View Full Version : Имам проблем..помогнете моля ви,не издържам!!!!
tainstvenata222
11-06-2011, 19:41
Имам проблем....брат ми е по-голям от мен и си намери жена...тя е много лоша и му съсипва живота!!!Но той не го разбира,защото е много,много влюбен...тя живее с нас вече 2 години...Отначало всичко беше ОК,но в близката половин година започна да си показва рогата... Започна на мен да ми се кара за щяло и не щяло ;ххх Много ме дразни..да подчертая..не е кифла,но непрекъснато му се кара за пари..какво е ппохарчил и тн...вече не му дава и да яде(смис да не дава пари за ядене).Знам,че не е мояя работа,но искам да ги разделя ;хх...Не ревнувам!!!Защото много хора казват,че е така,но грешат няма капка ревност!А да тя е голяма стисня..един път бате и къпи 2 шоколада и ние с нея бяхме в кухнята,той остави за да си взема и тя ме погледна...усмихна ми се и си ги прибра в джоба..без да и пука!!! Има още много такива случки,но предполагам,че придобихте доре-долу представа какво е положението...ние се правим,че много се обичаме,но толкова много я мразяяя.....;хххТа ако може даваите съвети и помагаиитее!!!Мерси предварително ;)
Преместена.
kalpazanka
SmilezZz
11-06-2011, 19:51
Защо ли ми се струва , че наистина ревнуваш и в това е проблема. Не може единствено към теб държанието й да е такова. А брат с извинение , колкото и да е влюбен , не ми се вярва да позволява да го командват, но както и да е. Най - добре е да си траеш и да не се месиш.
tainstvenata222
11-06-2011, 19:51
Грешка ще е ЗНАМ,но всички негови приятели ми казаха да направя нещо и че всичко е в моите ръце
tainstvenata222
11-06-2011, 19:54
Нееее тя се държи дори с баща ми толкова грубо,чее....и неее...не ревнувам....
divacheee
11-06-2011, 20:02
Живеят с вас .. и баща ти и позволява да се държи така ?!
аз ако бях щях да ги изгоня .. Да си наемат жилище и да се оправят ...
FreshJuice
11-06-2011, 20:03
Това защо е в този раздел...
Ако и другите си мислят, че е змия, просто кажи на брат си какво е отношението на жена му към теб и си поговори с него...
Или направи мега коварен номер (обръсни и главата) и тя самата ще избяга... Му-ха-ха-ха-хааа... змия мръснаа :D :D :D
Избий цялото си семейство в съня им !
SladkaZagadka
11-06-2011, 20:18
Разбрах горе-долу за какво става въпрос. Саботирай я или най-малкото запиши някои нейни думи към теб, баща ти и други близки, пусни го на брат си - фактически ще избере или вас, или жената в която е много много влюбен
хахах до болка ми е познато .. ;) имахме една съседка на вилата голяма крава... :D но с баба са "приятелкии" и нии с брат ми решихме да направим така че да не се върне .... и така един ден баба беше направила един горещ сос и там манджа и излезе за малко и каза да посрещнем гостенката и малко преди да дойде взехме мастило намазахме пода проскубахме 1 кокошка и без това умираше ;ддд взехме захар и др. лепкави и хлъзгави неща.И тя дойде беше отключено и влезе без да почука нито нищо залепна отгоре ни пуснахме перата и захар да е лепкаво и после врелия сос нататък беше още по брутално но не ми се пише ;д... нещо подобно играчки подправки прави се на ударена и прави всичко възможно .. :grin: зависи колко си и надъхана и колко са задълбочени отношенията ви
tainstvenata222
11-07-2011, 18:43
Aз му казах,но той каза,че ревнувам..и всичко беше до тамм..!!! ;хх
Поговори с тази вещица, кажи й че няма смисъл да се държи така защото ще съсипе на брат ти живота абе трябва да я трогнеш измисли нещо.
А баща ти какво мисли по въпроса ?
SHPAIdURmeN
11-07-2011, 21:38
Твоя брат нямали глава на раменете си ? или просто мисли с погрешната .
Но да знаеш че те подкрепям, нещо такова трябва да се отстрани !!! :smt067
fibichkaa
11-07-2011, 23:30
Отрова за мишки ?
sToyAncHo
11-08-2011, 06:33
Отрова за мишки ? :lol:
Аз, ако имах такава пачавра щях да и правя на пук но стоп ;д няма кво да говориш! Живей си живота, все едно я няма, ако ти се направи нещо, направи й се и ти! Нито може да ти посегне, нито нищо ;д Рогата напред и да не ти пука ! :o
tainstvenata222
11-09-2011, 10:33
МММИИ тате няколко пъти говори и с нея и с брат ми,но ефекта от дефекта..!!!Никаква полза няма ;ххх Не издържам по-голяма е от мене и се прави на важна....нямам си идея кво да направя.... ;хх
xxxbrokenhearthxxx
11-09-2011, 11:35
Избий цялото си семейство в съня им !
+1! Обеси ги на собствените им черва! :D
teddybearMV
11-09-2011, 16:41
Засечи я с някоя реплика, когато пак се държи грубо с теб или семейството ти. Нещо от сорта на " Живееш в нашия дом, така че не се дръж така, а бъди по-възпитана.." . Все пак сте я пуснали да живее у вас, по дяволите, тя не може да си позволи да бъде стисната и груба, след като вие делите собственият си дом с нея. Разкажи на баща си, за това как те кара да се чувстваш и какво мислиш. Най-добре брат ти и приятелката му да живеят отделно. Никой от вас не длъжен да живее и търпи всяка една непозната жена, с която брат ти реши да си ляга. :?
Biskfitka
11-09-2011, 18:35
Дръж се и ти грубо с нея,псувай,викай ;д квото ти е кеф 8-) все пак ти си си вкъщи,не тя...
danibebi
11-09-2011, 19:51
Защо ли ми се струва , че наистина ревнуваш и в това е проблема. Не може единствено към теб държанието й да е такова. А брат с извинение , колкото и да е влюбен , не ми се вярва да позволява да го командват, но както и да е. Най - добре е да си траеш и да не се месиш.
има ги и такива. наричат се "мъж под чехъл" ;дд
tainstvenata222
11-23-2011, 14:40
Еми те са сгодени...той не просто си ляга с нея...той я обича...2години са заедно вече!!Затова живеят заедно... ;хх
VaMpiRKaTaaa
11-23-2011, 15:13
Покажи си рогата и ти.
Защо я търпите?
Изгонете я.
Това не е нейният дом.
mynichkaTanq
11-23-2011, 18:14
хахах до болка ми е познато .. ;) имахме една съседка на вилата голяма крава... :D но с баба са "приятелкии" и нии с брат ми решихме да направим така че да не се върне .... и така един ден баба беше направила един горещ сос и там манджа и излезе за малко и каза да посрещнем гостенката и малко преди да дойде взехме мастило намазахме пода проскубахме 1 кокошка и без това умираше ;ддд взехме захар и др. лепкави и хлъзгави неща.И тя дойде беше отключено и влезе без да почука нито нищо залепна отгоре ни пуснахме перата и захар да е лепкаво и после врелия сос нататък беше още по брутално но не ми се пише ;д... нещо подобно играчки подправки прави се на ударена и прави всичко възможно .. :grin: зависи колко си и надъхана и колко са задълбочени отношенията ви
хаха това е доста оригинално :D