяваш ти, а не да ги споделяш насам натам. Но всеки си знае де. :)

iSkinny
11-06-2011, 16:14

то бива, бива гаргара, ама прекалявате вече.

Девойко, не си улучила форума. Няма как да очакваш адекватни отговори във форум, където преобладаващата възраст на потребителите е в рамките 12-16 и единствената им цел е да се правят на оригинални.

Колко вярно. Но човек да се смее или да плаче? Жалко, колко жалко, че хората тук или не мога, или не искат да изпита това прекрасно чувство, но колко по-жалко е, че крият всичко това зад стена от безкрайна тъпотия, която бавно изяжда човешкото в тях. Късмет, хора, късмет.

Star1ight
11-06-2011, 16:58
Страхотно усещане имаш. Подкрепям те напълно. :)

sensualbella
11-06-2011, 17:03
Много красиво написано. Стани поет... :-D

xoxi
11-06-2011, 17:16
И аз бях написала нещо подобно на бившия. Няколко месеца след това скъсахме и аз го прочетох отново. Не можех да повярвам в какъв филм съм се била вкарала и колко глупаво съм звучала. 8-)
Това ми подейста като един здрав шамар, който ме предпази от розовите очила. А като гледам ти в момента си с тях.
Гледай по-реално на нещата. Не мисли, че е чак толкова различен, не пътувай толкова далеч в бъдещето и не давай обещания, които не можеш да бъдеш сигурна дали ще спазиш.

Пожелавам ти иначе много любов с това момче.

elii94
11-06-2011, 17:27
Вие чувствали ли сте се така ?
- Някога..

Променяли ли сте себе си за някой ?
- Да, но не си е струвало явно. Много късно го осъзнах. :(

Отдавали ли сте се за някой?
Да, да , да .

Azoria
11-06-2011, 17:42

Че кой не се е?! И накрая (не след дълго) разбираш,че си била поредната заблудена девойка с погрешни разбирания за любовта на живота й... :?

Супер е ,че се чувстваш така,кофти ще е като ти мине...

ivcheto0o
11-06-2011, 18:07
Много красиво си описала начина по който се чувстваш.Надявам се да не се разочароваш и щастието ти да е за дълго :)

iSkinny
11-06-2011, 18:28
Ех начи, това, че на вас ви се е случило нещо толкова ужасно, защо ви кара да си мислите ,че и с другите ще стане така ? Камо ли, като не познавате добре човека отсреща ??

Azoria
11-06-2011, 18:32
Ех начи, това, че на вас ви се е случило нещо толкова ужасно, защо ви кара да си мислите ,че и с другите ще стане така ? Камо ли, като не познавате добре човека отсреща ??

Защото и ние сме си мислили същото и сме си викали "При мен е различно...да.." На колко си btw ?

iSkinny
11-06-2011, 18:37
Аха, окей, 'вие', но не всички хора сме еднакви, right ?

xoxi
11-06-2011, 19:37

Всъщност нямаш си и на представа колко сме еднакви.
Не си мисли, че ти се е случило нещо, което е непознато за всички останали.
След време ще разбереш. :)

everythingisrelative
11-06-2011, 19:41
ако скъсате те виждам на първа страница на някой некролог

IseeDEADbodies
11-06-2011, 19:41
Всеки има право да живее в заблуда, оставете момичето. :lol:

То не че има лошо да си влюбен, напротив даже. Но чак пък толкова силни изказвания.. А ме съмнява да е на повече от 20.... че може и 20 да са много.

ако скъсате те виждам на първа страница на някой некролог

От кога некролозите имат страници :-o :shock:

iSkinny
11-06-2011, 20:44

А ти и всички останали ,които си мислите ,че знаете всичко, не бъдете толкова сигурни. Защото с месеци съм съм наслушала на врели некипили относно връзката ми,но.... ъм, нищо лошо не е станало - напротив.

iSkinny
11-06-2011, 21:28

А ти и всички останали ,които си мислите ,че знаете всичко, не бъдете толкова сигурни. Защото с месеци съм съм наслушала на врели некипили относно връзката ми,но.... ъм, нищо лошо не е станало - напротив.

Don't take it too seriously, sweetheart, за да просъществува една таква връзка, за да бъде истиснак една таква любов, то тя не се среща всеки ден. Изключително рядко, бих казал. Как очакаваш тогава всеки да разбира за какво става въпрос, прекрасна моя? Не бъди наивна, хора по този свят има много, но колко от тях могат да бъдат различни и не ги е страх от това? Припомни си първите месеци от айВръзката ни. ^^

xoxi
11-06-2011, 21:52
Не бъди наивна

Ммм да.
А ставаш и досадна.
Казах ти вече.. След време ще разбереш.

gabsit000
11-07-2011, 07:20
доста си се заблудила

iSkinny
11-07-2011, 07:55
xoxi, dosadna si ti, zashtoto ochewidno mnenieto ti ne e iskano tuk,w moqta tema. : )

lifelesscorpse
11-07-2011, 13:49
Трия си предишното мнение, защото темата е фалшива.

smurfff7
11-07-2011, 13:56
ми не съм се чувствала така и да де питам....на колко си?

BrainlessROCKBABY
11-07-2011, 15:41
Да сваля розовите очила ли ? Когато разбереш как се чувствам ( ако въобще стане някога ) пиши пак : ).

шшт. млъкнете там. знам как се чувстваш, been there, done that <3

lubovvv
11-07-2011, 16:45
Прекалено си обсебена от него и един ден като всичко приключи.. не знам как ще оживееш.. любов - любов.. ама чак пък да мислиш само за него и неговите чувства т.н. то кой за теб ще мисли.. не си мисли, че ще е той..
Съгласна съм.
Наистина писмото ти е красиво написано, но не се вживявай и отдавай толкова много в нищо! Не трябва да си всеотдайна на 100%, защото после.....МНОГО БОЛИ. Спести си тази болка. Нищо не е вечно, повярвай! Днес може да си най щастливата, а утре на 180 градуса промяна. Запомни го :)

Limitless
11-07-2011, 16:54
браво :-)

iSkinny
11-07-2011, 17:12
Съгласна съм.
Наистина писмото ти е красиво написано, но не се вживявай и отдавай толкова много в нищо! Не трябва да си всеотдайна на 100%, защото после.....МНОГО БОЛИ. Спести си тази болка. Нищо не е вечно, повярвай! Днес може да си най щастливата, а утре на 180 градуса промяна. Запомни го :)

Когато има хора, които да мислят така, ще има и такива случки. Какво става, когато ходиш по дъска на високо и изведнъж погледнеш надолу? Падаш.

iSkinny
11-07-2011, 17:12
lubovvv, trust me,не се отдавам на нищо.. Абсолютно всички,които да...близки приятели на мен и моят любим са на абсолюютно същото мнение като моето. Предполагам просто трябва да опознаете връзката по-добре и тогава да говорите. Има изключение,има.

iSkinny
11-07-2011, 17:15
Отделно искам да благодаря на хората, които не се опитват да са оригинални в изказванията си и просто се радват на такова нещо като тази тема. Стискам ви за ръката, за това, че не сте ограничени ! ^^

lubovvv
11-07-2011, 17:28
Съгласна съм.

Когато има хора, които да мислят така, ще има и такива случки. Какво става, когато ходиш по дъска на високо и изведнъж погледнеш надолу? Падаш.
Да, съгласявам се с теб, не е лошо да сме оптимисти, но не и да забравяме да гледаме реално на нещата. Пожелавам ти всикчо най- хубаво и наистина ти се радвам че изпитваш това чувство. Аз също живея заради любовта и мисля, че това е смисъла на всеки човешки живот :)

MartinaPerfectdoll
11-07-2011, 18:22
Онова чувство което те кара да забравиш реалността и да се потопиш във Вашия свят... как всяка негова дума, движение, дори и малките жестове са сякаш божествени... би дала всичко, би променила себе си, дори би пренебрегнала себе си, за да го задържиш близо до себе си... НЕОПИСУЕМО Е ! всички моменти заедно са толкова красиви, всичките думи, които си казвате се запечатвот в съзнанието ти и когато останеш вечер сама си спомняш и повтаряш отново и отново...
но понякога си мисля: какво ще ми остане ако той си отиде един ден?
хубав въпрос, но сега не е моментът да него! наслади се на всяка една минута с него и не мисли за друго ... отдай се, любовта е красива!

GunSnSteelflowers
11-07-2011, 18:23
Това е прекрасно и и аз се чувствам по този начин от 9 месеца, но какво се обясняваш тук. Просто наистина не е мястото.

iSkinny
11-07-2011, 18:36
Наясно съм с факта, че тук не е мястото,но просто...някак си.... ми се иска да го изкрещя на целия свят :(.

GunSnSteelflowers
11-07-2011, 18:49
Радвай му се :) Браво.

balu4ka
11-07-2011, 19:07
Не, до такава степен . :shock:

Променяли ли сте себе си за някой ?
- Да (но понякога несъзнателно ), но не си е струвало явно.

Отдавали ли сте се за някой?
Не съм обедена .

LeprikonA
11-07-2011, 19:20
сто пъти прочетох "ама има изключение".
еми аз си мислех, че съм едно такова изключение. преди година и половина бях точно като теб. ръсех абсолютно всичките глупости на поразия, вярвах си, че той е различен, че всичко е розово, че имаме дори общо бъдеще, че всичко ще е вечно. и бях нереалната идиотка. чак ме е срам от себе си.

но от всичкото "розово" излезе нещо хубаво - надраснах себе си.

не вярвам в изключенията. вярвам в любовта, но не и в това, което си написала. да се промениш за някого - можеш, но за време, и когато това време изтече - просто от розовко става мрачно и сиво. да обичаш с цялото си сърце също можеш.

и спри с тия мнения, с които не само не ни правиш убедително впечетление, ами звучи сякаш сама се навиваш.

iSkinny
11-07-2011, 20:10
Не осъзнавате ли колко смешно е да кажете "на мен ми се случи, ама се развали"? На света има 7,000,000,000 човека, а вие се опитвате да убедите себе си, че това е нвъзможно, защото вие не сте успели. В грешка сте, но сега си мислите, че сте минали през труден момент и сте научили велик урок. Години съм живял с тази заблуда (аз съм момчето, за което става дума) и когато стигнеш до момента, в който се питаш "за какво живееш" е много по0хубаво да си кажеш "за нея, за нашите деца, нашето бъдеще, нашите усмивки", отколото "за да имам апри и хубави мигове". През лятото минах през Харвард, показах есето си за кандидатстване там, още не беше готово. Написано е изцяло за нея, ако има желаещи, мога да го приложа по-късно. Идеята, самата основа на нашата любов, успя да докосне представител на университета. А кои сте вие, всезнаещи тийнове, за да ми казвате, че ние не можем да бъдем едното малко, но товлако прекрасно изключение?

SisiStrange
11-07-2011, 20:18
Ама бъдете си. Никой не ви спира. И аз мисля, че съм си срещнала вече човечето и наистина вярвам в нас, но не си изливам емоциите толкова поетично на всеослушание. Чувствата, истинските чувства поне, са нещо лично, което трябва ти да си изпитваш. Едно е да кажеш:" Обичам го, обвързани сме сериозно." Друго е да изливаш тиради.
Едва ли някой тук е убеден, че ще скъсате. Животът е интересно нещо, всичко е възможно и никой не може да гадае в бъдещето. Може и наистина да останете заедно - дори няма да е нещо чудно. Просто не разбирам за какво трябва да пускаш тема за това и да се изливаш толкова пространно и драматично.

nerwna
11-07-2011, 23:45
Излезте от филма.. (:
И стига сте се хвалили ,че вече почна да ми става смешно как всички от начало си казват,че тва е всичко от което са имали нужда..И после почват скандалите,малките спорове.. И след известно време усещат как всичко е истинало и няма смисъл..Затова,че недей да правиш планове за деца и разни неща.. Живей ден за ден .. а не в бъдеще.. (:

iSkinny
11-08-2011, 02:59
Живей ден за ден .. а не в бъдеще

Ужас, намери кой да ме учи. Като цяло, стигаме до изяода, че половината от вас не могат да четата или са прекалено веики и пиашт в темата, но...не по темата. Или не им стига умствен багаж, ии просто завижат. Хайде стига толкова, няма смисъл.

SisiStrange
11-08-2011, 03:20
Ти пък знаеш на кой колко му е умствения багаж и какъв му е социалния статус. :? Или си мислиш, че вие сте първите влюбени на света и тук едва ли не никой въобще никога не е и чувал за връзка. Не сте толкоз уникални.
Ако под писане по темата разбираш възхваляване на любовта ви, нормално да не ти се получава, а и само по себе си е странно, че толкова възвишено влюбени хора имат нужда от някой страничен да им хвали отношенията.

Вие чувствали ли сте се така ? Променяли ли сте себе си за някой ? Отдавали ли сте се за някой ?
Мда, в момента. Но не съм го публикувала в "Труд" още.

anonymous708973
11-08-2011, 05:49
На кви години сте, викаш?

LeprikonA
11-08-2011, 05:58
На кви години сте, викаш?

на бас, че не са повече от 15.

и защо трябва някой да завижда? всеки е бил влюбен. това, че не ви се възхищаваме като че ли сте богове, не значи завист. това, че се обичате не е най-великото нещо на света. и аз обичам. и мен ме обичат.

GunSnSteelflowers
11-08-2011, 06:27
^ Добре бе, кой ви кара да се възхищавате? Девойката искала, споделила. Звучите като някакви сърдити старчета. Ако някой иска съвет сте недоволни, ако пък иска да се похвали бил щастлив идиот. Поне тази тема е сравнително грамотно написана. И между другото не си права, в днешно време да умееш да обичаш си е цяло геройство. Всички говорят за любов, а когато човекът отсреща наистина има нужда от помощ или когато трябва да се жертва нещо, се оказваш сам. Подписът ти е хубав, но му противоречиш. Като някой се израдва от сърце на нещо, всички го гледаме странно, а после призоваваме "бъдете себе си, не си крийте чувствата... бля-бля". Всички сме от онези луди, за които говориш.

xoxi
11-08-2011, 06:44
и защо трябва някой да завижда?

Защо въобще отговори на този въпрос? Щом авторката стигна до заключението, че всички ние й завиждаме, значи няма какво повече да се говори по темата.
А и както ти каза (ти беше, нали?) тя като, че ли се опитва да навие нея самата, а не нас. Това да тръгваш да съскаш срещу всеки, който не е на твоето мнение е супер жалко и смешно, а авторката прави точно това. И разбира се, ние умираме от завист.
Не знам въобще защо някои хора продължават да пишат тук.
И на себе си се чудя.

LeprikonA
11-08-2011, 06:46
Всички говорят за любов, а когато човекът отсреща наистина има нужда от помощ или когато трябва да се жертва нещо, се оказваш сам.

в това положение далеч не е любов.

а горното си е моето мнение. какво е или не е то си е МОЯ работа, а и между другото мооооооже и да имам причини да мисля така. нямам нищо против споделянето на девойката (ако прочетеш и другите и коментари май ще се окаже момък), но се да се впрягаме на всяка думичка...

Blab
11-08-2011, 06:51
в днешно време да умееш да обичаш си е цяло геройство.
това.

marin4itu
11-08-2011, 08:44
Много летите в облаците.. Всичко може да се случи, очаквай всичко от всекиго, така ако има разочарование, то ще е по-малко...

iSkinny
11-08-2011, 10:55
Великите хора са уникални, единствени, неповторими, различни и винаги знаят какво говорят, за да може онези долу, които не влагат особена мисъл в действията си, да следват една простичка идея без особен замисъл. Защо тогава всеки тук споделя едно и също мнение? И как разбрахте, че пиша, за да се похваля? Изпуснахте върпосите под написаното от мен? Или просто искате да се заяждате? Най-вероятно аз не се опитвамд а убедя себе си, а да ви светна, че животът може да си има и положителна страна. Вместо да стоите във фоурма и да си спомянте как сте губили това, което имаме ние сега, може да подкрепяте хората. Но нали сме българи- "щом на мен ми е лошо, дай и на другите да им е така". Не отговаряйте повече тук, няма смисъл да обсъждам. Самата идея, че можете да коментирате нещо, за което сте добили информация от някоко реда, е просто глупава и показва колко мисъл влагате в действията си. Пък и като гледам по колко време прекравате в този форум, вие просто сте си останали в тийн години, в които всичко изглежда простичко, само с по една истина. Изглежда жалко да коментираш нечия любов, вместо да се радваш за нея. И никой не може да ме убеди, че изписахте товкао простотии, за да ме предпазите. Вие дори не ме познавате, а ако такъв процент от хората в страната ни искаха доброто на непознати, колкото тук във форума, то тогава щяхме да сме един от най-великите наорди.

nerwna
11-08-2011, 11:40
ХАХАХА..
Осъзнай се ..Сигурно те питахме 100 пъти на колко си години ,а не казваш .. Толкова ли те е срам да признаеш,че не си на повече от 16 ? И в момента изживяваш първата си любов.. От начало всичко е прекрасно ,ама после .. Когато разбереш колко наивна си била тогава пак пусни тема ! (:

robles
11-08-2011, 12:52
Когато разбереш колко наивна си била тогава пак пусни тема ! (:

Няма да има очи да пусне такава тема ;)
Нищо.

Радвам се за оптимизма ви, дано наистина да изкарате дълго. Ако тва ви е първата любов и на двамата- страхотно. Аз познавам една двойка и двамата са си били първи във всичко, а сега са сгодени (е, ся тва, че той много й кръшка няма да го слагаме, мисля, че е нормално ;д) и ще си имат бебче.

Не приемайте коментарите на другите като критика, злобеене или т.н. Просто всеки ден на много хора се случва да паднат от високо и да останат дълбоко разочаровани от връзка, в която са влагали страшно много. Тва ви се казва, за да го знаете, въпреки че на влюбен човек колкото и да му говориш, той си живее в розовия свят (в което няма абсолютно нищо лошо). Лошото е като дойде края на връзката.

Просто знайте, че един ден ако настъпи край, ще научите един ОГРОМЕН урок и съм сигурна, че ще ви остане като обица на ухото за цял живот. И ако тва се случи се надявам да го приемете разумно и да се поучите и естествено, да намерите сили да продължите напред.

Обичайте се.

Wwwooow
11-08-2011, 13:00
Радвам се за теб ! Дано още дълго се обичате.

а другите писали в темата: какво се заяждате, това, че са ви разочаровали / не се чувствате така / или не я разбирате си е ваш проблем.

iSkinny
11-08-2011, 13:09
И какво ако не съм на повече от 16 ? Не смятам за нужно да казвам възрастта си в темата,където не се споменава ЕТО ТОЛКОВА МЪНИЧКО за години. И какво като ме питаш няколко пъти ? Живеем в свободна страна, никой не ти е длъжен да отговаря не безсмислените ти въпроси. А и не смятам за нужно да давам такава информация за себе си в интернет.
Ти от къде си сигурна,че това е първата ми любов ? Ти въобще разговаряла ли си с мен ? Виждала ли си ме ? Познаваш ли ме ??

Ще помоля хората , които имат намерения да коментират в темата, преди да пишат, да си помислят дали ме познават лично,дали знаятщо за човек съм и ЧАК ТОГАВА да говорят и да си изказват мнението : ).

iSkinny
11-08-2011, 13:13
Wwwooow, стискам ти ръката ! : )

Azoria
11-08-2011, 13:48
Тцтцтц ,мислите,че сте открили топлата вода....
И ние бяхме там , и ние сме смяхме и веселихме ;)

Да,никъде не си казахте годинките, имат много общо с това,което се опитвате да защитите като теза. На 14 всички си мислим,че сме с любовта на живота си. ;) Радвам се за вас,че и вие сега така се чувствате,но един ден когато освен първата любов преживеете и първото истинско разочарование от любовта ще си спомните тази тема и сладникавата ви наивност. :) Ако не се случи - аз лично от сега ви поздравявам. :)

iSkinny
11-08-2011, 13:59
Мерси за поздравленията. Още веднъж ще помоля да не ме поставяте под общ знаменател , просто защото из мнозинството е станало по еди-кой си начин.

smurfff7
11-08-2011, 18:27
прекалено си наивна.........
и ако си под 16 значи не си преживявала нищо друго освен щастие

nerwna
11-08-2011, 21:12
И какво ако не съм на повече от 16 ? Не смятам за нужно да казвам възрастта си в темата,където не се споменава ЕТО ТОЛКОВА МЪНИЧКО за години. И какво като ме питаш няколко пъти ? Живеем в свободна страна, никой не ти е длъжен да отговаря не безсмислените ти въпроси. А и не смятам за нужно да давам такава информация за себе си в интернет.
Ти от къде си сигурна,че това е първата ми любов ? Ти въобще разговаряла ли си с мен ? Виждала ли си ме ? Познаваш ли ме ??

Ще помоля хората , които имат намерения да коментират в темата, преди да пишат, да си помислят дали ме познават лично,дали знаятщо за човек съм и ЧАК ТОГАВА да говорят и да си изказват мнението : ).

ХАХАХАХААХАХАА
И какво ако не си на повече от 16 ли ? Ами значи си дете което още не разбира от истинската дума любов ! Ооо не смяташ да си казваш годините в някаква тема ли ? ;О И не смяташ да даваш такава информация за себе си в интернет ? ХАХА ти разказа целия си филм в които се вживяваш .. а няма да си кажеш годините ? Що не написа когато сте двамата насаме какво правите бе ? Информация , глупости .. Иначе се обясняваш колко си напреде с любовта .. ХАХА .. Виждала ли съм те ? - Не и нямам намерени е да се виждам с хора които си дигат самочувствието до небесата ..И не си мисли,че ти завиждаме ,защото ще си в грешка ! :) Все някога този розов филм ще приключи ,затова ти казвам да не живееш в бъдещето .. И тогава ще се самоубиеш ли ? Чак ми стана смешно .. хаха

NambyPamby
11-08-2011, 21:26
Абе, милички, някои от вас са душевно осакатени или поне като такива се изявяват из форума.
Може би връзката им ще приключи в близката година. Или пък няма.
Може би ще някои от вас ще живеят, докато станат на 100 години. Или пък няма да дочакат утрешния ден, защото докато отиват до магазина да си купуват кафе и цигари ще ги блъсне кола. Това значи ли, че трябва да спрете да живеете, да се наслаждавате на живота и да се заключите вкъщи? :-o
Любовта е прекрасно чувство, магия, целият живот, самият факт, че съществувате тук и сега е магия/щастливо стечение на обстоятелствата/както искате го наречете, затова трябва да се наслаждавате максимално на това, което получавате и което имате, 'щото нищо не е постоянно и нищо не е сигурно на тоя свят, остават само спомените. Затова човек трябва да се наслаждава с цялото си същество, когато е щастлив, когато има причини да бъде щастлив, а не да си подритва щастието и все да човърка там, където рана няма, т.е да мисли и да се тревожи за неща, които я се случат, я не.

Годините са просто тъпа цифра, поредния опит човек да се вмести в някакви рамки. Дали ше е на 16, или на 36 е все тая, важното е, че всяка една любов и всяко едно разочарование изграждат житейския опит. Голям праз, че момичето е по-емоционално - хората са различни и именно в тва им е чара. На 16 е нормално да се държиш така, все едно морето ти е до колене, не може всички да са супер сериозни, зрели и стъпили здраво на земята - с такива хора бързо доскучава.

Съвсем друг е въпросът, че и на мен такава показност ми идва в повече, но всеки намира различен начин да изрази себе си. Авторката се напряга излишно и взима всичко присърце, вместо да подмине с усмивка и да разбере, че човек, който е наистина щастлив, не изпитва нужда да убеждава другите в това.

GunSnSteelflowers
11-09-2011, 08:15

ХАХАХАХААХАХАА
И какво ако не си на повече от 16 ли ? Ами значи си дете което още не разбира от истинската дума любов ! Ооо не смяташ да си казваш годините в някаква тема ли ? ;О И не смяташ да даваш такава информация за себе си в интернет ? ХАХА ти разказа целия си филм в които се вживяваш .. а няма да си кажеш годините ? Що не написа когато сте двамата насаме какво правите бе ? Информация , глупости .. Иначе се обясняваш колко си напреде с любовта .. ХАХА .. Виждала ли съм те ? - Не и нямам намерени е да се виждам с хора които си дигат самочувствието до небесата ..И не си мисли,че ти завиждаме ,защото ще си в грешка ! :) Все някога този розов филм ще приключи ,затова ти казвам да не живееш в бъдещето .. И тогава ще се самоубиеш ли ? Чак ми стана смешно .. хаха

Много говориш и все глупости. Верно си нервна.

anonymous708973
11-09-2011, 09:00
Съкровище, нямаш опит. На какъв език да ти кажа това, че да го разбереш? Явно в твоя случай любовта е сляпа, което е една много нездравословна любов. Любовта е да приемаш някой с недостатъците му, а не да не ги виждаш, да мислиш, че не съществуват или да се правиш, че не съществуват. Нездравословно е, защото ти мислиш само и единствено за него, за неговите чувства и мисли. Това е обсебване, не любов.

Колкото и да не ти се вярва, един ден ще се появи друг, към който ще изпитваш точно същото, ще можеш да видиш какъв съпруг и баща ще е, къде ще живеете, къде ще ходите на почивка и прочее.

Изпитвала съм го това, точно същото, имала съм и по-големи планове от твоите, но дойде време, в което пътищата ни с този човек се разделиха и не съжалявам, че го загубих, защото той ме изгради като човек, а връзките ми след него ми дадоха опит. Точно тоя опит ме научи какво всъщност търся в човека до себе си, да не гледам повърхностно на нещата и да възприемам недостатъците в човека. Това е твоят проблем.

GossipGirl89
11-09-2011, 09:04
Хубаво е да си влюбен и да се грижиш и интересуваш от човека до теб, но пък не е хубаво да забравяш и пренебрегваш себе си. Не можеш да мислиш само за неговите чувства и емоции - понякога трябва да мислиш и за своите. Има ситуации, в които да речем той не е прав за нещо и тогава ти какво? Ще се съгласиш с него, ще пренебрегнеш своите чувства и принципи, само и само той да е доволен, така ли? Това не е любов, а глупост.

iSkinny
11-09-2011, 13:09
Не ви разбирам,честно. Човек е до толкова близък с някой,влюбен в някой ,че вие му се качвате на главата. Ако съм се изразила по начин, по който изгледа така сякаш той е над мен, той ме командва ( WTF ) или нещо такова... ами не о.О. Ако съм се изразила така сякаш не мисля за нищо друго, сякаш съм обсебена... Е,тук трябва отново да кажа,че не ме познавате.(разбира се, мисля си за моето момче през цялото време <3) Ще ви помоля да спрете със заяжданията, да спрете да поставяте всички в едно число и... Най-вече, не се опитвайте да ми налеете акъл в главата, имам си го достатъчно.

Благодаря на всички, които решиха да не се правят на големи работи и най-спокойно си изразиха мнението без да се заяждат. А до онези ,които направиха точно обратното - ами,какво да ви кажа, срещала съм ужасно много хора като вас, вие сте като цяло стадо, но за жалост не мога да ви избягвам колкото и да ми се иска. Имам да ви кажа само едно : ограничени хора като вас не стигат до никъде. : )

Благодаря ви за всичко ^^.

iSkinny
11-09-2011, 13:14
nerwna, искаш да напиша какво правим ли ? Всичко. Говорим си, смеем се, гушкаме се през цялото време, обсъждаме най-различни теми, помагаме си с проблемите и т.н. и т.н. Това са глупости ли ? Хм, а какво прави една женена двойка ? Същото, само където си имат и деца по-късно. Еми,окей,ние пък си взехме котенце. Преди да кажете нещо за пари - ами, и това споделяме от доста време.
Няма как да ме убедиш ,че се вживявам в някакъв филм, който не съществува. Не че нещо, но човек, който би оприличил историята написана тук с думата '' филм '' ... Ами,няма какво да говоря. Както съм виждала да си говорят разни кифлички '' досещай се сама '' , но ти сигурно знаеш това, нали нерваче ? : )

iSkinny
11-09-2011, 13:16
PinkPan7her, разбирам какво ми казваш. Но ти сама каза,че ти така си си мислила и първия път. Окей, теб какво те кара да мислиш,че съм влюбена за първи път ? :)( леле,колко повторения.. )

anonymous708973
11-09-2011, 18:02
Предният път същото ли усещаше?

jeezloxxy
11-09-2011, 18:29
Егати зомбито.

iSkinny
11-09-2011, 18:45
Не,тогава беше по-слабо,просто защото бързо разбрах що за стока е момчето.

iSkinny
11-09-2011, 18:47
Ахх.... най-вероятно грешката е моя. Следващия път ще описвам чувства по-неемоционално :)

anonymous708973
11-09-2011, 18:48
Връзките не се делят задължително на два вида: такива, при което си ненормално влюбен и сте заедно вечно, и такива, при които той се оказва идиот.
По-голямата част от връзките са хубави, обичате се, в един момент обаче осъзнавате, че не сте хората, с които искате да прекарате живота си или имате големи различия и нещата приключват, а вие оставате в добри отношения.

От колко време сте заедно?

jeezloxxy
11-09-2011, 18:48
Не,тогава беше по-слабо,просто защото бързо разбрах що за стока е момчето.

iZombie :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ултимейт смешен съм.

Not really

musicinmyveins
11-09-2011, 19:02
Хубаво е да си влюбен и да се грижиш и интересуваш от човека до теб, но пък не е хубаво да забравяш и пренебрегваш себе си. Не можеш да мислиш само за неговите чувства и емоции - понякога трябва да мислиш и за своите. Има ситуации, в които да речем той не е прав за нещо и тогава ти какво? Ще се съгласиш с него, ще пренебрегнеш своите чувства и принципи, само и само той да е доволен, така ли? Това не е любов, а глупост. Ахххх колко познато.Точно в такава връзка съм и ме побърква факта,че се 1 човека с който съм няма мнение и само моето е от значение....Както и да е.Радвам се,че се чуствате толква щасливи,но всичко е преходно.Ще мине време няма да сте заедно винаги (или поне в повечето случай става така) . Недей да прекаляваш с тази "любов",че изглежда смешно.Щастието е нещо,което трае не много дълго.За нещастието не бих казал същото,но друга тема...Помни ми думите идва един момент,който е следния "...когато разбираш,че както всичко е наред , изведнъж сичко се скапва" .Моментите от този тип са доста,а когато нямаш реална преценка за случващото се обикновено въпросните моменти са доста тежки.

iSkinny
11-11-2011, 15:26
Извинете ме.. мисля,че се изразих ДОСТА неправилно в тази тема...
Всъщност, връзката ни е това http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=445230&postdays=0&postorder=asc&start=0 <3

nemalabavo
11-11-2011, 18:49
Хора ,жалки сте.Почти всички тук сте с болни мозъци.Какво нападате момичето и го убеждавате,че връзката му че приключи рано или късно.Какво злобееете бе.Тва жените сте страшна работа. Като не разбирате една романтична и чувствена натура,каквато явно е авторката на темата,по-добре не пишете.

МОга да ти пожелая само да сте винаги така щастливи и влюбени и нека тази ИСТИНСКА ЛЮБОВ не ви напуска НИКОГА !

iSkinny
11-11-2011, 18:59
Благодаря !! ^^

RoCkSpOt
11-11-2011, 19:19
Един съвет:Не го пиши тука напиши го на НЕГО или още по-добре КАЖИ МУ ГО ! :-o

iSkinny
11-11-2011, 19:56
Разменяме такива послания всеки ден.